Atakan Çelik Haberleri Ve Son Dakika Atakan Çelik Haberleri

Atakan Çelik Haberleri Ve Son Dakika Atakan Çelik Haberleri

Atakan Çelik, 3 Şubat 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu 1.77 metre uzunlukta ve 73 kilo ağırlığındadır. Eğitim hayatını İktisat bölümünde tamamlayan Atakan Çelik, 2017 yılında Zeynep Mızrak ile hayatını birleştirmiştir.

Çocukluğundan beri oyunculuk hayali olan Atakan Çelik, 2015 yılında BKM mutfak çatısı altında çalışmaya başlamıştır. İlk olarak 2019’da Organize İşler 2: Sazan Sarmalı sinema filminde Bahadır karakterine can vererek ekranlarla buluşmuştur. Yine 2019 yılında Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli komedi programında 2. kuşak oyuncuları arasında yer almıştır.

Bu komedi programındaki performansıyla dikkatleri üstüne çeken Atakan Çelik, iyi bir çıkış yakalamış ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

Atakan Çelik Haberleri

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı konusu nedir, oyuncuları kimler? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede ve ne zaman çekildi?

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Filmin başrolünde yer alan Yılmaz Erdoğan, filmin yönetmenliğini de üstlenmektedir. Bu akşam Star Tv'de yayınlanacak olan aksiyon ve komedi türlerini içeren film Organize İşler Sazan Sarmalı hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı konusu nedir, oyuncuları kimler? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Trend 08-11-2022 18:41

Ramo dizisine Çok Güzel Hareketler 2'den sürpriz konuk! Ramo 15. yeni bölümde neler olacak?

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği, Ramo dizisinin bu haftaki yeni bölümüne, Çok Güzel Hareketler 2 programıyla tanınan Atakan Çelik konuk oluyor.

Magazin 08-10-2020 23:07

Atakan Çelik

Atakan Çelik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Atakan Çelik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.