HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salihli'de yürek yakan yangın

Salihli ilçesinde, Kurt çiftinin dört yıl önce banka kredisiyle aldıkları evleri, henüz belirlenemeyen bir nedenle yanarak kül oldu.

Salihli'de yürek yakan yangın

Evinin yandığını pazarda alış veriş yaparken öğrenen Muhterem Kurt (45) olay yerine geldiğinde baygınlık geçirdi. Hurdacılık yaparak evinin geçimini sağlamaya çalışan eşi Kadir Kurt (48) da evinin yanışını çaresiz bakışlarla izledi.

Salihli'nin Kocaçeşme Mahallesi'nde, beş katlı bir apartmanın son katında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen ev kullanılamaz hale geldi. Yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ve polise haber vermesi üzerine kısa sürede Salihli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri olay yerine geldi. TEDAŞ görevlilerinin olay yerine geç gelmesinden dolayı apartmanın yanından geçen ve şehir şebekesine ait elektrik kablolarındaki akım kesilemeyince 24 metrelik oransal joystickli kumandalı hidrolik merdivenli yangın söndürme ve kurtarma aracı yangına müdahale edemedi. İtfaiye ekipleri bu nedenle yangına bina içinden müdahale etmek zorunda kaldı. Polis ekipleri de bir olumsuzluğa karşı güvenlik önlemi aldı. Alevlerin kontrol altına alınmasıyla çevre sakinleri rahat bir nefes aldı. Yangının söndürülmesi ve dumanların tahliyesinin ardından polis ve itfaiye ekipleri evde inceleme yaptı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan evi yanan Kadir Kurt'un Kocaçeşme'de hurda alıp sattığı ve yangın esnasında eşi Muhterem Kurt'un evde olmadığı belirtildi. Evinin yandığını gören Muhterem Kurt baygınlık geçirdi. Kurt'a ilk müdahaleyi 112 sağlık ekipleri yaptı. Kadir Kurt'un yanan evi dört yıl önce kredi ile aldığı öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler