Meze Çeşitleri Haberleri

Her masada tadına doyulamayacak kadar leziz ve pratik meze çeşitleri

Mezeler sofralarımıza renk ve lezzet katan pratik yiyecekler. Sohbeti de yemekten alınan keyfi de artırıyor. Peki kolayca hazırlayabileceğiniz lezzetli mezeler hangileri? Gelin hep birlikte içerikteki tarifleri inceleyelim.

Yemek 12-02-2024 13:47

YILBAŞI MEZELERİ nelerdir, nasıl yapılır? Yılbaşı mezeleri ve tarifleri!

Yılbaşı sofrası denilince akla ilk gelenlerden biri de yılbaşı mezeleridir. 2023'e sayılı saatler kala leziz meze tarifleri de sorgulanmaya başlandı. Haberimizde havuç tarator, rus salatası, acuka, haydari gibi mezelerin tarifini derledik. Peki yılbaşı mezeleri nelerdir, nasıl yapılır? İşte yılbaşı mezeleri ve tarifleri...

Yemek 31-12-2022 15:19

En sağlıklı meze: Ispanak borani tarifi! Ispanak borani nasıl yapılır?

Ispanak, kış aylarının en sağlıklı sebzeleri arasında bulunuyor. Yüksek miktarda demir ve kalsiyum içeren ıspanağın çeşitli tarifleri yapılıyor. En lezzetli mezelerden olan ıspanak borani tarifi oldukça seviliyor. Ispanak borani nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 31-10-2022 22:55

Çakızdez yapımı: Merak edenler için çakızdez tarifi

Bir Kıbrıs mezesi ile karşınızdayız sevgili okur. Çakızdez ya da çakızdez, yeşil zeytinin başrolde olduğu oldukça pratik bir tariftir. Sofraların en lezzetli soğuk mezelerinden biri olan çakızdez yapımı son derece kolaydır. Denemek isteyenler için tarifini paylaşıyoruz, buyursunlar.

Yemek 11-12-2019 17:29

Meze Çeşitleri

Meze Çeşitleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Meze Çeşitleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.