Benan Mahmutyazicioglu Haberleri

Çocuğuna cinsel istismarla suçlanıyordu! Ender Saraç duruşmada sitem etti... Çocuğa kayyım talebi

Doktor Ender Saraç hakkında 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddialarına yönelik "Çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla 22,5 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Saraç'ın boşanmak üzere olduğu Benan Saraç son duruşmada neden şikayetçi olmadığını açıkladı

Magazin 2024-04-30 15:48:42

MİT, karı koca ajanları ifşa etti! Türkiye'de keşif yapıp Mossad'a sattılar... Çarpıcı 'yüklü miktarda para' detayı

İsrail dış istihbarat servisi Mossad’a bilgi sattıkları iddiasıyla aranan ve uluslararası casusluk faaliyetleri nedeniyle Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından çökertilen hücreye ilişkin çarpıcı detaylara ulaşıldı. Hücrenin başındaki kilit isim özel dedektiflik şirketi sahibi Ahmet E.T. ile eşi Benan T.’nin İsrail gizli servis elemanları ile Avusturya, İsviçre ve Almanya’da görüşme gerçekleştirdikleri saptanırken, faillerin hedef kişilere ait sırlara ulaşıp ulaşmadıkları henüz bilinmiyor.

Haber 2024-04-05 14:07:40

Ender Saraç hakim karşısında ağlayarak savunma yaptı! Benan Saraç hakkında olay iddialar

Benan Saraç'tan olan 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Ender Saraç 22,5 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Savunma yaptığı sırada ağlayan Ender Saraç karısını suçlayarak olay iddialarda da bulundu.

Magazin 2024-02-22 15:47:26

Ender Saraç ile ilgili iddialar gündem oldu! Canlı yayında mide bulandıran ifadeler: 'Ben ölürüm, biterim'

Geçtiğimiz günlerde eşi Benan Saraç'tan şiddet gördüğüne dair iddialarla gündeme gelen Ender Saraç hakkında yeni iddialar ortaya atılmıştı. Sosyal medyada Ender Saraç, aile içi cinsel istismar başta olmak üzere çeşitli çirkin iddialar ile anıldı. Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder'in katıldığı canlı yayında anlattıkları ise mide bulandırdı. Önder, olayın Saraç'ın çocuğunun yaşadıklarını okuldaki rehber öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktığını aktardı.

Magazin 2023-12-09 11:38:50

Bu sefer sağlık tavsiyesiyle değil özel hayatıyla gündemde... Ender Saraç karısı Benan Saraç'tan şiddet gördüğünü iddia etti! Kravatla boğazını sıkıp...

Ender Saraç, 10 yıl önce evlendiği Benan Saraç’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. 2 çocuğunun annesi tarafından şiddet gördüğünü söyleyen Ender Saraç yaşananlara dayanamadı ve karısı hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Magazin 29-11-23 07:47

Miras kavgası sürüyor... Ece Erken kocasının eski eşi Benan Kocadereli'nin peşinde! Savcılığa koştu

Ece Erken silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'nin peşini bırakmıyor. Reddi Miras yapan Ece Erken, Kocadereli'nin kendisi hakkında mal kaçırdığı imasında bulunması sebebiyle dava açılmasını talep etti.

Magazin 01-09-22 07:35

Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli'nin sözleri Ece Erken'i kızdırdı! Reddi mirasımı geri çekip...

Benan Kocadereli, eski eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun abisinin Ece Erken'i tehdit etmesi gündemdeyken "Mal kaçırma yok" yorumunda bulundu. Eski eşin bu yorumu Ece Erken'i kızdırdı. Ece Erken ise çıkan haberlerin ardından sinirlenerek açıklamalarda bulundu. Erken "Her şey abiyle anlaşmalı yürüyor. Adımı anmaya devam ederseniz reddi mirası geri çekeceğim" diyerek üstü kapalı tehditte bulundu. İşte yaşanan olayların detayları...

Magazin 01-08-22 10:20

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski karısı Benan Kocadereli'den olay yorum: Mal kaçırma yok

Ece Erken, hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti. Erken ailenin mal kaçırdığına dair paylaşımlarda da bulunmuştu. Aile ile yakın ilişkisi olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski karısı Benan Kocadereli yaptığı açıklamayla gündem oldu. İşte miras kavgasındaki yeni detaylar...

Magazin 31-07-22 10:59

Ece Erken'i Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşiyle ilgili yorum kızdırdı

Ece Erken erken öldürülen kocası Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla bir pozunu paylaştı. Ece Erken'in paylaşımına gelen "İlk eşi ne yapsın 15 yıllık bir evliliği var" yorumunda bulununca Ece Erken kendini tutamadı. Benan Kocadereli hakkındaki yoruma bakın ünlü sunucu ne yanıt verdi.

Magazin 23-05-22 10:39

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken'den flaş miras kararı! Reddi miras yapıyorum!

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasıyla ilgili gelen son dakika haberi herkesi şaşırttı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'nin bir villayı habersiz kiraya verdiği iddia edildi. Öldürülen avukatın ardından Erken miras kavgasından bıktı ve "Reddi miras yapıyorum!" açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 25-04-22 15:41

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eviyle ilgili yeni iddia! Eski eş...

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasıyla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz programında Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun villasını haber vermeden kiraya veren kişinin eski eş Benan Kocadereli olduğu iddia edildi.

Magazin 22-04-22 15:25

Seren Serengil, Ece Erken'in ölen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'ye seslendi

Ece Erken'in hesabına bloke konulmasına dair konuşan Seren Serengil Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'ye seslendi. Seren Serengil daha önce hedef aldığı eski eşe seslenerek "Ece Erken ile haklarınız İçin, avukatlarınız bir araya gelmeli…." dedi.

Magazin 11-04-22 15:27

Ece Erken hakkındaki iddia Seren Serengil'i kızdırdı! Öldüğü gün kolundan...

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 12 adet lüks saatini sattığı iddiası gündem oldu. Ece Erken hesabındaki parayı paylaştı. Çıkan haberler Seren Serengil'i kızdırdı. Serengil daha önceki iddiasını yineledi ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'yi ima ederek suçladı.

Magazin 10-04-22 08:34

Seren Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli’yi hedef aldı

Seren Serengil, Ece Erken'i savunurken Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi, Benan Kocadereli’nin sevgilisi olduğunu iddia ederek aldatılan eşi hedef aldı. Serengil "Benan Hanım yalnız algısı yaratılıyor" dedi.

Magazin 11-03-22 15:06

Seyhan Soylu'dan yeni Ece Erken iddiası! Benan Hanım mirasa tedbir koydurdu

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi sonrası Seyhan Soylu'nun Ece Erken hakkındaki iddiaları gündeme geliyor. Ece Erken Sisi hakkında koruma kararı aldırsa da Sisi durmuyor. Seyhan Soylu son olarak miras konusunda iddialarda bulundu.

Magazin 22-02-22 15:08

Benan Kocadereli kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli'nin mesleği ne? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan neden ayrıldı? Cenazeye gitti mi?

Benan Kocadereli eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesinin yankıları sürerken yeniden gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ve sonrasındaki gelişmeler gündemdeki yerini koruyor. Peki Benan Kocadereli kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli'nin mesleği ne? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan neden ayrıldı? Cenazeye gitti mi? Detaylar haberimizde...

Magazin 07-02-22 15:04

Benan Kocadereli kimdir? Ne iş yapıyor? Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli cenazeye gitti mi? Ne açıklama yaptı?

Benan Kocadereli eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yaşamını yitirmesi sebebiyle yıkıldı. Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü gündemdeki yerini koruyor. Vatandaşlar bu kapsamda Mahmutyazıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir? Ne iş yapıyor? Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli cenazeye gitti mi? Ne açıklama yaptı? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Magazin 07-02-22 06:47

Benan Kocadereli kimdir, aslen nereli? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kaç yaşında ve çocukları var mı?

Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'nin hayatı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Benan Kocadereli'nin çocukları var mı? İşte merak edilenler...

Magazin 05-02-22 15:00

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir, ne iş yapıyor? Benan Kocadereli kaç yaşında ve nereli?

27 Ocak 2022'de silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken ile evlenmek için eşi Benan Kocadereli'den boşanmıştı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli hakkında detaylar merak edildi. Benan Kocadereli, Mahmutyazıcıoğlu hakkında, "Son vazifemizi yaptık. Evlatlarımın babası nurlar içinde uyusun. Bizi yalnız bırakmayan, arayan, soran dostlarım, arkadaşlarım, ayrıca buradan mesaj atan yüzlerce iyi kalp hepinize teşekkür ediyorum" paylaşımı yapmıştı.

Magazin 03-02-22 22:38

Nihat Doğan'dan tepki çeken bir Ece Erken açıklaması daha! Benan Hanım iki kere öldü

Nihat Doğan eşi öldürülen Ece Erken'i hedef alan açıklamalarıyla tepki çekiyor. Nihat Doğan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası Ece Erken'e "Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Kocam bu yüzden öldürüldü de..." diyerek herkesi şoke etmişti. Nihat Doğan bir diğer açıklamasında ise "Benan hanım iki kere öldü" diyerek Erken'i kızdıracak sözler söyledi.

Magazin 01-02-22 09:55

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, neden öldürüldü? Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaç yaşındaydı?

Ünlü sunucu ve oyuncu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kendi balıkçı restoranında silahlı saldırıya kurban gitti. Kaldırıldığı hastanede kan kaybından hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'den 2 çocuğu bulunuyordu. Benan Kocadereli ile evliyken Ece Erken ile ilişkisi başlamıştı. İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında detaylar...

Magazin 31-01-22 11:21

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'den ilk paylaşım: Evlatlarımın babası nurlar içinde uyusun

Balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlandı. Mahmutyazıcıoğlu'nun 15 yıl evli kaldığı iki çocuğunun annesi Benan Kocadereli'den de ilk paylaşım geldi. Çocuklarının babasına son vazifesini yaptıklarını söyleyen Kocadereli, kendisini yalnız bırakmayanlara da teşekkür etti.

Magazin 29-01-22 08:32

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Benan Kocadereli’nin çocukları var mı?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu iki yıl birliktelik yaşadığı ünlü sunucu Ece Erken ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştirmişti. Beşiktaş eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Acı olayın ardından Mahmutyazıcıoğlu'na ilişkin sorular ise peş peşe geldi. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir?

Magazin 27-01-22 10:29

Ünlü şarkıcı Gülşen'in gözlerden uzak büyüttüğü oğlu Azur Benan'a bakın!

Cesur sahne kıyafetleriyle magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü şarkıcı Gülşen, özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiriyor. Gülşen'in 2017 yılında dünyaya gelen oğlu Azur Benan, büyüdü.

Magazin 20-01-22 10:20

Eliz Sakuçoğlu aşka geldi! Beni gözlerinle öp

Bir dönem Ekin Mert Daymaz, Hakan Sabancı, Murat Boz ve Beran Benan gibi isimlerle aşk yaşayan stilist Eliz Sakuçoğlu, şimdiki sevgilisiyle fotoğraflar paylaştı.

Magazin 28-10-21 11:04

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şafak Mahmutyazıcıoğlu ne iş yapıyor?

Magazin gündeminin çok konuşulan isimlerden Ece Erken, uzun bir süredir bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile nikah masasına oturdu. 43 yaşındaki Ece Erken 'Yanlışımdan döndüm' şeklinde konuşup ayrılmış daha sonra barışıp sevgilisiyle tatile gitmişti. 2 çocuğunun annesi Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan 1 sene evvel boşanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir sorusu merak ediliyor. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şafak Mahmutyazıcıoğlu ne iş yapıyor?

Magazin 29-06-21 01:25

Ece Erken’e dava açan Benan Kocadereli: Tazminatı şiddet gören kadınlar için bağışlayacağım

Ünlü sunucu Ece Erken'den davacı olan Benan Kocadereli, “Kazanacağım tazminatı şiddet gören kadınlar için hayır kurumlarına bağışlayacağım" dedi.

Magazin 27-03-21 13:35

Benan öğretmen Anadolu masallarını ebru ile suya nakşetti

Diyarbakır'da görevli Benan Torğul, Anadolu masallarını, ebru sanatı eşliğinde çektiği videolarla anlatarak, Kovid-19 sürecinde çocuklara destek oluyor - Torğul: - "Geleneksel sanatımız, su üzerinde yapılan bir sanat ancak masallar işin içine girince biraz daha resimsel ve modern olarak çalıştım. Masalda çocukların ilgisini çekebilecek karakterler üzerine resimsel çalıştım" - İl Milli Eğitim Müdürü Feysel Taşçıer: - "Ebru sanatımızı, masal eşliğinde çocuklarımızla tanıştırmış oluyoruz. Böylece çocuklarımızın hayal dünyasında masalları, resimsel bir koreografiyle öğrenmelerini sağladık"

Yurthaber 24-06-20 11:22

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Benan Mahmutyazıcıoğlu boşandı

Ece Erken ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminde uzun süre konuşulan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evliliği resmen bitti.

Magazin 03-06-20 16:48

Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan Ece Erken açıklaması!

Benan Mahmutyazıcıoğlu ile evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşayan Ece Erken, aldığı tepkiler sonrası ilişkinin bittiğini duyurmuştu. Ayrılığın ardından manidar bir paylaşımda bulunan Benan Mahmutyazıcıoğlu, 'Ece Erken'e gönderme mi?' sorularına yanıt verdi.

Magazin 02-05-20 15:47

Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan Ece Erken'e olay gönderme

Evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşkla tepki çeken Ece Erken, ilişkisini bitirdiğini duyurmuştu. Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Hanım ayrılıktan sonra manidar bir paylaşımda bulundu.

Magazin 01-05-20 13:41

Ece Erken'den Benan Mahmutyazcıoğlu'na uzaklaştırma kararı

Benan Mahmutyazıcıoğlu ile evli olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk yaşayan, geçen günlerde de ilişkisine nokta koyan Ece Erken deliye döndü. Benan Hanıma sahte hesaptan mesaj attığı iddia edilen Erken, iddialara sert çıktı ve soluğu mahkemede aldı.

Magazin 22-04-20 10:43

Çirkin mesajların sahibi Ece Erken mi?

Evli avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak ilişkiyle gündemden düşmeyen Ece Erken cephesinde, sular durulmuyor. Erken'in sahte bir hesap üzerinden Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'na mesaj attığı iddia edildi.

Magazin 21-04-20 15:15

Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Benan Mahmutyazıcıoğlu kavgası büyüyor!

Ece Erken olayında yeni gelişmeler! Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan art arda açıklamalar geldi. İşte Türkiye'nin konuştuğu olayda son gelişmeler...

Magazin 14-03-20 11:38

Benan Mahmutyazıcıoğlu: Ece Erken, eşimin fotoğrafını mesaj atıp 'kocan yanımda' dedi

Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Benan Mahmutyazıcıoğlu arasında sular durulmuyor! Erken'in sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan yeni açıklamalar geldi. Benan Hanım, Ece Erken'in kendisine eşinin fotoğrafını yolladığını söyleyerek, "Kocan yanımda" ifadelerini kullandığını belirtti.

Magazin 13-03-20 15:17

Akdeniz Üniversitesi’nde Ulusal Girişimcilik Zirvesi

Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu tarafından Ulusal Girişimcilik Zirvesi düzenlendi.Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda 3 gün boyunca birbirinden değerli isimlerin katılımıyla gerçekleşen zirvenin ilk gününde TÜSİAD Genel Koordinatörü Bahadır Kaleağası, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Ekonomist Erkin Şahinöz, Başarı Mühendisi ve Işık Elçisi Ziya Şakir Yılmaz, Turna.com sitesinin sahibi Abdülkadir Kırmızı, Gratis Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Korucan ve genç girişimci Cihan Nalbant girişimcilik deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.Ulusal Girişimcilik Zirvesi’nin ikinci gününde ise Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü Proje Koordinatörü Muammer Aydın, Amara World Hotels Ceosu Korhan Alşan, TTT Global Yönetim Kurulu Başkanı Akın Arslan, FBK Partners Kurucu Ortağı Fatma Begüm Kaçmaz, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Çevre ve Sürdürebilirlik Danışmanı Umay Yılmaz, Girşimci Hakan Acar, Gazeteci-Yazar Benan Kepsutlu öğrencilere girişimcilik ve kariyer tavsiyelerinde bulunarak öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Yurthaber 13-03-20 14:23

O görüntüdeki kişi Ece Erken mi? Aldatılan eşten olay paylaşım

Ünlü sunucu Ece Erken evli avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte olduğunu itiraf etmişti. Aldatılan eş Benan Mahmutyazıcıoğlu son paylaşımıyla herkesi şoke etti! O görüntüdekiler Ece Erken mi?

Magazin 12-03-20 14:19

Ece Erken'in açıklamasından sonra aldatılan eş patladı! Kucak kucağa...

Ece Erken'in bugünkü canlı yayınında "9 ay önce boşanmaya karar verdi" dediği sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu en sonunda sessizliğini bir fotoğrafla bozdu!

Magazin 27-02-20 16:39

Tarkan ile Gülşen'in oğlu Azur Benan'ın eğlenceli anları

Tarkan, Gülşen’in oğlu Azur Benan ile uçakta oyun oynadı. Gülşen bu anları “iki tatlı dinozor” notuyla paylaştı.

Magazin 02-01-20 22:07

Serik Belediyespor - Erzinspor: 3-2

STAT: İsmail Oğan HAKEMLER: Davut Dakul Çelik (xx), Kürşathan Akın (xxx), Muhammet Ali Doğan (xxx) SERİK BELEDİYESPOR: Ahmet (xx) - Taner (xxx), Alican (xxx), Sinan (xxx), Ahmet (xxx), Doğancan (xx)(Dk.83 Abdurrahman), Burçin (xxx), Erdi (xx)(Dk.64 Sefa xx), Atakan (xxx), Abdulsamet (xxx), Güven (x)(Dk.46 Cenk xx) ERZİNSPOR: Yaşar (xx) - Emrah (xx), Onur (xx), Okan (xx)(Dk.83 Benan), Nureddin (xx), Taylan (xx)(Dk.64 Timur x), Ali Sinan (xxx), Berkant (xxx), Halil (x)(Dk.33 Burak xx), Kaan (xx), Sefa (xx) SARI KARTLAR: Erdi, Atakan, Abdurrahman (Serik Belediyespor) - Sefa, Taylan, Berkant, Emrah, Burak Kaan (Erzinspor) GOLLER: Dk.63, Dk.78 Alican (penaltı), Dk.90+2 Ahmet (Serik Belediyespor) - Dk.45 Ali, Dk.90+4 Nurettin (penaltı) (Erzinspor) TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor evinde Erzinspor A.Ş.'yi 3-2 yendi.

Spor 08-12-19 16:21

Norveç Prensesi Bodrum’a hayran kaldı

Norveç Kralı Harald ile Kraliçe Sonya’nın kızı Prenses Maertha Louise, siyahi nişanlısı Shaman Durek Bodrum’a hayran kaldı.Üç yıl önce eşinden boşanan Prenses Maertha Louise, evlilik hazırlığı içinde olduğu Shaman Durek, Dr.Ender Saraç’ın eşi Benan Saraç, yemek davetine katıldı.

Haber 18-08-19 01:31

Gülşen'den oğlu Azur için doğum günü partisi!

Gülşen ile eşi Ozan Çolakoğlu, 2 yaşına giren oğulları Azur Benan için doğum günü partisi organize etti.

Magazin 10-01-19 23:36

'Yaşam Elekleri' sergisi ile görme engellilerin renkleri oldular

İZMİR Kültürpark'ta, Armağan Portakal ve Benan Bilek'in katkılarıyla 32 gönüllü kadının ürettiği 49 elek, sergi ile satışa sunuldu.

Haber 01-12-18 19:24

'Yaşam Elekleri' sergisi ile görme engellilerin renkleri oldular

İZMİR Kültürpark'ta, Armağan Portakal ve Benan Bilek'in katkılarıyla 32 gönüllü kadının ürettiği 49 elek, sergi ile satışa sunuldu.

Haber 01-12-18 19:13

Benan Kepsutlu dehşeti yaşadı! Bebeği düştü

Habertürk spikeri Benan Kepsutlu, geçen yıl evlendiği İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Özgür Taşdemir’den boşanmak için dava açarken, dilekçesinde eşinin kafasına silah dayadığını, ayrılması durumunda ölümle tehdit ettiğini öne sürdü

Magazin 16-08-18 09:24

Bilecik Fenerbahçeliler Derneği’nden Ali Koç Ve Yönetim Kuruluna Tebrik

Bilecik Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Altan Benan Pamukçu, 3 Haziran günü yapılan seçimli olağan genel kurulunda...

Yurthaber 13-06-18 13:10

Demet Akbağ'ın anne acısı... Dostları yalnız bırakmadı

Oyuncu Demet Akbağ ve sunucu Sedef İybar’ın annesi Benan Yavuzkol son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 25-05-18 14:32

Anne-kız bir arada! Benan Terzioğlu ve annesinden yeni koleksiyon!

Tasarımcı Benan Terzioğlu'ndan yeni koleksiyon... Terzioğlu şimdi de çanta tasarımlarıyla gündemde...

Magazin 07-05-18 11:04

'Cici annen ve Hira ablan hep yanında'

Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun oğulları Azur Benan yarın 1 yaşına basacak.

Magazin 10-01-18 14:30