Arnavut Cigeri Yapilisi Haberleri

Arnavut ciğeri tarifi: Arnavut ciğeri nasıl yapılır?

Çok eski tarihlerden beri yapılan ve günümüz mutfaklarına ulaşmayı başaran birçok lezzet vardır. Kökeni 15. yüzyıla dayanan Arnavut ciğeri de bu lezzetler arasında yer alır. Arnavut ciğeri İstanbul’da yaşayan Arnavutların mutfağından doğmuş ve kısa süre içinde sevilerek yaygınlaşmıştır. Yapımı ise son derece kolaydır.

Yemek 2024-04-25 17:29:59

Arnavutluk haber kanalının hareketi sosyal medyada çok konuşuldu! İzleyici arttırma taktiği denildi... Bir gören bir daha baktı

Arnavut medya şirketi Zjarr TV'nin uyguladığı yeni yayın politikası sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Haber spikerlerinin iç çamaşırı olmadan sadece bir ceketle yayına çıktıkları anlarda tüm dikkatleriyle haberleri sunmaları çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları kanalın yayın politikasını 'izleyici arttırma taktiği' olarak yorumladı.

Trend 2024-04-20 08:59:21

Dua Lipa Altın Küre'de giydiği Şamdana benzetilen elbiseyle zor anlar yaşadı! Şarkıcı oturamadı...

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Ünlü şarkıcı cesur ve iddialı tarzı ile büyük beğeni topluyor. Ünlü şarkıcının Altın Küre ödüllerinde giydiği kıyafet gündem oldu. Kıyafet o kadar dardı ki şarkıcı oturmakta güçlük çekti.

Magazin 2024-01-10 18:39:05

Arnavut kadın hakemlerden Türk futboluna çağrı! ''Maçlara biz gelebiliriz''

Türkiye Ligi'nde yaşanan hakem skandalı sonrası dış basında da bu olay fazlasıyla yer buldu. Avrupa'da birçok ülke Türk hakemlerine destek verirken, Arnavut kadın hakemlerden ilginç bir çağrı geldi.

Spor 2023-12-13 18:41:22

100 oy alarak belediye başkanı olan Hetemi, aylardır ofisinden çıkamadı

Kosova'daki Leposaviç Belediyesi'nin Başkanı Arnavut kökenli Lulzim Hetemi, Sırpların boykot ederek katılmadığı yerel seçimlerden sadece 100 oy alarak belediye başkanı olmuştu. Arnavutlarla Sırplar arasında artan tansiyon nedeniyle Hetemi, seçildiği Nisan ayından bu yana başkanlık ofisinden çıkamadı.

Haber 13-12-23 09:42

MASTERCHEF ARNAVUT CİĞERİ TARİFİ: Yumuşacık Arnavut ciğeri nasıl yapılır, malzemeleri neler? Püf noktası ve yapımı!

Arnavut ciğeri tarifi MasterChef All Star izleyicileri tarafından araştırılıyor. Türk Mutfağı'nın sevilen yemekleri arasında yer alan bu yemek püf noktalarına dikkat edildiği takdirde lokum gibi, tane tane oluyor. Mehmet Şef, MasterChef'te yaptığı açıklamada "Bugün günlerden 'sokak lezzetleri' arkadaşlar" ifadesini kullandı. Arnavut ciğeri tarifi ve malzemeleri merak konusu oldu. İşte Arnavut ciğeri yemeğinin yapılışı...

Yemek 28-11-23 20:53

Arnavut Kaldırımı klibindeki küçük çocuk bakın kimmiş! Son haline yorum yağdı

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu'nun 90'lı yıllara damgasını vuran Arnavut Kaldırımı şarkısı, hem sözleri hem de klibiyle hafızalarımıza kazındı. Adeta dillere pelesenk olan bu şarkıyı hepimiz hatırlıyoruz. Klipte elma şekeri yiyen o şapkalı minik çocuk büyüdü ve kocaman bir delikanlı oldu. Şimdilerde oyunculuk yapan o ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 16-11-23 14:11

Lokum gibi tane tane Arnavut ciğeri tarifi! Evde Arnavut ciğeri nasıl yapılır? İşte püf noktaları

Arnavut ciğeri tarifi MasterChef izleyicileri tarafından araştırılıyor. Sakatat yemeklerinin yapıldığı bölümde Arnavut ciğeri tarifi de merak edilen tariflerden oldu. Lokum gibi, tane tane yapabileceğiniz ciğer tarifini sizler için hazırladık. Peki, evde lokum gibi tane tane Arnavut ciğeri nasıl yapılır? Arnavut ciğeri için malzemeler neler?

Yemek 19-10-23 20:38

90'lara damga vuran Arnavut Kaldırımı klibindeki küçük çocuk bakın kimmiş! Son hali sosyal medyayı salladı

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu'nun 90'lı yıllara damgasını vuran Arnavut Kaldırımı şarkısı, klibiyle de büyük yankı uyandırmıştı. Yıllar geçmesine rağmen hala çoğu kişinin diline dolanan şarkının klibinde oynayan mavi gözlü küçük çocuk ise ünlü oyuncu çıktı. Şimdilerde 31 yaşında olan Batuhan Aydar'ın son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 28-07-23 14:07

Fatih Karagümrük, Frederic Veseli’yi transfer etti

Fatih Karagümrük, 30 yaşındaki Arnavut futbolcu Frederic Veseli’yi 2 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor 22-07-23 16:42

Rita Ora'nın davet tarzı beğenilmedi! Çok özensiz

Arnavut kökenli İngiliz şarkıcı Rita Ora, Instagram’daki 16 milyon takipçisiyle hayatını düzenli olarak paylaşmasına rağmen, sosyal medyadan rahatsız olmasıyla gündemdeydi. Ünlü isim son olarak Vogue partisinde ortaya çıktı ve tarzıyla gündeme geldi.

Magazin 14-07-23 09:12

Dua Lipa bornozuyla ayna karşısına geçti! Beğeni butonu çöktü

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Cesur ve iddialı tarzı ile büyük beğeni toplayan Dua Lipa bu defa bornozuyla ayna karşısına geçip poz verdi. Ünlü ismin son paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 19-05-23 15:42

Yumuşacık Arnavut ciğeri tarifi! Evde lokanta usulü Arnavut ciğeri nasıl yapılır?

Arnavut ciğeri akşam yemeğine pratik ama lezzetli tarifler arayanların vazgeçilmezi olarak görülüyor. Evde yumuşak Arnavut ciğeri yapmanın zor olduğu düşünülse de tarife sadık kalındığında enfes ciğerleri hazırlamak oldukça kolay. Ciğer tariflerini seviyorsanız bu Arnavut ciğeri tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 02-04-23 13:53

Dua Lipa'ya bu kez üstü küçük geldi! Göğüs dekolteli pozlarına beğeni yağdı

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Cesur ve iddialı tarzı ile büyük beğeni toplayan Dua Lipa göğüs dekolteli pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 31-03-23 16:53

Arnavut kaldırımı nasıl yazılır, Arnavut kaldırımı yazımı nasıl olmalıdır? Arnavut kaldırımı ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede kelimelerin yazılışı aldıkları eklere ve ortaya çıkan anlamlara göre değişiklik gösterir. Birleşik kelimeler çoğu kez iki veya daha fazla kelimenin bir araya gelmesiyle ortaya çıkar. Bu kelimeler anlam kaybına, ses düşmesine ya da ses türemesine uğrayabilir. Birleşik kelimeler bir araya gelirken oluşan ses olayları kelime grubunun yazılışını değiştirir. Peki, Arnavut kaldırımı yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 24-02-23 17:24

Gelinim Mutfakta Mişoriz tarifi! Enfes Arnavut pilavı (Mişoriz) nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü Arnavutların favori lezzetlerinden olan mişoriz pilavı yapılıyor. Tavuk ve soğanla lezzetlendirilen bu pilav yiyenlerde hayranlık uyandırıyor. Üzeri nar gibi kızaran Arnavut pilavı nasıl yapılır merak ediyorsanız işte enfes mişoriz tarifi...

Yemek 20-12-22 13:19

Dua Lipa dekoltesini göstermek için şekilden şekle girdi! Göğüslerini...

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, 90 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı cesur stiliyle takipçilerinden tam puan aldı. Göğüs estetiği yaptırmayan nadir ünlüler arasında yer alan yıldız, dekoltesini sergilemekten geri durmadı.

Magazin 13-12-22 09:53

Gelinim Mutfakta Arnavut ciğeri tarifi! Dışı çıtır içi yumuşak Arnavut ciğeri nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın başında pazartesi günü Arnavut ciğeri tarifi yapılıyor. Arnavut ciğeri en pratik akşam yemekleri arasında bulunuyor. Sıklıkla aratılan ciğer tarifleri arasında bulunan Arnavut ciğeri yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. İzleyiciler 'Arnavut ciğeri nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte dışı çıtır içi yumuşak Arnavut ciğeri ağlayan pasta tarifi...

Yemek 12-12-22 13:40

Yumuşacık arnavut ciğeri tarifi! Arnavut ciğeri nasıl yapılır?

Akşam yemeğine pratik ve lezzetli bir yemek arıyorsanız Arnavut ciğeri en doğru tercih! Oldukça hızlı bi şekilde hazırlanan Arnavut ciğeri tarifi ciğer sevenlerin favorisi olacak. Evde Arnavut ciğeri nasıl yapılır merak ediyorsanız aşağıdaki leziz Arnavut ciğeri tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 11-12-22 16:28

MasterChef ciğer kızartma nasıl yapılır? Merak edenler için MasterChef ciğer kızartma tarifi!

MasterChef Türkiye'de yaratıcılık oyununda bu akşam tavuk ciğerinden arnavut ciğeri uyarlaması yapıldı. Mini lavaş, humus ve şalgam jeliyle servis edilen MasterChef tavuk ciğeri oldukça ilgi çekti.

Yemek 10-12-22 00:12

Dua Lipa Arnavutluk vatandaşı oldu

Arnavut kökenli İngiliz pop yıldızı Dua Lipa, Arnavutluk vatandaşlığı aldı. Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj, Lipa'ya, müziği aracılığıyla Arnavutların ününü uluslararası alanda yaymadaki rolü nedeniyle vatandaşlık verildiğini açıkladı.

Magazin 28-11-22 15:41

Rita Ora transparan elbisesiyle Instagram'ı salladı! Beyaz tangasını gizlemedi

Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Rita Ora, bu defa mavi transparan elbisesiyle beğeni butonunu çökertti. Arnavut kökenli şarkıcı, beyaz tangasını gizleme gereği duymadı.

Magazin 24-10-22 10:03

Arnavut Dili ve Edebiyatı mezunları ne iş yapar? Arnavut Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Arnavutların konuştuğu dil Arnavutçadır ve ülkenin resmî dilidir. Avrupa, Türkiye, Amerika ve Okyanusya’daki Arnavut diasporası (Kosova, Makedonya, Karadağ ve Sırbistan’daki büyük azınlıkların olduğu, Arnavut dışında yaşayan Arnavut kökenli insanların oluşturduğu yaylım alanı) tarafından da konuşulan bir dildir. Hint-Avrupa dil ailesine mensuptur. Arnavut Dili ve Edebiyatı mezunlarıysa bu dili ve edebiyatı en ince ayrıntısına kadar öğrenirler.

Egitim 03-10-22 17:11

Arnavut Şevket son yolculuğuna uğurlandı

"Arnavut Şevket" son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 20-08-22 21:06

'Çipetpet' videosuyla tanınmıştı! 'Arnavut Şevket' 95 yaşında hayatını kaybetti

'Çipetpet' videosuyla bir dönem adından söz ettiren ve 'Arnavut Şevket' adıyla bilinen Şevket Kopal hayatını kaybetti. 95 yaşında olduğu ve huzurevinde kaldığı belirtilen Kopal'ın cenaze namazının bugün kılındığı öğrenildi.

Haber 20-08-22 15:28

Arnavut ciğeri nasıl yapılır? Arnavut ciğeri malzemeleri neler?

Oldukça sevilerek tüketilen Arnavut ciğeri, una bulanan ciğerin kızartılmasıyla hazırlanır. Siz de bu tarifle, evinizde nefis bir Arnavut ciğeri hazırlayabileceksiniz. Peki Arnavut ciğeri nasıl yapılır? Arnavut ciğeri malzemeleri neler? İşte merak edilenler...

Yemek 17-07-22 16:15

Çaykur Rizespor, Arnavut oyuncu Enriko Papa'yı transfer etti

Çaykur Rizespor, Arnavut oyuncu Enriko Papa'yı transfer etti

Yurthaber 13-07-22 21:31

Pideli arnavut paçası nasıl yapılır? Pideli arnavut paçası malzemeleri neler?

Tadına doyulmayacak bir tarif olan pideli arnavut paçası, sevilerek tüketiliyor. Pideli arnavut paçasını evde akşam yemeğinde servis etmek için hazırlayabilirsiniz. Peki pideli arnavut paçası nasıl yapılır? Pideli arnavut paçası malzemeleri neler? İşte detaylar...

Yemek 27-06-22 22:05

Sakaryaspor, Arnavut futbolcu Odise Roshi ile anlaştı

Sakaryaspor, Arnavut futbolcu Odise Roshi ile anlaştı

Yurthaber 22-06-22 15:52

Avrupa ülkesinden tarihi karar! Sığınmacıları Afrika'ya gönderiyorlar

İngiltere'de Yargıtay, sığınmacıları yarın Ruanda'ya götürecek ilk uçuşa onay verdi. Afrika ülke Ruanda'ya yapılacak ilk uçuşta 4 İranlı, 2 Iraklı, 2 Arnavut, 1 Suriyeli ve uyruğu açıklanmayan 2 kişi dahil 11 kişinin olacağını bildirildi.

Haber 13-06-22 19:30

Arnavut kaldırımı ne demek? Arnavut kaldırımı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, anlam kayması veya tür kayması yoluyla ortaya çıkabilirler. Anlam kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcükler gerçek anlamlarını yitirirken, tür kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcüklerin türü değişir. Birleşik kelimeler bu sayede yeni sözcüklere dönüşür ve yeni anlamlara sahip olurlar. Arnavut kaldırımı birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. Arnavut kaldırımı ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 20:51

Arnavut biberi ne demek? Arnavut biberi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Arnavut biberi birleşik kelimesidir. Arnavut biberi ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:51

Arnavut ne demek? Arnavut kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Arnavut kelimesinin TDK sözlük anlamı, TDK’nın görevlendirdiği uzman çalışanlar tarafından yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda belirlenmiştir. Kelime anlamları çıkarılırken kelimelerin kökenleri de dikkate alınarak incelemeler yapılır. Zengin bir dil olmasıyla ön plana çıkan Türkçede farklı anlamlara sahip çok sayıda kelime vardır. Dilimizi oluşturan kelimeler arasında bulunan Arnavut ne demektir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 20:51

Fırında pilav-tavuk başka güzel: Arnavut yemeği mişoriz tarifi

Arnavutluk, özellikle et yemekleri üzerine kurulu olan mutfak kültürüyle öne çıkıyor. Mişöriz, tavuk eti ve pilavın birlikte servis edildiği meşhur bir Arnavut yemeği. Siz de farklı mutfakları denemeyi seviyorsanız bu lezzetin tadının damağınızda kalacağından emin olabilirsiniz! Tarifin detaylarına birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 24-02-22 16:36

Arnavut yolcu, kıyafetinde sakladığı çantadaki altınlarla havalimanında yakalandı

Karnına yerleştirdiği özel çantadaki külçe altın, çeşitli takılar, kol saatleri ve Osmanlı sikkelerini yurda sokmak isteyen şüphelinin İstanbul Havalimanı'nda yakalanması güvenlik kameralarınca kaydedildi

Yurthaber 10-02-22 13:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arnavut gazeteciye: Bizi ters köşe yapmak istiyorsun galiba

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arnavutluk'ta yaptığı basın toplantısına bir gazeteciyle yaşadığı diyalog damga vurdu. Gazetecinin, Erdoğan'a "Arnavutluk'a verdiğiniz destek hiçbir ülkenin verdiği destekle kıyaslanamaz. Bunun karşılığında aldığınız bir şey var mı?" sorusuna Erdoğan, "Bizi ters köşe yapmak istiyorsun galiba. Ama biz ters köşe olmayacağız. Kardeşlik hukuku farklıdır, kardeşlik hukuku içerisinde öyle destekler olur ki bu destekler kardeşliğinizin gereği olur." karşılığını verdi.

Haber 17-01-22 21:04

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arnavutluk'ta FETÖ mesajı: Derhal harekete geçmezsiniz...

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile ortak basın toplantısı düzenledi. Arnavutluk'taki FETÖ yapılanmasına dikkat çeken Erdoğan Arnavut Meclisi'nde yaptığı konuşmada, "Derhal harekete geçmezseniz bu yapının ülkemizde teşebbüs ettiği alçak girişimlerin benzerlerinin burada da tekrarlanması kaçınılmazdır." ifadelerini kullandı.

Haber 17-01-22 19:06

Rita Ora transparan elbisesiyle seksi iç çamaşırlarını sergiledi

Arnavut kökenli İngiliz şarkıcı Rita Ora (31), plaja gitmeden önce, Sidney'de marketten alışveriş yaparken görüntülendi.

Magazin 15-12-21 14:13

Dua Lipa'nın bir aylık kazancı şoke etti

2015 yılında şarkıcılığa adım atan Arnavut asıllı İngiliz yıldız Dua Lipa'nın serveti 50 milyon sterline (920 milyon TL) dayandı. Dua Lipa servetini ikiye katladı!

Magazin 12-12-21 07:36

Eski Yugoslavya göçmeni atalarının mesleği el yapımı ayakkabıcılığı yaşatıyorlar

Üsküp'te yemeni, çarık ve mest üretirken 1955'te İnegöl'e göç eden Arnavut asıllı 3 kardeşten en küçüğünün Türkiye'ye taşıdığı meslek, babadan oğullarına geçti - Baba mirası mesleği sürdüren kardeşlerden Sezai İleri: - "Bursa, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Afyonkarahisar gibi yerlere ürün veriyoruz. İstanbul'a, yurt dışında İsrail, Filistin, Irak gibi ülkelere gönderdiğimiz de oldu"

Yurthaber 26-11-21 11:37

Elbasan tava nasıl yapılır? İşte elbasan tava malzemeleri ve tarifi

Elbasan tavanın nasıl yapıldığı ve malzemelerinin neler olduğu merak konusu oldu. Geleneksel bir Arnavut yemeği olan elbasan tava haşlanmış kuzu etinin yoğurtlu bir sosla fırınlanmasıyla yapılır. Adı, Arnavutluk'a bağlı Elbasan şehrinden gelir. İşte elbasan tava malzemeleri ve tarifi!

Yemek 17-11-21 22:29

Dua Lipa şeffaf kıyafetiyle nefesleri kesti!

Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam eden Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa Dua Lipa'nın şeffaf pozları akılları baştan aldı.

Magazin 30-10-21 09:47

Türk hekimlerden Arnavutluk'ta nöroloji eğitimi

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi'nde 4 ay süren eğitim programını başarıyla tamamlayan Arnavut hekim ve teknisyenler sertifikalarını aldı

Yurthaber 19-10-21 11:27

Eva Murati, tatilini yine Antalya'da yapıyor

UEFA organizasyonlarının güzel sunucusu Eva Murati, yaz tatilini geçirdiği Antalya'ya yeniden geldi. Antalyaspor'la yakın ilişkiler kuran Murati, kulübü ziyaret etti. Şehri çok seven Arnavut spiker, tarihi yerleri de gezdi. Antalya'yı kalp emojisiyle paylaştı. Murati'nin havuz kenarından yaptığı paylaşımlar futbolseverleri mest etmişti.

Spor 06-10-21 16:52

Herkesi şoke etti! Yerden yere vurdular

İtalyan spor basını, Galatasaray'ın Lazio'yu 1-0 yendiği maçta, konuk takımın yenilgisinin faturasını, Arnavut kaleci Thomas Strakosha’ya çıkardı.

Spor 17-09-21 14:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'yü Balkanlardan da söküp atacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "El birliği içerisinde çalışarak FETÖ ihanet çetesini Balkanlardan da söküp atacağız. Balkan coğrafyasındaki Sırp, Hırvat, Boşnak, Arnavut ve diğer tüm kesimleri asırlarca birlikte yaşadığımız, gelecekte de yine her alanda iş birliği içinde olacağımız dostlarımız olarak biliyoruz" dedi.

Haber 01-09-21 14:07

Bebe Rexha iddialı kıyafetiyle dikkat çekti! Transparan elbisede ilginç detay

Arnavut asıllı ABD'li şarkıcı Bebe Rexha DolceGabbana'nın Alta Sartoria koleksiyonunun Venedik'teki defilesinde boy gösterdi. Rexha defile için tercih ettiği kıyafetle dikkat çekti.

Magazin 31-08-21 13:38

Samsunspor, Arnavut futbolcu Erald Çinari ile prensipte anlaştı

Samsunspor, Arnavut futbolcu Erald Çinari ile prensipte anlaştı

Yurthaber 03-06-21 16:04

Bu besin vücutta iltihap bırakmıyor! İşte iltihabın geçmesinde çok etkili olan Cayenne Arnavut biberi

Acının metabolizmadaki etkileri biliniyor. Cayenne biberi de bu yiyeceklerin başında geliyor. Cayenne hazmı kolaylaştırmaya yardımcı olurken, mide ülseri riskini de en aza indirme konusunda oldukça etkili. Peki bu besinin mucizevi faydaları nelerdir? İşte sağlık üzerinde çok etkili olan Cayenne Arnavut biberi...

Haber 25-05-21 12:11