HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Berberde çatışma: 3 ölü 2 yaralı

Malatya'da bir berberde yaşanan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı. Olay gece 23.30 sıralarında Akpınar Mahallesi Turfanda Sokak üzerinde bir berberde meydana geldi. İddiaya göre Adnan Biçer isimli şahıs araçla geldiği sokaktan inerek iddiaya göre aralarında husumet bulunan berber sahiplerine pompalı tüfekle ateş açtı. Berberden de silahla karşılık verilmesi üzerine Adnan Biçer ile berber sahibi Şükrü Tura ile kardeşleri Ramazan Tura ve Mehmet Tura yaralandı.

Malatya'da bir berber de yaşanan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı.

Olay gece 23.30 sıralarında Akpınar Mahallesi Turfanda Sokak üzerinde bir berberde meydana geldi. İddiaya göre Adnan Biçer isimli şahıs araçla geldiği sokaktan inerek iddiaya göre aralarında husumet bulunan berber sahiplerine pompalı tüfekle ateş açtı. Berberden de silahla karşılık verilmesi üzerine Adnan Biçer ile berber sahibi Şükrü Tura ile kardeşleri Ramazan Tura ve Mehmet Tura yaralandı. Berberde müşteri olarak bulunan Süleyman Güden isimli genç ise omuzuna isabet eden saçma ile yaralandı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, durumu ağır olan Ramazan Tura ve Adnan Biçer'in kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Berber sahibi Şükrü Tura'nın hayati riskinin bulunduğu belirtilirken Mehmet Tura ve omuzundan hafif yaralanan diğer yaralının ise durumun iyi olduğu öğrenildi.

Polis çevrede toplanan meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırırken polis ekipleri uzun süre delil çalışması yaptı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan yaralıların tedavileri sürerken polis ekipleri de olayın devam etmemesi için geniş güvenlik önlemleri aldı.

Namus meselesinden çıktığı ileri sürülen kavga ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖLENLERİN SAYISI 3'E ÇIKTI

Malatya'da Arafe gecesi yaşanan silahlı kavgada ağır yaralılardan birinin daha hayatını kaybetmesi ile ölenlerin sayısı 3'e çıktı.

Akpınar Mahallesi Turfanda Sokak'taki bir berberde yaşanan olayda Adnan Biçer ve Ramazan Tura kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetmişlerdi. 3 kişinin de yaralandığı olayda durumu ağır olan işyeri sahibi Şükrü Tura'nın da kurtarılamayarak hayatını kaybetmesi ile olayda ölenlerin sayısı 3'e çıktı.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken polis ekipleri hastane ve adli tıp önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

İHA


En Çok Aranan Haberler