HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vücuttaki inatçı yağlardan nasıl kurtulursunuz?

Diyet ve spor yapmanıza rağmen bir türlü istediğiniz sonucu alamıyorsanız eğer vücut şekillendirme operasyonu olan liposuction yöntemi ile tanışın.

Vücuttaki inatçı yağlardan nasıl kurtulursunuz?

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Haytoğlu bölgesel incelmede liposuction yöntemi ile daha etkili sonuç almayı anlattı...

Nedir Liposuction ?

Vücuttaki bölgesel yağlanmaların giderilmesi için fazla yağ dokularının vakumla alınması işlemine liposuction denilmektedir. Liposuction uygulaması genellikle normal ve normalin biraz üzerinde kilosu olan kişilere uygulanmaktadır. Bu yöntem bir zayıflama ameliyatı değil, yağlanma görülen bölgeleri eski formuna dönüştürme işlemidir. Bölgesel incelmede oldukça etkili bir sonuç sağlayan uygulama, belli bir oranda kilo kaybı etkisi de yaratmaktadır. Aynı oranda diyetle verilen kiloya göre oldukça etkin bir vücut şekillendirmesi sağlayacaktır.

Belli bir kilonun üzerindeki hastalar için, operasyon öncesinde diyet yapılmasını önerilmektedir. Bir vücut şekillendirme operasyonu olan liposuction, özellikle diyet ve egzersizle giderilemeyen inatçı yağlanmalar için uygulanmaktadır. Operasyonun başarılı olabilmesi için hastanın deri elastikiyetini kaybetmemiş olması oldukça önemlidir. Fazla yağ dokuları liposuction uygulamasıyla vücuttan çıkarıldıktan sonra deri fazlalığı oluşabilmektedir. Bu vücut tipleri için liposuction operasyonu ile birlikte karın germe ameliyatı yapılması önerilmektedir.

İnatçı Yağlar Nasıl Oluşuyor ?

Bölgesel yağlanmalar genellikle hormonsal ve genetik sebeplerle oluşabilmektedir. Kadınlarda; kalça ve karın bölgesinde yağlanma görülürken erkeklerde ise boyun ve karın bölgesinde yağlanmalar görülebilmektedir. Liposuction metoduyla bu bölgesel yağ dokuları vücuttan çıkarılarak konkur düzeltilmektedir. Vücuda estetik bir form kazandıracak bu uygulama ile kişi daha zayıf ve sağlıklı görünecektir. Selüloit ve deri kırışıklıkları için de etkili olacak bu yöntemle, deri altında bunlara neden olan yapışıklıklar giderilecektir.

Baklava Görünümlü Karın Kası Oluşturulması...

Hi-def liposuction kaslı görünüm tercih eden hastalar için uygulanmaktadır. Özellikle erkeklerin tercih ettiği hi-def liposuctionda vücudunuzda bulunan fazla yağlanmalar ses dalgaları ile diğer dokulara zarar vermeden ayrıştırılmaktadır. Yeni nesil bir teknoloji olan hi-def liposuction yöntemiyle, kaslı görünüm istenen göğüs ve karın bölgesi gibi bölgelerdeki kaslar belirgin hale getirilerek sportif görünüm sağlanacaktır. Eğer doktorunuz gerekli görürse bu bölgelere kas kökleri yerleştirebilecektir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler