HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Metrobüste tacizciye linç girişimi

İstanbul'da metrobüste genç bir kadın yanına oturan erkek tarafından tacize uğradı. Şahıs yolcular tarafından metrobüsten indirilip darp edildi. Mynet Haber çirkin olayı yaşayan genç kıza ulaştı.

Metrobüste tacizciye linç girişimi

MYNET HABER MERKEZİ

İstanbul'da metrobüse binen genç kadın yanına oturan bir erkek tarafından tacize uğradığını duyurdu. Cinsel saldırıda bulunduğu belirtilen şahıs metrobüste yolculardan dayak yedi. Şahsın TUBİTAK'ta çalıştığı iddia ediliyor. TUBİTAK'tan henüz bir açıklama gelmedi.

O GENÇ KIZ YAŞANANLARI TÜM DETAYIYLA MYNET HABER'E ANLATTI:

Akşam birkaç arkadaşımla iş çıkışı Bağdat Caddesi'nde mekana gittik. Dönüşte arkadaşlarım beni Söğütlüçeme Metrobüs durağına bıraktı. Metrobüs'e binmeden önce telefonla annemle konuşmaya başladım. Metrobüs'e binip boş bulduğum bir yere, cam kenarında oturdum. Yanımdaki koridor koltuğuna ise bir adam oturdu...

"Bacağıma bir şey değdiğini fark ettim"

Uzunçayır durağına kadar telefon görüşmem devam etti. Daha sonra telefonu kapatıp sosyal medya hesaplarımı kontrol etmeye başladım. Yanıma oturan adamın kucağında bir çanta ve ceket vardı. Bacağıma bir şey değdiğini fark ettim ama yanımdaki adamın ellerinin üstü montu ve çantası ile kapanmıştı. Önceleri emin olamadım dokunuyor mu, bana mı öyle geliyor.

"Metro Turizm olayı geldi aklıma"

Bir şey demekten korktum, Metro Turizm olayı geldi aklıma. İnsanların bana inanıp inanmayacağından emin olamadığım için ses çıkarmak istemedim. İşimi, sevgilimi, arkadaşlarımın ne diyeceğini düşündüm. Bir şey demeden rahatsız olduğumu belli etmek için adamla arama mesafe koymak için cama yanaştım. Ayağa kalkıp tekrar oturdum. Ama kalkıp onun önünden geçerek başka yere oturmaya çekindim... daha fazla taciz edebileceğinden korktum.

'Bir yolcu adamı tanıyıp tanımadığımı sordu'

Bir süre sonra başka bir yolcu geldi ve tanışıp tanışmadığımızı, yanımdaki adamın beni tanıyıp tanımadığını sordu. Bu sırada Boğaziçi Köprüsü durağına gelmiştik. Ben adamı tanımadığımı söyledim ve diğer yolcu adama 'hiç utanmıyor musun, bundan sonraki ilk durakta ineceksin' dedi. Sonra bana dönüp 'polis çağırmak ister misin' diye sordu. İlk başta istemedim fakat bazı yolcular 'sana öyle gelmiştir' gibi tepkiler verince kararımı değiştirdim.

'Kaçıyordu yolcular adamı tartakladı'

Zincirlikuyu durağında bazı yolcular adamı indirmeye çalıştı, adam direnince ortalık biraz karıştı ve o sırada adam biraz tartaklandı. Metrobüs'ten indikten sonra ise adam kaçmaya çalıştı fakat yine yolcular tarafından yakalandı.

'Kimliği çorabından çıktı'

Polis gelince önce erkek arkadaşım olduğunu söyledi, daha sonra adını bilmediğini söyledi ve akli dengesi yerinde değil gibi davrandı ve ismini polislere vermedi fakat üst aramasında adamın kimliği çorabından çıktı.

'Tutuklandı'

En son aldığım bilgiye göre tutuklandı dediler ama emin değilim.

_

TACİZE UĞRAYAN GENÇ KADIN:_

Dayak görüntülerini Facebook'ta paylaşan kadın, yaşadıklarını anlattı:

"Bu adam beni metrobüste taciz etti! Yanımda oturuyordu, eliyle benim vücuduma, belime, göğsüme, cinsel organıma dokundu. Yolcular durumu fark edip müdahale ettiler. O kadar korktum ki şikayetçi olmak bile istemedim. İlk şoku atlattıktan sonra şikayetçi olmaya karar verdim. Şu anda Zincirlikuyu istasyonunda 45 dakikadır polis bekliyoruz. Lütfen siz de ses çıkarın, bu haberi yayın. Yayın ki korksunlar, rezil olmaktan korksunlar!"

'TUBİTAK'TA ÇALIŞIYORMUŞ'

Şahsın TÜBİTAK'ta çalıştığını söyleyen genç kadın, hakkında şikayetçi olduğunu ve yasal süreci başlattığını duyurdu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler