Ayrilmak Isteyen Sevgili Haberleri

Tanju Özcan, Faruk Özlü'ye bu sefer teşekkür etti! 'Ankara’dan arayıp affınızı isteyen olursa...'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşımda Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün bir paylaşımını alıntılayarak teşekkür etti. Açıklamasının devamında Özcan "Ankara’dan arayıp affınızı isteyen olursa, sonuna kadar direnin" dedi.

Manşet 2024-07-26 19:46:43

Rapçi Çakal kaza yaptı! O anları videoya çeken kişi de arabasını çarptı 'Her sene bir araba gidiyor'

Çakal adıyla bilinen ünlü rapçi Emirhan Çakal, kazaya karıştı. Sosyal medyada yayılan bir video ise gündem oldu. O anları videoya kaydetmek isteyen bir kişi de dikkatsizliği nedeniyle arabasını çarptı. Akılalmaz zincirleme kazayla ilgili ünlü isim de sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Magazin 2024-07-26 16:56:47

Zincir market kasiyeriyle tekme tokatlı kavga! Ürünü iade almayınca ortalık fena karıştı

Bursa’da bulunan bir zincir market kasiyeri ürün iadesi kabul etmeyince akılalmaz bir olay yaşandı. İddiaya göre, fişin üzerinde yazan ürün adedi ile alınan ürün adedi aynı olmayınca iade etmek isteyen müşteri ile kasiyer arasında başlayan tartışma, marketin dışına taştı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Haber 2024-07-26 12:33:01

Konut kredisi çekmek isteyen şaştı kaldı! Bankalardan bir ücret kesintisi daha: İşte ödenen miktar

Türkiye'de konuttaki yüksek fiyatlar devam ederken vatandaşların da tercihinde konut kredileri yer alıyor. Yüksek faizleriyle gündemde olan konut kredileri bu kez bankaların EFT ücreti oyunuyla konuşuluyor. Bankalar ücret kesintilerinden birini daha ekledi. İşte 1 milyon TL'de ödenen miktar...

Finans 2024-07-25 11:49:10

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri İstanbul'a geldi, pozunu verdi! Sarı-Lacivertliler bu transferle rekor kırdı, Galatasaray'ı geride bıraktı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi şampiyon bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe hamlelerine devam ederken uzun süredir gündeminde olan Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Faslı golcü kendisini Sarı-Lacivertliler'e bağlayan imza atmak için İstanbul'a gelirken, Fenerbahçe bu transferle ezeli rakibi Galatasaray'a air olan bir rekoru da kırmış oldu. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 15:45

Yılın aşk bombası... Hande Doğandemir Geldi benimki diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı

Güneşi Beklerken, Hayatımın Aşkı, Can Kırıkları, Annemizi Saklarken ve son olarak Hayat Bugün dizisinde rol alan ünlü oyuncu Hande Doğandemir şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Doğandemir, kalpli "Geldi Benimki" notuyla yeni bir ilişkiye başladığının mesajını verdi. Hande Doğandemir'in yeni aşkı ünlü oyuncunun eski eşi çıktı.

Magazin 24-07-24 14:36

Decathlon, spor tutkunlarıyla Uludağ Premium Ultra Trail’de bir araya geldi!

Global spor markası Decathlon, sporun harikalarını, doğanın büyüleyici atmosferinde keşfetmek isteyen spor tutkunlarıyla, Bursa Uludağ’da gerçekleşen Uludağ Premium Ultra Trail’de bir araya geldi.

Haber 24-07-24 14:03

Hayranı bir anda sahneye atlayınca neye uğradığını şaşırdı! Hadise konserinde korku dolu anlar

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Hadise son konserinde korku dolu anlar yaşadı. Bodrum'da sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı sahnedeyken kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir erkek hayranı güvenliği aşarak sahneye koştu. Güvenliğin hemen devreye girdiği anlarda ünlü şarkıcı omzundan darbe aldı.

Magazin 23-07-24 16:21

Ticaret Bakanlığı tatile çıkacakları uyardı: ''Seyahat acentalarından rezervasyon yaptırın'' Fesih ve tazminat hakkı doğuyor

Bu yaz tatil yapmak isteyen vatandaşlar kimi zaman beklemediği zorluklarla karşılaştı. Ticaret Bakanlığı konuya el attı ve tatil rezervasyonu yaptıracak tüketicilerin mağduriyet yaşamaması için önerilerde bulundu. Bakanlık, tatile çıkarken rezervasyonların seyahat acentalarının kendi internet sitesi üzerinden yapılmasını ve ödemelerin de bu hususta yapılması gerektiğini belirtti.

Haber 23-07-24 11:10

Üsküdar’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Üsküdar’da benzin istasyonuna ters yönden girmek isteyen otomobil, başka şeritten gelen bir araca çarptı.

Yurthaber 23-07-24 09:07

Balıkesir’de 7 düzensiz göçmen ile 2 organizatör yakalandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek isteyen 7 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı.

Yurthaber 23-07-24 08:49

Sevgili cinayeti: Erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Kahramanmaraş’ta tartıştığı kız arkadaşı tarafından bıçaklanan 30 yaşındaki Kemal Kuşçu hayatını kaybetti. Olay sonrası K.B. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber 23-07-24 06:24

Hırsız “Örümcek adam” gibi otele tırmandı! Olay anbean kameraya yansıdı

İstanbul’daki bir hırsızlık olayını duyanlar şaşkına uğradı. Sabah saatlerinde bir otel odasına girmek isteyen hırsız, ‘örümcek adam’ gibi otelin beton duvarlarına tırmandı. Olaya tanıklık edenler ise şaşkınlık içinde kamera kaydına aldı.

Haber 22-07-24 10:08

Beşiktaş'ta Daniel Amartey krizi! Kendisi için ayarlanan uçağa binmedi... Gitmek istemiyorum

Yapılacak transferler için kadroda yer açmak isteyen Beşiktaş'ta süre bulamayan isimlerle yollar ayrılmak istenirken, bu isimlerden Daniel Amartey ile alakalı sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 21-07-24 16:51

Ehliyetsiz alkollü mahkûm polislere yalvarmaktan yoruldu ama sonuç değişmedi: 32 bin lira ceza kesildi

Aksaray'da dün gece ekipler şüphelendikleri bir aracı durdu. Aracın kiralık olduğu belirlenirken aracı sürenin ise ehliyetsiz olduğu anlaşıldı. Ceza yazmak isteyen ekipler sürücünün cezaevinden izinli çıkan bir mahkum olduğunu belirledi. Mahkum alkollü de çıkınca ceza yazılmaması için adeta polislere dakikalarca yalvardı.

Haber 20-07-24 08:22

Florya Atatürk Ormanı nerede? Florya Atatürk Ormanı'na nasıl gidilir?

Florya Atatürk Ormanı, hafta sonlarını doğayla geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Genelde vatandaşlar tarafından ziyaret edilen bir lokasyon olan Florya Atatürk Ormanı'na nasıl ulaşılacağı ise sıklıkla merak edilir. Peki, Florya Atatürk Ormanı nerede ve Florya Atatürk Ormanı'na nasıl gidilir?

Haber 19-07-24 19:43

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan bir hamle daha! Montella'yı gönderiyor...

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yabancı sınırını değiştirip milli takıma el atmayı planlıyor. Milli takımın başına kesinlikle Türk bir hoca getirmek isteyen Hacıosmanoğlu, Montella ile kısa süre içinde yolları ayrıacak.

Spor 19-07-24 12:27

Kendisi 42 sevgilisi 22 yaşında! Çektikleri video sosyal medyada gündem oldu... Genç sevgili yapın sizi bir ömür boyu taşısın

Sosyal medyadan paylaşılan bir akım videosu kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. 'Winx Club' çizgi filminde Brandon ve Stella'nın bir sahnesini canlandıran çiftin görüntüleri sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Kendisinin 42 sevgilisinin 22 yaşında olduğunu iddia eden kadın, erkek arkadaşının onu taşıdığı anları paylaştı.

Trend 19-07-24 10:41

Sinan Ateş davasında mütalaa açıklandı, istenen ceza belli oldu! Gerçek azmettiricileri istiyoruz

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davada savcı, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. İddianamedeki benzer suçlardan cezalandırma isteyen savcı, 3 sanık için de beraat talep etti. Duruşma, sanıkların esas hakkında savunma yapması için 30 Eylül’e ertelendi.

Haber 19-07-24 09:30

Tahtakurularından kurtulmak isteyen kadın komşusunun 11 yaşındaki kızını yanlışlıkla zehirleyerek öldürdü! Farkında bile değildim

Londra'nın Tower Hamlets bölgesinde yaşayan 34 yaşındaki Jesmin Akter isimli bir kadın evinde bulunan tahtakurularından kurtulmak için İtalya'dan bir böcek ilacı ithal etti. Daha sonra ambalajı okumadan etrafa saçtı ve kendi ailesini de 24 saatliğine dışarı çıkardı. Madde nemle reaksiyona girerek fosfin gazı oluşturdu ve gazın komşusunun dairesine sızması sonucunda ailenin 11 yaşındaki Fatiha Sabrin isimli kızı hayatını kaybetti.

Trend 19-07-24 09:05

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun hikayesi sona eriyor! İspanyol ekibiyle anlaşmak üzere...

Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koyan Kerem Aktürkoğlu için yeni bir teklif sarı-kırmızılılara ulaştı. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen milli oyuncu için İspanyol ekibi Real Sociedad devreye girdi.

Spor 19-07-24 08:38

Verdiği kilolarla gündemdeydi! Ata Demirer'den milyonluk yatarım! Lüks teknesini gösterdi

Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer, sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa lüks teknesini gösterdi. Yazın tadını denizlerde çıkarmak isteyen ünlü komedyen 'sevdalı' adını verdiği bir tekne satın aldı.

Magazin 19-07-24 07:33

Dubai Prensesi, eşini sosyal medyadan boşadı! 3 kere tekrar etti

Dubai Emiri'nin kızı, geçtiğimiz yıl gösterişli bir düğünle evlendiği kocasını terk ettiğini sosyal medyadan yaptığı paylaşım ve şoke eden bir mesajla duyurdu. Prenses'in, 'Sevgili kocam seni boşuyorum, eski eşin' sözlerini kullandığı paylaşımı kısa sürede gündem olurken Prenses'in hesabının ele geçirilmiş olabileceğine dair yorumların da yapılmasına yol açtı.

Magazin 18-07-24 16:10

DALL-E nedir, nasıl kullanılır? DALL-E ücretsiz mi?

Metin girdisini görüntüye dönüştürme özelliği olan DALL-E bir yapay zeka programı olarak OpenAI tarafından geliştirilmiştir. Bu yapay zeka aracına nasıl erişim sağlandığı merak edilir. Milyonlarca görüntüyü içeren bir veri tabanına sahip olan bu yapay zeka programını keşfetmek isteyen kişilere detaylı bilgi aktarılması için DALL-E kayıt, giriş ve kullanım aşamalarına değinilmelidir.

Haber 18-07-24 14:12

Refinansman nedir? Refinansman nasıl yapılır?

Kredi yapılandırma ve refinansman, finansal borçlarını daha yönetilebilir hâle getirmek isteyen bireyler için önemli iki stratejidir. Bu yöntemler, borç yükünü hafifletmek ve daha uygun ödeme koşulları sağlamak için tasarlanmıştır. Peki, refinansman nedir, neden ve nasıl yapılır?

Finans 17-07-24 12:04

21 günde 122 sevgilisi olan kadın erkeklerin aldatma nedenini açıkladı! Sözleri sosyal tepkilere neden oldu

İngiltere'nin Nottingham şehrinde yaşayan sosyal medya fenomeni Bonnie Blue, Meksika'nın Cancun kentinde geçirdiği üç haftalık tatilde yaklaşık 122 kişiyle sevgili olduğunu söyleyerek şaşkına çevirdi. 120'yi aşkın ilişki tecrübesinin ardından erkeklerin aldatma nedenini çözümlemeyi başardığını söyleyen Blue, "Kadınlar yatak odasında daha iyi olsalardı, erkekler aldatmazdı" deyince tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 16-07-24 11:47

Juventus'tan tarihi Kenan Yıldız kararı! Efsane olma yolunda emin adımlarla ilerliyor...

Juventus forması giyen Kenan Yıldız için İtalyan devi görüşmelere başladı. Genç oyuncunun sözleşmesini uzatmak isteyen Juventus, Kenan Yıldız'a 10 numaralı formayı vermeyi planlıyor.

Spor 15-07-24 16:00

Almanlar transferi duyurdu! Bayern Münih'in yıldızı Aslan oluyor

Yeni sezonda şampiyonluğunu perçinlemek isteyen Sarı-Kırmızılılar transfer temaslarını sürdürürken Almanya'da çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 14-07-24 22:54

Hem Beşiktaş, hem Galatasaray istiyordu! Sezonun transfer bombası Fenerbahçe'den geldi... Sarı-Lacivertliler Oğuz Aydın ile anlaşma sağladı

Yeni sezonda şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar tam gaz devam ederken, Sarı-Lacivertliler Mourinho'nun ardından ses getirecek bir hamleye daha imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 14-07-24 17:42

İstanbul'da kan donduran cinayet! Yeni sevgili, eski sevgiliyi öldürdü

Kağıthane'de Serdar K. (50), kendisini evine çağıran eski sevgilisi Zahide B.'nin yeni sevgilisi Fikret Ö. tarafından öldürüldü. Bina girişinde önce silahlı saldırıya uğrayan ancak tabancanın tutukluk yapması sonucu içeriye kaçan Serdar K., bu kez de meyve bıçağıyla defalarca bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Serdar K. hayatını kaybederken, polis 2'si kadın 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Fikret Ö., çıkartıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 14-07-24 10:43

Kalp ameliyatı olan İbrahim Tatlıses yoğun bakımdan çıktı! İşte ilk fotoğraf

Konserinde kalp ameliyatı olacağını açıklayarak helallik isteyen İbrahim Tatlıses ameliyat oldu. Çocuklarının ve ünlü isimlerin yalnız bırakmadığı Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi. İşte İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu...

Magazin 14-07-24 09:48

Gediz Elektrik mi Konak Belediyesi mi? Tedaş da gündemde... İzmir'deki ihmalde Türkiye sorumluyu arıyor... İlk tespit: Nedeni izolasyon hatası!

İzmir'deki sağanak yağış sırasında karşıdan karşıya geçmek isteyen iki arkadaşın elektrik akımına kapılarak ölmesi Türkiye'yi ayağa kaldırdı. O anlara ait görüntüler yürekleri sızlatırken, herkes sorumluların peşine düştü. Sorumluluk elektrik dağıtım firması Gediz Elektrik'te mi, yoksa Konak Belediyesi'nde mi? sorusuna yanıt aranırken, TEDAŞ da sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan söz konusu olayın nedeniyle ilgili de ilk tespit çalışması tamamlandı: İzolasyon hatası!

Haber 13-07-24 17:28

İzmir'de Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti! Yeni görüntüler ortaya çıktı: 3 ay önce...

İzmir'de yağmurda yolun karşısına geçmek isteyen 2 kişi elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetti. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü olayda yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. 2 kişinin öldüğü alanın 3 ay önce kaydedilen Google Maps görüntüsünde yol yüzeyinde kabloların gözüktüğü ortaya çıktı.

Manşet 13-07-24 16:36

Kolay adres nedir, nasıl kullanılır?

Günümüzde ödeme almak ya da para göndermek isteyen bir kişi IBAN yerine kolay adres verisini kullanabilir. Kolay adres tanımlama işlemi ise hesabın ait olduğu bankanın internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden tamamlanır. Sistemde mevcut olan bilgilerden herhangi birini kolay adres olarak tanımlayan hesap sahipleri bu veriyi karşı tarafla paylaşarak para transferlerini pratik adımlarla gerçekleştirebilir.

Finans 12-07-24 13:53

Ümraniye'de iş yerlerine gittikleri yabancı uyruklu kişilerden para isteyen 3 zanlı tutuklandı

Ümraniye'de, yabancı uyruklu kişilere ait 4 iş yerine giderek vergi levhası sorup para isteyen 3 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 12-07-24 09:18

Su faturasını düşürmenin en etkili yolları! Bu taktikler faturanızı yarıya düşürebilir

Ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kişiler fatura tasarruf yöntemlerini araştırıyor. Su faturaları her mevsim bütçeyi zorlayan faturalar arasında yer alıyor. Ancak basit yöntemlerle su faturasını düşürmek mümkün. Su faturasını düşürmek için etkili yöntemler arıyorsanız bu tüyoları mutlaka denemelisiniz.

Kadin 12-07-24 07:50

Evde tıraş keyfini bir üst seviyeye taşıyın! Philips'in çok satan 1500 TL altı tıraş makineleri

Evde tıraş keyfini en üst seviyeye taşımak isteyen beyler, pahalı ürünlere servet harcamadan da kusursuz bir şekilde tıraş yapmak artık mümkün. Hem performansıyla hem de uygun fiyatıyla dikkat çeken Philips'in bütçe dostu tıraş makineleri, sizi berber sırası beklemekten kurtararak zamandan ve fahiş fiyatlardan tasarruf etmenizi sağlıyor. Üstelik her seferinde kusursuz bir tıraş yaratan Philips’in en popüler modellerini gelin, hep birlikte keşfedelim!

Haber 11-07-24 15:46

EURO 2024'te finalin adı İngiltere-İspanya! 90. dakikada attıkları golle finale çıktılar...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) ikinci yarı final maçında Ronald Koeman'lı Hollanda ile Gareth Southgate'li İngiltere karşı karşıya geldi. İspanya'nın finalde rakibi olmak isteyen iki ekip de müthiş bir oyun ortaya koydu. İngiltere, 90. dakikada attığı golle Hollanda'yı 2-1 devirdi ve finale yükseldi.

Spor 10-07-24 23:55

Bu sefer tam tersi oldu! Kendisini ısıran yılandan intikam almak için 3 kez ısırdı... Yılan öldü adam ise hayatta kaldı

Genç bir adam yılan tarafından ısırıldı ve yılandan intikamını almak isteyen adam hayvanı 3 kez ısırdı. Bir köy inancı olarak bu yöntem zehri etkisiz hale getirirken yılan öldü, adam ise hayatta kalmayı başardı.

Trend 10-07-24 13:25

Son dakika | TÜİK hakkındaki iddiası ortalığı karıştıracak! Özgür Özel saat verip tüm Türkiye'yi çağrı yaptı: Bu akşam başlıyoruz

Son dakika haberi: TÜİK'in enflasyon sepeti Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşerken CHP lideri Özgür Özel'den çok çarpıcı bir açıklama geldi. TÜİK'in "AK Partililerin de cebinden para çaldığını" öne süren Özel, "TÜİK'e ne dersen onu yapıyorlar, TÜİK'e 'çal, bunların cebinden paralarını al' demişler" iddiasıyla dikkat çekti. Özel ayrıca asgari ücrete, emekliye zam isteyen herkese çağrı yaparak "Bu akşam 21.00'da başlıyoruz, uzaydan görülecek" dedi.

Finans 09-07-24 14:32

Bankalarda böyle şart yok! Findeks raporu isteyen, memur arayan, ‘iki kişi çalışsın’ diyen… Emekli ve asgari ücretli kiracıları zora sokacak liste…

Kirada yüzde 25 zam sınırı döneminin son bulması ile ev sahipleri bu kez de kiracılara uzayıp giden bir liste sunuyor. Emekli ve asgari ücretli çalışana evini vermek istemeyen ev sahipleri memur olma, bir evde iki kişi çalışma, kefil isteme, Findeks raporu sunma gibi şartlar koşuyor. Emlakçılar ise her iki tarafı da haklı buluyor.

Finans 09-07-24 07:49

Önce evini yakmaya çalıştı sonra 5. kattan atlamak istedi! Polis ekipleri ikna etti

Diyarbakır'da polis ekipleri zor anlar yaşadı. Oturduğu evi önce yakmaya çalışıp sonra 5’inci kattan atlamak isteyen madde bağımlısı Mehmet Emin P.'yi, polis ekipleri zor ikna etti.

Haber 08-07-24 21:21

Ankara'da tekel bayisinde korku dolu anlar! Pompalı tüfekle girip tehdit etti! Şaka yapıyor sandık, ciddiye almadık

Ankara'nın Çankaya ilçesinde elinde tüfekle girdiği tekel bayinde iş yeri sahibini tehdit edip, sigara isteyen şüpheli, polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin tüfekle tehdit ettiği o anlar iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Korku dolu anları anlatan iş yeri sahibi "Şaka yapıyor sandık, ciddiye almadık. Sonra ciddi olduğunu anladık" dedi.

Haber 08-07-24 20:57

SSD hız testi nedir, nasıl yapılır? SSD hız testi programı

Solid State Drive (SSD), bilgisayarlarda sıkça tercih edilen depolama birimidir. SSD'ler, geleneksel sabit disklerden çok daha hızlı okuma ve yazma hızları sunarak üstün performans sağlarlar. Ancak, SSD'nin gerçek performansını değerlendirmek isteyen kullanıcılar, SSD hız testi yaparak bu performansı doğrulayabilirler. Peki, SSD performans testi nasıl yapılır?

Haber 05-07-24 21:13

Dondurulan Instagram hesabı nasıl açılır, hemen açılır mı? Instagram dondurulan hesabı geri açma

Kullanıcılar tarafından zaman zaman kapatılan veya dondurulan Instagram hesapları, yeniden aktif hale getirilmek istendiğinde merak konusu olur. Hesaplarını tekrar kullanmak isteyen kişiler, dondurulmuş hesapları nasıl geri açabileceklerini öğrenmek ister. Peki, dondurulan Instagram hesabı nasıl açılır?

Haber 05-07-24 21:06

Elle aranmayı kabul etmeyen giremeyecek! Uçak yolcuları dikkat: Havalimanlarında yeni dönem başladı

Havalimanları ve uçaklarda yeni dönem başladı. Yeni kuralları kabul etmeyen yolcular havalimanına ve uçağa alınmayacak. Havalimanına ve uçağa girmek isteyen yolcular ve eşyaları elle aranabilecek. Elle eşya ve üst baş araması özel güvenlik görevlilerince de tesislere girişlerde yapılabilecek. İşte havalimanlarındaki yeni düzenlemenin detayları...

Haber 05-07-24 09:34

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Asgari ücrete ara zamda beklentiler azaldı! Özel sektörden yeni hamle geldi: O ödemenin kapısı aralandı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından emekli ve memurun zammı kesinleşti. Asgari ücrete ara zam bekleyen milyonlarca çalışanlar için adım sinyali gelmeyince özel sektörden de yeni hamle geldi. Bankaların yarışı kızıştı, çalışanını işe bağlamak isteyen patronlar aldıkları promosyonu çalışanlarına dağıtmaya başladı.

Finans 05-07-24 07:32

Kiralık ev ilanında öğrenciler için dikkat çeken 'Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersi' şartı

Bir ilan sitesindeki kiralık ev ilanı görenleri şaşırttı. Eşyalı olarak kiraya verilecek olan evi tutmak isteyen öğrenciler için ise özel şartların aranması dikkat çekti. Şartlar arasında öğrencinin Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersinden BB ve üzeri not alması da yer aldı.

Manşet 04-07-24 18:41

Böylesi anca filmlerde oldu! Bangonun üzerindeki kutuları koklamak isteyen meraklı köpek ocağı yakıp evde yangın çıkardı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colorado eyaletinde ilginç bir olay yaşandı. Sahiplerinin evde uyuduğu sırada bangonun üzerindeki kutuları koklamak için hareketlenen köpek yanlışlıkla ocağı açınca evde yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri gelirken evin içinde bulunan güvenlik kamerası görüntüleri yangının çıkış nedenini gözler önüne serdi.

Trend 04-07-24 14:11