Hafta Sonu Mac Yok Mu Haberleri

BİM'e Babalar Günü hediye setleri geliyor! 14 Haziran 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Kataloğu'nun 14 Haziran 2024 Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Katalog'ta geçen hafta olduğu gibi bu hafta da yok yok! Babalar Günü'ne özel hediye setleri, bisiklet çeşitleri, pratik mutfak gereçleri ve dahası uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde sizi bekliyor.

Haber 2024-06-14 11:26:57

Avrupa'da aşırı sağın güçlendi, tahvil faizleri son 8 ayın zirvesine çıktı!

Hafta sonu, Avrupa Parlamentosu'nda (AP) 5 yıl görev yapacak milletvekillerini belirlemek için yapılan seçimlere aşırı sağın damga vurması siyasi belirsizliği beraberinde getirirken, bölge genelinde tahvil faizleri yaklaşık 8 ayın zirvesine çıktı.

Finans 2024-06-11 17:16:21

Borsa'ya vergi mi geliyor? Cevdet Yılmaz'dan açıklama: 'Söylentilere itibar edilmemeli'

Borsa'ya vergi geleceği iddiaları gündem olurken bir açıklama da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz "Yetkililer açıklamadan söylentilere itibar edilmemeli. Borsada yapılan işlemler üzerinden cüzi bir miktar alma tartışmaları yapılıyor. Borsada kazançlar üzerinden bir vergi yok. Sadece 10 binde 1'ler olur mu bunun tartışması var, işlem ücreti olarak" dedi.

Finans 2024-06-10 21:45:15

Canlı yayında şaşırtan anlar: Vurdukça etrafa saçıldı! 'Çok şifalı' diyerek anlattı: Kanamayı hızlı bir şekilde durduruyor

Mantar Uzmanı Dr. Selime Semra Erol, Oylum Talu ile Hafta Sonu adlı programa konuk oldu. Mantarların sihirli dünyasından bahseden Erol, puf mantarının şifasından bahsetti.

Manşet 2024-06-08 14:55:09

Diğer Haber Etiketleri

Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim com tr bim de bu hafta Avrupa Tahvil Cevdet Yılmaz borsa mantar aday fenerbahçe şampiyonluklar Ali Koç Aziz Yıldırım son dakika Kapalıçarşı Kurban Bayramı Ahmet Mahmut Ünlü under armour under armour erkek ayakkabı puma erkek ayakkabı levis skechers d lites skechers kadın ayakkabı boxer erkek çorap erkek terlik merrell eşofman spor tayt erkek tişört modelleri crocs terlik erkek jack and jones spor çantası Bodrum İstanbul plaj ücret hava durumu meteoroloji Orhan Şen Demet Evgar feyza Oyuncu tatil turist fenerbahçe başkan adayı iyet mourinho tuvalet sosyal medya Pavyon columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont columbia gömlek columbia kadın mont columbia mont columbia mont erkek columbia polar Ambalaj Çanakkale Brad Pitt hastalık kobra Cezayir oynanacak yeni galatasaray Derbi Merkez Bankası Enflasyon tahin Halfeti Şanlıurfa tekne tur Turizm da, ligden düşme maçı maçın premier lig atan erhan İsmail Kartal mgm Fırtına sağanak uyarı Çiftçi Manisa yağmur sıcaklık İYİ Parti müsavat dervişoğlu genel başkanı Kayseri a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 kampanya a101 haftanın yıldızları a101 hafta sonu indirimi a101 hafta sonu a101 elektrikli bisiklet a101 bugün a101 bu hafta ele Yunus Emre Özden buz pateni Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları şok katalog şok market aktüel ense Göz mon siyah Fatih Altaylı restoran kafe boykot silah lokanta Çay bitcoin İran İsrail abd a101 bisiklet a101 kamp sandalyesi Altın dolar başakşehi Başakşehir beşiktaş, süper li Süper Lig beşiktaş santos AZ sezon Bursaspor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan stadyum açıklaması: Üzerinde 'Mustafa Kemal Atatürk' yazacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, hafta sonu yapılacak olan olağan genel kurul öncesi İstanbul'da kongre üyeleriyle bir araya geldi. Başkan adayı Aziz Yıldırım'ı eleştiren Koç, "Son söylemleri kabul edilebilir değil" dedi. Fenerbahçe tarihinin rüya takımını kuracaklarını ifade eden Ali Koç, stadyumla ilgili projesini açıklayarak "Seçimi kazandığımız taktirde önümüzdeki sezon stadımızın üzeri görseldeki gibi olacak. Üzerinde 'Mustafa Kemal Atatürk' yazacak" dedi.

Spor 06-06-24 21:32

Aziz Yıldırım seçim çalışmalarını sürdürüyor! Kapalı Çarşı'ya gitti, izdiham yarattı

Fenerbahçe’de hafta sonu gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulda başkan adayı olan eski başkan Aziz Yıldırım, seçim çalışmalarını sürdürürken, Kapalı Çarşı'yı ziyaret etti. Kapalı Çarşı esnafı Yıldırım'a büyük ilgi gösterdi.

Spor 06-06-24 12:04

İzinden düşüyordu: Bayramda 9 gün tatil planı yapan özel sektör çalışanları dikkat! 2 günlük ara için telafi çalışması şartı

Kurban Bayramı tatili kamu çalışanları için 9 gün oldu. Ancak 20-21 Haziran'daki 2 günlük arayı hafta sonu ile bağlayarak 9 gün izin yapmak isteyen özel sektör çalışanları için yeni bir detay ortaya çıktı. 2 günlük süre kamuda olduğu gibi tatil sayılmıyor, izinden düşülüyordü. İşverenin tatil için izinden düşmek yerine telafi çalışması yaptırması gerekiyor.

Finans 06-06-24 08:43

Ahmet Mahmut Ünlü'den 20 evi olanla 1 evi olan kişi aynı vergiyi mi ödemeli? sorusuna ilginç yanıt

Ahmet Mahmut Ünlü canlı yayında açıklamalar yaptı. Ahmet Mahmut Ünlü, "20 evi olan kişiyle, 1 evi olan kişi aynı vergiyi mi ödemeli?" sorusuna "Mal sahiplerinden mallarına göre vergi alınmalı. Herkesin insanca yaşama hakkı yok mu?" yanıtını verdi.

Manşet 04-06-24 22:18

Geçen ayın moda kategorisinde en çok satan ürünleri

Günlük hayatınızda tarzınıza yenilik katmak ve gardırobunuzu güncellemek istiyorsanız, doğru yerdesiniz! İster rahat bir hafta sonu gezintisi için spor ayakkabılar, ister sıcak yaz günlerinde serin kalmanızı sağlayacak bir tişört arayışında olun, Amazon’un geçen ayın moda kategorisinde en çok satan ürünlerinden oluşan bu seçkiye mutlaka göz atmalısınız. Hadi, Puma'dan Under Armour'a, Skechers'tan Levi's markasına kadar her ihtiyaca uygun ürünlerden oluşan listemize birlikte göz atalım!

Haber 31-05-24 13:15

İstanbul da Bodrum'u aratmadı: Plajlara giriş ücreti dudak uçuklattı!

İstanbul'da haziran ayının ilk haftasında açılacak birçok plaj ve turistik işletmede giriş ücretleri de belli oldu. Kişi başı verilen ücretler pahalılığıyla gündem olan Bodrum'la yarıştı. Hafta içi ve hafta sonu farklı tarifler uygulanan plajlar için 200 ila 1000 TL arasında değişen ücretler talep ediliyor.

Finans 31-05-24 13:03

Aşırı sıcaklar geliyor! Prof. Dr. Orhan Şen 'Hasret kalacağız' diyerek uyardı, o saatleri işaret etti... 11 il için 'sarı kod' Meteoroloji'den son dakika 31 Mayıs - 4 Haziran hava durumu

Bugün hava nasıl? Sıcaklıklar yükseliyor mu? Yağmur var mı? Hafta sonuna girerken vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merak ediyor. Özellikle yağışlarda ve sıcaklıklardaki son durum araştırılırken Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Buna göre 11 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Diğer yandan Prof. Dr. Orhan Şen de bazı bölgeler için sağanak yağışlara işaret ederken "Bugünden sonra 1 hafta yağmura hasret kalacağız" dedi. Şen'e göre 4-5 gün aşırı sıcaklar etkili olacak.

Haber 31-05-24 09:39

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde neler oluyor? 4 kişi diziden ayrılacak mı? Kadrodan çıkarılmak gibi...

Cuma akşamlarına damga vuran 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde dikkat çeken bir olay yaşandı. Oyuncu Yiğit Kirazcı'nın yanı sıra 4 oyuncu daha diziden ayrılacak. Ekibe kimlerin veda edeceği bu hafta sonu netleşecek. Konu ile ilgili konuşan Serkan Tınmaz, "Ben ekiple çalıştığım için mutluyum kadrodan çıkarılmak gibi bir şey olursa üzülürüm tabii" dedi.

Magazin 29-05-24 14:03

7 güne 1 milyon lira ile Dubai’yi de Paris’i de solladı! Artık turiste de hayal… ‘Yok oldu’ diyerek alarmı çaldılar

Son dönemde Türkiye’nin artık pahalı bir turizm ülkesi olduğu yabancı turistler tarafından sıkça dile getirilirken sektörde alarm zilleri daha sezon tam olarak başlamadan çalmaya başladı. Fiyatlar ise alıp başını gitmiş durumda. Bodrum’da 1 hafta tatil için 902 bin lira isteyen otel bile bulunuyor. Buna karşın Dubai’nin 7 yıldızlı en pahalı oteli aynı hizmet için 290 bin TL, Paris Disney Land 335 bin lira talep ediyor.

Finans 28-05-24 07:28

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçeli taraftarlara müjde! ''Hafta sonu gidip Mourinho'yu getireceğim''

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile görüşme hafta sonunda bir görüşme yapıp anlaşma sağlayacağını açıkladı. Aziz Yıldırım, "Jose Mourinho’yu getireceğiz' dedik. Hafta sonu yanına gidiyorum. Görüşeceğiz ve buraya getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Spor 27-05-24 20:33

3 - 4 gün daha... Kuvvetli yağış uyarısı! Prof. Dr. Orhan Şen o tarihi işaret etti 'Yaz değerleri' Meteoroloji'den son dakika 25 - 29 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağış var mı? Hafta sonu için plan yapmayı düşünen vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de son dakika hava durumu tahminini paylaştı. Meteoroloji'nin bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı sürüyor. Öte yandan 5 günlük tahmine göre gök gürültülü sağanak yağışların ülkede 3-4 gün daha devam edeceği görüldü. İşte 25 Mayıs Cumartesi son hava durumu tahmini ve illere göre son durum...

Haber 25-05-24 09:41

Tuvalette bulunan 'cesaretin varsa bas' yazısına bastı! Tuvalet bir anda pavyona döndü... O anlara sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Bir tuvalette bulunan 'cesaretin varsa bas' yazısına basan bir kişi bir anda karşısında yanıp sönen ışıkları gördü. Işıklarla birlikte adeta İnci Taneleri dizisindeki pavyon sahnesini yaşayan kişi çalan 'Dilber Evin Barkın Yok Mu?' şarkısıyla dans etmeye başladı.

Trend 24-05-24 14:22

Çok kuvvetli geliyor... 17 il için sarı ve turuncu kod 'Prof. Dr. Orhan Şen '3 - 4 gün' diyerek açıkladı! Meteoroloji'den son dakika 24 - 28 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur var mı? Hafta sonu hava nasıl olacak? Çok sayıda vatandaş, dışarıda plan yapmadan önce hava durumu ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Meteoroloji, son dakika hava durumu tahminini paylaştı. Buna göre kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verildi. Prof. Dr. Orhan Şen ise yurdun büyük bölümünde yağmur olduğunu söyledi. İşte son hava durumu tahmini ve illere göre son durum...

Haber 24-05-24 10:31

Fırsatlarla dolu bir hafta başladı! Columbia ayakkabıların, ceketlerin, tişörtlerin fiyatı düştü

Yeni bir haftaya yepyeni fırsatlarla başlamak gibisi yok! Kaliteli, işlevsel, dayanıklı ve şık tasarımlarıyla outdoor severlerin favorisi Columbia'da ayakkabıdan cekete, tişörtten gömleğe birçok ürün uygun fiyatlarla sizi bekliyor. Columbia'nın en sevilen indirimdeki ürünlerini sizin için seçtik.

Haber 20-05-24 12:14

'3-5 hafta içinde kendi kendine yok oluyor' Plastiğe alternatif ambalaj ürettiler! Gıdaların bozulmasını önlüyor 'Yenilmesinde de bir sakınca yok'

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nde yürütülen proje kapsamında, kahverengi deniz yosunundan gıdaların bozulmasını önleyen, çevreye ve gıdaya dost ambalaj üretildi. Ambalajların doğaya atıldıklarında 3-5 haftada kendi kendine yok olabildiği belirtilirken "Yenilmesinde de bir sakınca görülmüyor. Üretim maliyeti açısından uygun" denildi. 2030'a kadar Avrupa'da petrol türevli polimerlerden oluşan gıda ambalajının yasaklanacağına da vurgu yapıldı.

Haber 18-05-24 13:04

Brad Pitt hastalığı Türkiye'de! Etel Baler fark etti, 'yüz körü' olduğuna inanamadı... Kendi yüzlerini bile tanıyamıyorlar!

Brad Pitt hastalığı Türkiye'de de görüldü. Tıp dilinde 'prosopahnasıa' halk dilinde ise 'yüz körlüğü' olarak bilinen hastalığa yakalanan isimlerden biri ise cemiyet hayatının ünlü ismi Etel Baler oldu. Daha önce gördüğü birini ertesi günü görünce tanıyamadığını söyleyen Baler, bu konuda yalnız olmadığını da söyledi. Peki tam olarak nedir bu Brad Pitt hastalığı? Tedavisi yok mu? İşte detaylar...

Manşet 17-05-24 07:44

Devasa kobrayı hiç korkmadan öptü! O anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti... Başka işin gücün yok mu?

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde genç bir kadının devasa kobrayı hiç çekinmeden öptüğü anlar yer aldı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere anlam veremediğini ifade etti.

Trend 16-05-24 15:23

26 yıl önce kaçırılan genç ailesinin evinden sadece 100 metre uzaklıktaki komşusunun bodrumunda bulundu! Koyun ağılındaki son görüntüsü ortaya çıktı

1998 yılında bir anda ortadan kaybolan Ömer Bin Omran isimli bir adam hafta sonu kendisini kaçırdığı iddia edilen kişinin evinin bodrumunda, ailesinin Cezayir'deki evinden sadece 100 metre uzaklıkta canlı olarak bulundu. Omran'ın 26 yıl sonraki ilk görüntüleri Cezayir basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 16-05-24 09:39

Aziz Yıldırım'dan hafta sonu oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine dair tahmin!

Yeniden aday olduğunu açıklayan Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısında merak edilenleri yanıtladı. Yıldırım hafta sonu oynanacak olan Galatasaray derbisine dair de tahminde bulundu. İşte o sözler...

Spor 15-05-24 15:28

Hesap makineleri çalışmaya başladı! Mayıs ayında zirve yapacak! İşte en düşük emekli maaşında yeni rakam

Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisinin gözü temmuz zammında... Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahmini yükseltti, mayıs ayı enflasyonunda zirve bekleniyor. Hesap makineleri yeniden çalışmaya başladı. Temmuz zammında ne kadar zam bekleniyor, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? Tasarruf tedbirleri emekli zammında değişikliğe neden olur mu?

Finans 14-05-24 09:41

Halfeti yerli turistlerin uğrak yeri oldu

Güneydoğu bozkırının ortasında yer alan ve Birecik Baraj Gölü sayesinde sahil kenti görünümüne sahip Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, özellikle hafta sonu tatili gibi dönemlerde bölge halkının ilgisini çekiyor.

Yurthaber 13-05-24 13:50

Bu yarışa kalp dayanmaz! Premier Lig'de nefes kesen hafta

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi Almanya (Bundesliga), Fransa (Ligue 1), İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga) ve İtalya'daki (Serie A) maçlara hafta sonu devam edildi.

Spor 13-05-24 11:57

İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? İlk kez kendisi açıkladı! ''Gel dediler geldim, git dediler gittim''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal geleceğiyle ilgili soruyu yanıtladı. Kartal, "Kendimle ilgili hiçbir planım yok. Bana gel dediler geldim, git dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma veya gitme gibi bir planım yok. Bunları konuşmanın zamanı ve yeri değil. Fenerbahçe'de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim." dedi.

Spor 12-05-24 22:16

Meteorolojiden 13 ile sarı kodlu uyarı: İstanbul için saat verildi! Hafta sonu boyunca devam edecek

İstanbul genelinde hafta sonu boyunca yağış öngörülüyor, yer yer kuvvetli sağanak yağmur geçişleri yaşanacak. İstanbul'un yanı sıra 13 il için daha sarı kodlu uyarı yapıldı. Megakent için Bu akşam 18.00'e dikkat çekilirken Prof. Dr. Orhan Şen de yarın sabahı işaret etti. Peki bugün hava nasıl, yağmur var mı, ne zaman yağacak?

Haber 10-05-24 13:04

AKOM'dan İstanbul için sağanak ve fırtına uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kent genelinde hafta sonu sağanak ve pazar günü sabah saatlerine kadar fırtına beklendiğini duyurdu.

Yurthaber 10-05-24 10:06

Hafta içi dizi setinde hafta sonu tarlada mesaide

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde çiftçilik yaparken oyunculuk hayalinin peşinden koşan 35 yaşındaki Samet Aksoy, 4 yıl önce bir oyunculuk ajansından yardımcı oyuncu olarak seçildiği Kuruluş Osman dizisinde, "Oğuz Alp" karakterine hayat veriyor.

Yurthaber 09-05-24 10:45

Meteoroloji'den yurt genelinde hafta sonu uyarısı! Bahar havası yerini yağmurlu ve serin günlere bırakıyor! İşte 5 günlük hava durumu

Ülke genelinde bahar havası devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hafta sonu için sıcaklık ve yağış uyarısı geldi. İstanbul, İzmir ve Ankara dahil ülke genelinde sıcaklıkların cuma gününden itibaren 5 derece düşmesi bekleniyor. Marmara'da poyraz kuvvetli ve soğuk esecek. Cumartesi ise tüm yurtta sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. İşte yurt genelinde 5 günlük hava tahminleri...

Haber 08-05-24 17:31

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: 'Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz'

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve Meral Akşener'in aday olmadığı İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Müsavat Dervişoğlu rakiplerini geride bırakarak genel başkan seçilmişti. Görevi Akşener'den devralmaya hazırlanan Dervişoğlu, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yeni anayasa tartışmaları hakkında konuşan Dervişoğlu, "Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz" dedi.

Haber 29-04-24 21:23

Büyükşehir’in Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği, hafta sonu minikleri bekliyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, 142 yayınevi, 72 yazarın yer aldığı Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği, hafta sonu minikleri beklerken, şenliğe gitmek isteyen çocuklar için 27 ve 28 Nisan günleri ücretsiz ulaşım imkânı sağlanacak.

Yurthaber 26-04-24 11:46

'Aşırı sıcaklar geliyor' Prof. Dr. Orhan Şen açıklayıp uyardı! Geçen yılki havayı mumla arayacağız... Meteoroloji'den son dakika 26 - 30 Nisan hava durumu

Sıcaklıklar artacak mı? Aşırı sıcaklar mı geliyor? İl il hava durumu nasıl olacak? Havaların yeniden ısınmasıyla vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırıyor. Prof. Dr. Orhan Şen, aşırı sıcakların geleceğini söyledi. Sıcaklıkların hafta sonu Marmara dışında ortalamanın üzerinde olacağını belirten Şen, "Geçen sene de sıcak hava dalgası vardı ama bu sene onun da üzerinde geçecek gibi görünüyor" şeklinde uyarı yaptı. Öte yandan Meteoroloji de 5 günlük hava durumu tahminini paylaştı.

Haber 25-04-24 15:51

A101'e iPhone, Crocs, tiny house, elektrikli moped geliyor! İşte 25 Nisan 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden A101'in 25 Nisan 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin ve ihtiyaç listesindeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak isteyenlerin her hafta merakla beklediği a101 aktüel ürünler listesinde bu hafta da yok yok! Siz de a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 25-04-24 09:37

Yunus Emre eşi Beria'dan mesaj var! Yorumlar gecikmedi: Aleyna'ya gözdağı yok mu?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre kadar eşi Beria Özden de gündeme geliyor. Daha önce iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" yazan eş bu sefer mesajında bol bol "Seni seviyorum" dedi. O anlara dair ise yorumlar gecikmedi.

Magazin 25-04-24 08:09

Kısa Kulvar Sürat Pateni Türkiye Şampiyonası, Erzurum'da yapılacak

Kısa Kulvar Sürat Pateni (Short track) Türkiye Şampiyonası, bu hafta sonu Erzurum'da düzenlenecek.

Yurthaber 24-04-24 12:15

ŞOK'a kahve makinesi çeşitleri geliyor! 24 Nisan 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden ŞOK'ta bu hafta yok yok! ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu'nu merak ediyorsanız, avantajlı fiyatlarla öne çıkan ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz. 24 - 30 Nisan 2024 ŞOK Aktüel listelerinde hangi indirimler var, işte detaylar!

Haber 23-04-24 17:55

Cilt bakımı için zamanınız yok mu? O zaman bu ürünler tam da size göre!

Cilt bakımı için vakti kısıtlı olanlar için harika bir seçki hazırladık. Cilt bakım rutininizi kısa ama etkili tutmanızı sağlayacak ürünleri görmek isterseniz gelin, içeriğimize göz atalım!

Kadin 23-04-24 15:53

Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak boykot çıkışı! 364 gün kazıklanmaya razı gelip...'

Gazeteci Fatih Altaylı, restoran ve kafelerde fahiş fiyatlara karşı hafta sonu düzenlenen boykota ilişkin olarak çok konuşulacak bir çıkış yaptı. Altaylı boykotun etkili ve gerekli bir silah olduğunu söyledi. Altaylı, "Hak edene, her gün kullanılması gerekir." değerlendirmesini yaptı.

Finans 21-04-24 11:11

Fahiş fiyatlar isyan ettirdi, boykot hareketi çığ gibi büyüdü! Ünlülerden destek yağıyor: Kafe, restoran ve lokantalara gitmeyin

Kafe, restoran, lokantalardaki fahiş fiyatlar vatandaşın canına tak dedi, hafta sonu geniş çaplı bir boykot hareketi için çağrılar peş peşe geldi. 20-21 Nisan'da vatandaşlar restoran, kafe gibi mekanlara gitmeme kararı aldı. Boykot çağrısına akademisyenlerden ünlülere birçok isim de destek verdi.

Finans 19-04-24 10:14

4000 dolardan fazla arttı! İsrail-İran gerilimi sonrası hızlı toparlanma: Bitcoin 66 bin doların üzerine yükseldi

Hafta sonu İsrail-İran gerilimi sebebiyle 62 bin doların altına gerileyen Bitcoin, şimdilik geniş çaplı bir savaş ihtimali görülmemesiyle bu sabah yeniden 66 bin doların üzerine tırmandı.

Finans 15-04-24 10:56

Küresel piyasalar hafta sonu yaşanan gerilimin ardından haftaya pozitif seyirle başladı

Küresel piyasalar, hafta sonu İran'ın İsrail'e yönelik düzenlediği saldırılar nedeniyle Orta Doğu'da artan gerilimin son bulduğuna yönelik beklentilerin güçlenmesiyle haftaya pozitif bir seyirle başlarken, bu hafta yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 15-04-24 09:13

Orta Doğu'da tansiyon yükseldi! Sürpriz gelişme: Biden tatilini yarıda kesti, Washington'a dönüyor

İsrail'in İran konsolosluğuna yönelik saldırısı sonrasında İran'dan misilleme açıklamaları gelmişti. Orta Doğu'da tansiyon bir anda yükselirken ABD istihbaratı, İran'ın saldırısını en geç bu akşama kadar gerçekleştireceğini öne sürmüştü. ABD Bakanı Joe Biden ise İran'ın olası saldırısı için 'Yapma' çağrısında bulunurken hafta sonu tatili için Washington'dan ayrılmıştı. Gazeteci Hüseyin Günay, Biden'ın Orta Doğu'daki gelişmelerden dolayı tatilini yarıda kesip Washington'a döndüğünü açıkladı.

Haber 13-04-24 19:59

Sıcaklıklar artacak mı? Prof. Dr. Orhan Şen 3 bölgeyi sıraladı... Meteoroloji'den uyarı geldi! Son dakika 11 - 15 Nisan hava durumu

Bayram tatilinde hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur var mı? Hafta sonu sıcaklıklar artacak mı düşecek mi? 9 günlük bayram tatili için plan yapan vatandaşlar, hava durumu ile ilgili gelişmeleri de dikkatle takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, iki bölge için kuvvetli rüzgar uyarısı yaparken Prof. Dr. Orhan Şen de sıcaklıkların yükselişine dair, bazı bölgeler için hafta sonu ve hafta başını işaret etti. Öte yandan 11 Nisan - 15 Nisan arası 5 günlük hava durumu tahmini de paylaşıldı.

Haber 11-04-24 10:03

A101'e Columbia kol saati, Viomi robot süpürge, Xiaomi kulaklık geliyor! İşte 11 Nisan A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği 11 Nisan Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. a101 online özel broşürde bu hafta da yok yok! Siz de ihtiyaç duyduğunuz ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz a101 aktüel ürünler listesini inceleyebilirsiniz, detaylar içeriğimizde...

Haber 10-04-24 17:51

Altın fiyatı tahminleri ortaya çıktı! ‘Gram altında 3000 TL’nin üzerini çok rahat göreceğiz’ dedi: O tarihe kadar süre verildi, sonrası…

Ons altın fiyatı yükselişi yurt içinde gram altın fiyatlarına destek vermeye devam ediyor. Altının gram fiyatı bu destekle hafta içinde yüzde 2,75 arttı. Altın fiyatları ne olacak? Gram altın fiyatı tahmini ne? Ekonomistler ons altın kanadında 2500 dolar seviyelerine artık kesin gözü ile bakıyor. Altının gram fiyatı içinse yıl sonu tahmini 3000 TL ve üzeri rakamlar…

Finans 06-04-24 09:34

Dolar düştü, Merkez Bankası hemen hamle yaptı! Beklentileri boşa çıkaran o sebepler belli oldu: 'Yıl sonunda dolar 40-41 TL olabilir...'

Türkiye yerel seçimleri geride bırakırken piyasada yankıları ise devam ediyor. En etkileyici durum ise döviz kurlarında yaşanıyor. Seçim sonrası hızlı yükselişi beklenen dolar kuru bu hafta yüzde 1'den fazla geri çekildi. Hatta Merkez Bankası uzun bir aranın ardından piyasadan döviz çekti. Uzmanlar yaşanan düşüşün nedenlerini açıkladı. Yıl sonu dolar tahmini için rakamı da verdi.

Finans 06-04-24 08:56

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos Başakşehir maçının ardından konuştu! Söyleyecek bir şey yok

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş son saniyelerde kalesinde gördüğü golle galibiyeti kaçırırken teknik direktör Fernando Santos mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 04-04-24 23:27