Ava Haberleri

Dikkat! Ege Denizi'nde av yasağı yarın başlıyor: Uymayanlara 200 bin TL'ye varan para cezası

Ege Denizi'nde av yasakları yarın başlıyor. İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, yarın başlayacak yasağın 31 Ağustos'a kadar süreceğini belirtip, yasağı ihlal edenlere 8 bin TL'den 200 bin TL'ye varan idari para cezalarının uygulandığını söyledi. Şahin, "Yasak, büyük tekneleri kapsıyor. Özellikle kıyı avcılığı dediğimiz küçük teknelerimizde amatör avcılar için herhangi bir problem yok. Yasak dönemi içinde gırgır ve troller ava çıkamıyor" diye konuştu.

Haber 2024-04-14 10:54:39

Beyşehir Gölü’nde kaçak ava sıkı takip

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü’nde kaçak avlanmanın önüne geçilmesine yönelik denetimler devam ediyor.

Yurthaber 2024-03-25 14:26:02

Şırnak’ta ava giden gencin cesedi bulundu

Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinde dün ava giden gencin cansız bedeni bulundu.

Yurthaber 2024-03-25 12:35:32

Bingöl’de tipide dağlık alanda mahsur kalan avcılar helikopterle kurtarıldı

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Yolaçtı köyü Coşkunlar mezrasına ava giden avcılar, kar ve tipi nedeniyle mahsur kalınca helikopterle kurtarıldı.

Yurthaber 2024-03-25 08:31:54

Şalpazarlı avcılar domuz avına çıktı

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde avcılar, yaşam alanlarına zarar veren ve insanlara da saldıran domuzlar için ava çıktılar

Yurthaber 26-01-24 09:42

Düzce ve Sakarya'daki balıkçılar, kuvvetli poyraz nedeniyle denize açılamadı

Düzce ve Sakarya'daki balıkçılar olumsuz hava koşulları nedeniyle ava çıkamadı.

Yurthaber 16-10-23 15:26

Tekirdağlı balıkçılar ağ atmak için poyrazın dinmesini bekliyor

Tekirdağlı balıkçılar, Marmara Denizi'nde etkili olan poyraz dolayısıyla ava çıkamadı.

Yurthaber 09-10-23 11:55

Birlikte ava gittiği arkadaşını domuz sanarak öldürdü

Burdur’un Çeltikçi ilçesinde dün gece arkadaşıyla birlikte gittiği avda kendisini domuz sanan arkadaşı tarafından vurulan genç hayatını kaybetti.

Yurthaber 04-10-23 15:37

Oğlunu vurup intihar etmişti! Son mesajı dehşete düşürdü: 'Kendimi ve çocuğumu...'

Ankara’da ava giden Göksel D., oğlu Emir D.'yi (10) tüfekle vurdu. Göksel D., daha sonra kendini de vurarak intihar etti. Baba ile oğlu son yolculuklarına uğurlanırken, Emir D.’nin dayısı Ferhat Yurt'un yaptığı açıklamalar ise dehşete düşürdü. Yeğenini kaybeden acılı dayı, Göksel D. tarafından kız kardeşine, “Kendimi ve çocuğumu öldüreceğim” şeklinde mesaj gönderildiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 24-09-23 15:30

Ava çıkmışlardı! Domuz sandıkları arkadaşlarını öldürdüler

Çanakkale'de korkunç bir olay yaşandı. Çanakkale'ye bağlı Lapseki ilçesinde 40 yaşındaki Kadri Can, arkadaşları B.B. ve S.P. tarafından domuz sanılarak tüfekle vuruldu. Can yaşamını yitirirken arkadaşları tutuklandı.

Haber 19-09-23 20:38

Aydın'da kuzeninin tüfeğinin ateş alması sonucu yaralanan genç hayatını kaybetti

Aydın'ın Germencik ilçesinde, ava gittiği kuzeninin tüfeğinin ateş alması sonucu yaralanan 16 yaşındaki genç, yaşamını yitirdi.

Yurthaber 14-08-23 14:05

Ava giderken avlandılar

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde koruma altındaki kuş gözlem alanında kaçak midye avcılığı yapan 6 kişi deniz polisine yakalandı.

Yurthaber 01-06-23 10:57

Aydın'da av sırasında arkadaşı tarafından kazara vurulan kişi hayatını kaybetti

Aydın'ın Germencik ilçesinde bir kişi, ava çıktığı arkadaşı tarafından kazara tüfekle vurulması sonucu yaşamını yitirdi.

Yurthaber 26-04-23 07:55

Yetişkin film yıldızı Ava Addams, sosyal medyadan bornozlu pozunu paylaştı! Beğeni butonu adeta çöktü

Sosyal medyada 1 milyona yakın takipçisi bulunan yetişkin film yıldızı Ava Addams yine Instagram’da limit tanımayan bir paylaşıma imza attı. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Addams, bornozuyla koltuğa oturduğu anları paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları Addams’ın gönderisini beğeni yağmuruna tuttu.

Trend 03-02-23 15:26

Urla'da yakalandı! Balıkçılar hatıra fotoğrafı çektirdi... 10 metrelik dev

İzmir'in Urla ilçesinde tekneyle ava çıkan balıkçıların ağına 10 metre boyunda, 2 ton ağırlığında camgöz cinsi köpek balığı takıldı. Köpek balığı sahile vinçle getirildi. 10 metrelik dev balığı görenler yanına gelip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber 05-01-23 17:34

Dünyanın en güzel ikizleri artık büyüdü! Son halleri sosyal medyayı salladı... Bir gören bir daha bakıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ikiz kız kardeşler Ava Marie ve Leah Rose Clements kardeşler modellik kariyerlerine başladıklarında henüz altı aylıktı. Clements kız kardeşler fiziksel görüntüleri sayesinde dikkatleri çekerek sosyal medyada kısa sürede popüler olmayı başardılar. ‘Dünyanın en güzel ikizleri’ olarak bilinen kız kardeşler şimdi büyüdü ve güzellikleri sosyal medyanın dilinde.

Trend 31-12-22 09:21

Kahreden olay! Köpeğin patisi tetiğe değdi... 10 gün önce baba olan adamın talihsiz sonu

Akılalmaz olay Samsun'un Alaçam ilçesinde yaşandı. 10 gün önce baba olduğu öğrenilen 32 yaşındaki Özgür Gevrekoğlu ava gitti. Köpeğini aracının bagajına koyduğu sırada hayvanın patisi tüfeğin tetiğine değdi. Talihsiz adam tüfeğin ateş alması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber 27-11-22 18:24

Avda kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Damarlıtaş Mahallesi’nde arkadaşlarıyla ava giden İskender Kolay (62), kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Kolay'ın cenazesi, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Erzurum Afet ve Acil Durum (AFAD) ekibi tarafından hastaneye getirildi.

Haber 26-11-22 21:27

Tekirdağlı balıkçılar çinekop ve hamsi umuduyla yeniden denize açıldı

Tekirdağ'da lodos nedeniyle bir süredir Marmara Denizi'ne açılamayan balıkçılar, havanın normale dönmesiyle yeniden ava çıktı.

Yurthaber 22-11-22 11:32

Tekirdağlı balıkçılar lodos nedeniyle 2 gündür denize açılamıyor

Tekirdağlı balıkçılar Marmara Denizi'nde etkili olan lodos dolayısıyla ava çıkamadı.

Yurthaber 18-11-22 14:14

Siirt’te iki şahsa kaçak avcılıktan idari para cezası uygulandı

Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak avcılara yönelik yapılan denetimlerde, avcılık belgesi olmadığı tespit edilen bir şahıs ile ava kapalı alanda avlanan bir kişiye para cezası uygulandı.

Haber 14-11-22 16:45

Avcı için çıktıkları yolda kendileri av oldu! Bozayı saldırısına uğrayan iki genç hayatlarını zor kurtardı

ABD'de bulunan Northwest College Güreş Takımının iki üyesi, Kendell Cummings ve Brady Lowry, yürüyüş yapıp boynuz avına çıktıkları esnada bir boz ayı tarafından saldırıya uğradılar. Ava birlikte çıktıkları ancak bir süre önce yanlarından ayrıldıkları diğer güreşçi arkadaşları August Harrison ve Orrin Jackson, tıbbi desteğe ulaşmaları için ikilinin yardımına koştu. Her iki genç de Billings, Montana'daki bir travma merkezine nakledildi ve birkaç ameliyat geçirdi ve tamamen iyileşmeleri bekleniyor.

Trend 18-10-22 17:25

MasterChef Barış ava giderken avlandı! Yaptığı şey Çağatay’ı çileden çıkardı

MasterChef’te bu akşam ödül oyunu için mücadele gerçekleşecek. Kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları aileleri ile yemek yiyebilmek için en iyi yemekleri yapmaya çalışacaklar. Takımların yerlerinin değişmesinin ardından Barış’ın yeniden yer değiştirme ihtimaline karşı yemeği sabote etmesi fragmana damga vurdu. İşte yaşananlar

Magazin 15-10-22 18:54

Dünyanın en güzel ikiz çocuklarıydı! Son hallerine yorum yağdı

ABD'de yaşayan ikiz kardeşler Ava Marie ve Leah Rose, henüz çocukken milyonların tanıdığı isimler arasına girmişlerdi. 'Dünyanın en güzel ikizleri' olarak anılan Clements kardeşler, şimdilerde 12 yaşında. Sosyal medyanın en çok kazanan çocuk modellerinden olan ikizlerin son hallerine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 06-10-22 10:11

Kuyumcuyu öldürüp altınları çalmıştı! Şaşkına çeviren sözler: 'Bıçağı çıkarıp rahmetliye doğru salladım...'

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, kuyumcu Fatih Nergis'i dükkanında boğazından bıçaklayarak öldürdükten sonra bilezik çalan Onur Adıgüzel'in (23) tutuklu yargılanmasına başlandı. Psikolojisinin bozuk olduğunu iddia eden Adıgüzel, "Rahmetli, tezgaha bilezikleri koydu. Ben de bıçağı çıkarıp, rahmetliye doğru salladım. Üzerimdeki bıçağı 1-2 ay önce ava gitmek için almıştım" dedi. Duruşma, Adıgüzel'in akıl sağlığı raporunun beklenmesi için ertelendi. İşte olayın detayları...

Haber 23-09-22 13:02

Çorum'da ava giden kişi, arkadaşının tüfeğinden çıkan kurşunla yaralandı

Çorum'da ava giden kişi, arkadaşının tüfeğinden çıkan kurşunla yaralandı

Yurthaber 21-09-22 18:35

Bolu'da üniversite öğrencisi eğitimli köpekle trüf mantarı arıyor

Bursa Uludağ Üniversitesi Büyükorhan MYO Avcılık ve Yaban Hayatı Bölümü öğrencisi Ayberk Kaya: - "Silahlı ava karşı olduğum için trüf mantarına yönelmek istedim"

Yurthaber 15-09-22 13:12

AVA filminin konusu nedir? AVA filminin oyuncuları kimler?

AVA, Amerika yapımı aksiyon ve dram filmidir. Film, 2019'da vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Tate Taylor yer aldı. Film hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki AVA filminin konusu nedir? AVA filminin oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 13-09-22 17:53

TV yayın akışı 13 Eylül 2022 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

13 Eylül 2022 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 13 Eylül Salı akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim,Kusursuz Kiracı, AVA, Balkan Ninnisi ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 13 Eylül TV yayın akışı...

Trend 13-09-22 09:10

4 yaşındaki kızını ava götürüyor! ''İnsanlar katil büyüttüğümü söylüyor ama umrumda değil''

Yeni Zelanda'dan Jesica Murphy, geçen yıl Temmuz ayında 4 yaşındaki küçük kızını ava götürdüğünü açıklamasının ardından acımasızca eleştirilmiş ve gündem olmuştu. Genç anne, olayın 1 yıl ardından neden değişmeyeceğini açıkladı.

Trend 21-07-22 12:28

TV yayın akışı 30 Mayıs Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

30 Mayıs 2022 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Mayıs Pazartesi akşamı Üç Kuruş, Mandıra Filozofu İstanbul, Survivor All Star, Yasak Elma, Hakim, AVA ve Alparslan: Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 30 Mayıs TV yayın akışı...

Trend 30-05-22 08:58

Ava gelmez kuş olmaz, başa gelmez iş olmaz ne demek? Ava gelmez kuş olmaz, başa gelmez iş olmaz TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller birbirlerine benzese de aralarında kullanım ve oluşum farkları bulunur. Bunların hepsi kalıplaşmış ifadelerdir, ancak atasözleri bir yargı içerirken deyimler ve birleşik fiiller belirli durumları ve şeyleri ifade eder. Türkçe, bu ifadeler sayesinde zenginleşmiştir ve Türk tarihinden gelen bu sözleri kullanarak kuvvetli bir anlatıma kavuşur. Ava gelmez kuş olmaz, başa gelmez iş olmaz ifadesi de, Türkçede bulunan öz anlatımlardan biridir. Ava gelmez kuş olmaz, başa gelmez iş olmaz TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:48

Ava giden avlanır ne demek? Ava giden avlanır TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller birbirlerine benzese de aralarında kullanım ve oluşum farkları bulunur. Bunların hepsi kalıplaşmış ifadelerdir, ancak atasözleri bir yargı içerirken deyimler ve birleşik fiiller belirli durumları ve şeyleri ifade eder. Türkçe, bu ifadeler sayesinde zenginleşmiştir ve Türk tarihinden gelen bu sözleri kullanarak kuvvetli bir anlatıma kavuşur. Ava giden avlanır ifadesi de, Türkçede bulunan öz anlatımlardan biridir. Ava giden avlanır TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:48

Ava çıkmak ne demek? Ava çıkmak TDK sözlük anlamı nedir?

Diller uzun bir tarihe sahip, yaşayan yapılardır. Türkçe dili de uzun bir tarihe ve kökene sahiptir. Bu tarihin izlerini taşıyan, önemli kişilerin deyişlerini barındıran kalıplaşmış sözler barındırır. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, bazı şeyleri açıklamak için ortaya çıkmış kalıplaşmış sözlerdir. Türk tarihinden izler taşıyan bu sözlerden biri de Ava çıkmak ifadesidir. Ava çıkmak TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 17:48

Oltasına takılanın büyük bir levrek olduğunu sandı! Yavru köpek balığını görünce şaşırdı

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı İbrice Limanı'nda ava çıkan balıkçı Savaş Başar İçten'in oltasına 70 santimetre uzunluğunda, 5 kilogram ağırlığında camgöz cinsi yavru köpek balığı takıldı. İçten, oltasına büyük bir levrek takıldığını sandığını ancak köpek balığını görünce şaşırdığını söyledi.

Haber 02-05-22 13:36

TikTok fenomeninin polis babası takıntılı hayranını öldürdü! O anları ağlayarak anlattı 'Göğsümde hissettim'

15 yaşındaki Ava Majury çektiği videolarla kısa sürede TikTok'ta fenomen oldu. Kendine has videolarla dikkat çeken ve izlenmeleri tavan yapan genç kız şöhretin karanlık yüzünü de iliklerine kadar hissetti. Kendisine bolca mesaj atan takıntılı hayranına cevap vermeyen talihsiz kız bir sabah neye uğradığını şaşırdı. TikTok fenomeninin takıntılı hayranı evi bastı.

Haber 18-02-22 08:27

Komandolar bile onu arıyordu, Konya'daki asker arkadaşının yanından çıktı: Başıma çuval geçirdiler

Denizli’nin Güney ilçesinde ava gittikten sonra köpeği geri dönünce kayıp olduğu anlaşılan ve gölet kenarında elbiseleri bulunan avcı, Konya’daki asker arkadaşının yanında ortaya çıktı. Başına çuval geçirilerek göle atıldığını söyleyen Halil Yeşil, hayatından endişe ettiği için korkup kaçtığını belirterek, ''Başıma çuval geçirip beni gölede attılar. Kendi imkanlarımla kurtulup göletten çıkmayı başardım. Beni merak etmeyin'' dedi.

Haber 15-01-22 16:45

Son dakika... TOGG'dan blockchain hamlesi

Son dakika... TOGG, blockchain platformu Ava Labs ile blockchain çözümleri için anlaşmaya vardı. Buna göre kullanıcıların, TOGG ekosistemindeki her türlü ürün ve hizmete güvenli bir şekilde erişebileceği ifade edildi.

Finans 07-01-22 10:36

Son dakika: Bakan Pakdemirli'den Antalya ve Muğla’da av yasağı açıklaması

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Bakan Pakdemirli, "Büyük yangınlardan dolayı tüm ülke teyakkuz halindeydi. Bu teyakkuz halinden hayatın normal akışına geçiyor olmamız lazım." dedi. Pakdemirli ayrıca, "Antalya ve Muğla'da zarar gören devlet avlakları bölgelerinin 2021 ve 2022 yılında av döneminde ava kapatılması kararını aldık." şeklinde konuştu.

Finans 12-08-21 16:37

Müzik yıldızları ASMR Sessions ile hayranlarına ulaşıyorlar

Alicia Keys, Sir Tom Jones, Ava Max, James Blunt ve YUNGBLUD kendi benzersiz ASMR yorumlarını kullanarak süper hitlerini şaşırtıcı ve daha önce hiç duyulmamış bir parçaya dönüştürdü.

Haber 10-07-21 09:13

Çukur 130. bölüm 2. fragman yayınlandı | Ava giden avlanacak!

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un 130. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Büyük finale son iki bölüm kala amca ortalığı karıştırır ve büyük bir savaş başlatır. Bu saldırıcı için ise Şahram'ı kullanan amca amacına ulaşmak için herkese göz dağı verir. Peki Koçovalılar kendilerine açılan bu savaştan kurtulabilecek mi? Amcayı alt edebilecekler mi?

Magazin 30-05-21 08:56

'Ava Premium' yöneticileri kayıplara karıştı! Yatırımcılar ortada kaldı

Değişen oranlarda haftalık kazanç vaat eden 'Ava Premium' isimli yazılım şirketi yöneticilerinin 'Oyun ve uygulama geliştiriyoruz' diyerek yatırımcılardan topladığı paralarla kayıplara karıştığı öne sürüldü. Çok sayıda kişi savcılığa giderek, suç duyurunda bulundu.

Haber 28-05-21 19:40

Ava Premium kapandı mı? Ava Premium’da parası olanlar ne yapacak?

2018 yılında yüksek kar vaadiyle haftalık kazanç sunacağını vaad eden AVA Premium’a erişilemiyor. Şirketin kapanmasının ardından ortaya çıkan gerçek ise herkesi şoke etti. AVA Premium’un dolandırıcılık amacıyla kurulduğu ve şirket sahiplerinin ortadan kaybolduğu bildirildi.

Finans 28-05-21 12:49

Bir ilk! Yakaladığı balığın ağzını açtı, dehşete düştü

6 kiloluk bir marangoz balığı tutan ABD'li genç, gördükleri karşısında dehşete düştü. Güney Afrika Cape Town'da ava çıkan Don Marx, tutuğu balığın ağzında dil yiyen bit adı verilen bir parazit buldu. Şoke olan Don, bir ilki gerçekleştirdiği için hem mutlu bir o kadar da şaşkın.

Haber 12-05-21 10:21

Erzurum'da birlikte ava çıktığı arkadaşının tüfeğinin ateş almasıyla yaralanan kişi hayatını kaybetti

Erzurum'da birlikte ava çıktığı arkadaşının tüfeğinin ateş almasıyla yaralanan kişi hayatını kaybetti

Yurthaber 09-05-21 01:53

Meteoroloji uyardı! Türkiye bu gece soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin bu gece saatlerinden itibaren, kuzeybatı kesimlerden başlayarak soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girmesinin beklendiğini bildirdi. ava sıcaklıklarının Marmara ve Kuzey Ege'de yarından, batı, iç ve kuzey kesimlerde cuma gününden itibaren hissedilir derecede (6 ila 12) azalarak gelecek hafta başına kadar mevsim normallerinin altında seyretmesi öngörülüyor.

Haber 07-04-21 16:30

Siirt’te kaçak avcılık yaptığı tespit edilen şahıs hakkında tutanak tutuldu

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Doğan köy bölgesinde canlı mühre ile ava kapalı alanda kaçak avlanma yaptığı tespit edilen 1 şahıs hakkında tutanak düzenlendi.Edinilen bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar Siirt Şube Müdürlüğü av koruma ekiplerince, Doğan köy bölgesinde ava kapalı olan bölgede kaçak avlanma yaptığı belirlenen 1 şahıs yakalandı.

Yurthaber 05-04-21 12:00

Siirt’te kaçak avcılık yaptığı tespit edilen 1 şahıs hakkında tutanak tutuldu

Siirt kent merkezine 5 kilometre uzakta bulunan Deliklitaş bölgesinde canlı mühre ile ava kapalı alanda kaçak avlanma yaptığı tespit edilen 1 şahıs hakkında tutanak düzenlendi.Edinilen bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar Siirt Şube Müdürlüğü av koruma ekiplerince, Deliklitaş bölgesinde ava kapalı olan bölgede kaçak avlanma yaptığı belirlenen 1 şahıs yakalandı.

Haber 29-03-21 16:20

(Özel) Dolandırıcılar ava giderken avlandı

Esenyurt’ta uluslararası para transfer merkezine gelen yabancı uyruklu 3 zanlı, tırnakçılık yöntemiyle para çalmaya çalıştı.

Haber 17-03-21 16:38