HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kafam üzerimde değil'

Kayseri'de kadın kılığına girip eşini defalarca bıçaklayarak öldüren katil zanlısına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

'Kafam üzerimde değil'
Kayseri Melikgazi Esenyurt Mahallesi’nde geçen kadın kılığına girerek karısını öldüren Rafet K., bugün mahkemeye çıktı. Kayseri Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu yargılanan katil zanlısı Rafet K.'ye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
Tutuklu sanık Rafet K., duruşmada mahkeme heyetine verdiği ifadede, “Eşimle konuşmak için eve gittim. Bir olumsuzluk olursa kendimi koruyayım diye yanıma bıçak aldım. Apartmana girdiğimde karım karşıma çıktı. Karşıma çıktığında çantasından sprey çıkararak yüzüme doğru sıktı ve gözüm görmemeye başladı. Arkadan birilerinin geldiğini görerek telaşlandım ve bıçağımı çıkararak etrafa sallamaya başladım. Karımı öldürdüğüm için pişmanım. Kendimi savunamıyorum. Kafam üzerimde değil” şeklinde konuştu.Son sözünün sorulması üzerine Rafet K., “Eğer ben bu suçu işlediysem vereceğiniz cezaya razıyım” dedi.
Rafet ve Cafiye K.'nin kızı Filiz Ertaş ise mahkemede verdiği ifadede, “Annem ve babam sürekli tartışıyordu. 7 aydır yaşıyorlardı. Babam, annemin tarafını tuttuğumuz için bizi sürekli dövüyordu. Annem babamı seviyordu ve düzelir diye bekliyordu” diye konuştu.
Karısını defalarca bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldüren sanığa, "adam öldürme, kasten öldürme ve taksirli öldürme’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
10 Eylül 2012 tarihinde kadın kılığına giren Rafet Kaya, Koruma Tedbir Kararı bulunan eşini oturduğu apartmanda defalarca bıçaklayıp öldürmüştü.
İHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler