Cinsel Ilişki Pozisyonları Haberleri

Hamilelikte hangi durumlarda cinsel ilişki sakıncalıdır, zararlı mı? Hamilelikte cinsel ilişki sonrası kanama görülmesi normal mi?

Hamilelik döneminde annede fiziksel ve hormonal olarak pek çok değişiklik meydana gelebilir. Bu değişimler kişilerin cinsel hayatında da bazı değişimlerin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Anne adayının bu dönemde cinsel isteğinde artış gözlenebildiği gibi bir azalma da meydana gelebilir. Bu oldukça normaldir ve hoşgörü ile karşılanmalıdır. Peki, hamilelikte cinsel ilişkiye girmek zararlı mıdır, ne zaman tehlikeli olur?

Kadin 07-03-2023 17:58

Bu pozisyonlar tutkunuzu artıracak: Sıradanlaşan cinsel hayatınıza renk katın! Denemeniz gereken 5 seks pozisyonu

Cinsellik her iki taraf için oldukça önem taşımaktadır. İlk zamanlar oldukça tutkulu ve heyecanlı olan cinsel hayatınız zamanla monotonlaşmış olabilir. Bu durumdan şikayetçiyseniz hem kendinizi hem de partnerinizi memnun etmek için aşağıda bulunan seks pozisyonlarını deneyebilirsiniz.

Haber 14-09-2022 08:19

Bu pozisyonlar sağlığınızı tehlikeye atıyor! İdrar yolu enfeksiyonlarına neden olan pozisyonlar

Cinsel birliktelik yaşarken daha fazla haz almak ve konfor sağlamak için farklı pozisyonlar deniyor olabilirsiniz. Ancak birçok pozisyon sağlığınızı tehdit ediyor. Özellikle kadınların cinsel organları enfeksiyona çok açık olduğu için seks pozisyonlarına karşı oldukça dikkat etmeleri gerekiyor.

Haber 12-09-2022 17:25

Diğer Haber Etiketleri

Cinsel Ilişki Pozisyonları

Cinsel Ilişki Pozisyonları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cinsel Ilişki Pozisyonları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.