Kayserispor Fenerbahce Maci Saat Kacta Haberleri

HATAYSPOR KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE! Hatayspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Hatayspor Kayserispor maçı canlı olarak yayınlanacak. Süper Lig'deki ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında alan ev sahibi takım bu maçtan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Hatayspor Kayserispor maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Hatayspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-10-27 15:10:07

Kayserispor Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Kayserispor Galatasaray maçı için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Son şampiyon Galatasaray Süper Lig’in ilk haftasında RHG Enertürk Enerji Stadyumu’na konuk oldu. Okan Buruk'un öğrencileri sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyordu. Peki, Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Kayserispor Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlandı?

Spor 2023-08-12 23:59:54

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇ SONUCU! Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Son şampiyon yıkılmadı!

Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta ekranı futbolseverler tarafından yoğun bir şekilde sorgulandı. Sezonun ilk karşılaşmasına çıkan iki takım da galibiyet hedefliyordu. 2022-2023 sezonunu lig şampiyonu olarak tamamlayan Sarı - Kırmızılı ekip, Kayserispor'a RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda konuk oldu. Kayserispor Galatasaray maç sonucu araştırılıyor. Peki, Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-08-12 23:57:45

Galatasaray Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray Kayserispor maç sonucu

Galatasaray Kayserispor maçı Süper Lig'in 29. haftasında NEF Stadyumu'nda oynandı. Maçta Hakem Mustafa Kürşad Filiz düdük çaldı. Filiz'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Candaş Elbil yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan oldu. Peki, Galatasaray Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-04-14 23:17:22

Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Kayserispor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trabzonspor ile Kayserispor Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Trabzonspor Kayserispor maçının yayın saati ve kanalı sporseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Kayserispor maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 31-03-23 09:48

Antalyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor Kayserispor maçı Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Antalya Arena'da oynanıyor. Heyecanla beklenen karşılaşmaya dair detaylar merak konusu oldu. Maçın yayın saati ve kanalı sporseverler tarafından merak konusu oldu. Antalyaspor Kayserispor maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Antalyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 11-03-23 19:54

Enkazdan 119 saat sonra Fenerbahçe formayla çıkmıştı, Kayserispor deplasmanında takımla buluştu! O sözleri herkesi duygulandırdı

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin 119. saatinde enkazdan üzerinde Fenerbahçe formasıyla çıkarılan Kamilcan Ağdaş, Kayseri'de Fenerbahçeli futbolcular ve Teknik Direktör Jorge Jesus ile bir araya geldi. 16 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı kendisiyle yapılan röportajda herkesi duygulandırdı.

Spor 06-03-23 10:24

TOD TV ile ŞİFRESİZ Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kayserispor Fenerbahçe maçı canlı ve şifresiz olarak ekrana gelecek. Süper Lig'in 24 haftasında Kadir Has Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya ilişkin ayrıntılar merak edilirken sporseverler internette şifresiz Kayserispor Fenerbahçe maçı canlı izle ekranını araştırıyor. Jorge Jesus'un öğrencileri konuk oldukları Kadir Has Stadyumu'ndan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 04-03-23 22:58

Kayserispor Fenerbahçe maçı ÜCRETSİZ mi, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Kayserispor ile Fenerbahçe Süper Lig'in 24 haftasında Kadir Has Stadı'nda karşılaşacak. Maçta, Hakem Atill Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak. Kayserispor Fenerbahçe maçının yayın saat, kanalı ve muhtemel 11'leri arama motorlarında sorgulanıyor. TOD TV Kayserispor Fenerbahçe maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor 04-03-23 22:57

Kayserispor'dan Fenerbahçe taraftarının stadyuma alınmaması kararına yönelik açıklama: 'Üzgünüz!'

Kayseri İl Güvenlik Kurulu, 4 Mart Cumartesi günü saat 19.00'daki mücadeleye Fenerbahçe taraftarının alınmamasına yönelik karar almıştı. Bu durum sonrasında Kayserispor Yönetimi bir açıklama yayımladı.

Spor 28-02-23 19:02

Kayserispor - Fenerbahçe maçı seyircisiz mi oynanacak? Kayserispor - Fenerbahçe maçı için seyirci kararı!

Kayserispor - Fenerbahçe maçına dair Kayseri İl Güvenlik Kurulu tarafından son dakika açıklamasında bulunuldu. 4 Mart Cumartesi günü saat 19.00'daki mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada 'seyirci kararı' detay dikkat çekti. Basında yer alan haberler sonrası birçok kişi araştırma yapıyor. Peki, Kayserispor - Fenerbahçe maçı seyircisiz mi oynanacak? İşte, Kayserispor - Fenerbahçe maçına ilişkin yapılan açıklama...

Spor 28-02-23 13:09

Giresunspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Giresunspor ile Kayserispor, Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketi sebebiyle ertelenen maçını oynuyor. Ev sahibi takım, 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından lige verilen ara sonrası bugün oynanacak maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Giresunspor Kayserispor maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Giresunspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 26-02-23 01:00

Kayserispor Başakişehir maçı ne zaman, saat kaçta? Kayserispor Başakişehir maçı hangi kanalda?

Kayserispor ile Başakşehir Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Ev sahibi takım, bu maçtan da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Kayserispor Başakişehir maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Kayserispor Başakişehir maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 02-02-23 13:49

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇ SONUCU! Siyah Beyazlı ekip Kayserispor karşısında 2-0 galip geldi!

Kayserispor ile Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri sporseverler tarafından merak konusu oldu. Şenol Güneş'in öğrencileri rakip sahadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyordu. Kayserispor Beşiktaş maçı canlı izle ekranı internette araştırıldı. Peki, Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlandı? İşte ilk 11'ler...

Spor 22-01-23 21:38

Antalyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor Kayserispor maçı canlı yayın bilgileri!

Antalyaspor ile Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu maçında karşılaşacak. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Maçta Hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın'ın yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ve Cemil Tunç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alpaslan Şen olacak. Antalyaspor Kayserispor maçı canlı izle ekranı araştırılıyor. Peki, Antalyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-01-23 14:49

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda?

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı için heyecan dorukta. Süper Lig'in 17. haftasında Kadir Has Stadı'nda oynanacak maçın yayın saati, kanalı ve 11'leri merak konusu oldu. Kayserispor Fatih Karagümrük maçı canlı izle ekranı sporseverler tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Kayserispor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 04-01-23 15:30

Alanyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor Kayserispor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Alanyaspor ile Kayserispor, Spor Toto Süper Lig 16. haftasında Alanya Oba Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Maçın yayın saati ve kanalı merak konusu olurken sporseverler de arama motorlarında Alanyaspor Kayserispor maçı canlı izle ekranını araştırmaya başladı. Peki, Alanyaspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri...

Spor 28-12-22 15:34

Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Galatasaray maçı şifreli mi şifresiz mi?

Kayserispor Galatasaray maçına saatler kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak maçta, hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olarak açıklandı. Birçok kişi internette "Kayserispor Galatasaray maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi şifresiz mi?

Spor 15-10-22 17:30

Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, ne zaman, saat kaçta? Süper Lig Kayserispor Galatasaray maçı canlı yayın bilgisi!

Kayserispor ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen mücadeleyi, hakem Arda Kardeşler yönetecek. Teknik direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı Sarı Kırmızılı ekip sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Sporseverler internette "Kayserispor Galatasaray maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 15-10-22 08:46

KAYSERİSPOR TARBZONSPOR MAÇI CANLI İZLE! Kayserispor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler!

Kayserispor Trabzonspor maçı için geri sayım sürüyor. Spor Toto Süper Lig’in 8.haftasında Kadir Has Şehir Stadı'nda oynanacak maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Ata Yıldırım yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. "Kayserispor Trabzonspor maçı canlı izle" konu başlığı arama motorlarında sorgulanıyor. Taraftarın heyecan beklediği maç öncesi ilk 11'ler de belli oldu. Peki Kayserispor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 01-10-22 16:19

KAYSERİSPOR TRABZONSPOR MAÇI İZLE! Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Kayserispor ile Trabzonspor Süper Lig'in 8. haftasında karşılaşacak. Maç, Kadir Has Şehir Stadı'nda oynanacak. Maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Ata Yıldırım yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. Birçok kişi internette "Kayserispor Trabzonspor maçı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 01-10-22 16:17

Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Kayserispor Trabzonspor maçının canlı yayın bilgisi ve ilk 11'ler!

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek. Heyecanla beklenen karşılaşma, Kadir Has Şehir Stadı'nda oynanacak. Maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Ata Yıldırım yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. Peki, Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Kayserispor Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Spor 01-10-22 16:16

Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Trabzonspor maçında ilk 11'ler!

Kayserispor ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Ümit Öztürk'ün yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Ata Yıldırım yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. Peki, Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Kayserispor Trabzonspor maçının ilk 11'leri...

Spor 01-10-22 16:15

HATAYSPOR KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE! Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor Kayserispor maçı için heyecan dorukta. Süper Lig'in 7. haftasında Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesi birçok kişi arama motorlarında 'Hatayspor Kayserispor maçı canlı izle!' konu başlığını sorguluyor. Teknik direktör Serkan Özbalta'nın çalıştırdığı bordo-beyazlılar maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 16-09-22 15:42

Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Hatayspor Kayserispor maçı şifreli mi?

Hatayspor ile Kayserispor Süper Lig'in 7. haftasında karşı karşıya gelecek. Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak olan maçta hakem Çağdaş Altay düdük çalacak. Altay'ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Furkan Ürün yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olarak açıklandı. Teknik direktör Serkan Özbalta'nın çalıştırdığı bordo-beyazlılar maçtan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor. Peki, Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Hatayspor Kayserispor maçı şifreli mi?

Spor 16-09-22 15:30

HATAYSPOR KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE! Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Hatayspor Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor ile kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen karşılaşma Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak. Teknik direktör Serkan Özbalta'nın çalıştırdığı bordo-beyazlılar maçtan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor. Maç öncesi birçok kişi 'Hatayspor Kayserispor maçı canlı izle' konu başlığını internette araştırıyor. Peki, Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 16-09-22 15:29

KAYSERİSPOR ANTALYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Kayserispor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kayserispor, Süper Lig'in 6. haftasında Kadir Has Şehir Stadı'nda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler heyecanla beklenen maç öncesi internette "Kayserispor Antalyaspor maçı canlı izle" konu başlığını sorgulamaya başladı. Maçın saati ve canlı olarak ekrana geleceği kanal merak konusu oldu. Peki, Kayserispor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 11-09-22 12:13

Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Kayserispor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, maç nerede oynanacak?

Fenerbahçe, Süper Toto Süper Lig 5. haftasında Kayserispor ile karşı karşıya mücadele edecek. Maçı seyretmek isteyen futbolseverler Fenerbahçe - Kayserispor maçının detaylarını arama motorlarında sorguluyor. Peki, Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Kayserispor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, maç nerede oynanacak? İşte merak edilenler...

Spor 03-09-22 17:01

Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler belli oldu mu?

Fenerbahçe, Süper Toto Süper Lig 5. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Kayserispor'u konuk edecek. Futbolseverler karşılaşmanın tarihi ile canlı olarak yayınlanacağı kanalı öğrenmek için arama motorlarında araştırma yapıyor. Heyecanla beklenen maçı Hakem Ali Palabıyık yönetecek. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler belli oldu mu?

Spor 02-09-22 13:18

Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Kayserispor Süper Toto Süper Lig 5. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada Hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertliler kendi sahalarından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 02-09-22 12:54

Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Fenerbahçe Kayserispor maçı saati ve kanalı!

Fenerbahçe Süper Toto Süper Lig 5. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Kayserispor'u ağırlayacak. Futbolseverler karşılaşmanın tarihi ile canlı olarak ekrana geleceği kanalı öğrenmek için arama motorlarında sorgulama yapmaya devam ediyor. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda?

Spor 02-09-22 12:50

KAYSERİSPOR GİRESUNSPOR MAÇI CANLI İZLE! Kayserispor Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kayserispor ile Giresunspor Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Kadir Has Şehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, heyecanla beklenen maç öncesi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki Kayserispor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Kayserispor Giresunspor maçı hangi kanalda?

Spor 28-08-22 17:52

BAŞAKŞEHİR - KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE! Başakşehir - Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir ile Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında kozlarını paylaşacak. Futbol severler geri sayım devam ederken, heyecanla beklenen karşılaşma öncesi internette araştırma yapmaya başladı. Peki Başakşehir - Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir - Kayserispor maçı canlı yayın bilgisi ve detaylar haberimizde...

Spor 21-08-22 17:46

Başakşehir - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir - Kayserispor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Başakşehir, Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor'u konuk edecek. Futbolseverler karşılaşmaya günler kala internette araştırma yapmaya başladı. Karşılaşmanın tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal merak konusu oldu. Peki Başakşehir - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir - Kayserispor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 17-08-22 14:28

Beşiktaş Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş maçı canlı izle!

Beşiktaş Kayserispor maçı bu akşam tüm futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Süper Lig'in 1. haftasında Beşiktaş kendi sahasında ligin zorlu rakibi Kayserispor ile karşılaşacak. Ligin ilk haftasında kazanarak taraftarını mutlu etmek isteyen Beşiktaş, sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak. Peki, Beşiktaş Kayserispor Süper Lig maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek?

Spor 06-08-22 17:17

Beşiktaş Kayserispor Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Kayserispor Süper Lig maçı bu hafta oldukça heyecan dolu bir mücadeleyi futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Spor Toto Süper Lig'in 1. hafta maçları bugün oynanacak mücadelelerle başlıyor. Süper Lig'de bu hafta kendi sahasında Kayserispor'la oynayacak olan Beşiktaş, ilk hafta maçını kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Peki, Beşiktaş Kayserispor Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor 05-08-22 16:33

Ziraat Türkiye Kupası ne zaman? Ziraat Kupası finali saat kaçta yayınlanacak? Kayserispor – Sivasspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası finali şifresiz nasıl izlenir?

Ziraat Türkiye Kupası final maçı araştırılmaları başladı. Merakla beklenen Ziraat Türkiye Kupası maçının ne zaman, saat kaçta oynanacağı araştırılıyor. Bu yıl şampiyonluğa iki Anadolu takımından biri ulaşmayı planlıyor. Kayserispor ile Sivasspor, bu tarihi kupayı evlerine götürmeye çalışacak. Peki, Kayserispor – Sivasspor maçı şifresiz mi, Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, saat kaçta oynanacak? sorularının ayrıntılı cevapları!

Spor 26-05-22 10:30

Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası final Kayserispor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçının ne zaman oynanacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Demir Grup Sivasspor, 2-1 yendiği yarı final karşılaşmasının rövanşında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak finale yükselmeyi başardı. Kırmızı beyazlılar, Kayserispor ile kozlarını paylaşacak. Peki Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası final Kayserispor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Kayserispor Sivasspor maçının tarihi...

Spor 12-05-22 12:38

Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Kayserispor maçı hangi kanalda? İşte ilk 11'ler!

Trabzonspor Kayserispor maçı Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Bordo-Mavililer; Boluspor ve Denizlispor'un ardından, son olarak Antalyaspor'u eleyerek yarı finale adını yazdırdı. Yarı final heyecanının yaşanacağı maç için geri sayım sürerken araştırma yapılmaya devam ediliyor. Heyecanla beklenen maçta ilk 11'ler belli oldu. Peki Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Kayserispor maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 19-04-22 19:51

Beşiktaş - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş - Kayserispor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş - Kayserispor maçı için heyecan dorukta. 2 takım Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşı karşıya gelecek. Merakla beklenen karşılaşma öncesi Beşiktaş - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş - Kayserispor maçı hangi kanalda? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte maça ilişkin detaylar...

Haber 02-03-22 08:51

Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman? Beşiktaş Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Kayserispor ile karşı karşıya geleceği maçın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı çalışma ile devam etti. Maçın saati, tarihi ve yayınlanacağı kanal merak konusu oldu. Peki Beşiktaş-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte yayınlanacağı kanal ve detaylar...

Spor 01-03-22 12:05

Bugün hangi maçlar var? Bugün oynanacak maçlar saat kaçta? 26 Şubat 2022 Cumartesi

Bugün hangi maçlar var? Süper Lig’de 27. hafta heyecanı devam ediyor. Dün oynanan Trabzonspor - Yukatel Kayserispor maçı ile Adana Demirspor - Fraport Antalyaspor maçı ile bu haftanın karşılaşmaları başlamış oldu. Peki Bugün hangi maçlar var? Bugün oynanacak maçlar saat kaçta? İşte 26 Şubat 2022 Cumartesi günü oynanacak maçlar...

Spor 26-02-22 19:21

Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Kayserispor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor Kayserispor maçı için geri sayım sürüyor. Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen maç öncesi Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Kayserispor maçı hangi kanalda? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte Trabzonspor Kayserispor maçı ile ilgili ayrıntılar...

Spor 25-02-22 18:41

Sakaryaspor’un SKRY Token arzı başladı! SKRY Token nereden alınır?

Adana Demirspor, Kayserispor derken şimdi de Sakaryaspor tokenini çıkardı. Dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, bugün saat 13.00’te Sakaryaspor’un SKRY Token’ını arz etti.

Finans 11-10-21 14:23

Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Aslan, Kayseri deplasmanında!

Süper Lig’de 6. hafta heyecanı devam ediyor. Bu sezon lige hızlı bir başlangıç yaptıktan sonra son 3 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Galatasaray, Kayserispor deplasmanına konuk oluyor. Galatasaray, Kayserispor deplasmanında galip gelerek, yaraları sarmak istiyor.

Spor 22-09-21 12:46

Beşiktaş Kayserispor hazırlık maçı saat kaçta, ne zaman? Beşiktaş Kayserispor maçı hangi kanalda?

Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig'in son şampiyonu siyah-beyazlılar, Kayserispor’u yenerek, 2’de 2 yapmanın planlarını yapıyor.

Spor 30-07-21 16:14

Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, muhtemel ilk 11'ler

Beşiktaş Kayserispor maçı, liderlik mücadelesinde büyük önem arz ediyor. Liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, son 2 haftada kaybettiği 4 puanın telafisini, ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor karşısında sağlamaya çalışacak. Sergen Yalçın ve Hamza Hamzaoğlu'nun taktik mücadele vereceği karşılaşma, ekran başından canlı izlenebilecek. Peki, Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, muhtemel ilk 11'ler !

Spor 24-04-21 15:55

Kayserispor Erzurum’a gitti

Hes Kablo Kayserispor yarın deplasmanda oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Erzurum’a gitti.Hes Kablo Kayserispor, Süper Lig’in 24.haftasında deplasmanda oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı için saat 14.00’de Erzurum’a gitti.

Yurthaber 06-02-21 15:26

Hes Kablo Kayserispor - Aytemiz Alanyaspor maçı ertelendi

Hes Kablo Kayserispor Kulübü, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla 2 Şubat Salı günü oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor maçının ertelendiğini duyurdu.Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:“ 2 Şubat Salı günü saat 16.00’da Kadir Has Stadyumunda oynanacak olan Hes Kablo Kayserispor - Aytemiz Alanyaspor 23.

Yurthaber 30-01-21 20:15