HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aynı ilçeye 1 ayda 4 büyük ikramiye çıktı

Süper Loto'nun son çekilişinde 6.5 milyon liralık ikramiyeyi kazanan kişinin, kuponunu Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde oynadığı ortaya çıktı.

Aynı ilçeye 1 ayda 4 büyük ikramiye çıktı

Böylece Muratpaşa, aynı ay içinde 3 kez Şans Topu'nda, 1 kez de Süper Loto'da büyük ikramiyeyi kazandırmış oldu.

Süper Loto çekilişinde 6 milyon 468 bin lira kazanan talihlinin Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir bayiden kuponunu yatırdığı belirlendi. Talihlinin kuponu oynadığı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Elvan Büfe'nin sahibi Mevlüt Pancar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, talihlinin büyük olasılıkla sanayi esnafı olduğunu söyledi.

Büfesinin sanayi sitesi içinde bulunduğuna ve şans oyunları oynayan kişilerin yüzde 90'ının sanayi esnafı olduğuna dikkati çeken Pancar, kendilerine henüz bir dönüş olmadığını söyledi.Talihliden bir beklentisi bulunmadığını belirten Pancar, "Büfeme gelip teşekkür edeceğini bile düşünmüyorum. 1979'dan bu yana Milli Piyango bayisiyim. Bütün ikramiyeleri dağıttım ama şimdiye kadar hiçbir arkadaş yeniden büfeme gelmedi. Şanslı bir bayiyim ve şanslı bir ilçede işletmecilik yapıyorum. Muratpaşa ilçesi Türkiye'nin en şanslı ilçelerinden biri. Son bir ayda 4 büyük ikramiye bu ilçeye çıktı." dedi.

Pancar, son bir ayda ilçeden oynanan kuponlara 4 büyük ikramiye çıktığını duyan bazı vatandaşların şans oyunu oynamak için Muratpaşa'daki bayileri tercih etmeye başladığını ifade etti.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce son bir ayda yapılan şans oyunu çekilişlerinde Antalya'nın Muratpaşa ilçesine 4 kez büyük ikramiye isabet etti.

1, 15 ve 22 Haziran'da yapılan Şans Topu çekilişi ile 30 Haziran'da yapılan Süper Loto çekilişlerinde büyük ikramiye bu ilçedeki bayilerden oyun oynayan vatandaşlara çıktı.

Yenimahalle'nin şansı TBMM gündemine kadar gelmişti

Muratpaşa'daki tablonun benzeri Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde de yaşanmıştı. Son 3 yıl içinde Sayısal Loto'da büyük ikramiye tam 17 kez Yenimahalle'den kupon yatıran talihlilere çıkmıştı. CHP Milletvekili Atilla Kart konuyu TBMM gündemine taşımış ve "Tutturma ihtimali 14 milyonda 1 olmasına rağmen sıklıkla aynı bölgeye çıkmış olması bir vahamet. Durum kuşkulu" demişti.

AA

En Çok Aranan Haberler