HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP’li Akşener: Türkiye'nin daha bir yönetime ihtiyacı var

MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, Tekirdağ’daki ikinci gün ziyaretlerini Kapaklı İlçesi’nde sürdürdü.

MHP’li Akşener: Türkiye'nin daha bir yönetime ihtiyacı var

Kendisini karşılayan yaklaşık 2 bin kişiye seslenen Akşener, "Bir yola çıktık. Türkiye'nin daha iyi bir yönetime ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Önce kendi evimizi düzenleyeceğiz, sonra büyük evimiz olan Türkiye'yi düzenleyeceğiz" dedi.

Meral Akşener, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere dün Tekirdağ’a geldi. Gündüz programlarının ardından geceyi Tekirdağ'da geçiren Akşener ve beraberindeki MHP eski Uşak Milletvekili Durmuş Yılmaz ve çok sayıda partili ile birlikte bu sabah konvoy halinde Kapaklı İlçesi’ne geçti.

Belediye meydanında yaklaşık 2 bin kişi tarafından 'Başbakan Meral' sloganlarıyla karşılanan Akşener'e, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sokakta esnaf ziyaretine çıkarak bir pastaneye giren Akşener kadınlar ve partililerle oturup çay içti.

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan Akşener, partililerin çocuklarını da sevdi. Akşener'e MHP Genel Merkezi tarafından bir süre önce görevden alınan eski Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan da eşlik etti. CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin'de Akşener'in yanına gitti ve kurultay da başarılar diledi. Akşener de Çetin'e, nazik davranışından dolayı teşekkür etti.

Belediye meydanda toplanan kalabalığa seslenen Akşener, Türkiye’nin daha iyi bir yönetime ihtiyacı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Türkiye'nin her şeyi, ne yediğimizi, ne içeceğimizi, ne giyip, nasıl yaşayacağımızı bizlere en sert bir dille söylenmesinden bıktık. Önce kendi evimizi düzenleyeceğiz, sonra büyük evimiz olan Türkiye'yi düzenleyeceğiz. Demokrasinin bütün kurum ve kurumlarıyla işlemesi için gayret göstereceğiz. Senden olan, benden olan demeden bütün milletimizin fertlerini kim olduğuna ne olduğuna bakmadan kucaklayacağız. Milletimizin en büyük talebinin adalet, hukuk ve huzur olduğunu biliyoruz. Adaleti, hukukun üstünlüğünü ve milletimizin huzurunu sağlayacağız. Aş, iş ve çocuklarımızın istikbali konusunda endişelenmekten alileri kurtaracağız."

Konuşmasının ardından Kapaklı İlçesi’nden ayrılan Akşener, Kırklareli’ne geçti.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler