HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaçırdığı kızı öldürüp, intihar etti

Van'ın Başkale İlçesi'nde yaşayan evli ve 2 çocuk babası 35 yaşındaki Erkan Demir ile 4 gün önce kaçırdığı 15 yaşındaki Fatma Avcı'nın cesetleri bulundu

Kaçırdığı kızı öldürüp, intihar etti
Başkale'nin Atlılar Köyü'nde oturan evli ve 2 çocuk babası Erkan Demir, iddiaya göre 4 gün önce aynı köyde oturan 15 yaşındaki Fatma Avcı'yı kaçırdı. Demir, genç kızı köydeki evine getirdi.
Erkan Demir'in 12 yıllık eşi Nezire Demir ise bu olay üzerine evini terk ederek ailesinin yaşadığı Koçdağı Köyü'ne gitti. Nezire Demir, bugün sabah saatlerinde köydeki evine döndü.
Nezire Demir, kapı açılmayınca yakınlarına haber verdi. Kapı kırılarak açılıp, içeri girilince de Erkan Demir ile Fatma Avcı'nın kanlar içindeki cesetleriyle karşılaşıldı.
Fatma Demir'in alnından, Erkan Demir'in ise çene altından vurularak öldükleri belirlendi. Köylüler ve yakınları olayı jandarmaya haber verdi. Jandarma, Kalaşnikof tüfeği Erkan Demir'in yanında buldu.
Evde yapılan ilk incelemenin ardından Erkan Demir'in Fatma Avcı'yı alnından vurduktan sonra, silahı çenesinin altına dayayıp yaşamına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.
Cesetler ise otopsi için Başkale Devlet Hastanesi’ne getirildi. Bazı köylüler Demir ve Avcı'nın arasında gönül ilişkisi olduğu, genç kızın kendi rızasıyla kaçtığını öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Van/DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler