HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da sokak satıcılarına büyük operasyon, 25 gözaltı

Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda, çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Aralarında bir hamilenin de bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

Adana'da sokak satıcılarına büyük operasyon, 25 gözaltı

Adana Emniyet Müdürlüğü’nün Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ile Kozan İlçesi’nde uyuşturucu satıcılarına yönelik seri operasyonlar düzenledi. Şakirpaşa, Dağlıoğlu, ve Çamlıbel mahallelerindeki sokaklarda uyuşturucu satıcılarına karşı seri baskınlar gerçekleştiren Narkotim ekipleri, sokak satıcılarıyla amansız mücadeleye girdi. Etraflarını saran polis ekiplerini gören torbacılar, ara sokaklara girerek kaçmaya çalışırken, üzerlerinde taşıdıkları uyuşturucu paketlerini de atarak kurtulmak istedi. Kaçan torbacıları yakalamak için peşlerine düşen polisler ise, kendilerini görüp kaçan şüphelileri havaya ateş açarak durdurdu. Ekiplerle kovalamacaya giren 19 kişi yakalandı. Sokak satıcılarının kaçarken yollara attığı uyuşturucu paketleri ise tek tek toplandı.

DUVARINDA 'UYUŞTURUCUYA HAYIR' YAZAN BİNADA ESRAR

Operasyon sırasında bir evin bahçe duvarındaki 'Uyuşturucuya hayır' yazısıyla karşılaşan ekipler, aynı binada yaptıkları aramalarda ise taşların arasına gizlenmiş esrar paketleri buldu.

Şehit Duran Mahallesi'ndeki bir eve düzenlenen operasyonda da havalandırma boşluğuna atılmış 2 kilo 110 gram esrar bulundu. Evde yapılan detaylı aramada 2 pompalı tüfek ele geçirildi. Ekipler, evdeki hamile N.A.'yı gözaltına aldı.

3 ŞEHİRLERARASI OTOBÜSTE 27 KİLO ESRAR

Öte yandan, Tarsus Adana Gaziantep otoyolunun Sarıçam İlçesi yakınlarında durdurulan şehirlerarası 3 otobüste arama yapıldı. Valiz ve çuvalları kontrol eden ekipler, 27 kilo 700 gram esrar buldu. Bagajların sahibi M.T., L.K., H.T., İ.İ. ve N.T.gözaltına alındı.

Adana genelindeki operasyonlarda toplam 36 kilo 250 gram esrar, 19 uyuşturucu hap, 16 paket eroin, ruhsatsız 1 tabanca ve 3 tüfek ele geçirilirken, yakalanın zehir satıcılarının üzerinden çıkan ve uyuşturucu satışından kazanıldığı belirlenen 4 bin liraya da el kondu. Operasyonlarda gözaltına alınan 25 şüpheli sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler