HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

48 gün sonra bulundu

15 Mart 2013 tarihinden bu yana Çorlu'dan kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Gülyaşa G., Çorlu polisi tarafından yine Çorlu'da bulundu.

48 gün sonra bulundu
Kayıp olduğu tarihten bu yana Çorlu, Tekirdağ, Silivri ve İstanbul`da çeşitli adreslerde kaldığı belirlenen Gülyaşa G., Tekirdağ Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü`ne teslim edildi.
Çorlu`da geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Sağlık Mahallesi`ndeki evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 16 yaşındaki lise öğrencisi Gülyaşa G., Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yine Çorlu`da kendi rızası ile kaldığı bir evde bulundu.
Önce emniyet müdürlüğüne ardından da sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesine götürülen Gülyaşa Tekirdağ Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü`ne teslim edildi.
Sağlık Mahallesi`ndeki evinden 48 gün önce kaybolan ve annesi Gülfidan ile babasının özel televizyon kanallarında yayınlanan programlara katılarak kızını araması ile adı Türkiye`de duyulan, Gülyaşa, Çorlu`da Havuzlar Mahallesi`ndeki bir evde bulundu.
Kayıp olduğu 48 gün boyunca, Çorlu`nun yanı sıra Tekirdağ, Silivri ve İstanbul`da kaldığı tespit edilen Gülyaşa`nın kayıp olduğu süre zarfında yanında kaldığı kişilerin de tespit edilerek haklarında yasal işlem yapıldığı kaydedildi. (İHA)

En Çok Aranan Haberler