HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldırım yarın son kez genel başkan olarak konuşacak

Başbakan Binali Yıldırım bugün son kez genel başkan sıfatıyla hem MYK'ya başkanlık edecek hem de yemek verecek. Bu bir teşekkür toplantısı da olacak ama veda etmeyecek. Aynı şekilde yarın da Meclis'teki grup toplantısında genel başkan sıfatıyla son kez konuşacak, teşekkür edecek. Yıldırım genel başkanlık koltuğunu Erdoğan'a bırakacak ama grup başkanı olarak görevine devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olmadığı zamanlarda ise Meclis grup toplantılarında konuşacak.

21 Mayıs'ta yapılacak Olağanüstü Kongre'de yeniden AK Parti Genel Başkanı olacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Mayıs Salı günü de ilk grup toplantısını yapacak. Başbakan Binali Yıldırım ise Genel Başkan sıfatıyla bugün son kez, MYK'yı toplayacak yarın da AK Parti Grup toplantısında konuşacak.

GENEL BAŞKAN SIFATIYLA SON KEZ KONUŞACAK

ANKA'nın edindiği bilgilere göre; Yıldırım bugün son kez genel başkan sıfatıyla hem MYK'ya başkanlık edecek hem de yemek verecek. Bu bir teşekkür toplantısı da olacak ama veda etmeyecek. Aynı şekilde yarın da Meclis'teki grup toplantısında genel başkan sıfatıyla son kez konuşacak. Teşekkür edecek. Yıldırım Genel başkanlık koltuğunu Erdoğan'a bırakacak ama Grup Başkanı olarak görevine devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olmadığı zamanlarda ise Meclis grup toplantılarında konuşacak. Erdoğan'ın Meclis grup toplantılarına fazla katılmayacağı belirtilirken, Erdoğan'ın yerine grup toplantılarını Yıldırım yapacak. (ANKA)


En Çok Aranan Haberler