En Son Deprem Nerede Haberleri

21 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 21 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 21 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 21 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 2024-05-21 09:20:08

En yeni 101 okey oyunu: 101 Okey Gold

Son yıllarda mobil oyunlar arasında en çok tercih edilen türlerden biri olan okey, artık 101 Okey ile yepyeni bir deneyime kavuşuyor. CNR Games tarafından geliştirilen ve kısa sürede büyük bir başarı yakalayan 101 Okey, ilk haftasında 100 bin kullanıcıya ulaşarak mobil oyun dünyasında adından söz ettiriyor.

Haber 2024-05-20 16:58:24

En Son Babalar Duyar'ın Defne'siydi... İstanbul'u bırakıp o şehre yerleşti! Yeni işini anlattı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Dizide 'Defne' karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı. Yaşamını Ankara'da sürdüren oyuncu, şimdilerde neler yaptığını da anlattı.

Magazin 2024-05-20 15:45:48

'Batıya yerleşmeli' Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o ile dikkat çekti! '7 büyüklüğüne dek deprem...'

6 Şubat deprem felaketinin ardından yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Balıkesir'e dikkat çekti. Bölgedeki kırıkların 30 yılda bir 7 büyüklüğüne kadar deprem üretebileceğine vurgu yapan Ercan, Balıkesir'in ovaya değil, batıya yerleşmesi gerektiğini savundu.

Manşet 2024-05-20 14:40:33

Reisi'nin öldüğü helikopter kazasında pilotla ilgili ses getirecek iddia! Bölgede büyük hareketlilik

Dünya dün yaşanan helikopter kazasına kilitlendi. İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünün kesinleşmesinin ardından birçok iddia ortaya atıldı. En çok da suikast planları üzerinde duruldu. Son olarak ise düşen helikopterin pilotuyla ilgili söylenenler gündem oldu. Kaza bölgesinde son durum ne? Suikast iddiaları doğru mu? İşte detaylar...

Haber 20-05-24 12:51

20 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 20 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 20 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 20 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 20-05-24 09:20

SON DAKİKA: Mert Hakan Yandaş'tan maç sonu olay yaratacak açıklamalar! Terör örgütü üyesi Hakan Şükür...

Son dakika... Fenerbahçe'nin 1-0'lık kritik Galatasaray galibiyetinin ardından Sarı-Kırmızılı taraftarların gerek maç önü gerekse maç sonu en çok tepki gösterdiği isim olan Mert Hakan Yandaş karşılaşma sonrası çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 19-05-24 21:44

Ayhan Bora Kaplan iddialarında adları geçiyordu! İfadeleri alındı, 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 kişi tutuklandı

Ankara Emniyeti'nde deprem etkisi yaratan, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasıyla ilgili gelişmeler ardı sıra yaşanmaya devam ediyor. İddialarda adı geçen ve gözaltına alınan 7 şüpheli Ankara Adliyesi'ne getirildi. 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 şüpheli son olarak savcılıktaki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandılar.

Haber 19-05-24 16:48

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD, Akdeniz'de 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

Haber 19-05-24 12:12

İzmir'de kayboldular! O ilde kameralara yakalandılar: Polis her yerde onları arıyor

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de kaybolan 16 yaşındaki Rojda Çelik ile 19 yaşındaki Bengüsu Bütüner için hem aileleri hem de ekipler seferber oldu. 2 gencin en son Denizli'de kent güvenlik sistemi kameralarına yansıdığı iddia edildi. Çaresiz aileler Denizlili vatandaşlardan yardım istedi.

Haber 19-05-24 07:38

Prof. Dr. Naci Görür en çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı! 'Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek'

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda "Siz tarihten ders almazsanız, gerekeni yapmazsanız tarih tekerrür eder. Marmara'da tedbir alın diyoruz ki 6 Şubat tekerrür etmesin, insanlarımız ölmesin. Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek" dedi. Görür ayrıca en çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı.

Manşet 18-05-24 20:46

Uzmanından kritik uyarı: Yüz bölgesinde başlıyor, beyne ilerliyor! En çok açık tenlileri tehdit ediyor

Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yüz bölgesinde oluşan bir cilt kanserinin geç tanı konulması ya da tedavi edilmemesi durumunda göz ve beyne ilerleyebildiğini belirterek, "Bu kanser, kişinin gözünün kaybına veya beyine yürüdüğü zaman ölümüne sebebiyet verebilir. Erken tanı deri kanseri için de son derece önemlidir. Vakaların yüzde 90'ı güneş ışınlarından kaynaklıdır. Bu ışınlarında en çok tehdit ettiği kişiler açık tenli vatandaşlar, derisi ince olan çocuk ve yaşlılardır" dedi.

Haber 18-05-24 11:19

MEMUR ZAMMI SON DAKİKA: Merkez Bankası tahmin değiştirdi: Memur maaş zammı tablosu sil baştan… Kim ne kadar aylık alacak? Meslek meslek hesap belirdi

Son dakika: Milyonlarca memuru ilgilendiren yeni maaş zammı hesabı belirdi. Memur maaş zammı hesaplama tablosu Merkez Bankası’nın Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarını açıklamasıyla değişti. Memur enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile Temmuz ayında yüzde 20 seviyelerinde artışı cebinde görecek. Peki en düşük memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte meslek meslek tahmini zamlı memur maaşı tablosu…

Finans 18-05-24 09:52

SON DAKİKA: SSK, Bağ-Kur, memur emekli zammı… Kök aylık tablosunu değiştiren açıklama: 16 milyon kişiye maaşta yeni rakam

Son dakika: En düşük emekli kök maaşı 6 aylık enflasyon rakamları sonrası bir kez daha değişecek. Bu kapsamdaeEmekli maaşı zammı için Merkez Bankası’ndan çok kritik yeni bir ipucu geldi. SSK, Bağ-Kur ve memur emekli zammı hesaplama tablosu güncellendi. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Mynet olarak 16 milyon emekli için meslek meslek yeni zamlı aylıkları hesapladık. İşte Temmuz zammında yol haritanız olacak haberimiz…

Finans 18-05-24 08:14

Sergen Yalçın'dan veda açıklaması! ''En azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirspor galibiyetine ilişkin, “Bizim için önemli tarafı; son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyorduk. Yani en azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik” dedi.

Spor 17-05-24 22:51

2024 yılı kiralık villa seçenekleri

Daha önce otel veya pansiyonlarda tatil yapmış olabilirsiniz ancak villa tatili, farklı bir deneyim sunar. Son yıllarda giderek popülerleşen villa kiralama konforlu ve özgür bir tatil deneyimi sunar. Villacım olarak, tatil severlere en geniş seçeneklerle villa kiralama imkanı sunuyoruz.

Haber 17-05-24 13:15

ÖZEL | Emeklisi ve memuru dikkat! Merkez Bankası anketi hesapları değiştirdi! Zamda ve en düşük aylıklarda tablo ortaya çıktı! İşte en düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam

Son dakika haberi: Merkez Bankası Mayıs Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni açıkladı. Piyasanın yıl sonu enflasyon ve dolar beklentisi gerilerken temmuz ayı maaşlarında da hesaplar değişti. SSK, Bağkur, memur emeklileri ve memurların zam oranlarında yeni tablo ortaya çıktı. Yeni zam oranı ve en düşük emekli, memur maaşını sizin için hesapladık. İşte ayrıntılar...

Finans 17-05-24 11:06

17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 17-05-24 09:20

ABD'de esrar kısıtlamalarının gevşetilmesi için son 50 yılın en büyük adımı

ABD'de Joe Biden yönetimi, esrarın yasal olarak "daha az zararlı maddeler" sınıfına sokulması için adım attı.

Yurthaber 17-05-24 07:59

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı... Şöhreti bırakıp bambaşka bir hayat seçti! Pınar Aydın son haliyle herkesi şaşırttı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Pınar Soylu' karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Aydın başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyordu. Adını ilk kez 2004 yılında "Akademi Türkiye" yarışmasıyla duyuran Aydın, uzun süredir ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürüyor. Şöhretinin zirvesinde oyunculuğu bırakan Aydın, şimdilerde bambaşka bir hayat sürüyor.

Kulis 16-05-24 16:48

Rahim ağzı kanserini yüzde 90 önlüyor 'Haberler umut verici' deyip açıkladılar: Ölümcül hastalığı ortadan kaldırabilir! İBB'nin ücretsiz HPS aşısı uygulaması da başladı

HPV aşısı son dönemin en çok araştırılan sağlık konularından. Araştırmalara göre rahim ağzı kanseri vakalarını önemli oranda azalttığı ortaya konan HPV aşısına dair, uzmanlar dikkat çeken bilgiler veriyor. Özellikle İngiltere, HPV aşısını yaygınlaştırma ve rahim ağzı kanseri vakalarını azaltma konusunda önemli adımlar atıyor. Ayrıca bu öldürücü hastalığın tamamen ortadan kaldırılabileceği konuşuluyor. Diğer yandan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun duyurduğu ücretsiz HPV aşısı uygulaması da başladı.

Manşet 16-05-24 15:29

16 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 16 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 16-05-24 09:20

Tuzsuz şampuan nedir, ne işe yarar? Tuzsuz şampuanın farkı ne? Tuzsuz şampuanın kullanımı ve faydaları

İnsanın en önemli ve en değerli aksesuarı saç olarak kabul edilir. Hem kadınlar hem de erkekler için oldukça önemsenen, ruh hâlinden dış görünüşe son derece etkili olduğu bilinen saçların bakımı da önemlidir. Saç bakım ürünlerinin başında ise şampuanlar ve saç kremleri gelir. Peki, tuzsuz şampuan nedir ve ne işe yarar?

Kadin 16-05-24 00:58

Brezilya fönü nedir, nasıl yapılır? Brezilya fönü ne kadar dayanır?

Hem kadınlar için hem de erkekler için saçlar, düzenli olarak bakıma veya kişinin ruh hâline ya da gideceği yere göre çeşitli işlemlere ihtiyaç duyabilmektedir. Son zamanların en moda saç işlemlerinden biri olan Brezilya fönü de bu işlemlerden biridir.

Kadin 15-05-24 23:07

GPT-4o nedir, GPT-4o nasıl kullanılır? GPT-4o ücretsiz mi?

Teknolojinin ilerlemesi ve internetin her geçen gün günlük hayata biraz daha fazla entegre olmasıyla günlük konuşma diline de birçok yeni ve teknolojik kavramlar, terimler girmiştir. Bunlardan biri de son zamanlarda en çok duyulanı ve konuşulanı GPT ifadesi olmuştur. GPT-4o ise yeni bir büyük dil modelinin adıdır. Peki, GPT-4o nasıl kullanılır? GPT-4o ücretsiz mi?

Haber 15-05-24 22:48

Arka Sokaklar'a geri dönmüştü! Şevket Çoruh'un Serenay Sarıkaya göndermesi olay oldu

Arka Sokaklar'da canlandırdığı Mesut Komiser rolüyle hafızalara kazınan Şevket Çoruh kısa bir ayrılığın ardından diziye geri dönmüştü. Son olarak rol arkadaşı Özgür Ozan'la bir etkinliğe katılan Çoruh, en son eğlendikleri sahneye dair gelen soru karşısında verdikleri cevapla olay oldu. Serenay Sarıkaya'ya gönderme yapan ikilinin cevabı eğlenceli dakikalara sahne oldu.

Magazin 15-05-24 20:47

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem

Son dakika deprem haberi: Akdeniz'de saat 15.42'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haber 15-05-24 16:07

Survivor Yunanistan'da Türk yarışmacılar da yarıştı! Ne yaptın Acun abi?

Survivor Türkiye son dönemin en çok konuşulan yarışmalarından olurken Survivor Yunanistan da sosyal medyada zaman zaman gündeme geliyor. Son olarak Yunanistan'ın yarışmasında Türk oyuncular da yer alınca sosyal medyada Acun Ilıcalı'ya sitem gecikmedi.

Kulis 15-05-24 11:49

15 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 15 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 15-05-24 09:20

Yıllardır gözlerden uzakta! Fatih Kısaparmak 3-5 milyon TL verseler çıkmam diyerek isyan etti

Mustafa Keser'in "Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözleriyle son dönemde gündeme gelen ünlü isim ödül töreninde ortaya çıktı. Fatih Kısaparmak " 3-5 milyon TL verseler çıkmam" diyerek bakın neye isyan etti.

Magazin 15-05-24 08:44

Son dakika | İzmir güne depremle uyandı! 4,5 ile sallandı, peş peşe sarsıntılar sonrası AFAD'dan açıklama geldi

Son dakika haberi: İzmir'de sabahın ilk saatlerinde deprem oldu. Depremin büyüklüğü 4,5 olarak belirlendi. AFAD ve Prof. Dr. Naci Görür'den depremle ilgili açıklamalar geldi.

Haber 15-05-24 08:08

NASA yayınladı! Güneş'te bir patlama daha gerçekleşti! Son 7 yılın en büyüğü

Güneş'te son 7 yılın en büyük patlaması yaşandı. Patlamanın fotoğrafı NASA tarafından paylaşıldı. NOAA'nın açıklamasında fırtınanın muhtemel etkilerine dikkat çekti. Uydu navigasyon sistemlerinde ve radyo alıcılarının frekanslarında aksamalar oluşabileceği, saatler sürecek kesintiler yaşanabileceği veya benzer bazı aletlerin hiç çalışmayabileceği kaydedildi.

Haber 14-05-24 23:08

Avrupa’da nükleer gerilim! Putin’in son hamlesi korkuttu! İngiltere’den nükleer savaş açıklaması: ‘Gördüğümüz en yüksek risk’

Avrupa'da nükleer gerilim her geçen gün giderek tırmanıyor. Çatışma riskinin yüksek olduğu belirtilirken Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş Avrupa'da çok önemli korkulara ve kaygılara yol açtı. Son olarak İngiltere Başbakanı Sunak’tan nükleer savaş açıklaması geldi. Sunak açıklamasında Putin’i hedef alarak düşüncesiz hareketlerin nükleer savaş tehlikesine neden olabileceğini söyledi. İşte Avrupa’daki nükleer savaş tehlikesinin detayları…

Manşet 14-05-24 12:16

14 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 14 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 14 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 14 Mayıs Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 14-05-24 09:20

Son dakika: Kamuda nelerden tasarruf edilecek? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tasarruf önlemlerini açıkladı: Taşıt alımına 3 yıl boyunca yasak getirildi

Son dakika haberi… Kamuda tasarruf tedbirleri genişletiliyor. A'dan Z'ye tüm kalemler gözden geçirilecek. Kurumların tamamı elini taşın altına koyacak. Son dönemin en çok tartışılan konularından olan kamuda taşıt alımları 3 yıl süre ile durdurulduğu açıklandı. Konunun tüm detaylarına ilişkin tüm merak edilenleri Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayında açıkladı. Tüm personelin alınan kararlara uymak zorunda olduğunun altını çizdi. İşte detaylar...

Finans 13-05-24 10:11

Son dakika: Rakamlar hem Temmuz hem Ocak zammını ele verdi! Emekli zammı için hesap makineleri çalışmaya başladı: İşte en düşük maaş senaryoları

Son dakika: SSK, Bağ-Kur ve memur emekli maaş zammı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın yıl enflasyon tahminlerini açıklaması ile değişti. 16 milyon emekli Temmuz zammı için hesaplamaya koyulurken Ocak 2025 zammı için de ipucu geldi. Peki emekliye zam ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı kaç TL’ye yükselecek? İşte emekli kök maaş zammı düzenlemelerinde atılacak adımlar ve haberin detayları…

Finans 13-05-24 09:49

Çiçek Dilligil cinsiyet değiştiren oğlunun destekçisi! Önce pozlarını paylaştı sonra destekleri...

Oyuncu Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğlu Ardahan Öztoprak cinsiyet değiştirme sürecindeydi. Gündem olan ünlü çift çocuklarının en büyük destekçisi. Dilligil son olarak hem Ayda ile pozlarını paylaştı hem de gelen destek mesajlarını...

Magazin 13-05-24 09:47

13 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 13 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 13 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 13 Mayıs Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 13-05-24 09:20

Son dakika | Meksika fena sallandı! Deprem çevre ülkeden de hissedildi

Son dakika haberi: Meksika'da 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Chiapas eyaleti açıklarında gerçekleşen deprem komşu ülke Guatemala'da da hissedildi.

Haber 12-05-24 15:46

Hem deprem hem tsunami! Felaketi yaşayan ilimiz için Prof. Dr. Ercan'dan 7.3 uyarısı geldi: Artık hep olacak

2020'de 6,6 büyüklüğündeki depremle felaketi yaşayan, üstüne bir de tsunaminin meydana geldiği İzmir'in Seferihisar ilçesinde konuşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan tedirginlik yaratacak yeni bir deprem uyarısı geldi. Gelecekte en az bu büyüklükte bir deprem yaşanacağını kaydeden Ercan'ın verdiği rakam korkuttu.

Haber 12-05-24 15:31

Memur zammı 3 tabloda netleşti! Öğretmen, polis, hemşire... Seyyanen zam da 'tasarruf'a takıldı

Memur maaşı zammı ile memur emekli zammı için 4 aylık enflasyon farkı netleşti. 6 aylık enflasyon tahminleri de nihai rakama son 2 veri kala şekillenmeye başladı. Peki en düşük memur ve memur emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, "Kamu harcamalarında kısıtlamalara gidildi. Tüm bunların tablosuna baktığımızda zam oranları beklentinin altında kalabilir" dedi. İşte Merkez Bankası’nın verdiği ipucu ile yeni memur maaşı tablosu ve haberin detayları…

Finans 11-05-24 15:41

Yer: Denizli! Hem belediye başkanı hem çiftçi: Yaşam tarzı gönülleri fethediyor

Denizli'nin Beyağaç ilçesinde en yakın rakibine ezici bir oy üstünlüğü kurarak belediye başkanı seçilen Sezayi Pütün'ün mütevazı hayatı gönülleri fethediyor. Pütün, belediye başkanı olduktan sonra çiftçiliği de bırakmadı. Günün ilk ışıklarıyla çiftçiliğe başlayan Pütün, "Çileli bir iştir çiftçilik. Sabah ezanıyla başlar, yatsı ezanıyla son bulur." dedi.

Haber 11-05-24 12:43

SON DAKİKA: Emekli zammı için 3 formül öne çıkmıştı! Özgür Erdursun ve Fatih Portakal’dan dikkat çeken yorum: ‘Temmuz ayında bu şekilde maaşınız olacak…’

Son dakika: Emekli zammı için tüm tahminler tek bir rakamı işaret ediyor. Emekli kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesinde Temmuz ayına adım adım yaklaşılırken 16 milyon kişiye ipucu geldi. Peki SSK, Bağ-Kur emekli zammı ne kadar, kaç TL olacak? SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emekliye zamda 'oransal artış işe yaramayacak' dedi. Fatih Portakal ise emekliye seyyanen zamda dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Finans 11-05-24 08:55

Bayern Münih elendi, Galatasaray yıkıldı! 130 milyon TL'lik dev gelir kaçtı

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e son dakikalarda yediği gollerle elenen Bayern Münih'in final biletini kaçırmasına en çok üzülenlerden biri de Galatasaray oldu. İşte detaylar...

Spor 10-05-24 16:43

AK Partili ve CHP'li seçmenler bu kez aynı yanıtta buluştu! 'Yumuşama' sözleri anket sonuçlarına da yansıdı

Tüm Türkiye'nin gündeminde geniş yankı uyandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan - Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilginç anket sonuçları geldi. Ankete göre görüşmeyi büyük çoğunluk destekliyor ancak bu oran AK Parti ve CHP seçmenlerinde kayda değer oranda fark gösterdi. Son günlerin en çok tartışılan yeni anayasa meselesiyle ilgili de çarpıcı bir oran ortaya çıktı. İşte ses getirecek anketin detayları...

Haber 10-05-24 13:46

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altında 'dolar' detayı! İslam Memiş, altının yönüne işaret etti: Bundan sonraki ana trend...

İç piyasada yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçlarından altında ibre yukarı yönlü. Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz indirimini destekleyen ABD verilerinin etkisiyle 3 haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Altın yatırımcıları, "Altın fiyatları artar mı?, alım için fırsat mı?" sorularının yanıtını arıyor. Haftanın son işlem günü 10 Mayıs'ta gram altın ne kadar, çeyrek altın ne kadar?

Finans 10-05-24 11:55

10 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 10 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 10 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 10 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 10-05-24 09:20

İstanbul Havalimanı'ndaki uçak kazası sonrası Boeing uçaklarıyla ilgili itiraf gibi sözler! 'Ciddi kusurlar vardı'

Dünyanın en büyük ticari uçak firmalarından biri olan Boeing hakkında skandal itiraflar geliyor. Boeing'in en büyük tedarikçisi olan Spirit AeroSystems isimli fabrikanın eski çalışanı Santiago Paredes, firmayla ilgili çok önemli iddialarda bulundu. Bazı parçalarda 200 tane kusur tespit edildiğini savunan Paredes'e Boeing'den de yanıt gecikmedi. Son olarak İstanbul Havalimanı'nda da Boeing 763 tipi bir uçak gövde üzerine iniş yapmıştı...

Haber 09-05-24 10:28

09 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 09 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 09 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 09 Mayıs Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 09-05-24 09:20