HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Metrobüste cinayet!

Cinayetle sonuçlanan kavgaya, bir önceki durakta inen kız arkadaşına yetişemeyip metrobüste kalan polis memuruna, bu durumu görerek gülen 2 kişinin alaycı sözlerinin yol açtığı öne sürüldü.

Şirinevler Metrobüs Durağı’nda dün saat 02.10 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti: Güven Timleri’nde çalışan polis memuru Samet E., kız arkadaşı ile birlikte Mecidiyeköy’den bindiği metrobüsten Bahçelievler Durağı’nda inmek istedi ancak kapılar erken kapanınca kız arkadaşı aşağı inmesine rağmen polis memuru araçta kaldı. Bu duruma gülen iki kişi polis memuruyla "Sen ne biçim adamsın, bir kıza sahip çıkamadın" dedi. Bu yüzden başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Bu arada metrobüs Şirinevler Durağı’na gelince polis memuru, kız arkadaşının indiği durağa dönmek için metrobüsten inerek karşı durağa geçti. Tartıştığı kişiler de polisin peşine düşerek tartışmayı sürdürdü.

HAVAYA ATEŞ ETTİ

Ellerindeki demir takım çantasıyla vuran saldırganlardan kurtulmak isteyen polis memuru Samet E., önce havaya bir el ateş etti. Daha sonra gelen başka bir metrobüse binmek istedi. Ancak şüpheliler, polisin peşinden otobüse binerek darp olayını sürdürdü. Kavga sırasında polisin silahı yere düşünce Uğur G., silahı alarak kaçmaya başladı. Polis memuru, peşinden koşarak metrobüs durağı merdivenlerinde şüpheliyi yakaladı. İkili arasında başlayan kavga sırasında silah bir el ateş aldı ve tabancadan çıkan mermi bu sırada yardıma gelen Uğur G.’nin arkadaşı Cenk Ocak’a isabet etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Cenk Ocak hayatını kaybetti.

EMNİYETTE KAYITLARI VAR

Olayda sonra polis memuru Samet E. ve Uğur G., polis tarafından gözaltına alındı. Uğur G, emniyetteki sorgusunda, "Boğuşma sırasında polisin silahı yere düştü. Ben de yerden aldım. Polisle tabancasını almak isterken yaşadığımız boğuşma sırasında tabanca elimdeydi. Tabanca bir anda ateş aldı. Bilinçli olarak ateş etmedim" dedi. Gözaltındaki Uğur G.’nin daha önceden uyuşturucu kullanmak suçundan 3 kez polise geliş kaydı bulunduğu öğrenildi. Cenk Ocak’ın da daha önceden yaralama, tehdit ve ruhsatsız silah buldurmak suçlarından emniyette kayıtları olduğu belirtildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler