Buyuk Ikramiye Hangi Ile Cikti Haberleri

Bunlar da trol mafyası! Çok konuşulacak... Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu, yeni yasa geliyor

AK Parti tarafından hazırlanan 'trol mafyası’ raporu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. İtibar suikastına karşı harekete geçen AK Parti'de yeni yasa için hazırlıklara başlandı. Parayla desteklenen trollerin kimler olduğu ve hangi metotları kullandığına dair detaylı bir araştırma yapılan raporda, yeni yasanın çerçevesi de çizildi. Sahte hesapların engellenmesini amaçlayan AK Parti, MHP lideri Bahçeli’nin “sosyal medya hesapları kimlik numaraları ile açılsın"’ önerisini gündeme aldı.

Haber 2024-05-14 10:06:25

Yapay zeka ile diş muayenesi ilk kez Eskişehir’de uygulanmaya başlandı

Türkiye’de ilk kez Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde uygulanmaya başlanan ’Yapay Zeka İle Radyolojik Görüntü Analizi Projesi’ ile hastanın hangi dişinde ne problem olduğu saniyeler içinde ilgili doktorun bilgisayarına aktarılıyor.

Yurthaber 2024-05-07 15:17:13

MHP lideri Bahçeli'den 'Sinan Ateş' çıkışı: Süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 1 Mayıs'ta çıkan olaylarda göstericilere tepki gösteren Bahçeli, "Polise saldıranlar haçlı kalıntısıdır." dedi. Bahçeli ayrıca Sinan Ateş cinayeti davasıyla ilgili, "Kimin elinde hangi belge varsa mahkeme ile paylaşmalı. Televizyon ekranlarında mahkeme kurulamaz. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak?" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-07 11:18:59

IBAN ile ödeme yasal mı, yasak mı? IBAN numarası ile alışveriş yapılır mı? IBAN ile ödeme cezası var mı?

Kredi kartı ve banka kartı kullanımı günümüzde oldukça yaygındır ancak farklı seçeneklerle ödeme yapılması da mümkündür. IBAN ile para gönderme opsiyonu da rağbet görmeyi sürdüren işlemlerden biridir. Ancak yaşanan son gelişmelere göre vergi ödeme yükümlülüğü bulunan işletmelerin pos cihazı kullanmak yerine IBAN ile ödeme almaya çalışması olumsuz sonuçları beraberinde getirebilir. Bu nedenle IBAN ile ödeme temin etme işleminin hangi durumlarda yasal açıdan riskli olduğu açıklanmalıdır.

Finans 2024-05-06 21:42:24

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya Recep Tayyip Erdoğan ak parti trol Eskişehir Devlet Bahçeli grup toplantısı IBAN ibana para gönderme anneler günü anneler günü ne zaman kredi kartı kredi notu asgari ödeme hesaplama vergi ihbar Yediemin Otoparkı Cüneyt Özdemir kenan taş maaş ikramiye fotoğrafı Cemre Kemer ense hücreler ilik mon siyah Limonian Kore Güzelliği kil maskesi yüz temizleme jeli yüz serumu tonik Azra Akın atakan koru Azra Akın Koru e devlet soy ağacı trafik cezası istedi Oyuncu yaşında Ahmet Kural yunan adaları Vize schengen vizesi Yunanistan yeni evli oy kullanma Eyüpsultan Seçim 2024 Yerel seçim İstanbul seçim sonuçları istanbul seçim sonuçları Kadıköy Kartal gökhan yüksel karakaya CHP Kağıthane mevlüt öztekin Zonguldak Ekrem İmamoğlu Murat Kurum emekli bayram ikramiyeleri ne zaman emekli promosyon emekli promosyon ne zaman promosyon ödemeleri anket sonar Ramazan Bayramı ramazan bayramı ne zaman Esenyurt ORC Araştırma anket sonuçları ele Nihat Hatipoğlu Kiraz faydaları nelerdir roka seçim anketi oruç tutmanın faydaları oruç tutmanın faydaları nelerdir Ramazan kakule kakule çayı armut sirke Emekli bayram ikramiyesi televizyon yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv star TRT 1 FOX TV8 emekli ikramiye zammı emekliye bayram ikramiyesi Zam ne kadar ankaragücü stadyumu maçı maçın oynanacak süper li Süper Lig tff, verildi galatasaray ankaragücü çiftler güzellik sevgi Sevgililer Günü sevgililer gunu hediyeleri çiçek gökhan zan Hatay TİP Türkiye İşçi Partisi menü nasıl yazılır tdk yazım kuralları maalesef maalesef tdk maalesef ne demek maalesef nasıl yazılır

Anneler Günü ne zaman, 2024 Anneler Günü ne zaman? Anneler Günü 2024

Anneler Günü her sene mayıs ayında kutlanır. Bazı ülkelerde farklılık gösteren bu özel günde her yaştan çocuklar anneleri ile birlikte geçirmeye çalışır ve bu özel gün için sürpriz hediyeler hazırlar. Bu özel güne önem veren kişiler ve öncesinde plan yapmak isteyenler, Anneler Günü ne zaman, hangi gün, ayın kaçında gibi sorular sormaktadır. Peki, 2024 Anneler Günü ne zaman? Anneler günü hangi tarihte kutlanacak?

Haber 05-05-24 18:45

Kredi kartı asgari ödeme kredi notunu düşürür mü? Kredi kartı asgari ödeme sicili bozar mı?

Günlük yaşamda nakit çekmek, elektronik ortamda ya da yüz yüze alışveriş yapmak gibi çeşitli amaçlarla kullanılan kredi kartlarının dönem borcu her ay hesap kesim tarihinde hesaplanır. Bu borcun belirli bir kısmı ise asgari ödeme olarak hesaplanır. Kredi kartının asgari ödeme tutarı düzenli olarak yatırılsa da bu işlemin kredi notu ile sicili hangi yönde etkilediğinin açıklanması ise banka müşterileri için önem taşır.

Finans 05-05-24 17:38

Maliyeden sonra vatandaşlar da vergi kaçakçılarının peşine düştü! İhbar edenlere milyonlarca lira ödendi

Vergi kayıp ve kaçağı ile mücadeleye vatandaşların desteği sürerken, geçen yıl vergi kaçıranları ihbar eden 176 kişiye toplam 14,8 milyon liralık ihbar ödemesi yapıldı. Bu kapsamda geçen yıl 176 kişi ödeme alırken, son 5 yılda ihbar edenlere dağıtılan ikramiye 63,5 milyon lirayı geçti.

Finans 03-05-24 12:01

Yediemin otoparklarında 'vurgun' tablosu: 100 bin araç peyderpey buhar oldu!

Güvenilir diye milyonluk araçların emanet edildiği ‘Yediemin’ler meğer hırsızlar için en kârlı ve sıfır riskli bir alan hâline geldi. Geçtiğimiz günlerde Yalova’daki Yediemin otoparkında 300 araç yok olmuştu! Ancak olayın sadece Yalova değil tüm Türkiye’de yaşandığı ortaya çıktı. Devletin sistemine kayıtlı araçlar ile otoparklarda bulunan araçlar arasında 100 bin eksik olduğu öğrenildi. Yediemin vurguncularının yöntemleri ve hangi araçları seçtikleri ise belli oldu.

Finans 03-05-24 08:29

‘Bir maaş ikramiye versinler’ dedi, Cüneyt Özdemir’in tepkisi gecikmedi! 1 Mayıs için gündem yaratacak öneri

1 Mayıs İşçi Bayramı, İstanbul’da yaşanan ‘Taksim’ gerginliği nedeniyle yine tartışmalara neden oldu. İşçi bayramı ile ilgili günün en dikkat çeken önerisi ise gazeteci Kenan Taş’tan geldi. Taş, Cüneyt Özdemir’le birlikte yaptıkları canlı yayında “Bir öneri de sunalım 1 Mayıs’ta işçilere verilecek en büyük hediye ikramiyedir. Bunu yapsınlar” dedi. Cüneyt Özdemir de bu öneri karşısında “Süper bir şey söyledin biliyor musun? Al sana bayram işte” ifadelerini kullandı.

Finans 01-05-24 15:06

Hepsi grubunun esmer güzeli Cemre Kemer ikinci kez anne oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

Bir döneme damga vuran "Hepsi" grubunun esmer güzeli Cemre Kemer, grup dağıldıktan sonra sosyal medya fenomenliğiyle yoluna devam etti. 2020'de Emre Medina ile evlenen ve Karla adında bir kızı bulunan Cemre Kemer ikinci kez anne oldu. Ünlü isim oğluna bakın hangi ismi verdi.

Magazin 27-04-24 15:10

Siyah noktalar artık derdiniz olmasın! Büyülü Fiddy Method nedir?

Siyah nokta ve gözenek problemine etkili bir çözüm arıyorsanız doğru yerdesiniz. Son dönemlerin en popüler cilt bakım trendleri arasında yer alan Fiddy metodu ile siyah noktalarınıza ve sivilcelerinize elveda edebilir, gözeneklerinizin sıkılaşmasını sağlayabilir, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanın keyfini çıkarabilirsiniz! Bu içeriğimizde Fiddy Metodu nedir, nasıl uygulanır ve bu metodu uygulamak için hangi ürünlere ihtiyacınız var, hepsine yanıt verdik. İşte detaylar!

Kadin 20-04-24 12:34

İkinci kez anne olan Azra Akın bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmini bakın ne koydu Bize de sürpriz oldu

Aynı yıl hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. İkinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan çift bebeğine bakın hangi ismi verdi.

Magazin 17-04-24 21:33

e-Devlet soyağacı nasıl bakılır? E-Devlet soyağacı sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama

e-Devlet Kapısı sistemi ile birlikte birçok önemli resmî işlem, yetkili kurumlara gitmeye gerek kalmadan internet üzerinden yapılabilmektedir. Bu sistem içerisinde birçok önemli hizmet mevcuttur. Bu hizmetlerden biri de İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından sunulan soyağacı sorgulama hizmetidir. Kişiler bu hizmet sayesinde soylarının hangi dönemlere dayandığını öğrenebilir. Peki, e-Devlet soyağacı nasıl bakılır ve soyağacı sorgulama nasıl yapılır?

Haber 15-04-24 18:32

Aşırı hızdan hatalı sollamaya… 691 liradan başlıyor 33 bin lirayı aşıyor: Ramazan Bayramı’nda cep yakan trafik cezasına dikkat!

9 günlük Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan sürücülere uyarı geldi. Ekipler ise denetimleri arttırdı. Özellikle bayramlarda birçok trafik kuralı ihlali yapılırken araç sahiplerinin cep yakan trafik cezalarını göz ardı etmemesi gerekiyor. Çünkü Ocak 2024 ile birlikte trafik cezalarına yüzde 58’lik artış yapılmış, zam sonrası trafik cezaları 33 bin liranın da üzerine yükselmişti. Peki hangi kural ihlaline ne kadar trafik cezası ödenir? İşte o liste…

Finans 08-04-24 08:22

Oyuncu Ahmet Kural baba oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

41 yaşındaki oyuncu Ahmet Kural ile 34 yaşındaki avukat Çağla Gizem Şahin’in bebekleri dünyaya geldi. Baba olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Kural, eşi ve oğlu Kemal’in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 13:29

Schengen derdi bitti, yeni dönem başladı: Yunan adalarına 'kapıda vize' ücreti belli oldu! Bu adalarda her hafta tatil yapabilirsiniz

9 günlük Ramazan Bayramı tatili yaklaşırken Türk vatandaşlarına yepyeni bir tatil fırsatı doğdu: Artık Schengen vizesi derdi yaşanmaksızın Yunan adaları ziyaret edilebilecek. Uygulama başladı, Yunan adaları vize ücreti de belli oldu. Peki 'kapıda vize' ile hangi Yunan adaları ziyaret edilebilecek? İşte Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının tüm ayrıntıları...

Finans 02-04-24 10:49

Yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi? Yeni evlendim, kimliğimi değiştirmeden oy kullanabilir miyim?

Seçim gününde oy kullanma hakkına sahip olan kişiler, oy kullanımında gerekli belgeleri, sandık başında görevli olan kişilere göstermek ile yükümlüdür. Kimlik belgesi ya da kimlik kartı ve benzeri resmî belgeler olmadan oy kullanılması mümkün değildir. Yüksek Seçim Kurulu, oy kullanımı esnasında hangi belgelerin gerekli olduğu hususunu resmî web sitesinde açıklamıştır. Peki, yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi?

Haber 31-03-24 05:33

Canlı Eyüpsultan seçim sonuçları! Eyüpsultan'da Deniz Köken mi Mithat Bülent Özmen mi önde?

İstanbul'da sandıkların kapanmasıyla seçim sonuçları merak ediliyor. Kafa kafaya süren İstanbul'daki seçim yarışı bazı ilçelerde de görülüyor. Özellikle 2019 seçimlerinde rekabete sahne olan Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. Eyüpsultan'da yaşayan vatandaşlar, Eyüpsultan seçim sonuçlarını yakından takip ederken hangi ismin önde olduğunu araştırıyor. İşte Eyüpsultan seçim sonuçları ile ilgili detaylar…

Haber 30-03-24 23:28

Kadıköy canlı seçim sonuçları! Kadıköy yerel seçimi Veli Arslan mı Mesut Kösedağı mı kazanıyor? Hangi aday önde?

İstanbul seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un tüm ilçeleri gibi Kadıköy'de de seçim sonuçları merakla takip ediliyor. İstanbul'un en önemli ilçelerinden Kadıköy'de seçim sonuçları en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki Kadıköy'de AK Parti'nin adayı Veli Arslan mı, CHP'nin adayı Mesut Kösedağı mı önde? Hangi aday ipi göğüsleyecek? İşte Kadıköy seçim sonuçları ile ilgili detaylar...

Haber 30-03-24 23:24

CANLI Kartal seçim sonuçları! Kartal'da yerel seçimi Gökhan Yüksel mi Hüseyin Karakaya mı kazanacak?

Yerel seçimler Kartal ilçesinde de büyük bir heyecanla takip ediliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sonuçları merak edilirken Kartal Belediyesi için de başkan adayları kıyasıya yarış bir yarış içerisinde. Mevcut belediye başkanı Gökhan Yüksel mi yoksa AK Parti'nin adayı Hüseyin Karakaya mı seçimi kazanacak? Kartal'da hangi partinin adayı daha avantajlı? İşte Kartal yerel seçim sonuçları ile ilgili yeni gelişmeler ve son dakika bilgileri...

Haber 30-03-24 23:19

Kağıthane canlı yerel seçim sonuçları! İstanbul Kağıthane ilçesinde yerel seçimi Mevlüt Öztekin mi Tonguç Çoban mı kazanıyor?

Milyonlarca seçmen 31 Mart yerel seçimleri için yeniden sandık başına giderken, İstanbul seçim sonuçları en çok merak edilen konuların başında geliyor. İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları bu merakı daha da artırıyor. Kağıthane seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Kağıthane'de AK Partili Mevlüt Öztekin mi, CHP'nin adayı Tonguç Çoban mı daha önde? İpi hangi aday göğüsleyecek? İşte Kağıthane seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler ve canlı sonuçlar...

Haber 30-03-24 23:13

Canlı Zonguldak seçim sonuçları! Zonguldak yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Ömer Selim Alan mı, CHP adayı Tahsin Erdem mi kazandı?

2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Türkiye yeniden sandık başına giderken heyecanlı bekleyiş başladı. Zonguldaklılar diğer illerde de olduğu gibi Zonguldak'ta hangi adayın kazanacağını merak ediyor. Zonguldak'ta AK Parti’nin adayı Ömer Selim Alan mı, CHP adayı Tahsin Erdem mi kazanacak? İşte Zonguldak yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 19:25

Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu kazanacak? SONAR, seçime iki gün kala İstanbul anketini açıkladı! Fark dikkat çekti

Yerel seçimler için artık saatler kaldı. Özellikle İstanbul'da hangi adayın kazanacağı merak ediliyor. Seçimin Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi bekleniyor. Son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde doğru tahminlerde bulunan SONAR Araştırma yaptığı son anket sonuçlarını paylaştı.

Haber 29-03-24 18:29

Emekliler dikkat! Bakan Işıkhan duyurdu: Bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da yatırılacak

Bakan Işıkhan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır." ifadelerine yer verdi. Bakan Işıkhan ayrıca hangi emeklinin hangi gün ikramiye alacağını da gün gün belirtti. İşte detaylar...

Finans 25-03-24 10:13

Emekli promosyon ödemeleri ne zaman? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların promosyon miktarları

Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili birbiri ardına önemli gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarından emekli maaşı alanlara verilen banka promosyonlarında güncelleme yapıldığını açıklayarak 8-12 bin TL aralığını duyurdu. Emeklilerin promosyon ödeme tarihleri de belli oldu. Şimdi ise gözler bankaların vereceği promosyon ödemesi tutarlarına çevrildi. Promosyon ödemeleri mart ayında başlayacak. Peki, hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, promosyon ödemeleri ne zaman?

Finans 23-03-24 10:45

İstanbul'la ilgili 3 anketi birden açıkladı! 'En az' diyerek aradaki farkı söyledi: Yüzdesi düşmedi arttı

Türkiye artık nefesini tuttu 31 Mart yerel seçimlerine kilitlendi. Hangi şehirlerde hangi partinin ne kadar oy alacağı merak edilirken gözler en çok Megakent İstanbul'a çevrildi. Seçimlerin Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Seçimin yaklaşması nedeniyle son anketler de seçmenler tarafından yakından takip ediliyor. Gazeteci İsmail Saymaz İstanbul'la ilgili son anketleri paylaştı ve aradaki farkı duyurdu. İşte detaylar...

Haber 22-03-24 06:40

2024 Ramazan bayramı ne zaman? 2024 Ramazan bayramı ne zaman başlıyor?

2024 Ramazan ayı sonrası Ramazan Bayramı tatili, özellikle uzakta yaşayan aileleri ile kavuşmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenmektedir. Resmi tatil kapsamında yer alan Ramazan Bayramı'nda, bayramın ne zaman hangi gün başlayacağı ve tatil süresi araştırılmaktadır. Peki, 2024 Ramazan bayramı ne zaman?

Haber 21-03-24 23:41

İstanbul’un ilçeleri ile ilgili anket sonuçları açıklandı! Esenyurt’ta sürpriz sonuçlar var; Ataşehir, Kadıköy, Eyüpsultan ve Sarıyer’de ise…

İstanbul’da yerel seçim heyecanı devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları kadar bazı ilçelerdeki yerel seçim heyecanı da yakından takip ediliyor. “İstanbul’da hangi ilçe yönetimleri el değiştirecek?” sorusu gündemdeki yerini korurken ORC Araştırma; Ataşehir, Kadıköy, Esenyurt, Eyüpsultan ve Sarıyer’de yaptığı son anket sonuçlarını paylaştı. Özellikle Esenyurt’ta ortaya çıkan tablo oldukça dikkat çekti.

Haber 20-03-24 12:11

İki evlilik yapanlar... diyerek sordu! Nihat Hatipoğlu'nun verdiği cevap güldürdü

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara cevap verdi. Bir izleyicinin "Hocam iki evlilik yapanlar ahirette hangi eşleriyle beraber olacak?" sorusuna yanıt veren Nihat Hatipoğlu, stüdyodakileri güldürdü.

Magazin 20-03-24 12:00

Kirazın faydaları nelerdir? Kiraz hangi hastalıklara iyi gelir?

Gerek lezzetinden kaynaklı gerekse insan sağlığı üzerindeki olumlu etkilerinden faydalanmak amacıyla tüketilen birçok farklı meyve çeşidi vardır. Kiraz da zengin besin değeri ile dikkat çeken meyve çeşitlerinden biridir. Prunus türüne ait pek çok ağacın meyvesi, kiraz olarak adlandırılmaktadır. İçerisinde çekirdek bulunan ve çoğunlukla kırmızı renge sahip olan bu meyvenin sağlık açısından önemli yararları vardır. Peki, kirazın faydaları nelerdir ve hangi hastalıklara iyi gelir?

Haber 16-03-24 18:48

Rokanın faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir? Roka günde ne kadar tüketilmeli?

İnsanların severek yediği, sağlık açısından da büyük yararları olan birçok farklı bitki çeşidi bulunmaktadır. Roka da aromatik lezzetiyle öne çıkan ve insan sağlığı üzerinde olumlu etkileri olan bir bitki türüdür. Turpgiller ailesinin bir üyesi olarak karşımıza çıkan roka sebze kategorisi içerisinde yer almaktadır. Yaygın olarak Ege ile Akdeniz tarafında yetiştirilmektedir. Peki, rokanın faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve günde ne kadar tüketilmeli?

Haber 15-03-24 18:53

Kafa kafaya deniyordu... 9 anket şirketi tek tek açıkladı: İşte İstanbul seçim anketinde son durum! İmamoğlu mu, Kurum mu önde?

Yerel seçimler için artık kritik viraja girilirken özellikle İstanbul'daki yarışta ipi kimin göğüsleyeceği merak ediliyor. Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kafa kafaya bir yarışın geçtiği belirtilen İstanbul'da son seçim anketleri de peş peşe açıklanıyor. İstanbul'da kim önde? Hangi aday kazanacak? sorularına yanıt aranırken, son bir ayda 9 anket şirketi tarafından yapılan anket sonuçları dikkat çekti. İşte İstanbul seçim anketlerinde son durum ve adayların aldıkları oy oranları...

Haber 13-03-24 09:58

3 partinin seçmeninden fire: İstanbul anketinde ilginç detay! Kendi partilerinin adayını tercih etmediler

İstanbul için yapılan yerel seçim anketlerinin sonuncusunda çarpıcı detaylar yer aldı. Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında yoğunlaşan rekabette hangi adayın 31 Mart akşamının kazanacağı büyük merak konusu. Son ankette ortaya çıkan fark da dikkat çekti. Ayrıca AK Parti ve CHP dışındaki seçmenlerin de kendi partilerinin adayları yerine iki isimden birini daha çok tercih etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Haber 10-03-24 14:05

Oruç tutmanın faydaları nelerdir? Oruç tutmak hangi hastalıklara iyi gelir?

Oruç kelimesi, dilimize Farsçadan girmiş bir sözcük olarak karşımıza çıkmaktadır. Oruç, Yüce Allah’a ibadet niyeti ile gerek içme gerekse yeme alışkanlıklarından belirli bir süre dâhilinde kendini alıkoyma manasına gelmektedir. İslam’da 5 tane önemli şart mevcuttur. Oruç tutmak da bu şartlar arasında yer alır. Ayrıca oruç tutmanın beden sağlığı üzerinde son derece olumlu faydası da vardır. Peki, oruç tutmanın faydaları nelerdir ve hangi hastalıklara iyi gelir?

Haber 08-03-24 18:31

İstanbul'da son 15 günde tablo değişti, seçim anketlerine yansıdı! İmamoğlu mu Kurum mu? Hangi aday öne geçti?

İstanbul anket sonuçlarında 15-20 günde tablo değişti. 49 adayın yarıştığı İstanbul'daki seçimlere geri sayım sürerken SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasındaki yarışı değerlendirdi. Son 15 gün içerisinde 2-3 puanlık bir farkın oluştuğunu belirten Bayrakçı, "Sahaya indi, o bir fark çıkışı yarattı" diye konuştu.

Haber 07-03-24 06:55

Kakulenin faydaları nelerdir? Kakule hangi hastalığa iyi gelir, günde ne kadar tüketilmelidir?

İnsan sağlığı yönünden önemi oldukça fazla olan pek çok bitki çeşidi vardır. Kakule de bu bitki çeşitlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Güney Hindistan’a has olan kakule, zencefil familyası içerisinde yer almaktadır. Kakule, hem kokusu hem de tadı ile oldukça farklı bir bitki türüdür. Kakule bitkisinin yaygın olarak tohum kısımları baharat olarak kullanılmaktadır. Peki, kakulenin faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve günde ne kadar tüketilmelidir?

Haber 05-03-24 18:21

Armudun faydaları nelerdir, hangi hastalıklara iyi gelir? Armut günde kaç tane yenir?

Armut, hem tadı hem de kendine özgü aroması ile öne çıkan ve çok sayıda kişi tarafından tüketilen bir meyve çeşididir. Gülgiller ailesine mensup olan armudun bilimsel ismi Pyrus olarak bilinmektedir. Dünyanın birçok noktasında yetişebilen armut, vitamin ve mineraller açısından çok zengindir. Besin değeri oldukça yüksek olan armudun insan sağlığı üzerinde de sayısız faydası mevcuttur. Peki, armudun faydaları nelerdir, hangi hastalıklara iyi gelir ve günde kaç tane yenir?

Haber 05-03-24 17:36

Sirkenin faydaları nelerdir, sirke içmek ne işe yarar? Hangi sirke tansiyonu düşürür?

Sirke, köklü tarihi geçmişiyle öne çıkan, özellikle gıda alanında da kullanılan çok önemli bir içecek çeşididir. İçerisinde çeşitli doğal aromalar, asetik asit ve su bulunan sirke, gerek kokusu gerek ise ekşimsi tadı ile dikkat çekmektedir. Asit miktarının yüksek olduğu meyvelerin kullanımı ile hazırlanan sirkenin insan sağlığı açısından da oldukça fazla yararı mevcuttur. Peki, sirkenin faydaları nelerdir, sirke içmek ne işe yarar ve hangi sirke tansiyonu düşürür?

Haber 04-03-24 17:45

Emekli bayram ikramiyesi 3000 TL oldu! SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi bu haberi bekliyordu: İşte zamlı ikramiye ödeme takvimi

Bayram ikramiyesi 2024 yılı için yüzde 50 artış ile 3 bin TL’ye yükseltildi! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi bu yıl toplam 6 bin TL emekli bayram ikramiyesi alacak. Karar Meclis’ten geçerek yasakaşırken şimdi gözler emekli ikramiyesi ödeme tarihi için gelecek açıklamaya çevrildi. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte 16 milyon emekli için ikramiye ödemesi takvimi…

Finans 02-03-24 07:40

İmamoğlu, 'Bakanlık davet etti' demişti! Bakan Uraloğlu'ndan 'Ekrem İmamoğlu' sorusuna yanıt

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili soruya "Bu dün ve bugün İstanbul’un ve Türkiye’nin gündemine oturdu. Bizim gündemimize oturacak bir konu değil. Biz İstanbul’a nasıl hizmet ederiz onun derdindeyiz. Kim hangi törene nasıl katılacak, kim hangi sırada oturacak, hangi sırada konuşacak derdimiz o değil. Burada güzel bir hizmeti yarın açacağız. Derdimiz İstanbul’a hizmet olmalı" dedi.

Haber 25-02-24 17:25

Optimar’ın son anketinde çok çarpıcı CHP ve DEM Parti detayı! Bu oran şaşırttı: Yüzde 58.6…

Yerel seçimler öncesinde anketler gelmeye devam ederken Optimar yaptığı son araştırmasında CHP ile DEM Parti arasındaki ‘kent uzlaşısı’ ile ilgili dikkat çeken sonuçlara ulaştı. Seçmene ‘sizce CHP ile DEM Parti arasındaki bu uzlaşı yeni bir ittifak mıdır?’ diye sorulurken ortaya çok konuşulacak sonuçlar çıktı. Peki bu uzlaşı İstanbul seçimlerini nasıl etkileyecek? Hangi partinin oyu ne kadar? İşte yerel seçimler öncesi anketlerde son durum…

Haber 24-02-24 08:27

TV yayın akışı 24 Şubat 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

24 Şubat 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 24 Şubat 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, Büyükbaba ile Savaş, Kopuk, Gönül Dağı ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 24-02-24 07:25

Emekli bayram ikramiyesinde yeni formül! 'Enflasyon' detayı dikkat çekti: 'En az...'

Emeklilerin ek hesaplarının hesaplara yatmasının ardından emeklilere bayram ikramiyesinde de yeni formüller konuşulmaya devam ediliyor. Emeklinin ikramiye hesabı nasıl olacak? Formüller hangi yönde, emeklilere ne kadar verilecek?

Finans 15-02-24 10:52

Ankaragücü - Galatasaray maçının oynanacağı stadyum açıklandı! TFF'den Eryaman Stadyumu hakkında karar...

Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanacak maçın hangi stadyuma verileceği büyük merak konusu olmuştu. Ankaragücü stadyumunun zemininin kötü olması sebebiyle mücadelenin başak bir stadyumda oynanabileceği söyleniyordu. TFF, Eryaman Stadyumu hakkında kararını bildirdi.

Spor 13-02-24 17:07

Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Canlı yayında son anketi 'Böyle bir şey görmedim' diyerek açıkladı

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken gözler İstanbul'da hangi adayın kazanacağına çevrilmiş durumda. Seçim için CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'un isimleri ön plana çıkarken, yapılan anketler de dikkat çekti. SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı son yapılan anketin sonuçlarını paylaşarak "İstanbul'da en zor seçimi geçireceğim" dedi.

Haber 12-02-24 23:14

Sevgililer Günü çiçekleri: Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır? 14 Şubat'ta sevgiliye verilecek en güzel çiçek hangisi?

Sevgililer Günü, her sene 14 Şubat'ta sevgi ve aşkın simgelendiği özel bir gündür. Bu günde çiftler birbirlerine hediyeler alarak ve kutlama yaparak aşklarını yansıtırlar. Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen hediyelerden biri çiçeklerdir. Çiçekler, görüntü ve kokuları ile sevginin ve aşkın en güzel simgelerinden biridir. Sevgililer Günü'nde en çok alınan çiçekler ise kırmızı güllerdir. Peki, Sevgililer Günü için hangi çiçek alınır?

Kadin 12-02-24 19:00

Herkes seçim anketlerini konuşurken gözden kaçan detay! Aradan 9 ay geçti, AK Parti ile CHP arasında...

31 Mart yerel seçim için geri sayım devam ediyor. Partilerin belediye başkan adayları büyük oranda netleşirken, seçimlere 47 gün kala kritik hesaplamalar da başladı. 14 Mayıs'ta yapılan genel seçim sonuçlarını dikkate alarak çalışmalarını yürüten parti ve adaylar, il il son seçim sonuçlarını masaya yatırıyor. Peki 14 Mayıs'taki son seçimlerde hangi parti hangi ilde ne kadar oy aldı? Sizler için derledik...

Haber 12-02-24 08:25

Gökhan Zan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu! Sürpriz gelişmeyi açıkladı, parti ise...

31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasetin gündemi de hareketlendi. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti'den Hatay milletvekili adayı olarak gösterilen eski futbolcu Gökhan Zan ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Zan, yarın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayacak. Haberi duyuran gazeteci Hasan Basri Akdemir, Zan'ın hangi partiden aday olarak gösterileceğini de açıkladı.

Haber 11-02-24 22:18

Menü nasıl yazılır? Menü mü mönü mü, TDK'ye doğru yazılışı nedir?

Menü kelimesi hem bilişim alanında hem de günlük konuşmalarda yaygın olarak kullanılır. Sesletilirken genellikle doğru bir şekilde kullanılan bu sözcüğün Türkçe yazım kurallarına uygun olan yazılışı ise karıştırılabilir. Bu da temelde menünün Fransızcadaki sesletimine yönelik olan bilgilerin yanlış yorumlanmasından kaynaklanan bir hatadır. Dolayısıyla TDK güncel sözlüğü kapsamındaki güvenilir açıklamalara göre menü sözcüğünün doğru yazılışı ile hangi anlamlarda kullanıldığı belirtilmelidir.

Egitim 11-02-24 13:09