HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçinde yolcu olan dolmuşa silahlı saldırı

Adana'da, içinde yolcuların olduğu bir dolmuşa hareket halindeyken silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı da yaralanan olmadı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Ali Bozdoğan Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Yeşilevler Hattı 2. Başkanı Eray Öncel (51), 01 M 0009 plakalı dolmuşu ile yolcu alıp Yeşilevler Mahallesi'ne doğru giderken Gürsel Paşa Mahallesi'nde Ali Bozdoğan Bulvarı üzerinde silahlı saldırıya uğradı.

Aracı çapraz ateşe tutulan dolmuşun saldırı sonucu lastikleri patladı. Saldırganlar daha sonra yaya olarak kaçtı. Bu sırada aracın içinde yere yatan başkan ve yolcular saldırıdan yara almadan kurtuldu. Daha sonra olay yerine çağırılan polisler yolu trafiğe kapatarak inceleme başlattı.

Dolmuş sürücüsü Eray Öncel, yolda giderken birden silah sesleri geldiğini kendisinin hemen yere yattığını daha sonra silah seslerinin kesildiğini ve kendisinin kalktığında birkaç kişinin kaçtığını gördüğünü belirterek, "Benim kimseyle bir sorunum yok. Saldırı yapanları da tam görmedim. Aracın içinde yolcular vardı. Ama onlarda saldırı anında korkmadı" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler