HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

7'nci kattan atlamak istedi, psikolog 2 satte ikna etti

Gaziantep'te belediyeye yaptığı iş başvurusunun kabul edilmediğini iddia eden 30 yaşındaki Mehmet T., 7 katlı iş merkezinin terasına çıkıp, intihar girişiminde bulundu.

7'nci kattan atlamak istedi, psikolog 2 satte ikna etti

Gelen psikoloğun konuştuğu Mehmet T., yaklaşık 2 saat süren çabanın ardından ikna oldu.

Olay, öğleden sonra Eyüboğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Halk otobüsü şoförlüğü yapan evli ve 4 çocuk babası Mehmet T., bir süre önce yaşadığı sorunlar nedeniyle işi bıraktı. Mehmet T., bir süre önce yeniden çalışmak için Büyükşehir Belediyesi'ne başvuruda bulundu. Başvurusunun kabul edilmediğini ileri süren Mehmet T., Hürriyet Caddesi'nde bulunan 7 katlı bir iş merkezinin terasına çıkarak atlayacağını söyledi. Mehmet T.'yi görenlerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatırken, itfaiye ekipleri de Menmet T.'nin atlama ihtimaline karşı hava yastığı açıp önlem aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüşmek istediğini söyleyen Mehmet T., polislerin çabasına rağmen ikna olmayınca olay yerine 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde görevli psikolog Mahmut Kayagan çağrıldı. Psikolog Kayagan'ın görüştüğü ve sorununa çözüm bulunacağı sözü verilen Mehmet T., yaklaşık 2 saat sonra intihar girişiminden vazgeçip indi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler