HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li Genç: Cumhurbaşkanlığına adayım

2014'te yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için kolları sıvayan ve yollara düşen CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, aday olacağını açıkladı.

ANKARA (ANKA)- Kamer Genç, "Cumhurbaşkanlığına adayım" derken "Mehmet Haberal gibi haksız yere mağdur kişi aday gösterilirse ben de desteklerim, karşısına çıkmam" dedi.

Genç, ANKA'ya yaptığı açıklamada 2014'te yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olduğunu belirterek, "Adayım. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile eskiden konuştum, adayım dedim" diye konuştu.

-"FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTİYORLAR"-

Her yerde insanların kendisine karşı sevgisi olduğuna işaret eden Genç, "İnsanlar benimle fotoğraf çektirmek için istekli. Genci de hanımı daKamuoyunda böyle bir gücüm var. Tayyip Erdoğan sıkıştı. Halktan oy alamayacağını bildiği için tekrar Meclis tarafından seçilmesi için fırıldaklar çevirmeye çalışıyor AKP'liler. Ben halk tarafından seçildiği takdirde Erdoğan ve Gül'den başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın aday olması halinde ilk turda cumhurbaşkanı seçileceğine yönelik sözlerine de Genç, "O rüya görüyor. Erdoğan sokağa çıkamaz. Ben onun bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökerim" iddiasında bulundu.

-"YÜZ BİNLERCE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİM, 3 MİLYON KİŞİYLE EL SIKIŞTIM"-

Türkiye'yi dolaştığını ifade eden Genç, "Benim düşüncelerimi çok beğendiklerini söylüyorlar. Fotoğraf çektirmek istiyorlar. Yüz binlerce fotoğraf çektirdim. 3 milyon kişiyle el sıkıştım.

Hayal aleminde yaşayan bir insan değilim. Gülen yüzleri bana karşı sevgi dolu bir duygu içinde olduklarını görüyorum. Sana hayranız diyen çok insan var. Gönüllü çalışacak insanlar çok" diye konuştu.

-"HABERAL ADAY OLURSA DESTEKLERİM"-

Genç, cumhurbaşkanlığına aday olduğunu belirtirken, "Mehmet Haberal gibi haksız yere mağdur kişi aday gösterilirse ben de desteklerim. Haberal gibi mağdur edilmiş aday çıkarsa karşına çıkmam" diye de ekledi.

En Çok Aranan Haberler