Ilyas Alaattin Saral Haberleri

Ayakkabı boyacısı Türkiye şampiyonu oldu! Şimdi de dünyaya açılıyor: Turnuvaya katılabilmek için borç aldım

1996 yılında yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle çalıştığı fabrikadan ayrılan ve ayakkabı boyacılığı yapmaya başlayan 50 yaşındaki Alaattin Şahin, bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu. Türkiye'yi Slovakya'da düzenlenen şampiyonada temsil edecek Şahin, turnuvaya katılabilmek için borç aldığını belirterek, "Birkaç ay sonra da dünya şampiyonası var. Bu noktada desteğe ihtiyacım olacak” diye konuştu.

Haber 2024-05-05 10:26:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonunda yüklü olan tek uygulama Maçkolik!

Süper Lig kulüplerinden İstanbulspor’un başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve başkan yardımcısı Bayram Saral geçtiğimiz günlerde düzenledikleri basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Sarıalioğlu, açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonunda sadece Maçkolik uygulamasının olduğunu ifade etti.

Spor 2024-05-04 21:31:57

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu: ''Yatacaklar, kalkacaklar beni rüyalarında görecekler''

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, mevcut TFF yönetiminin görevden ayrılması için elinden gelen her şeyi yapacağını ve mevcut yönetimin 18 Temmuz’daki seçimi de yapmayacağını söyledi. İstanbul ekibinin başkan yardımcısı Bayram Saral ise olağanüstü kongre çağrısıyla verilen imza sayısının 136 olduğunu duyurdu.

Spor 2024-05-02 18:31:51

Montajlı fotoğraf olay oldu! Erdoğan'ın başdanışmanı Saral önce paylaştı sonra sildi... CHP'li Tekin'den çok sert tepki gedli

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan montajlı fotoğrafı kullanarak yaptığı "Bu CHP-DEM ortaklığının değil, CHP-PKK işbirliğinin apaçık resmidir!" paylaşımı olay oldu. CHP'li Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'den ise yanıt gecikmedi. Saral'a tepki gösteren Tekin, fotoğrafın orjinal halini paylaşırken "Biz dürüstler siz yalancılardan daha cesuruz, unutmayın" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-24 06:31:51

Bahçeli A takımını belirledi! Aile ve Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı detayı dikkat çekti

MHP'de yeni A takımı belirlendi. MHP Başkanlık Divanı'na İlyas Topsakal, Ahmet Selim Yurdakul, Vahit Kayrıcı ve Zuhal Topçu yeni giren isimler oldu. Aile, kadın ve sosyal hizmet politikalarından sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine Ahmet Selim Yurdakul'un getirilmesi ise dikkat çekti.

Haber 15-04-24 15:35

Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman arasında dikkat çeken diyalog

Yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu 87 yaşında hayata veda etti. İnanoğlu'nun eşi Gülşen Bubikoğlu cenazede taziyeleri kabul etti. Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman arasında dikkat çeken bir diyalog da yaşandı.

Magazin 04-04-24 15:42

CANLI | TRABZON seçim sonuçları: AK Parti'nin kalesinde seçimi kim kazandı? Gözler Trabzon için seçim sonuçlarında! AK Partili Ahmet Metin Genç mi CHP'li Hasan Süha Saral mı kazandı?

Trabzon seçim heyecanın en yoğun yaşandığı illerden biri! 81 ilde olduğu gibi Trabzon'da da vatandaşlar 31 Mart yerel seçimleri için sandık başına gidip oyunu kullandı. Seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte gözler Trabzon seçim sonuçlarında olacak. Peki AK Parti'nin "kalesi" olarak anılan Trabzon'da seçimi kim kazandı; AK Parti'nin adayı Ahmet Metin Genç mi CHP'li Hasan Süha Saral mı?

Finans 31-03-24 16:50

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da AK Parti'nin adayı Murat Aydın mı yoksa CHP'nin adayı Alaattin Köseler mi önde?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 22:31

Trabzon yerel seçimleri canlı sonuçları! Trabzon'daki seçimde AK Parti'nin adayı Ahmet Metin Genç mi CHP'nin adayı Hasan Süha Saral mı önde?

31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları merakla takip ediliyor. Partiler adayarını seçti, çalışmalar tamamlandı. Artık söz seçmenlerde. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna kim oturacak? AK Parti'nin adayı Ahmet Metin Genç mi, CHP'nin adayı Hasan Süha Saral mı?

Haber 29-03-24 13:13

Trabzonspor'dan Fenerbahçe maçı öncesi sert açıklama! ''Başkalarından medet ummayacaksın''

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, bordo-mavili takımın Süper Lig’in 30. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. “Şampiyonun kim olacağı, kendi hedefleri doğrultusunda mertçe ve emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’un umurunda değil” diyen Saral, Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki’nin Trabzonspor maçına yönelik ifadelerine de tepki gösterdi.

Spor 11-03-24 15:06

2 gündür haber alınamıyordu! Cansız bedeni göl kıyısında bulundu

Bolu'nun Göynük ilçesinde, kendisinden 2 gündür haber alınamayan İlyas Aslan'ın (63) Sünnet Gölü kıyısında cansız bedeni bulundu.

Haber 11-02-24 09:05

Bursa'da dehşet evi: Ölü taklidi yaptığı fark edilince 'Senden hamileyim' demiş! Cesetle 10 gün aynı odadaydım, çürüyüp kurtlandı

Bursa'da geçen yıl İlyas Sarıkaya (50), evine gelen kadını alıkoyup cinsel saldırıda bulunmuş, arkadaşı Recep Özaslan'ı da öldürmüştü. Sarıkaya'nın caniliğine maruz kalıp silahla yaralanan ve bir ay boyunca evde alıkonan F.O., "Beni öldürmesin diye onu çok sevdiğimi, ondan hamile kaldığımı söyledim" deyince mahkeme salonu buz kesti. F.O, Özaslan'ın cesediyle 10 gün aynı odada kaldığını, cesedin çürümesi ve kurtlanmasına da şahit olduğunu anlattı.

Haber 07-02-24 16:32

Beyin kanaması geçirdi, 4.5 buçuk ay yoğun bakımda uyutuldu! Sonra kendi değimiyle 'mucize' gerçekleşti

Eskişehir’de evinde beyin kanaması geçiren radyoloji teknisyeni İlyas Orta (37), tedaviye alındığı hastanenin yoğun bakımında yaklaşık 4,5 ay sonra uyanarak sağlığına kavuşup, yeniden işine döndü. Yoğun bakımdayken eşinin erkek bebeklerini dünyaya getirdiğini belirten Orta, “4,5 ay kadar tamamen bilinçsiz kaldığım bir yoğun bakım sürecim oldu. Ondan sonra bir mucize gerçekleşti. Yani oğlumun dünyaya gelmesi, doktorların ve hemşirelerin çabasıyla hayata geri döndüm, çok mutluyum” dedi.

Haber 06-02-24 11:56

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral’dan dikkat çeken Fatih Altaylı çıkışı: Gereken yapılmalı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, gazeteci Fatih Altaylı'ya "Bir cemaat, bilmem zart zurt ayetinden dolayı mı herhangi bir partiye oy veriyoruz" sözleri nedeniyle çok sert tepki gösterdi. Saral, "İslama ve Kur'an'a aleni olarak hakaret eden bu mürted zındık için saniye dahi geçmeden gereken yapılmalı. Ajan olarak bu ülkede müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabii tutulmalıdır" dedi.

Haber 01-02-24 13:22

Fatih Altaylı kimsenin konuşmadığı o detaya dikkat çekti! Gerilime 'Mafya mısın?' diyerek katıldı: Bir eksik Alaattin Çakıcı kaldı

Ünlü futbolcuların fon vaadiyle kandırılmasıyla başlayan ve ardından milyonlarca doların buhar olduğu Seçil Erzan davasında peş peşe yeni gelişmeler yaşanıyor. Ünlü avukat Rezan Epözdemir ile Denizbank arasında yaşananlar Gazeteci Fatih Altaylı'nın da radarına girdi. Altaylı'nın 'Çakıcı' sözleri gündem oldu. İşte detaylar...

Finans 16-01-24 14:26

MİT Kontrterör Daire eski Başkanı Mehmet Eymür son yolculuğuna uğurlandı! Cenazede dikkat çeken çelenk detayı

KOAH hastalığına bağlı solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Kontraterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı. Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker de cenazeye çelenk gönderdi.

Haber 14-01-24 20:50

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan İmamoğlu'na ağır ifadeler! Canlı yayındaki gerginlik sosyal medyada devam etti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün akşam konuk olduğu canlı yayındaki kısa süreli gerginlik, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'ın İmamoğlu'na yönelik ağır sözleriyle hem devam etti hem ekranlar dışına taştı. İmamoğlu'nun TOKİ Başkanı Ömer Bulut hakkındaki ifadelerine yanıt olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, "cüce" ve "kıt beyinli" gibi ağır ifadeler kullandığı bir paylaşım yaptı.

Haber 29-12-23 08:35

Ordu'da kayıp çiftin cesetleri ırmağa devrilen araçta bulundu

Ordu'da bir süredir kendilerinden haber alınamayan Alaattin ve Nuray Bükü çiftinin cesetleri ırmağa devrilen araçta bulundu.

Yurthaber 25-12-23 07:50

Ordu'da şoke eden olay! Kayıp çiftin cesetleri ırmağa devrilen araçta bulundu

Ordu'da bir süredir kendilerinden haber alınamayan Alaattin ve Nuray Bükü çiftinin cesetleri ırmağa devrilen araçta bulundu.

Haber 25-12-23 00:09

Aralarında Alaattin Çakıcı'nın kardeşi Gençağa Çakıcı da yer alıyor! Yargıtay'ın bozduğu davada 35 kişi yeniden yargılanıyor

2010 yılında yurt dışından ucuza getirilen jet yakıtına yağ ve katkı maddesi katıp motorine dönüştürerek iç piyasada satmaktan ceza da alan aralarında Alaattin Çakıcı'nın kardeşi Gençağa Çakıcı'nın da yer aldığı 35 kişi, Yargıtay'ın 2016'da verilen kararı 'usul hatası' nedeniyle bozmasıyla yeniden yargılanıyor. Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasında, Çakıcı'nın da aralarında olduğu sanıklardan 4'ü önceki savunmalarını tekrar edip beraat talep etti.

Haber 21-12-23 16:13

'Alaattin amca tabancan var mı?' Çakıcı'yı karşısında gören küçük çocuğun sorusu gündem oldu!

Alaattin Çakıcı'nın sosyal medyada paylaşılan videosu gündem oldu. Memleketi Trabzon'da birtakım ziyaretlerde bulunan Çakıcı'nın yanına yaklaşan çocuğun sorusu çok konuşuldu. Söz konusu görüntülerde küçük çocuğun "Alaattin amca tabancan var mı?" diye sorduğu görülüyor.

Trend 19-12-23 10:32

Yaralı halde 21 gün tecavüz ve işkenceye maruz kaldı! Anlattıkları kan dondurdu: 'Ölü taklidi yaptım...'

Bursa'da İlyas Sarıkaya (49), arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) evde 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp, bantladı. Sarıkaya, sevgilisi F.O.'yu da vurup, yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu. F.O. yaşadığı kabus dolu günleri ve olay anını ayrıntılarıyla anlattı. Yaşadığı vahşeti unutamayan F.O.'nun anlattıkları ise kan dondurdu. İşte dehşete düşüren olayın detayları...

Haber 18-12-23 17:59

Arkadaşını öldürdü, sevgilisini vurup 21 gün cinsel saldırıda bulundu! Vahşette yeni detaylar ortaya çıktı: Silah sesi duyulmasın diye...

Bursa'da İlyas Sarıkaya (49), sevgilisi F.O. (43) ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Recep Özaslan'ı (47) evde 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp, bantladı. Sarıkaya, sevgilisi F.O.'yu da 7 kurşunla vurup, yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu. Sarıkaya'nın, sevgilisi F.O.'yu, silah sesi duyulmasın diye üzerine yastık koyarak vurduğu ortaya çıktı. Olay yeri incelemesinde üzerinde kurşun delikleri olan yastık bulundu.

Haber 18-12-23 15:30

Her detayı korkunç! Arkadaşını öldürüp streç filme sardı, sevgilisini yaralayıp 21 gün boyunca tecavüz etti

Bursa’da, Alzheimer hastası annesi A.S. ve sevgilisi F.O. (43) ile birlikte yaşayan İlyas Sarıkaya (49), eve çağırdığı mahalle arkadaşı Recep Özaslan’ı (47) sevgilisi ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa sonra da streç filme sarıp bantladı. Sarıkaya, 7 kurşunla yaraladığı sevgilisine de pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulundu. Olay, F.O.'nun, Sarıkaya’nın sehpa üzerinde unuttuğu telefondan annesine mesaj yazıp yardım istemesiyle ortaya çıktı.

Haber 17-12-23 11:50

Bir şehir bu korkunç olayı konuşuyor! Aile vahşetinde gizemli mektuplar... İş insanı cinayetlerden sonra yazıp oğlunu aramış

Manisa'da Yunusemre ilçesinin tanınmış iş insanlarından Alaattin Turantekin, eşi Tülin Turantekin ve kayınbiraderi Bülent Eslik'i ormanlık alanda öldürdükten sonra yaşamına son verdi. Turantekin'in üç mektup bıraktığı iddia edilirken üzerinde "Oğluma" yazılı olan ve ilk evliliğinden olan oğluna yazmış olduğu mektupta olayın mal paylaşımı yüzünden olduğu ileri sürüldü. Turantekin'in 20 dükkanla bazı gayrimenkullerin tamamını oğluna bıraktığı ve bu nedenle eşiyle arasının açık olduğu iddia edildi.

Haber 14-12-23 09:51

Manisa'da Alaattin Turantekin önce eşi ve kayınbiraderini öldürdü sonra da intihar etti! Gizemli olayı bıraktığı mektup aydınlatacak

Manisa'da önceki gün iş insanı Alaattin Turantekin, ormanlık alanda önce eşini ardından kayınbiraderini öldürdü. Daha sonra oğlunu arayan adam, konuşmasını bitirdikten sonra intihar etti. Turantekin oğlu ile yaptığı konuşmada "Oğlum sana bir mektup bıraktım orada her şey yazıyor, anneni ve dayını öldürdüm kendimi de vuracağım hakkını helal et" dediği öğrenildi.

Haber 12-12-23 07:45

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu! İlyas Yalçıntaş hastalığını ilk kez açıkladı

2014 yılında katıldığı X Factor Türkiye yarışması ile ünlenen İlyas Yalçıntaş, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Ünlü şarkıcı hastalığını ilk kez açıkladı.

Magazin 08-12-23 17:26

İlyas Yalçıntaş'ın hastalığı Ramsay Hunt Sendromu nedir? Ramsay Hunt Sendromu neden olur, belirtileri nelerdir?

İlyas Yalçıntaş'ın hastalığına dair araştırmalar hız kazandı. Seslendirdiği şarkılar ve yakışıklılığıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı İlyas Yalçıntaş, "Ramsay Hunt" sendromuna yakalandığını açıkladı. Ünlü ismin bu açıklamasının ardından İlyas Yalçıntaş'ın hastalığı Ramsay Hunt Sendromu nedir? Ramsay Hunt Sendromu neden olur, belirtileri nelerdir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Haber 08-12-23 13:16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın İlyas'ıydı! Ozan Akbaba setlere geri dönüyor

Bir dönemin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayat verdiği 'İlyas Çakırbeyli' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ozan Akbaba başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Son olarak Kasaba Doktoru dizisinde rol alan ünlü ismin yeni adresi belli oldu. Ozan Akbaba bakın hangi dizi ile setlere geri dönüyor...

Magazin 30-11-23 15:34

SON DAKİKA | İstanbul'da yağmur sonrası ilginç olay! Esenyurt'ta kaydedildi, sosyal medyada gündem oldu: Aracı istila ettiler

İstanbul ve Bursa'da aralıksız süren sağanak nedeniyle dereler taştı, yollar sular altında kaldı, bazı binaların bodrum katında su baskınları yaşandı. İstanbul'da evini su basan Ali Saral "Defalarca kere aradım, 2-3 saat sonra geliyorlar. Şimdi gelmişler rögarı bulamıyorlar" dedi. Ayrıca, Esenyurt'ta kaydedilen görüntülerde yağmur sonrası bir aracı salyangozların istila ettiği görüldü. Öte yandan Mudanya'nın Tirilye Mahallesi'nde de birçok ev ve işyerini su bastı, araçlarda hasar meydana geldi.

Haber 30-11-23 14:10

'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin'den Alaattin Çakıcı çıkışı: Bir tek o yaşıyor! Onu da kapsam dışı bıraktım

Yeraltı dünyasının bilinen isimlerinden 'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin'in, Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yargılanması devam etti. Duruşmada sert ifadeler kullanan Nuri Ergin, "Ben sadece hasımlarımla savaşmakla mükellefim. Benim hasımlarımdan sadece Alaattin Çakıcı yaşamaktadır. Onu da kapsama alanı dışında bıraktım" ifadelerini kullandı.

Haber 27-11-23 18:19

ÇÖPÇÜLER KRALI KONUSU VE OYUNCULARI: Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Show TV yayın akışı

Çöpçüler Kralı izle ekranı ile filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Kemal Sunal, Şener Şen, İlyas Salman ve Ayşen Gruda'nın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen ve 'Parka gidiyormuş iki gözümün çiçeği' repliğiyle hafızalarda yer edinen Çöpçüler Kralı filmi yine heyecanla bekleniyor. Peki, Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çöpçüler Kralı ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Magazin 26-11-23 19:41

90'lı yıllarda Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç'ı öldürmüştü! Abdurrahman Keskin ölü bulundu! İşkence izleri...

1995 yılında Alaattin Çakıcı'nın eski eşi ve mafya babası Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç'ı öldüren Abdurrahman Keskin Sakarya'da ölü bulundu. Keskin'in işkence yapılarak öldürüldüğü tespit edildi.

Haber 04-11-23 12:04

Kan donduran olay! Boşanma davasına dakikalar kala eşini adliye bahçesinde öldürdü

İzmir'de kan donduran bir olay meydana geldi. 2 çocuk annesi Neşe Keçkin (23), boşanma davasına dakikalar kala eşi Alaattin Keçkin tarafından adliye bahçesinde bıçaklandı. Hastanede tedaviye alınan talihsiz kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 02-11-23 23:24

Ünlü oyuncu İlyas Salman, Cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla hakim karşısına çıktı

Sinema oyuncusu İlyas Salman, ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçundan 4 yıl 8 aya kadar hapis talebiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmaya Cumhurbaşkanı avukatı da katılırken, İlyas Salman'ın avukatı ise reddi hakim talebinde bulundu.

Magazin 10-10-23 16:58

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! İlyas Biro Eli etkisiz hale getirildi

Son dakika: MİT, terör örgütü PKK/KCK-YBŞ'nin sözde suikast birim sorumlusu İlyas Biro Eli'yi, Irak'ın kuzeyindeki Sincar'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 06-10-23 14:10

Mülk sahibi ve kiracı arasında 'kaçak tavuk kesimi' kavgası! Vicdan azabı çekmek istemiyorum

Batman'da, mülk sahibi İlyas Çelebi ile 1,5 yıllık kiracısı Sema Aytekin arasında 4 ay önce 'kaçak tavuk kesimi' nedeniyle husumet oluştu. Tartışan taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. Bu sırada emniyetin dışında bekleyen tarafların yakınları da kavga etti, kiracı Aytekin'in eşi yaralandı. Taraflar, tekrar birbirlerinden şikayetçi oldu. Kiracı Aytekin, "Eşim ölümden döndü", mülk sahibi Çelebi ise "Halkın bu tavuktan dolayı zehirlenmesi sonucu vicdan azabı çekmek istemiyorum" dedi.

Haber 20-09-23 14:27

Farah Zeynep Abdullah'ın sözlerinden sonra İlyas Salman'dan olay Yılmaz Güney yorumu! Dürüst olalım...

Farah Zeynep Abdullah, Yılmaz Güney hakkında "Sinemamızın kadın döven erkeği" deyince sosyal medyada gündem oldu. Bu sözleri duyan Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden İlyas Salman ise yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 15-09-23 07:54

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral’dan Halil Konakçı açıklaması: ‘Diyanet yetkililerine sesleniyorum’

Açıklamaları ile gündemden düşmeyen imam Halil Konakçı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın inceleme başlatması ile ilgili Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’dan açıklama geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın inceleme kararına tepki gösteren Saral paylaştığı mesajda, “Halil Konakçı’nın her daim yanındayız” ifadelerini kullandı.

Haber 15-08-23 15:21

Milletvekili adayı olmuştu! İlyas Salman yıllar sonra setlere geri döndü

Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman, Türkiye Komünist Partisi'nden (TKP) İstanbul milletvekili adayı olmuştu. Salman, yeterli oyu alamayarak meclise seçilemeyen ünlüler arasında yer almıştı. Uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat süren usta oyuncu setleri geri döndü.

Magazin 15-08-23 14:37

Samsun'da denizde kaybolan gencin cesedi bulundu

Samsun'un Atakum ilçesinde denizde kaybolan İlyas Sait Dündar'ın cesedine ulaşıldı.

Yurthaber 08-08-23 09:42

Samsun'da denizde kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Atakum'da denizde kaybolan İlyas Sait Dündar'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 07-08-23 12:14

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral'dan 'tekel cinayeti' yorumu: Alçaklar için yaşasın idam

Dün akşam sosyal medyada görüntülerin yayılmasıyla Türkiye'de gündem olan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği 'tekel cinayeti'yle ilgili Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Gözaltına alınan şüphelinin fotoğrafını paylaşan Saral, "Bu namussuz için ve onlara ortaklık eden alçaklar için yaşasın idam" ifadelerine yer verdi.

Haber 30-07-23 16:19

Kasaba Doktoru'nun yıldızı Ozan Akbaba'nın yeni adresi belli oldu! O filme konuk olacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hayat verdiği İlyas Çakırbeyli karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ozan Akbaba son olarak Kasaba Doktoru dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Ozan Akbaba’nın ne zaman setlere dönüş yapacağı merak konusuydu. Ünlü oyunun yeni adresi belli oldu.

Magazin 19-07-23 17:15

Silivri'de saklanıyormuş! O soruşturmada görevliydi, İlyas Turan böyle yakalandı

Hakkında hapis cezası bulunan ihraç komiser İlyas Turan'ın Silivri'de saklandığı belirlendi. Turan, sözde Selam-Tevhid/Kudüs Ordusu terör örgütü soruşturması olarak bilinen soruşturmanın yürütüldüğü dönemde İstanbul TEM Şube Müdürlüğü'nde görevliydi. FETÖ bağlantısı tespit edilen Turan görevden ihraç edilmişti.

Haber 19-06-23 09:23

Suç örgütü lideri İlyas Alaattin Saral tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kamuoyunda ‘Sarallar’ olarak bilinen ve Belçika’da yakalanmasının ardından Türkiye'ye iade edilen suç örgütü lideri Alaattin İlyas Saral, İstanbul'da çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 12-06-23 21:09

Suç örgütü lideri İlyas Saral'ın nasıl yakalandığı ortaya çıktı! Dikkat çeken kırmızı bülten detayı: 1 gün önce...

Kamuoyunda 'Sarallar Grubu' olarak bilinen organize suç örgütü lideri İlyas Alaattin Saral’ın yakalanmasına ilişkin detaylar ortaya çıktı. Saral’ın hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarıldıktan bir gün sonra Brüksel’den Tanzanya’ya gitmeye çalıştığı sırada havalimanında yakalandığı öğrenildi. Saral’ın Brüksel’de çıkarıldığı mahkemede Türkiye’ye iade edilmek istediği ve bunun üzerine Türkiye’ye gönderildiği belirtildi. İlyas Saral, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 12-06-23 15:59

İlyas Alaattin Saral Türkiye'ye getirilmişti! Yeni gelişme: Kırmızı bülten çıktıktan bir gün sonra...

'Sarallar Grubu' olarak bilinen organize suç örgütü lideri İlyas Alaattin Saral’ın hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarıldıktan bir gün sonra Brüksel’den Tanzanya’ya gitmeye çalıştığı sırada havalimanında yakalandığı ortaya çıktı.

Haber 12-06-23 13:39

Suç örgütü lideri Alaattin Saral İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

İstanbul'da, "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütünün lideri Alaattin İlyas Saral, İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Yurthaber 12-06-23 08:43