HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan, bakan ve milletvekilleriyle bir araya geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün bakan ve milletvekilleriyle bir araya geliyor. AK Parti Sözcüsü Ünal'dan toplantıya ilişkin açıklama geldi. Ünal'a Bahçeli-Davutoğlu arasındaki polemik de soruldu. Mahir Ünal, "Geçmişte olmuş ya da olduğu düşünülen bazı hususların tekrardan konuşulmasının ne vakti ne zamanı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kabine üyeleri ve milletvekilleriyle görüşüyor. Görüşmeye ilişkin açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, ''Meclisimizin önümüzdeki hafta çalışmayacak olması ve grup toplantımızın da önümüzdeki hafta yapılmayacak olması dolayısıyla bu toplantıya gerek görülmüştür'' ifadesini kullandı.

BAHÇELİ-DAVUTOĞLU POLEMİĞİ

Mahir Ünal'a MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki polemik de soruldu. Ünal, ''Geçmişte olmuş ya da olduğu düşünülen bazı hususların tekrardan konuşulmasının ne vakti ne zamanı. Siyasette nezaket çok önemlidir. Düşüncelerini açıklarken siyasetin nezaketi çerçevesinde bunların yapılması gerektiğini ifade ettik'' değerlendirmesinde bulundu.

NE OLMUŞTU?

Bahçeli'ye Tuğrul Türkeş'in kabine dışı kalmasından sonra yaptığı açıklamalar sorulmuş, Bahçeli, ''Gidişinden gelişinden haberimiz yok. Onu Ahmet Davutoğlu ölçüsüyle birilerinin izah etmesi lazım" ifadesini kullanmıştı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da bu açıklamaya tepki göstererek "Parti içi sorunları şahsımla ilişkilendirmeyi alışkanlık haline getiren Bahçeli'den beklenen, siyasi olgunluktan yoksun tavırlar yerine kendi sorunlarıyla yüzleşme cesaretini göstermesidir'' açıklamasını yapmıştı.

AK Parti TBMM Grup Başkanlığı, milletvekillerine yaptığı duyuruda, bugün saat 11.00'de, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak toplantıya tüm bakan ve milletvekillerinin katılmalarını istedi.

Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Meclis'in tatile girmesinin ardından milletvekillerine seçim bölgelerindeki çalışmalarına yönelik uyarılar yapması, ilçe ve il kongreleriyle yenilenecek parti teşkilatı konusunda da milletvekillerinden görüş alması bekleniyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler