Defne Kayalar Haberleri Ve Son Dakika Defne Kayalar Haberleri

Defne Kayalar Haberleri Ve Son Dakika Defne Kayalar Haberleri

7 Mayıs 1975 tarihinde Ankara’da doğan Defne Kayalar Türkiye’nin güzel kadın oyuncuları arasındadır.

Eiğitimini Bilkent Üniversitesi Grafik Bölümü’nde tamamlamıştır. Bilgi Üniversitesi’nin Sinema ve Televizyon Bölümü’nde asistanlık yaparak kariyerine küçük adımlar atmaya başlamıştır.

Alacakaranlık ve Yazı Tura adlı dizilerin yapımcılığını yapmış. 2010 yılında Keskin Bıçak dizisinde ilk kez rol almış ve Burcu karakteriyle tanınmıştır. Al Yazmalım, 20 Dakika gibi dizilerde de kendine yer bulmuştur. Özellikle Medcezir dizisinde üstlendiği Sedef Kaya rolü ile gündeme gelmiş ve ün kazanmıştır.

Son zamanlarda internette yayınlanan Fi, Hakan: Muhafız, Bir Başkadır gibi dizilerde de rol alarak kendini oldukça geliştirmiştir. 2014 yılında Ali Bilgin ile evlendi. Ali Bilgin Medcezir’in yönetmeniydi.

Defne Kayalar Haberleri

Defne Kayalar kendini sorguladı! Benim bütün ilişkilerim date'e çıkmadan mı başladı?

Medcezir, Bir Başkadır ve Hekimoğlu gibi dizilerde oynayan ünlü oyuncu Defne Kayalar bir YouTube programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kamera arkasında çalıştığı dönemde Uğur Yücel'in "Senden oyuncu iyi olur" dediğini belirten Defne Kayalar oyunculuk serüvenine atıldığı ilk dizinin ömrünün kısa sürdüğünü anlattı. İlişkileri konusunda da kendini sorgulayan ünlü oyuncu Defne Kayalar "Benim bütün ilişkilerim date'e çıkmadan mı başladı?" diyerek kendini sorguladı.

Magazin 20-05-2022 10:57

Saklı dizisinden olay fragman! Sevişme sahneleri gündem oldu

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’ın yer aldığı Saklı dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dünyada izlenme rekorları kıran The Affair dizisinden uyarlanan Saklı dizisinin ilk fragmanına sevişme sahneleri damga vurdu.

Magazin 13-10-2021 14:26

'Medcezir'de yönetmen torpili iddiası

Medcezir'in yönetmeni Ali Bilgin'le aşk yaşayan oyuncu Defne Kayalar'ın rolü bu sezon daha çok ön planda olacak. Bilgin'in daha önce eski sevgilisi Feyza Çıpa'ya da aynı jesti yaptığı konuşuluyor.

Magazin 21-08-2014 05:03

Defne Kayalar

Defne Kayalar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Defne Kayalar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.