Hull City Afc Haberleri

Son dakika: Hull City transferde çıldırdı! Halil Dervişoğlu ile anlaşma sağlandı! Shota da Dimitris Pelkas'ı açıkladı...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da 2020-2022 yılları arasında kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu'nun adı yeni sezon için yine Türk takımlarıyla anılmıştı. 22 yaşındaki forvet için başta Galatasaray olmak üzere Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin ismi geçmiş ancak Dervişoğlu'nun dört takıma da transferi gerçekleşmemişti. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City; genç futbolcunun transferinde sona yaklaşırken, teknik direktör Shota Arveladze'den Dimitris Pelkas açıklaması geldi.

Spor 15-08-2022 12:00

Acun Ilıcalı’nın Hull City paylaşımında bomba Çağla Altunkaya detayı! Herkes ayrıldıklarını sanıyordu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve teknik direktörlüğünü Shota Arveladze'nin yaptığı Hull City, İngiltere Championship'in 3. haftasında Norwich City'i 2-1 yenerek liderliğe yükseldi. Acun Ilıcalı, Hull City'nin bu başarısının ardından sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte çekildiği pozu paylaştı. Son dönemde ayrıldıkları iddia edilen Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'nın beraber oldukları da Ilıcalı'nın paylaşımı sayesinde ortaya çıktı.

Magazin 15-08-2022 07:56

Son dakika: Fenerbahçe'den Arda Güler için 'Kurtlar Vadisi' paylaşımı! Çok rahat, çok profesyonel

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, yeni sezon çalışmaları kapsamında son hazırlık maçını Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e karşı oynadı. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Dinamo Kiev ile oynanacak olan karşılaşma öncesi son provasına çıkan sarı - lacivertliler sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılırken, genç yıldız Arda Güler'in frikik golü sosyal medyayı salladı. Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabı da Güler'in golünü Kurtlar Vadisi repliğiyle paylaştı.

Spor 11-07-2022 08:06

Acun Ilıcalı resmen açıkladı: Anlaştık! ''Hull Türkiye City''

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, transfer çalışmalarına hız verdi. Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı kadrosuna katarak Türkiye pazarına giriş yapan Hull City, bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve Fatih Terim'in prensi olarak gösterilen Jean Michael Seri'yi kadrosuna katıyor. Bu transfer önümüzdeki günlerde kesin olarak açıklanacak.

Spor 28-06-2022 09:44

Fenerbahçe'de Ozan Tufan Hull City'de! Acun Ilcalı'dan ilk sözler: Bizim için her şeyini vereceğinden eminim

Fenerbahçe, Ozan Tufan’ın Hull City’ye transferi konusunda İngiliz Kulübü ile prensip anlaşması sağlandığını açıkladı. Hull City de yaptığı açıklamada Ozan Tufan için Fenerbahçe ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı ise bu transferin ardından, "Ozan Tufan, çok kaliteli bir futbolcu. Bizim için her şeyini vereceğinden eminim." ifadelerini kulandı.

Spor 25-06-2022 22:20

Acun Ilıcalı transfer bombasını patlatmak üzere! ''Lewandowski neden olmasın?''

Bayern Münih'ten ayrılmak isteyen Robert Lewandowski gemileri yaktı. Barcelona'nın ısrarlı tekliflerini geri çeviren yönetim ile görüşen Polonyalı forvet, kolaylık sağlanmasını talep etti. Bu olayların ardından Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı'dan flaş bir paylaşım geldi. Instagram adresinden Lewandowski ile fotoğrafını paylaşan Ilıcalı, "Neden olmasın?'' yorumunda bulundu.

Spor 17-06-2022 17:38

SON DAKİKA: Acun Ilıcalı Fenerbahçe'den 85 milyon TL'ye alıyor! Yıldız futbolcu...

Son dakika haberi... Yeni sezonda şampiyon bir kadro kurmak isteyen Sarı-Lacivertliler transfere hızlı bir giriş yaparken mali dengeyi de korumak adına bazı isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Şu ana dek 2 yeni ismi kadrosuna katan Fenerbahçe'de ayrılacak isimlerde netleşmeye başlarken İngiliz medyasından flaş bir iddia ortaya atıldı. Buna göre; İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı Sarı-Lacivertliler'den Ozan Tufan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Spor 17-06-2022 15:03

Fenerbahçe'nin yıldızını söktü aldı! Acun Ilıcalı, Ozan Tufan'ı resmen transfer etti

Fenerbahçe'de inişli çıkışlı performanslar sergileyen Ozan Tufan'ın sarı lacivertli kulüpteki kariyeri artık son buluyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City bu transferi her an açıklayabilir.

Spor 10-06-2022 14:02

Başkan çıldırdı! Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye rekor bonservis... Ozan Tufan ve Allahyar'ı yanına alıyor

Son dakika haberleri: Hull City, Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan için Fenerbahçe'ye toplam 7.5 milyon euro ödeyecek. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin bu iki oyuncuyu çok istediği ve transferde artık sona gelindiği aktarıldı. Bu haberin sosyal medyada duyulmasının ardından ortalık alev aldı. Ozan Tufan'ın çok yakın bir zamanda İngiltere'ye giderek yeni takımına imza atacağı öğrenildi.

Spor 09-06-2022 08:09

Son dakika: Acun Ilıcalı, transferde büyük oynuyor! Ozan Tufan'ın yanına...

Son dakika haberleri: Avrupa futbolunda liglerin sona ermesinin ardından transfer haberleri peş peşe çıkmaya başladı. Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, gelecek sezon Premier Lig'e çıkartmak istediği takımı için transfer çalışmalarına başladı. Fenerbahçe'den Ozan Tufan ile anlaşan Ilıcalı'nın hedefindeki yeni orta sahanın ise Galatasaray'ın eski yıldızı olduğu ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...

Spor 08-06-2022 08:36

Son dakika: Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli yıldızı transfer ediyor! Anlaşma tamam...

Son dakika haberleri: Futbol takımının başına Jorge Jesus'u getiren ve tecrübeli hocanın raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe'de Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın durumu merak ediliyordu. Gelecek sezon takımda kalmayı düşünmeyen milli futbolcu için devreye Acun Ilıcalı girdi. İşte transfer haberinin detayları...

Spor 07-06-2022 14:04

Son dakika: Acun Ilıcalı ve Emre Belözoğlu, transferde karşı karşıya! Fenerbahçeli yıldız için...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın kariyerine sarı - lacivertli kulüpte devam etmesi beklenmiyor. Kendisine yeni bir macera arayan ve menajerine 'Kulüp bul' talimatı veren Tufan için Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı karşı karşıya geldi. 27 yaşındaki futbolcunun ise hangi takıma gideceği merak konusu....

Spor 07-06-2022 08:18

Son dakika: Acun Ilıcalı, Süper Lig'in yıldızını transfer ediyor! Şampiyon Trabzonspor'dan...

Son dakika haberleri: Ünlü medya patronu ve İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, takımını Premier Lig'e çıkarabilmek için gözünü kararttı. Teknik direktör Shota Arveladze ile çalışan Ilıcalı'nın Spor Toto Süper Lig'den transfer etmek istediği yıldız futbolcu da ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın bu sezona damga vuran Trabzonspor'un yıldızını istediği belli oldu.

Spor 06-06-2022 09:48

Son dakika: Survivor'da Nisa Bölükbaşı, Acun Ilıcalı'yı çok şaşırttı! Hull City stadyumunu resmetti...

Son dakika haberleri: Survivor All Star yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı'nın Acun Ilıcalı'ya yaptığı sürpriz, ünlü medya patronunu şaşkına çevirdi! TV8 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen yarışması Survivor'da heyecan devam ederken, yarışmacılardan Acun Ilıcalı'yı şoke eden bir hareket geldi. Başarılı yarışmacı Nisa Bölükbaşı, Acun Ilıcalı'ya verdiği hediyeyle herkesi şaşkına çevirdi.

Spor 03-06-2022 18:21

Hull City'den şaşırtan Survivor Nisa Bölükbaşı paylaşımı! Sosyal medyada olay oldu...

Survivor 2022 All Star yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz akşam ada konseyinde Acun Ilıcalı'ya yaptığı sürprizle herkesi şaşırttı. Survivor'da yeni döneme girilmesiyle birlikte takımlar dün değişti. Yeni takım kaptanlarıyla birlikte yeni takımlar belirlendi. Takım değişimi öncesi Nisa yaptığı hediyeyle şaşırttı. Nisa'nın hediyesi sonrası Hull City futbol kulübünün resmi sayfası yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı.

Magazin 03-06-2022 16:32

Burak Yılmaz ve Ozan Tufan'a sürpriz talip! Herkes Beşiktaş dedi ama...

İngiltere Championship ekibi Hull City, gelecek sezon iddialı bir takım kurmanın peşinde. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dev kulüp transfer çalışmalarına şimdiden başladı. İngiliz ekibinin Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan ve sözleşmesinin sona ermesi ile Lille'den ayrılacak olan Burak Yılmaz için harekete geçtiği iddia edildi.

Spor 02-06-2022 22:41

Son dakika: Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli yıldız Dimitris Pelkas'ı istiyor!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ile yollar ayrılmış ve Jorge Jesus ile anlaşmaya varılmıştı. Sarı - lacivertlilerin Yunan futbolcusu Dimitris Pelkas ise son haftalara girilirken, bir sakatlık yaşamış ve sahalardan bir süre uzak kalmıştı. Başarılı futbolcu için Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin devreye girdiği öne sürüldü.

Spor 02-06-2022 10:37

Son dakika: Acun Ilıcalı, Galatasaray'ın eski yıldızını Hull City'e alıyor!

Son dakika haberleri: İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, 2019/20 sezonunda Galatasaray'da forma giyen Fildişili orta saha oyuncusu Jean Michael Seri'yi kadroya katmak için harekete geçti.

Spor 26-05-2022 14:41

Acun Ilıcalı, Türkiye pazarından çıkamıyor! Hatayspor'un oyuncularına teklif yaptı

Son dakika haberleri: İngiltere'den Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı'nın gözü Türkiye'de! Transfer döneminin başlayacak olmasıyla birlikte takımına takviyeler yapmaya hazırlanan Ilıcalı, Hatayspor'dan Saba Lobjanidze ve Ayoub El Kaabi'ye kancayı taktı.

Spor 25-05-2022 14:58

Son dakika: Acun Ilıcalı ve Nuri Şahin'e Süper Lig devinden transfer çalımı!

Son dakika haberleri: Teknik direktör Nuri Şahin yönetimindeki Fraport TAV Antalyaspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Haji Wright için flaş transfer haberleri gündeme gelmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin peşinde olduğu yıldız futbolcu için Süper Lig'in dev kulübü harekete geçti.

Spor 24-05-2022 11:34

Acun Ilıcalı'nın ilk transferi Süper Lig'den oluyor!

Championship ekibi Hull City'nin sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Süper Lig'den transfer etmeye çok yakın oldukları ismi açıkladı. Başkanlık koltuğuna geçtiğinden beri transferde büyük rol oynayan Ilıcalı'nın rotası yine Türkiye oldu. İşte detaylar...

Spor 20-05-2022 16:58

Son dakika: Acun Ilıcalı bu kez Fenerbahçelileri üzecek! Allahyar'ın yerine Süper Lig'in yıldızı...

Son dakika haberleri: İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bu sezonun devre arasında Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh'i kiralık olarak transfer etmişti. İranlı golcünün beklenen performansı sergileyememesinin ardından Ilıcalı, gözünü Süper Lig'den düşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un golcüsü Benjamin Tetteh'e dikti.

Spor 18-05-2022 10:01

Corendon Airlines, Hull City'ye sponsor oldu

İngiltere’nin köklü kulüplerinden Hull City’e, Corendon Airlines sponsor oldu.

Spor 13-05-2022 15:10

Son dakika: Shota Arveladze, Survivor'a damga vurdu! Ağzından kaçırdı, yılın potunu kırdı...

Survivor'da yer alan yarışmacılar, 9 Mayıs akşamında yayınlanan yeni bölümde İngiltere ödülünü kazanmak için parkurda savaş verdi. Ödülde ise Acun Ilıcalı'nın istemeyeceği bir gelişm eyaşandı. Ödülü kazanan Gönüllüler takımı, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin maçını izledi. Maçın ardından teknik direktör Shota ile bir araya gelen Gönüllüler, deneyimli çalıştırıcının ağzından kaçırdığı itiraf sonrasında öğrenmemeleri gereken bir bilgi edindiler.

Spor 10-05-2022 18:32

Survivor'da böyle ödül görülmedi! Acun Ilıcalı'dan Hull City hamlesi...

İngiltere'de Hull City'i satın alıp sonrasında üst sıralara taşıyan Acun Ilıcalı'dan flaş bir hamle geliyor. Survivor ile Hull City'i entegre etmek isteyen başarılı televizyoncu yapacağı bir ödül oyununda yarışmacıları stadyuma götürecek. Bunun hazırlığında olan Ilıcalı büyük bir sürprize imza atacak.

Spor 27-04-2022 14:33

Acun Ilıcalı'nın son transferi ortalığı karıştırdı

Acun Ilıcalı transfer yapmaya devam ediyor. İngiltere'de Hull City'nin sahibi olan Ilıcalı, Atakaş Hatayspor'un Malili orta saha oyuncusu Adama Traore'yi kadrosuna kattı. Bu transfer sonrası ortalık karıştı...

Spor 18-04-2022 21:11

Son dakika: Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Acun Ilıcalı sürprizi!

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı, transferde harekete geçti. İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi olan Ilıcalı, Süper Lig'de top koşturan üç futbolcuyu listesine aldı. Acun Ilıcalı'nın listesinde Fenerbahçe ve Galatasaray'dan 1'er oyuncu bulunuyor...

Spor 29-03-2022 11:49

Ne Galatasaray ne Fenerbahçe! İşte Acun Ilıcalı'nın Süper Lig'den istediği yıldız...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, transferde rotasını Türkiye'ye kırdı. Kulübün başına geldiği gibi teknik direktörlük koltuğuna Şota Arveladze'yi getiren Ilıcalı'nın Süper Lig'den transfer etmek istediği isim ortaya çıktı. İşte son dakika transfer haberi...

Spor 22-03-2022 16:32

Acun Ilıcalı Galatasaraylı yıldıza talip oldu! Hull City'de Babel harekatı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, gözünü Süper Lig’e çevirdi. Galatasaray'dan sezon sonu bedelsiz olarak ayrılması neredeyse kesin olan Ryan Babel'in Ilıcalı'nın radarında olduğu iddia edildi. Gelecek sezon iddialı bir takım kurmak isteyen Hull City, Babel transferi için harekete geçti.

Spor 15-03-2022 13:46

Hull City - Swansea City maçı kaç kaç bitti? İşte İngiltere Championship: Hull City - Swansea City maç sonucu...

İngiltere Championship'in 29. haftasında Hull City ile Swansea City karşı karşıya geldi. Şota Arveladze yönetiminde geldikten sonraki ilk maçında Hullcity - Swansea City - Swansea karşısında güçlü bir performans sergiledi. Peki Hull City - Swansea City maçı kaç kaç bitti? İşte İngiltere Championship: Hull City - Swansea City maç sonucu...

Haber 29-01-2022 19:59

Son dakika transfer haberi: Acun Ilıcalı resmen açıkladı! Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh'in transferi bitti

Acun Ilıcalı, Allahyar Sayyadmanesh'in Hull City için sağlık kontrollerinden geçtiğini açıkladı. Fenerbahçe forması giyen Allahyar'ı resmen renklerine bağlayan Hull City ilk transferini yapmış oldu.

Spor 28-01-2022 16:31

Hull City'nin yeni teknik direktörü Şota Arveladze oldu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de teknik direktörlük görevine Türk spor camiasının da yakından tanıdığı Şota Arveladze getirildi.

Spor 27-01-2022 22:35

Son dakika haberi... Fotoğrafı basına sızdırıldı! Acun Ilıcalı'nın yeni hocası Şota Arveladze oldu

Son dakika haberlere göre, Hull City'nin yeni hocası belli oldu. Bir taraftarın antrenmandan görüntü alıp sosyal medyaya yayması üzerine yeni hocanın kim olacağı açığa çıktı. Hull City'yi satın aldıktan sonra son 2 maçta 2 galibiyet alan hocayı gönderip yerine sürpriz bir ismi getireceğini açıklayan Acun Ilıcalı'nın tercihi çok merak ediliyordu. Süper Lig ve Türkiye'de çok tanınan isim olan Şota Arveladze, Hull City'nin yeni teknik direktörü oldu. İşte son dakika gelişmeler...

Spor 27-01-2022 17:38

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'ye kamp kurdu! Şimdi de Pelkas'ı istiyor

Son dakika Fenerbahçe haberi: Acun Ilıcalı transfer çalışmalarına hız verdi. Türkiye'den birçok oyuncuya transfer teklifi yapan Ilıcalı'nın yeni hedefi Fenerbahçe'de forma giyen Pelkas... Hull City'yi satın aldıktan sonra transfer çalışmalarına ağırlık veren Ilıcalı, Pelkas için Fenerbahçe kulübüne resmi teklifini iletti.

Spor 27-01-2022 11:06

Acun Ilıcalı Türkiye'ye kancayı taktı! Bu seferki transferi kimsenin tahmin edemeyeceği türden! Max Gradel...

Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı transferlerine devam ediyor. Fenerbahçe'den Allahyar'ı 4.5 milyon Euro ve sonraki satıştan %50 pay alacak şekilde kadrosuna katan Hull City, Türkiye'den transferlerine devam ediyor. Acun Ilıcalı takımını Türkiye'den kurmaya niyetlenmiş benziyor. Şimdi de Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Max Gradel'i gözüne kestirdi. Yiğidolar ile 2 yıllık sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki oyuncu için bu hafta içi bir görüşme yapılacak.

Spor 26-01-2022 16:48

Son dakika transfer haberi: Acun Ilıcalı ilk hamlesini yaptı! Hull City'nin yeni hocası Şota Arveladze oluyor

Son dakika transfer haberleri: Hull City, teknik direktör Grant McCann ile yolların ayrıldığını duyurdu. Acun Ilıcalı'nın isteği üzerine Hull City'nin yeni teknik direktör Şota Arveladze'nin olması bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 25-01-2022 16:32

Son dakika: Acun Ilıcalı imza attırmak üzereydi; Fenerbahçe ligin kralı için devreye girdi! Yeni golcü...

Fenerbahçe'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Uzun süredir forvet arayan Fenerbahçe, aradığı ismi Süper Lig'de buldu! Bu sezon başında Mergim Berisha ve Serdar Dursun'u transfer eden sarı lacivertliler devre arasında da bir takviye yapmayı planlıyor. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'ye imzası an meselesi olan Aleksandar Pesic için Fenerbahçe devreye girdi.

Spor 24-01-2022 15:41

Son dakika transfer haberi: Hull City, Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna kattı

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, Fenerbahçe'den ilk transferini yaptı. Sarı-Lacivertlilerin genç oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh'i ısrarla isteyen Ilıcalı bu transferde mutlu sona ulaştı. Edinilen bilgiye göre bu transfer için Fenerbahçe'ye yaklaşık 5 milyon Euro gibi bir bedel ödenecek.

Spor 23-01-2022 22:14

Hull City nedir? Hull City nerede ve hangi ligde?

Acun Ilıcalı’nın satın aldığı Hull City hakkındaki ayrıntılar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Daha önce Fortuna Sittard'ı satın alan Ilıcalı bu kez Hull City’yi aldığını açıklamıştı. Peki Hull City nedir? Hull City nerede ve hangi ligde? İşte merak edilenler...

Spor 23-01-2022 18:01

Son dakika: Acun Ilıcalı, yeni lakabını duyunca şaştı kaldı! İngilizler artık böyle sesleniyor

Tüm Türkiye, Acun Ilıcalı'nın İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi almasını konuşuyor. Hull City'yi satın aldıktan sonra ilk maçına giden Acun Ilıcalı, İngiliz taraftarların yoğun ilgisine maruz kaldı. İngilizler, Acun Ilıcalı'ya sevinç gösterilerinde bulundu. Öyle ki Acun Ilıcalı'ya yeni lakap bile taktılar... Hull City taraftarı İngiliz televizyoncu Simon Cowell'ı Acun Ilıcalı'ya benzetti ve 'Türk Simon Cowell' ismiyle seslendi. Acun Ilıcalı bu sesleri duyunca bir hayli şaşırdı.

Spor 20-01-2022 19:11

Son dakika: Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den ilk transferini yaptı! Kiralık olarak Allahyar gidiyor...

Son dakika haberi: İngiltere Championship ekibi Hull City, Acun Ilıcalı'nın kulübü satın aldığını açıkladı. Bu hamlenin ardından Acun Ilıcalı transferi harekatına çok hızlı başladı. Fenerbahçe'nin futbolcusu Allahyar Sayyadmanesh'in transferi konusunda anlaşma sağlandı. Hull City'de kiralık olarak forma giyecek oyuncunun satın alma opsiyonu olacak. Fenerbahçe genç oyuncu için 5.5 milyon euro transfer bedeli istemişti.

Spor 20-01-2022 18:29

Son dakika: Acun Ilıcalı, Hull City'yi satın aldığını resmen açıkladı

Son dakika: İngiltere Championship ekibi Hull City, Acun Ilıcalı'nın kulübü satın aldığını açıkladı. Sevenlerine müjdeyi veren Ilıcalı İngiltere'de mücadele eden kulübü resmen satın aldı. Ilıcalı yaptığı ilk açıklamada, "Hull City ile güzel bir yolculuğa başlıyoruz. Taraftarlarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz çok büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Bu süreçte gösterdikleri dostluk ve samimiyetten dolayı Allam ailesine teşekkür ediyorum." dedi.

Spor 19-01-2022 21:25

Acun Ilıcalı vazgeçmiyor... Fenerbahçeli Zajc için resmi teklifini yaptı

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City ilk hamlesini Fenerbahçe'den yapıyor. Sarı-Lacivertlilerin orta saha oyuncusu Miha Zajc için resmi teklifin yapıldığı öğrenilirken Zajc'ın bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Spor 14-01-2022 08:06

Acun Ilıcalı öyle bir hedef koydu ki... Bunu da başarabilecek mi?

İngiltere'nin Championship takımlarından Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı hedefini büyüttü. Gelecek sezon itibariyle Premier Lig'e çıkmaya odaklanacaklarını söyleyen Ilıcalı, "Bu takım kupalar kazanabilecek potansiyele sahip. Premier Lig neden olmasın?" dedi. Acun Ilıcalı'nın koyduğu bu hedef sosyal medyada çok konuşuldu.

Spor 13-01-2022 12:07

Allahyar Sayyadmanesh kıymete bindi! Acun Ilıcalı istedi ama Anderlecht kapıyor

Fenerbahçe'nin Zorya kulübüne kiralık olarak gönderdiği ve orda gösterdiği performansla herkesi şaşırtan Allahyar Sayyadmanesh için Fenerbahçe'ye teklif yağıyor... Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin talip olduğu oyuncuya Anderlecht'in de talip olduğu aktarıldı. Hatta Anderlecht'in Fenerbahçe'nin istediği bonservis miktarını da vermeye hazır olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 12-01-2022 10:39

Cenk Tosun, Acun Ilıcalı'yı üzdü! Uzatmalarda 3-2 kazandılar

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, İngiltere'nin prestijli kupalarından olan FA Cup'ta Cenk Tosun'un da formasını giydiği Everton ile karşılaştı. Normal sürenin 2-2 beraberlikle sonlandığı maç uzatmalara gitti. Acun Ilıcalı'nın da tribünden takip ettiği karşılaşmada ilgi çok büyüktü. İngiliz taraftarlar Acun Ilıcalı'ya tezahüratlarda bulunurken Türk bayrakları açtılar. Cenk Tosun'un da 117. dakikada oyuna girdiği maçı Everton uzatmalarda 3-2 kazanarak Hull City'yi eledi ve üst tura çıktı.

Spor 08-01-2022 23:35

Kimse bunu beklemiyordu! Acun, Türk futbolcuyu Hull City'e götürüyor

İngiltere Championship ekibi Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı ilk transferini, Süper Toto 1. Lig'den yapıyor. Sosyal medyadan veda mesajı yayınlayan ve Bursaspor'dan resmen ayrılan Emirhan Aydoğan'ın kısa süre içinde Hull City'e imza atması bekleniyor.

Spor 04-01-2022 13:44

Acun Ilıcalı Hull City'yi satın aldığını açıkladı! Açıklamanın ardından sosyal medya karıştı...

Acun Ilıcalı, Hull City'yi satın aldığını canlı yayında açıkladı. Acun Ilıcalı'nın bunu açıklaması üzerine Instagram'da 291 bin takipçisi bulunan Hull City, bir anda yükselerek 404 bin takipçiye ulaştı. İngiliz taraftarlar bu ilgili sonrası çok mutlu oldu.

Spor 02-01-2022 07:54

Son dakika: Rıdvan Dilmen Vedat Muriqi transferini açıkladı! Fenerbahçe ve Galatasaray derken Acun Ilıcalı devreye girdi...

Son Dakika Haberleri: Lazio'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Vedat Muriqi için Rıdvan Dilmen'den canlı yayında açıklama geldi. Herkesin Fenerbahçe ya da Galatasaray'a transfer olmasını beklediği yıldız oyuncu için Acun Ilıcalı'nın Hull City için transfer teklifi yaptığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 25-12-2021 18:42