Ahmed Arif Haberleri

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 2 tahliye! Duruşma için yeni tarih verildi

Peş peşe gelişmelerin yaşandığı Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme yaşandı. Sanıklardan Arif Buğra Meşe ve Furkan Anıl Bahar tahliye edildi. Diğer sanıkların mevcut hallerinin devamına karar verilirken duruşma 9 Eylül'e ertelendi.

Haber 2024-05-24 12:37:42

Cem Yılmaz, '20 yıl sonra gelen lezzet' diyerek sürprizini duyurdu!

Türk sinema tarihinde iz bırakan filmlerden olan Cem Yılmaz imzalı G.O.R.A uzun yıllar sonra kült bir filme dönüştü. 2004 yılında vizyona giren G.O.R.A filminden sonra A.R.O.G filmini yapan Cem Yılmaz ardından Arif V 216 filmiyle devam etti. Yılmaz, gişe rekorları kıran G.O.R.A'nın GORA 4 GORA olarak izleyici ile 20 yıl sonra tekrar buluşacağının müjdesini sosyal medya hesabından verdi.

Kulis 2024-05-20 20:06:06

Ümit Erdim'in karısı Seda Erdim soyadını değiştirdi! 'Boşandılar mı?' derken o paylaşım kafaları karıştırdı

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı 'Arif' karakteri ile hafızalara kazınan Ümit Erdim son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyordu. Ünlü oyuncu şimdi de özel hayatıyla gündemde. 2017 yılında Seda Erdim ile dünyaevine giren Ümit Erdim'in boşandığı iddiası sosyal medyayı salladı. Seda Erdim soyadını değiştirdi o paylaşım kafaları karıştırdı...

Kulis 2024-05-17 12:41:42

MİT' ten nokta operasyon: Irak’ta PKK’lı 2 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberine göre; MİT, üs bölgelerine saldırı hazırlığındaki PKK/KCK'li teröristler Ahmet Bayar ile Ahmed İbrahim El Ahmed'i, Irak'ın Hakurk bölgesindeki operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 2024-05-16 08:47:35

Ümit Erdim ve Seda Erdim sessiz sedasız boşandı mı? Seda Erdim soyadını değiştirince...

"Hayat Bilgisi" dizisinde hayat verdiği 'Arif' karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran ünlü oyuncu Ümit Erdim, 2017 yılında Seda Erdim ile evlenmişti. Seda Erdim sosyal medyada soyadını değiştirince takipçileri verdiği pozları soru yağmuruna tuttu.

Kulis 16-05-24 08:43

Gaddar'daki Adnan Oktar göndermesi sosyal medyayı salladı! Eline makası aldı ve 'hadım edeceğim seni' dedi! O anlar gündem oldu

Son dönemde dizilerde yapılan politik göndermelerin yanı sıra, gerçek hayatta yaşanan suç örgütü ilişkilerine değinilmesi de dikkat çekiyor. Bu defa Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu 'Gaddar' dizisinde Adnan Oktar suç örgütü konusu işlendi. Dizide Mehdi olduğunu söyleyen Arif Mübarek'in 'hadım' sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-05-24 10:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri es-Sabah ile görüştü! İki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ve es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı.

Haber 07-05-24 18:32

Erdoğan havaalanında karşıladı! Kuveyt Emiri El Sabah Türkiye'de

Kuveyt Devlet Emiri Şeyh Mişal El Ahmed El Cabir El Sabah, Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, El Sabah'ı havaalanında karşıladı.

Haber 07-05-24 15:06

Bebek'te ödediği kira ile gündemdeydi! Kaya Çilingiroğlu’nun eski karısı Feraye Tanyolaç'ın evi için ilk karar çıktı

Kaya Çilingiroğlu’nun eski karısı Feraye Tanyolaç son günlerde Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine ödediği kira ile gündemdeydi. Bebek'teki eve 11 bin TL kira ödeyen Tanyolaç, ev sahibinin kirasını 80 bin liraya çıkarmayı istemesi üzerine mahkemelik oldu. O ev ile ilgili ilk karar çıktı.

Magazin 01-05-24 11:00

Feraye Tanyolaç'ın Bebek'te ödediği kira gündemdeydi! Son pozuna yorum yağdı

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan apartman dairesine 11 bin lira kira vermesi gündemdeydi. Tanyolaç'ın son hali de merak edildi ve ünlü ismin bir süre önce koyduğu son pozuna yorum yağdı.

Magazin 29-04-24 14:34

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu! Cenazede duyurdular…

İstanbul'da hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii'nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Kılıç'ın cenaze namazının kılınmasının ardından cemaatin yeni liderinin İsmailağa Camii'nin emekli imamı Ahmed Fikri Doğan olduğu açıklandı.

Haber 23-04-24 17:57

Hülya Avşar'ın 'evlilikte 5 yıl şartı' önerisi şaşırttı! Prof. Dr. Arif Verimli donup kaldı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar YouTube'da yayınladığı 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına Prof. Dr. Arif Verimli'yi konuk etti. Programda evliliğe dair samimi açıklamalar yapan Hülya Avşar evliliklerde '5 yıl şartı' olması önerisiyle herkesi şaşırttı. Prof. Dr. Arif Verimli duydukları karşısında donup kaldı...

Magazin 06-04-24 15:10

ATV'den şaşırtan erken final kararı! O dizinin fişini çekti

Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Halil Babür, Bige Önal ve Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yaban Çiçekleri dizisi için final kararı verildi. Dizinin reytingleri düşük gelince hem kanal, hem de yapım şirketi fikir birliğine vardı.

Magazin 02-04-24 15:23

Karabük Üniversitesi'ndeki kadın öğrencilere çirkin sözler! Kızılay yönetiminden açıklama geldi, o paylaşımların hesabı sorulacak

Sosyal medya Karabük Üniversitesi'nden olduğu öne sürülen öğrencilerin itiraflarını konuşmaya devam ediyor. Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koç'un Afrikalı öğrencilerle cinsel ilişki yaşadıktan sonra hastalık kaptığını belirten kadın öğrencileri ağır sözlerle hedef aldığı paylaşımları ortaya çıktı. Koç için hızla harekete geçildi, Kızılay yönetiminden açıklama gecikmedi.

Haber 24-03-24 10:46

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır tabutun başından ayrılmadı

Kapıcılar Kralı, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi Türk sinemasının klasikleri haline gelmiş filmlerin yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı. 86 yaşında hayatını kaybeden Keskiner için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlendi. Keskiner'in cenazesinde Kadir İnanır zor anlar yaşadı.

Magazin 14-03-24 18:09

Yeşilçam'ın usta ismi Arif Keskiner yaşamını yitirdi!

Kapıcılar Kralı ve Selvi Boylum Al Yazmalım'ın da aralarında bulunduğu sinema tarihine damga vuran birçok filmin yapımcısı Arif Keskiner 86 yaşında hayata veda etti.

Magazin 12-03-24 17:11

İftar sofralarının vazgeçilmesi: Güllaç tatlısı tarifi! Güllaç tatlısı nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Güllaç tarifi merak ediliyor. Ramazan deyince akla gelen ilk tatlılardan biri olan güllaç görüntüsünün yanı sıra tadıyla da iştah kabartıyor. Sütlü olduğundan iftardan sonra rahatlıkla yenebilecek, hazmı kolay ve hafif bir tatlı olan güllaç, Ramazan ayında sıklıkla yapılıyor. Bu tatlı sarayda da bu özelliğiyle çokça tercih edilmiştir. Arif Bilgin’in Osmanlı Saray Mutfağı kitabındaki bilgilere göre, güllaç ilk kez saraya 1489 yılında alındı. Peki, güllaç tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 12-03-24 15:51

Mısır Ligi'nde herkesi korkutan olay! 61. dakikada oyuna giren Ahmed Refaat kalp krizi geçirdi, durumu ciddi

Mısır Ligi'nin 13. hafta karşılaşmasında Al Ittihad ile Modern Future FC arasında oynanan mücadelenin son dakikalarında Modern Future FC forması giyen Ahmed Refaat kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan oyuncunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Spor 12-03-24 15:38

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! Emine Seyid Ahmed öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü YPG-YPJ’nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Azadi Derik kod adlı Emine Seyid Ahmed’i, Kamışlı’da etkisiz hale getirdi.

Haber 27-02-24 09:55

Kur'ani Damlalar hat sergisi Taksim Camisi Kültür Sanat Merkezi'nde açıldı

Hattat Mehmet Arif Vural'ın hazırladığı "Kur'ani Damlalar" başlıklı hüsn-i hat sergisi, Taksim Camisi Kültür Sanat Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

Yurthaber 27-02-24 08:19

Müge Anlı ile yollarını ayırmıştı... Prof. Dr. Arif Verimli 'O CHP'li' sözlerine tepki gösterdi! 'İmanın kimde olduğunu...'

14 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyici karşısına çıkan Uzman Psikiyatrist Arif Verimli programdan ayrılışıyla uzun süre gündem olmuştu. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Verimli, 'O CHP'li' sözlerine tepki gösterdi.

Magazin 09-02-24 12:49

'Onlara ilginç geldi' Yurt dışından yoğun ilgi... Talep yağıyor! Hobi olarak başladı, şimdi Avrupa'ya satıyor

İzmir’de emekli olduktan sonra aldığı eğitimlerin neticesinde 35 metrekarelik atölyede hobi olarak başladığı ahşap oymacılığı işinde ürettiği eserleri yoğun talep gören Arif Uçar(55), ürünlerinin birçoğunu Avrupa’ya satıyor. Uçar, “Yaptığım eserlerin ilgi çekmesi üzerine ben de bunları ticari faaliyete dönüştürdüm. Hatta bu ilgi yurt dışına da taştı. Özellikle yaptığım miğferler ilginç geldi” dedi.

Finans 15-01-24 09:41

Nihal Candan ve Bahar Candan tutuklanmıştı! Soruşturmada yeni gelişme: 6 kişi daha yakalandı

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, ucuza araç sattıklarını iddia ederek ‘Sazan sarmalı” yöntemiyle birçok kişiyi dolandıran çetenin üyesi oldukları iddiasıyla tutuklandı. Candan kardeşlerin soruşturmasına ilişkin yeni bir operasyon daha yapıldı. Yeni operasyonda örgütle bağlantısı olduğu iddia edilen Berk E. (21), Şahin B. (46), Barış V. (45), Ali K. (92), Ebu B.G. ve Ahmed Y.Ç. gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 12-01-24 09:59

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden adamın midesinden çıkanlar doktorları şaşkına çevirdi! 450 parça metal: Çivi, cıvata, somun...

İran'da ismi açıklanmayan bir hasta karın ağrısı şikayetiyle acil servise başvurdu. Dayanılmaz ağrı nedeniyle hastaneye başvuran hastanın midesinden 450 parça metal çıkartıldı. Ahvaz İmam Humeyni Hastanesi Başhekimi Ahmed Rıza Muhtedi çıkartılan metal parçaların arasında çivi, cıvata ve somunların olduğunu söyledi.

Trend 24-12-23 15:42

Son Dakika | Kuveyt Emiri es-Sabah hayatını kaybetti

Son dakika: Kuveyt Devlet Televizyonu'nun bildirdiğine göre, Kuveyt Emiri es-Sabah 86 yaşında hayatını kaybetti. Emir es-Sabah'ın vefatı üzerine Kuveyt Bakanlar Kurulu, Veliaht Prens Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın ülkenin yeni emiri olduğunu açıkladı.

Haber 16-12-23 13:05

Fahrettin Altun: İsrail yanlısı paylaşımlar ön plana çıkarıldı, Filistin yanlısı paylaşımlar geri plana itildi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, NTV Özel Yayını'nda Ahmed Arpat'a konuştu. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana sivillerle birlikte hakikati de katlettiğini vurgulayan Altun, İsrail'in bu süreçte 150'ye yakın yalanını ve yürüttüğü dezenformasyon çabalarını ortaya çıkardıklarını söyledi.

Haber 14-12-23 22:45

Eski Yemen bakanının oğlu Beyoğlu'nda kaza yaptı! 71 yaşındaki kadın yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Türkiye, Somali cumhurbaşkanının oğlu Hassan Shekh Mohamud'un motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne neden olup Türkiye'den kaçmasını konuşurken yine İstanbul'da bu kez eski Yemen Savunma Bakanının oğlu Ahmed Musaeed Hussein kaza yaptı. Dün meydana gelen kazada Pakize Özer (71) ağır yaralandı. Gözaltına alınan Hussein serbest bırakıldı. Eski bakanın neden Türkiye'de olduğuyla birlikte kazanın görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 11-12-23 09:17

Sınırın sıfır noktasında ağlatan buluşma

Asrın felaketinde annesi ve 3 kardeşini kaybeden Suriyeli Ahmed Selheb, 8 yıldır görmediği babasıyla Hatay’ın Yayladağı ilçesinde bulunan sınır kapısındaki tampon bölgede buluştu.

Yurthaber 16-11-23 13:41

Konya'da vatandaşlar korku içinde! 2 saat boyunca sürdü: 'Güneyden kuzeye bir hareketlenme söz konusu'

Konya'da oluşan obrukların sayısı 2 bin 500’ü bulurken, yeni oluşanların bazılarında volkanik gaz çıkışı görülmeye başlandı. Doç. Dr. Arif Delikan "Ekmekçi yaylasında şubat ayında 30 metrelik çerçeve çizen obruk ise yarım metre kadardı. 1 ay önce burada 2 saat boyunca müthiş bir gaz çıkışı gözlendi" dedi. Bölgedeki çiftçilerden Adem Ekmekçi ise "Bu gaz çıkışı ve obruklar bizi korkutuyor" diye konuştu.

Haber 11-11-23 10:40

İnsan Hakları İzleme Örgütü yetkilisi Ahmed: İsrail'e baskı yapmak, Batılı ülkelerin sorumluluğunda

Yasmine Ahmed, Gazze'deki savaş suçlarına ve insan hakları ihlallerine son vermesi için İsrail'e baskı yapılmasının, özellikle de bu ülke üzerinde etkisi olan Batılı ülkelerin sorumluluğunda olduğunu belirtti.

Haber 07-11-23 19:13

Usta sanatçı Arif Sağ'dan Kılıçdaroğlu'na mektup: 'Yarıştan çekilin, gençlere el verin'

Türk halk müziği sanatçısı Arif Sağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mektup yazdı. Kılıçdaroğlu'na "CHP'yi güvenli limana ulaştırdınız" diyen Sağ, Kılıçdaroğlu'ndan "yarıştan çekilmesini" ve "gençlere el vermesini" istedi.

Haber 01-11-23 10:13

İsrail mülteci kampını vurdu: 100 kişi hayatını kaybetti

İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor. Gazze'nin kuzeyindeki mülteci kampına yapılan saldırıda ilk belirlemelere göre 100 kişi hayatını kaybetti, 300 kişi de yaralandı. Gazze Sivil Savunma Müdürü Ahmed el-Kahlout yaptığı açıklamada, "Bu binalarda yüzlerce vatandaş yaşıyor. İşgal hava kuvvetleri bu bölgeyi ABD yapımı 6 bombayla yerle bir etti. Bu, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki son katliamı" dedi. İsrail ordu sözcüsü Daniel Hagari de İsrail’in Cibaliye Mülteci Kampı’nı vurduğunu doğruladı.

Haber 31-10-23 17:03

DSÖ'den Gazze açıklaması! Onurlu yaşam hakkı imkansız

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Doğu Akdeniz Bölge Ofisi Direktörü Ahmed el-Manzari, İsrail saldırıları altındaki Gazze'de "sağlık hizmetlerine erişim ve onurlu yaşam hakkının neredeyse imkansız" olduğunu belirtti.

Haber 30-10-23 00:12

Annesi emzirirken uyuyakaldı... Nefes alamayan bebekten acı haber!

Bodrum'da yaşayan Suriye uyruklu Gadır B., 28 günlük bebeği Ahmed Abdülhamid’i emzirirken uyuya kaldı. Nefes alamayan talihsiz bebek boğulurken, anne ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Haber 25-10-23 22:10

Mısır duyurdu: Refah Sınır Kapısı açık, İsrail Gazze'ye yardımların girmesini kabul etmiyor

Mısır, Gazze Şeridi’nin Mısır’a açılan tek kapısı olan Refah Sınır Kapısı’nın açık olduğunu, İsrail’in bölgeye insani yardımların girişini kabul etmediğini duyurdu. Mısır Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ahmed Ebu Zeyd "İsrail sınır kapısını (Filistin tarafı) 4 kez vurarak yardımların girişini reddetmesine rağmen, sınır kapısının kapalı olmasından Mısır’ı sorumlu tutuyor" açıklamasını yaptı.

Haber 20-10-23 17:13

Şırnak'ta Uluslararası 2. Molla Ahmed el-Cezeri Sempozyumu başladı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen "Uluslararası 2. Molla Ahmed el-Cezeri Sempozyumu" başladı.

Yurthaber 12-10-23 14:28

Otomobil alacaklar dikkat! Kredi hamlesi sonrası değişti: 600-800 bin arası araçlar...

Faizlerin yükselmesi sonrası vatandaşların krediye ulaşma güçlüğü ikinci el otomobil piyasasına da yansıdı. Hem okulların açılması nedeniyle hem de kredi faizlerinin yükselmesi nedeniyle piyasada duraklama yaşadıklarını söyleyen Manisa Otonomi Dernek Başkanı Arif Diz, “İkinci elde enflasyondan kaynaklı fiyatlar artıyordu. Çok fazla talep ikinci el piyasasının artmasına neden oluyordu. Piyasanın oturmasıyla ikinci el piyasasında da fiyatlar oturmaya başlayacak” dedi.

Finans 25-09-23 21:00

Sokak ortasında vahşet: O anlar kamerada! Haraç vermeyi reddedince... Esnafı av tüfeğiyle öldürdü

Adana'da, cep telefonu satan Suriye uyruklu Ahmed Madarati'nin (30), haraç vermeyi reddetmesi üzerine öldürüldüğü olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Elinde av tüfeğiyle Madarati'nin peşinden koşup iş yerine ateş ettiği anlar görüntülenen cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Haber 20-09-23 12:48

Adana'da haraç cinayeti! İş yeri sahibine kurşun yağdırdı

Adana'da bir iş yeri sahibi, kendisinden haraç isteyen kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Cinayete kurban giden Ahmed Madarati'nin ağabeyi ise şahsın sürekli kendilerinden haraç istediğini, çevredeki iş yerlerini de haraca bağladığını öne sürdü.

Haber 18-09-23 19:13

Trabzon'da eski şatafatlı günler sona erdi: Arap turistler döndü, esnafın keyfi kaçtı! Türkiye'yi daha az cazip buluyorlar

Arap turistlerin tıklım tıklım doldurduğu tarihi ve turistik yerlerde şimdi adeta yeller esiyor! Çoğunluğu Suudi Arabistan'dan gelen turistlerin gözde adreslerinden olan Trabzon'da esnaf bu yıl beklediğini bulamadı. Turizmci Arif Akyazı'nın kendi ifadesiyle "eski şatafatlı günler" sona erdi. Bu duruma neden olarak ise Arap turistlerin tercihlerinin artık Türkiye olmaması gösteriliyor.

Haber 12-09-23 12:48

Hakan Fidan'dan önemli açıklama: İşbirliklerimiz giderek artmakta

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cezayir Dışişleri Bakanı Ahmed Attaf ile görüşmesinin ortak basın toplantısı düzenleyip önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin Afrika'da büyükelçilik sayısının 46'ya ulaştığını aktaran Fidan, "Türkiye'nin sömürü gibi bir amacı olmadığı görülüyor. İşbirliklerimiz giderek artmakta. Bu yönde çalışmalara devam edeceğiz." dedi. Cezayir Dışişleri Bakanı Attaf ise, "Türkiye ile ilişkilerimiz büyük bir atılım içerisinde." ifadelerini kullandı.

Haber 07-09-23 14:19

Çatışmalar Münbiç'e sıçradı! Arap aşiretleri birleşiyor, terör örgütü arkasına bakmadan kaçıyor: 22 köyü temizlediler

Suriye’nin doğusunda yer alan Deyrizor'da 27 Ağustos'ta başlayan çatışmalar alevlenerek devam ediyor. Terör örgütü PKK/YPG’nin Deyrizor Askeri Meclis grubunun lideri Ahmed el Habil’i alıkoymasının ardından birçok Arap aşireti birleşerek silahlı mücadele başlattı. Arap aşiretleri şu ana kadar 22 köyü terör örgütü PKK/YPG'den temizledi. Öte yandan çatışmaların Münbiç'e sıçradığı belirtildi.

Haber 03-09-23 00:07

Müge Anlı canlı yayınında cinayeti itiraf etmişti! Oğlunu tüfekle vurup bahçeye gömen babanın cezası onandı

Aylar önce Müge Anlı canlı yayınında oğlunu tüfekle vurup cansız bedenini de bahçeye gömdüğünü itiraf eden baba Arif Karakollu'ya verilen 16 yıl 8 ay hapis cezası kararı, Yargıtay tarafından onandı.

Magazin 26-08-23 17:21

Müge Anlı'dan ayrılan Arif Verimli bir tweet attı, ortalık karıştı! Sözleri viral oldu

14 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyici karşısına çıkan Uzman Psikiyatrist Arif Verimli programdan ayrılışıyla uzun süre konuşulmuştu. Şimdi ise eleştirileri ve yorumlarıyla gündemden düşmeyen Arif Verimli attığı bir tweet ile çok konuşuldu. Arif Verimli'nin o sözleri kısa sürede viral oldu.

Magazin 23-08-23 12:04

AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Arif Duran istifa etti

Uşak'ta AK Parti Sivaslı İlçe Başkanı Bahri Azatçam’ın ardından AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Arif Duran da görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 17-08-23 18:41

Trabzonspor, Arif Boşluk ve Ali Şahin Yılmaz’la sözleşme yeniledi

Trabzonspor, altyapıdan A takıma yükselen gençlerde Arif Boşluk ve Ali Şahin Yılmaz'la sözleşme yeniledi.

Spor 04-08-23 10:37

Yakalanınca Boşuna uğraşmayın, geri döneceğiz demişti! Türkiye'den kaçmaya hazırlanırken saklandığı adreste yakalanan FETÖ'cü emniyet müdürü tutuklandı

15 Temmuz darbe girişiminin gerçekleştiği yıldan beri aranan FETÖ'cü emniyet müdürü Arif Oktay Eser, yurt dışına kaçmaya hazırlanırken Ankara'da saklandığı adreste yakalanmıştı. Yakalandığında polislere "Boşuna uğraşıyorsunuz, biz geri döneceğiz" diyen Eser hakkında yeni gelişme yaşandı.

Haber 02-08-23 09:41

FETÖ’cü emniyet müdürü 7 yıl sonra yakalandı! Polislere söyledikleri şoke etti: ‘Biz geri döneceğiz’

Hain darbe girişiminden bu yana 7 yıldır FETÖ'den aranan emniyet müdürü Arif Oktay Eser yurt dışına kaçmayı planlarken yakalandı! Eser’in kendisini yakalayan ekiplere söylediği sözler ise şaşkına çevirdi: “Siz boşuna uğraşıyorsunuz, biz geri döneceğiz”

Haber 01-08-23 12:20

Silahını peş peşe ateşledi! Biri 18 biri 21 yaşındaydı... Önce gençleri sonra kendini vurdu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Mehmet Aldemir (40), aralarında çıkan tartışmada Tolga Tozman'ı (18) tabancayla öldürüp, İrfan Arif Çalışkan'ı (21) ağır yaraladı. Aldemir, daha sonra da başına dayadığı silahı ateşleyerek yaşamına son verdi.

Haber 27-07-23 15:06