Medya Ve İletişim Haberleri

Medya ve İletişim mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Medya ve İletişim Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Üniversite hazırlık aşamasında olan öğrenciler sınav stresinin yanı sıra tercih edecekleri bölümlerin iş imkânlarının da neler olduğunu merak ederler. Bu yüzden ilgili oldukları bölümleri araştırırken çoğunlukla mezun olduktan sonra nereler çalışılır, iş imkânları nasıldır gibi konuların da araştırmasını yaparlar. Son yıllarda araştırma sayısı artan bölümlerden biri de Medya ve İletişim bölümüdür. Peki, Medya ve İletişim mezunları ne iş yapar?

Egitim 24-03-2023 17:58

RTÜK'ten medyada yabancı fon tartışmalarına ilişkin açıklama

RTÜK yabancı kurum ve kuruluşların fonlarıyla Türkiye'de faaliyet gösteren medya kanalları ile ilgili açıklama yaptı. Düzenleme ve denetleme faaliyetlerinin titizlikle yürütüldüğünü belirten RTÜK, "Yerli ve milli medyamız yalnız ve sahipsiz değildir" açıklamasında bulundu.

Haber 23-07-2021 19:24

Prof. Dr. Martin Löffelholz, İstanbul Ticaret Odasında konferans verdi

Ilmenau Teknik Üniversitesi Medya ve İletişim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Martin Löffelholz: - "İletişim disiplininde karışık bir portfolyö, teoriler ve araştırma metotları var. İletişim disiplininde günümüzde yaşanılan problemler bu teori ve metotların 20. yüzyıldaki kitle medyasına göre yapılmasından kaynaklanıyor. 20. yüzyılda yapılan bu teorilerin ve metotların iletişim dünyasına faydalı hale getirilmesine çalışılıyor" - İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay: - "İletişim büyük bir denize benziyor. Bu denizde gemiyi yüzdürmek maharet ister. Fırtınada yapacaklarınız ayrı. Sakin sularda giderken yapacaklarınız ayrı. Suyun üstünde durmak yetmez, hedefe doğru ilerlemek de gerek" - İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu: - "Birçok alanda olduğu gibi iletişimde de çok hızlı gelişmeler oluyor, yapay zekâ ile insan-makine ilişkileri yeni bir boyuta ulaşıyor. Bir yandan geleneksel iletişim yeni bir boyuta evrilip dönüşürken bir yandan da yeni teknolojilerle tanışıyoruz"

Finans 22-11-2019 16:18

Diğer Haber Etiketleri

Medya Ve İletişim

Medya Ve İletişim Hakkındaki Haberler Mynet'te. Medya Ve İletişim Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.