Menemen Nasil Yapilir Haberleri

İstanbul Boğazı'nda menemen yemek istedi! 18 bin TL'lik fiyatı görünce şaşkına döndü...Sosyal medya inanmak istemedi: 18 bin TL'yi yerim daha iyi

TikTok'ta 'yunusemreozhann' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi İstanbul Boğazı'nda kahvaltı yapmak isterken fiyatları görünce şaşkına döndü. Menemenin fiyatının 18.900 TL olduğunu görünce o anları sosyal medyadan paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları fiyata inanmadı.

Trend 2024-06-23 08:56:55

Çakallı menemeni tarifi: Çakallı menemeni nasıl yapılır?

Hem yapımı kolay hem de tadına doyum olmayacak bir menemen tarifi arıyorsanız Çakallı menemeni tarifi tam da size göre! Samsun şehri ile özdeşleşmiş olan Çakallı menemeni tarifini yaparak her öğün Çakallı menemeni tüketebilir ve servis edebilirsiniz.

Yemek 2024-05-18 16:59:06

İzmir’de Hıdırellez coşkusu

İzmir’in Selçuk ve Menemen ilçelerinde, onlarca kişinin bir araya geldiği Hıdırellez etkinliklerinde renkli görüntüler yaşandı, Hıdırellez sevinci sokaklara taştı.

Yurthaber 2024-05-06 11:33:49

Amedspor TFF 1. Lig'e yükseldi! Tüm stat sahaya indi, böyle şampiyonluk kutlaması görülmedi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor son haftada Menemen Belediyespor'u konuk ederken mücadele golsüz beraberlikle tamamlandı. Bu sonuçla şampiyonluğunu ilan eden Amedspor TFF 1. Lig'e yükselmesi kentte büyük sevince neden oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-04 18:33:48

Menemen tarifi: Menemen nasıl yapılır?

Menemen, Türk mutfağına ait olan eşsiz bir lezzettir. Menemen tarifimizi ise mutlaka denemelisiniz. Püf noktalarına dikkat ederek ve tarife birebir uyarak 'efsane' bir menemen yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 15:03

Yılmaz Vural yönetimindeki Menemen FK, 5’te 5 yaptı

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynadığı son 5 maçını kazanarak galibiyet serisine imza attı. Yılmaz Vural ve öğrencileri, son yenilgilerini Şubat 2024’te oynanan Kastamonuspor deplasmanında almıştı.

Spor 04-04-24 12:47

Menemen’de Pehlivan farklı kazandı

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, en yakın rakibine yaklaşık 12 bin oy fark atarak kazandığı seçim zaferi sonrası hemşehrileriyle buluştu.

Yurthaber 01-04-24 08:54

İzmir'e bir serbest bölge daha kuruluyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Menemen Serbest Bölgesi'nin de kurulma çalışmaları dosyasının Bakanlık tarafından bugün itibarıyla bitirildiğini ve Cumhurbaşkanlığına sevk edileceğini söyledi.

Yurthaber 19-03-24 07:45

Menemen'de önemli bir yatırım daha! 100. Yıl Köprülü Kavşağı açıldı

Menemen Belediyesi tarafından yaptırılan 100. Yıl Köprülü Kavşağı törenle hizmete açıldı. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Hamza Dağ, açılışta yaptığı konuşmada, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan'ın 3 yıl gibi bir sürede AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerini verdiğini ifade etti.

Haber 14-03-24 10:01

Haluk Levent telefonunu götürene menemen yapacak! Akşam misafirim olsun

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, New York'taki konserine gitmek için havalimanında check-in işlemini yaptı. Ama sanatçı telefonunu arabada unuttuğunu fark etti. Konserini iptal etmek istemeyen Levent, Twitter'dan yardım çağrısında bulundu.

Magazin 02-02-24 11:58

Menemen'de 5 ruhsatsız silah ele geçirildi

İzmir'in Menemen ilçesinde yapılan aramalarda 5 ruhsatsız silah ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 25-01-24 08:17

Airfryer menemen tarifi: Airfryer'da menemen nasıl yapılır?

Birçok farklı yiyeceği, atıştırmalığı, yemeği veya tatlıyı Airfryer ile kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Airfryer ile hem daha az kalorilerde hem de çok daha sağlıklı olacak şekilde yemekleri kısa süreler içinde pişirebilirsiniz. Uzun pazar kahvaltı sofralarınızı da Airfryer’da hazırlayacağınız çeşitli lezzetlerle renklendirebilirsiniz. Türk mutfağında kahvaltıların ve hatta diğer öğünlerin gözdelerinden biri olan menemeni de Airfryer ile kısa sürede yapabilirsiniz.

Yemek 19-01-24 16:55

Yılmaz Vural yeni yaşını kutladı, futbolcuların yaptığı sürpriz herkesi güldürdü! Doğum günü pastasında esprili yazı

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK'nın teknik direktörü Yılmaz Vural geçtiğimiz günlerde 71. yaşını kutlarken, doğum günü pastasındaki esprili yazı herkesi güldürdü.

Spor 04-01-24 10:59

Yılmaz Vural'dan sihirli dokunuş! Menemen FK kendine geldi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, Yılmaz Vural’ın takımın başına geçmesiyle birlikte son 6 müsabakada 4. galibiyetini elde etti. Bu sonuçlarla birlikte Menemen FK, play-off hattının 1 puan gerisinde haftayı tamamlamış oldu.

Spor 11-12-23 12:21

Ağır hasarlı binanın beton bağlama noktasından tepsi çıktı! Menemen yapan işçilerden kalmıştır

Adana'da yıkımı devam eden ağır hasarlı İnci Apartmanı'nın beton bağlama noktasında tepsi çıktı. Tepsinin fotoğrafını çeken işçiler fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Vatandaşların şok olduğu tepsiye Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, "İşçiler menemen yapıp unutunca birisi onu oraya koymuştur" dedi.

Haber 24-11-23 11:49

İzmir'de bir kişinin düğüne katılanların üzerine silahla ateş açması sonucu 1 çocuk öldü, 7 kişi yaralandı

İzmir'in Menemen ilçesinde bir kişinin düğüne pompalı tüfekle ateş açması sonucu 1 çocuk öldü, 7 kişi yaralandı.

Yurthaber 17-11-23 07:15

Yılmaz Vural'ın sözleşmesine koydurduğu özel madde ortaya çıktı!

Kariyerine Menemen FK'da devam eden Yılmaz Vural'ın sözleşmesindeki madde ortaya çıktı. Türkiye'nin en çok takım çalıştıran hocalarından biri olan Yılmaz Vural'ın sözleşmesine koydurduğu madde sosyal medyada gündem oldu.

Spor 15-11-23 09:23

Yılmaz Vural'ın sözleşmesindeki o madde sosyal medyanın gündemine oturdu! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takım'dan teklif gelirse feshedilecek

Türk futbolunun tecrübeli çalıştırıcısı Yılmaz Vural, 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen FK'nın başında yer alıyor. 26 Ekim'de göreve getirilen ve çıktığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alan Vural'ın sözleşmesinde yer alan özel madde sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 14-11-23 14:04

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, kaç rekat? Diyanet 3 Kasım 2023 cuma saatleri ve cuma namazı kılınışı!

Cuma namazı kılınışı internette araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cuma hutbesi konusunu "Zulme rıza göstermek zulümdür" olarak belirledi. Cuma namazı nasıl kılınışı ile ilgili detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il 3 Kasım 2023 cuma vakitleri ile cuma namazı kılınışı hakkında bilgiler...

Haber 03-11-23 11:39

Yılmaz Vural'ın yeni adresi belli oldu! 2. Lig ekibi Menemen FK ile anlaşmaya vardı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural’ın getirildiğini açıkladı.

Spor 26-10-23 13:58

MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 16 Ekim 2023 MasterChef mavi ve kırmızı takım yarışmacıları

MasterChef All Star'da kaptanlık oyununu kazanan isim ve yeni takımlar merak edildi. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 16 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde haftanın kaptanlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar menemen tarifi yaptı. Peki, MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 16 Ekim MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 17-10-23 07:58

MasterChef MENEMEN TARİFİ! Menemen nasıl yapılır, soğanlı mı soğansız mı olur? İşte malzemeleri

Menemen tarifi MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Menemen, Türk mutfağının vazgeçilmez kahvaltı lezzetlerinden biri olarak kabul edilir. Adını İzmir'in Menemen ilçesinden alan bu yemek, hızlıca hazırlanabilen, lezzetli ve besleyici bir seçenektir. Menemen'in temel malzemeleri domates, biber ve yumurtadır. Yıllardır süregelen tartışmalardan biri olan menemen soğanlı mı soğansız mı olur sorusunun net bir yanıtı yoktur. İşte nefis menemen tarifi...

Yemek 16-10-23 18:54

Türkiye’nin en iyi rahvan atları Menemen’de yarıştı

Menemen Belediyesi tarafından 9’uncu kez düzenlenen Rahvan At Yarışları nefes kesen mücadelelere sahne oldu.

Yurthaber 11-09-23 13:15

Masterchef jürisi Somer Şef'ten menemen itirafı! Soğanlı mı soğansız mı olur?

Masterchef Jürisi Somer Sivrioğlu katıldığı Youtube programında merak edilenleri yanıtladı. Roksan Kunter'in sunduğu programda Somer Şef Avustralya'da başlayıp Türkiye'de devam eden işlerinin yanı sıra Masterchef'te sağladığı başarı ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Masterchef'te yer alan yemeklerin programın yayınlandığı akşam en çok verilen siparişler olduğunu da ekledi.

Haber 10-09-23 15:56

Esenyurt'ta cep telefonu hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi

İzmir'in Menemen ilçesinden başlayıp, Manisa'nın Sarıgöl ilçesine kadar uzanan 17 bin 500 kilometrekarelik Gediz Nehri Havzası'ndaki üreticiler, büyük bölümü ihraç edilen üzümlerini kurutmak için güneşe serdi.

Yurthaber 31-08-23 13:49

Gediz Nehri Havzası'nda üzümler güneşe serildi

İzmir'in Menemen ilçesinden başlayıp, Manisa'nın Sarıgöl ilçesine kadar uzanan 17 bin 500 kilometrekarelik Gediz Nehri Havzası'ndaki üreticiler, büyük bölümü ihraç edilen üzümlerini kurutmak için güneşe serdi.

Yurthaber 31-08-23 12:00

Üniversiteyi kazanana belediyeden 5 bin lira

İzmir'de Menemen Belediyesi yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Bu kapsamda belediye, 2022- 2023 döneminde üniversiteyi bitiren gençlerin hayata atılma süreçlerine katkıda bulunmak adına 5'er bin TL ödeme yapılacağını duyurdu.

Haber 19-08-23 14:45

İzmir'de su kesintisi! İzmir'de sular ne zaman gelecek, saat kaçta? 7 Ağustos 2023 Menemen ve tüm ilçelerde kesinti listesi

İzmir'in birçok ilçesinde su kesintisi yaşanacağı belirtilirken İZSU'dan konuya dair yapılan açıklama merak konusu oldu. İZSU su kesintisi listesi içerisinde yer alan ilçeler İzmirli vatandaşlar tarafından incelenmeye başlandı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek, saat kaçta? İşte 7 Ağustos 2023 Pazartesi İzmir su kesintisi listesi...

Haber 07-08-23 08:13

Menemen'de ana isale hattının patlaması su baskınlarına neden oldu

İzmir'in Menemen ilçesinde ana isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle iki mahallede su baskınları yaşandı.

Yurthaber 07-08-23 07:20

İzmir Menemen'de ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

İzmir'in Menemen ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Yurthaber 01-08-23 15:25

Menemen nasıl yazılır? Menemen mi melemen mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimiz kelime haznesi açısından çok zengin bir dil olarak bilinmektedir. Bundan kaynaklı bazı kelimelerin yazılış biçiminde yazım hatasına çok fazla rastlanılmaktadır. Bu hataların düzeltilmesi için sözlüklerden yararlanılması gerekmektedir. İmla yanlışı yapılan sözcükler arasında yiyecek isimleri de bulunmaktadır. Bu yiyeceklerden biri de menemendir. Bu sözcük yiyecek olmasının yanı sıra bir ilçe ismi olarak da karşımıza çıkmaktadır. Peki, menemen nasıl yazılır, TDK’ye doğru yazılışı nedir?

Egitim 26-07-23 19:26

Binlerce liralık vurgun! Vatandaş şikayet etti, müteahhidin oyunu ortaya çıktı

İzmir'de bir vatandaşın İzmir Valiliği'ne yaptığı başvuru, büyük bir vurgunu ortaya çıkardı. Menemen ve Çiğli ilçelerinde bir müteahhitin, yaptığı daireleri birden fazla kişiye satıp, kat karşılığı bina yapma vaadinde bulunduğu arsa sahiplerini de sözleşmeye aykırı hareket ederek dolandırdığı öne sürüldü. Müteahhit ile aralarında aile üyeleri ve emlakçılarında olduğu 7 kişi operasyonla yakalandı. 6 şüpheli adli kontrolle serbest kalırken, müteahhit ise tutuklandı. İşte olayın detayları...

Haber 21-07-23 10:50

İzmir'deki orman yangını kontrol altına alındı

İzmir'in Menemen ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı.

Haber 30-06-23 18:14

KURBAN ETİ NASIL SAKLANIR? Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte püf noktaları

Kurban eti nasıl saklanır merak ediliyor. Kurban bayramının ikinci gününde kurban kesme ibadetini yerine getiren vatandaşlar kalan etlerini nasıl muhafaza edeceklerini araştırıyorlar. Etin bozulmasını önlemek için doğru saklanması çok önemli. Ayrıca kesim sonrası etin bakteri ile enfekte olmaması için doğru şekilde saklanması gerekli. Peki, Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte tüm merak edilenler...

Haber 29-06-23 15:43

Ehliyetini kaptırmıştı! Mahkemeden dikkat çeken karar: Emsal niteliğinde

25 Nisan'da yaşanan olayda, otomobiliyle girdiği trafik çevirmesinde yapılan ölçümde 0.51 promil alkollü çıkan 32 yaşındaki H.K'ye 5 bin 96 lira idari para cezası uygulandı, sürücü belgesine de el konuldu. İzmir Menemen Sulh Ceza Hakimliği ise alkol kontrolünde yasal sınırı 0.01 promille aşınca ehliyetini el konulup, 5 bin 96 lira idari para cezası kesilen H.K.'nin itirazını haklı buldu. Kararı değerlendiren sürücünün avukatı, "Bu kararın emsal niteliğinde olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

Haber 26-05-23 11:14

İZMİR SEÇİM SONUÇLARI SON DURUM 2023: 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili İzmir seçim sonuçları oy oranları

İzmir seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Urla ilçelerinde oy kullanan seçmenler İzmir seçim sonuçlarını yakından takip ediyor. İzmir seçim sonuçları canlı takip ekranı ve detaylar haberimizde...

Haber 15-05-23 14:43

İzmir'de özel hastaneye kamu zararı operasyonu

İzmir'in Menemen ilçesinde özel bir hastanenin sahibi, çalışanları ve doktorların da bulunduğu 14 kişi, yapılmamış tedavi ve işlemleri yapılmış gibi göstererek kamu zararına neden oldukları suçlamasıyla gözaltına alındı.

Yurthaber 14-04-23 13:10

İzmir'de kamyonla tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü

İzmir'in Menemen ilçesinde, kamyonla çarpışan tırın sürücüsü hayatını kaybetti.

Yurthaber 05-04-23 14:53

İşten çıkarılan apartman görevlisi sinir krizi geçirip bütün eşyalarını yaktı

İzmir’in Menemen ilçesinde apartman görevlisi olarak çalışan bir kişi, iş akdinin feshedilmesi üzerine lüks site önünde televizyonundan, buzdolabına kadar bütün eşyalarını benzin döküp ateşe verdi.

Yurthaber 15-03-23 10:03

9 Mart 2023 Menemen İzmir TOKİ kura çekilişi sonuçları isim listesi açıklandı mı?

TOKİ İzmir kura çekilişi canlı olarak YouTube'da ekrana geliyor. TOKİ İzmir kura çekilişi sonuçları Menemen için yapılan çekiliş sonrası erişime açılacak. Yarın Güzelbahçe, Urla ve Selçuk için, Cumartesi günü ise Torbalı, Seferihisar için gerçekleştirilecek olan çekilişler haftanın son günü ise Aliağa ve Kemalpaşa için yapılacak. TOKİ İzmir kura çekilişi sonuçları isim listesi ile ilgili detaylar ve bilgiler haberimizde...

Finans 09-03-23 19:30

Menemen yapmanın maliyeti yüzde 88 arttı! Domates, soğan, biber ve yumurta… 17 TL iken şimdi 32 TL’ye sofraya geliyor

Menemenin maliyeti domates, soğan, biber ve yumurtadaki fiyat artışlarıyla katlandı. Geçtiğimiz yıl Şubat ayında 17 liraya mal edilen menemenin bu yılki fiyatı 32 lirayı aştı. En büyük artış ise 1 senede yüzde 572 zamlanan kuru soğanda gerçekleşti.

Finans 06-03-23 11:24

Kahvaltının vazgeçilmezi soğanlı menemen tarifi! Soğanlı menemen nasıl yapılır?

Kahvaltıda ne yapılır diye düşünüldüğünde ilk akla gelen tarifler arasında yer alan menemen sevilerek tüketiliyor. Soğanlı ve soğansız tartışmaları sosyal medyada oldukça gündem olan menemenin bu tarifi soğanla hazırlansa da kendi zevkinize göre malzemeleri değiştirmeniz mümkün. Tam kıvamında soğanlı menemen tarifi nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 05-03-23 10:52

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 21-02-23 08:56

Menemen soğanlı mı, soğansız mı olur? Dikkat çeken anket sonucu! Yüzde 59...

'Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı?' tartışmasını yeniden alevlendirecek bir çalışmaya imza atıldı. Bir anket firması tarafından gerçekleştirilen kahvaltı araştırmasının sonuçları dikkat çekti. Ankete göre, katılımcıların yüzde 59,8’i soğanlı menemen, yüzde 40,2’si soğansız menemen tercih ediyor. İşte dikkat çeken anketin sonuçları...

Haber 12-01-23 17:51

Ünlü YouTuber Murat Soner, yılın 'en saçma ve en kötü' yerli dizilerini Altın Menemen'de açıkladı!

Youtube'da dizi eleştirileri yapan Murat Soner, yılın 'en kötü' ve 'en saçma' yerli dizilerini seçmek için Altın Menemen Ödülleri düzenledi. YouTuber Murat Soner, gecede takipçilerinin oylamaları sonucunda seçilen dizi, sahne ve oyuncuları açıkladı. YouTube'dan canlı olarak yayınlanan program ise 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Magazin 05-12-22 20:33

Menemen FK’de 3 oyuncu kadro dışı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta son 4 haftada galibiyetle tanışamayan Menemen FK, 3 oyuncusunu kadro dışı bıraktı.

Spor 01-12-22 14:43

Özel gereksinimli Rabia’nın düğün hayali gerçek oldu

İzmir’in Menemen ilçesinde yaşayan özel gereksinimli genç kızın düğün hayali gerçek oldu.

Yurthaber 25-11-22 12:33

WhatsApp'a yeni özellikler geldi! Bunlardan biri Sonunda bu da oldu dedirtti: Artık Menemen soğanlı mı olur yoksa soğansız mı? diye sorabilirsiniz

WhatsApp'a iki yeni özellik eklendi. Eklenen iki yeni WhatsApp özelliğinden biri ise kullanıcılara "sonunda bu da oldu" dedirtti. Bu özellik, özellikle "Bir mesaj gelsin de nasıl gelirse gelsin" diye telefonunun ucunda bekleyenlerin derdine derman olacak. Kullanıcıların fazlasıyla dikkatini çekecek gibi görünen yeni özellik, WhatsApp'ın mobil sürümünde kullanıma sunuldu. WhatsApp'ın ikinci özelliği ise insanlara "Menemen soğanlı mı olur yoksa soğansız mı?" diye sorabilmenizi sağlayacak!

Haber 17-11-22 11:16

İzmir'de komşular arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı

İzmir'in Menemen ilçesinde komşular arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 09-11-22 08:47