Mina Akdin Haberleri

Kızıl Goncalar'daki o sahne gündem oldu! Cüneyd ve Zeynep'in sahnesine yorum yağdı! 'Senden kaçıp okuyayım diye'

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Mina Demirtaş'ın canlandırdığı Zeynep karakterinin sahneleri damga vurdu. İkili arasındaki diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 2024-04-02 09:53:01

Ünlü iş insanı 10 milyonluk ultra lüks otomobille kaza yaptı! Ferrari pert oldu... Eşi Türkiye'nin günlerce konuştuğu özel jet kazasında hayatını kaybetmişti

Ünlü iş insanı yaklaşık 10 milyon TL değerindeki ultra lüks otomobil Ferrari ile Kemerburgaz-Göktürk yolunda seyrederken kayganlaşan yolda kontrolü kaybedip bariyerlere çarptı. Araç kullanılamaz hale gelirken, Urfalı ise yara almadan kurtuldu. Urfalı’yı arkadaşı aracıyla olay yerinden alıp götürürken, yaşananlar kameralarına yansıdı. Urfalı’nın hamile eşi Burcu Gündoğar Urfalı, 2018'de Mina Başaran’ın bekarlığa veda partisi dönüşü meydana gelen İran’daki özel jet kazasında hayatını kaybetmişti.

Haber 2023-12-07 15:50:12

İyilik'in Nehir'i Mina Akdin kimdir, kaç yaşında? Mina Akdin hangi yapımlarda rol aldı?

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen başrollerinde Hatice Şendil ve İsmail Demirci'nin yer aldığı İyilik dizisinde hayat verdiği Nehir karakteriyle büyük beğeni toplayan Mina Akdin sempatik tavırları ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekmişti. Şimdilerde Aile Çıkmazı filmiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Mina Akdin'in kim olduğu ise merak edildi. Peki, Mina Akdin kimdir, kaç yaşındadır? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 2023-08-25 14:01:00

Son dakika: Süper Lig devi, yıldız stoperi bedavaya getiriyor! Ünlü gazeteci duyurdu...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'i 3. sırada bitiren Beşiktaş, gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde hazırlıklarını sürdüren ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen siyah - beyazlılarda transfer için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ın gündemindeki ismin Everton ile sözleşmesi biten Kolombiyalı stoper Yerry Mina olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 2023-06-25 19:39:55

Fenomen Mina Ceran şezlong pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan fenomen Mina Ceran, sevgilisi ile çıktığı tatilden paylaştığı pozları ile ilgi odağı oldu. Fenomen Mina Ceran şezlong pozlarıyla adeta takipçilerinin nefesini kesti.

Magazin 29-03-23 09:26

Fenomen Mina Ceran sütyensiz pozuyla büyüledi! Mahsun Kırmızıgül'ün gelin adayıydı

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi bulunan fenomen Mina Ceran, sütyensiz paylaşımıyla ilgi odağı oldu. Mor hırkasının içine bir şey giymeyen yıldıza takipçileri kayıtsız kalamadı. Mina Ceran, daha önce Mahmut Kırmızıgül ile uzun soluklu bir aşk yaşamıştı...

Magazin 12-01-23 15:52

Sütyen giymeyen Mina Ceran dekoltesinin her detayını paylaştı! Mahsun Kırmızıgül'ün gelin adayıydı...

Bir dönem adı Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş ile aşk dedikodularına karışan sosyal medya fenomeni Mina Ceran, Netflix'in dün gece gerçekleşen etkinliğine katıldı. Geceye iç çamaşırsız gelen Mina Ceran, göğüs dekoltesinin her detayını paylaştı.

Magazin 04-11-22 10:39

Ben Bu Cihana Sığmazam Suna kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Suna'sı Mina Derman nereli, sevgilisi var mı?

Ben Bu Cihana Sığmazam Suna hakkında birçok detay dizinin seyircileri tarafından araştırılıyor. Dizide Suna rolüne can veren Mina Derman'ın biyografisi, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak konusu oldu. Genç ve başarılı oyuncu Mina Derman, Ben Bu Cihana Sığmazam'ın dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Suna kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Suna'sı Mina Derman nereli, sevgilisi var mı? İşte Mina Derman hakkında detaylar...

Magazin 18-10-22 22:00

Real Madrid-Barcelona maçı öncesi Ester Exposito sürprizi!

İspanya LaLiga'nın 9. haftasında El Clasico heyecanı yaşanırken Real Madrid, sahasında ağırladığı ezeli rakibi Barcelona'yı 3-1 mağlup ederek zirveye yükseldi. Federico Valverde ve eşi Mina Bonino, El Clasico zaferi sonrası ev partisi düzenledi.

Spor 18-10-22 18:13

Reha Muhtar'ın Trans çocuklar vardır diyen Avukat Feyza Altun isyanı! Mina ve Poyraz'ı kurtaralım

Reha Muhtar'ın 2010 yılında boşandığı eski eşi Deniz Uğur, Muhtar'ın çocuklarına sözel ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia ederek velayetin kendisine verilmesi amacıyla dava açmıştı. Reha Muhtar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski eşi Uğur'un, "Trans çocuk vardır" diyen avukatı Feyza Altun için, "Mina ve Poyraz'ı kurtaralım" diyerek isyan etti.

Magazin 15-10-22 15:33

Deniz Uğur kızından geldiğini iddia ettiği mesajları paylaşmıştı! Reha Muhtar'dan yanıt gecikmedi

Deniz Uğur ve Reha Muhtar nafaka krizi sonrası darp iddialarıyla karşı karşıya geldi. Deniz Uğur, eski eşinin 13 yaşındaki kızları Mina'yı ellerinden ısırdığı ve şiddet uyguladığı iddialarıyla uzaklaştırma kararı aldırdı. Şiddet iddialarını reddeden Reha Muhtar'a kızının mesajlarıyla cevap veren Deniz Uğur'un paylaşımları kan dondurmuştu. İddialara yanıt veren Reha Muhtar, bunların para için yapılan manipülasyonlar olduğunu söyledi. Diğer yandan kızı Mina, ifadesini geri çekti.

Magazin 21-09-22 14:34

Ben Bu Cihana Sığmazam Suna kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Suna'sı Mina Derman kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde 'Suna' karakteri ile karşımıza çıkacak olan oyuncu Mina Derman'ın biyografisi merak konusu oldu. ATV'nin yeni dizisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam, 20 Eylül Salı akşamı yayın hayatına başlayacak. Diziyi izleyecek olan pek çok kişi dizi ve oyuncuları hakkında merak ettiklerini arama motorlarında sorguluyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Suna kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Suna'sı Mina Derman kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Mina Derman'ın hayatı...

Magazin 20-09-22 20:16

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Oktay Kaynarca'nın kızını oynuyor! Mina Derman eski başbakanın akrabası çıktı

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi kadrosu merak konusu oldu. Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu dizide genç oyuncu Mina Derman güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çekiyor. Kaynarca’nın dizideki kızı Suna’ya hayat veren Derman Mesut Yılmaz’ın yeğeni Siret Derman kızı çıktı.

Magazin 20-09-22 12:07

Reha Muhtar’dan endişelendiren paylaşım! Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?

Muhabir olarak başladığı kariyerine yorumculuğu ve haber sunuculuğunu da ekleyen Reha Muhtar, yaptığı işlerin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık adından söz ettirdi. Özellikle 2008-2010 yılları arasında evli kaldığı Deniz Uğur ile yaşadığı aşkla çok konuşulan Reha Muhtar, son dönemlerde eski eşi ile yaşadığı sıkıntılarla gündem oldu. Deniz Uğur'dan Mina ve Poyraz adında ikiz çocukları olan Muhtar, bu kez sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 17-09-22 07:17

Deniz Uğur ile Reha Muhtar’ın ikizlerini bir de şimdi görün!

Reha Muhtar ile Deniz Uğur'un evliliğinden dünyaya gelen ikizler Mina ve Poyraz büyüdü. Oyuncu Deniz Uğur'un kızı Mina Deniz ve oğlu Poyraz Deniz ile yaptığı paylaşım ünlü oyuncunun hayranları tarafından çok beğenildi. Reha Muhtar da zaman zaman çocuklarının fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşıyor.

Magazin 11-09-22 12:13

Su krizine dikkat çekmek isteyen Avustralyalı aktivist İstanbul'da koştu

Dünyada kuraklıktan etkilenen 200 bölgede maraton koşma hedefiyle yola çıkan ve 78. koşusunu İstanbul'da gerçekleştiren Mina Guli: ​​​- "İkinci bir gezegenimiz yok ve su krizi giderek ciddileşiyor. İklim değişikliği dünya çapında muazzam su sıkıntıları yaşadığımız anlamına geliyor. Uzun zaman bunu göz ardı ettik ama artık görmezden gelemeyiz"

Yurthaber 20-08-22 11:54

Avustralyalı aktivist küresel su sorunu için Tuz Gölü'nde maraton koştu

Dünyada kuraklıktan en çok etkilenen 200 yerde maraton koşma hedefiyle yola çıkan Mina Guli: - "Küresel anlamda çok büyük bir su krizinin ortasındayız. En büyük problemse bunun görünmez oluşu. Pek çok insan bunu görmüyor ya da hiç fark etmemiş" - "Şimdi Tuz Gölü'nde koşuyorum. İnanılmaz güzel bir göl. Yıllar önce bu gölde çok su vardı. İklim değişikliği sonrası şimdi su üzerinde değil, tuz üzerinde duruyoruz. Çok güzel bir ülkeniz, çok güzel bir dünyamız var. Bunlar sadece Türkiye'nin değil dünyanın sorunu"

Yurthaber 18-08-22 12:22

BDDK'dan yeni hamle! Müşterilerin bilgilendirilmesine yönelik düzenleme

BDDK'dan, faizsiz bankacılık alanında müşterilerin bilgilendirilmesine yönelik yeni düzenleme geldi. Buna göre, bankaların, müşterilerini faizsiz bankacılık ilke ve standartları ile danışma komitesi kararları kapsamında, ürün ve hizmetlerinin işleyişleri ve dayandıkları akdin veya akitlerin taraflara getirdiği hak ve yükümlülükler konusunda açık, net ve anlaşılabilir bir şekilde bilgilendirmekle yükümlülüğü devam edecek.

Finans 18-08-22 10:47

Denizli'de korkunç kaza! Anne hayatını kaybetti, Esin Nur bebek yoğun bakımda...

Korkunç kaza Denizli'de meydana geldi. Otomobilin şarampole devrildiği kazada hayatını kaybeden Ayşe Durmuş'un (29) yaralanan kızlarından Esin Nur (1), sevk edildiği hastanede yoğun bakıma alındı. Mina Zara (3) ve babası Mücahit Durmuş'un (32) da tedavileri sürüyor.

Haber 05-08-22 17:20

Reha Muhtar ile Deniz Uğur arasında nafaka krizi! Velayetleri babada ama...

Reha Muhtar ile Deniz Uğur 2007 yılında birlikte yaşamaya başlamış, 2009 tarihinde Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını verdikleri ikizleri dünyaya gelmişti. Geçtiğimiz yıllarda oyuncu Uğur'un ikiz çocuklarının velayetini almak için eski eşi Muhtar'a açtığı davada, çocukların anneyle geçirdiği zamanın arttırılmasına ve velayetin babada kalmasına karar verilmişti. İkili arasında şimdi de nafaka krizi patlak verdi.

Magazin 25-07-22 15:10

İş insanı Pala ile eşi hayatını kaybetmişti, Bodrum'daki tekne kazasından yeni detaylar ortaya çıktı! Cenazede kahreden görüntü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan feci kazadan yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Sürat teknesinin kayalıklara çarpması sonucu iş insanı Ünal Pala (52) ile eşi Evrim Pala (47) yaşamını yitirmiş, kızları Mina Pala (12) ise 150 metre yüzerek canını kurtarmıştı. Kazanın nedeniyle ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya atılırken çiftin yaşamlarını nasıl kaybettiği de gün yüzüne çıktı. Öte yandan çiftin cenazesi defnedilirken kızlarının hüzünlü görüntüleri yürekleri burktu.

Haber 12-07-22 13:22

Dila Tarkan'a şok! Yeni evlendiği eşi Dağhan Doğruer'in çocuğu varmış... 100 bin TL'lik nafaka talebi

Şaşalı bir düğünle evlenen sosyal medya fenomeni Dila Tarkan'ın kısa süre önce hamile olduğunu açıklamıştı. Yeni evlenen Dila Tarkan'ın eşi Dağhan Doğruer'in evlilik dışı ilişkisinden doğan üç yaşındaki kız çocuğuna nafaka ödemesi talebiyle dava açıldı. Dağhan Doğruer'in ilişki yaşadığı Mina Safavi 100 bin TL'lik nafaka istiyor.

Magazin 07-07-22 12:23

Bir kentin oltanın ucundaki metal balıkla imtihanı

Samsun'da 2003 yılında 3 metrelik kaide üzerine yerleştirilen "balık tutan adam" heykelinin oltasının ucundaki metal balık her seferinde koparılıyor - Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İdris Akdin: - "Ne yazık ki bazı dönemlerde o oltanın ucundaki balık kayboluyor. Sanırım birileri alıyor. Biz tekrar koyuyoruz. Heykeli yeniden düzenliyoruz. Temizliğini yapıyoruz. O balığı yerine koyuyoruz. Fakat ne yazık ki yeniden çalınıyor" - Amatör balıkçı Cem Semis: - "Belediye sağ olsunlar çaba sarf ediyor her seferinde balığı heykele ekliyor. Bir bakıyoruz ki iki gün sonra tekrar çalınıyor. Bu da bizim için üzücü bir durum"

Yurthaber 06-11-21 11:33

Bensu Soral’ın kocası Hakan Baş’la anılan Mina Ceran bakın nerede görüntülendi

Oyuncu Bensu Soral ile evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşan iş insanı Hakan Baş, geçtiğimiz günlerde ünlü fenomen Mina Ceran’la görüntülenmişti. Sosyal medyanın en popüler fenomenleri arasında yer alan Mina Ceran, önceki gün kız arkadaşı Berrin Keklikler ile Beyoğlu'nda görüntülendi.

Magazin 28-10-21 07:36

Kırşehir'de sağlık çalışanları karnından beslenen Mina için seferber oldu

Kırşehir'de sağlık çalışanları karnından beslenen Mina için seferber oldu

Yurthaber 04-10-21 11:51

Ve Mina Ceran konuştu! Bensu Soral ve Hakan Baş'ın arasına o mu girdi?

2018'de nikah masasına oturan ünlü oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş'ın evliliğindeki krizde adı geçen Mina Ceran, suskunluğunu bozdu.

Magazin 13-09-21 11:29

Deniz Uğur’un ikizleri büyüdü! Son halini görenler şaştı kaldı

Reha Muhtar ile olan evliliğinden iki çocuğu olan Deniz Uğur, bir süre ekranlardan uzak kaldı. Bu sürede ikizleri Mine ve Poyraz ise büyüdü, kocaman oldu. Deniz Uğur’un ikizlerinin son halini görenler ise şaşkına döndü. 2007 yılında nikah masasına oturan çiftin, 2009 senesinde Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını verdikleri ikizleri dünyaya geldi. Babasına benzerlikleri şaşkına çevirdi!

Magazin 03-08-21 14:49

Murat Gezer kimdir, nereli, kaç yaşında? Murat Gezer, Nazlı Çarmıklı ile evlendi

Nazlı Çarmıklı ile dünya evine giren Murat Gezer'in kim olduğu araştırılmaya başlandı. Murat Gezer, nişanlısı Mina Başaran'ı 2018'de kaybetmişti. Peki Murat Gezer kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Haber 05-06-21 12:11

Murat Gezer ile evlenen Nazlı Çarmıklı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Nazlı Çarmıklı’nın hayat hikayesi...

Murat Gezer ile evlenme arifesinde olan Mina Başaran özel jetin düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Başaran'ın ölümünden 2 yıl sonra Murat Gezer, Nazlı Çarmıklı ile evlendi. Bunun üzerine Nazlı Çarmıklı'nın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Murat Gezer ile evlenen Nazlı Çarmıklı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Nazlı Çarmıklı’nın hayat hikayesi...

Haber 05-06-21 11:52

Jet kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Nazlı Çarmıklı ile evlendi

Sosyetenin ünlü ismi Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu jet kazasında 11 kişi yaşamını yitirmişti. Elim olaydan 2.5 yıl sonra Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Nazlı Çarmıklı ile dünyaevine girdi.

Magazin 05-06-21 10:15

Reha Muhtar ve Deniz Uğur çiftinin çocukları büyüdü! Babalarının kopyası

Oyuncu Deniz Uğur ve Reha Muhtar'ın 2009 yılında dünyaya gelen ikiz çocukları Mina Deniz ve Poyraz büyüdü. 11 yaşına basan ikiz kardeşler, babalarına benzerlikleriyle dikkat çekiyor.

Magazin 02-06-21 09:33

Mina Protocol Coin listelendi mi, ne zaman listelenecek? Mina Protocol Coin kaç TL'den işlem görecek?

Kripto para yatırımcıları ve vatandaşlar Mina Protocol coin listelendi mi sorusunun yanıtını arıyor. Dünyanın en eski Bitcoin borsalarından birisi olarak bilinen Kraken, 28 Mayıs tarihinde altcoin projesi Mina Protocol (MINA) için para yatırma ve çekme işlemlerinin açık olduğunu kamuoyuna açıklamıştı. Yakın zamanda işlem görmesi beklenen Mina Protocol coinle ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Mina Protocol Coin listelendi mi, ne zaman listelenecek? Mina Protocol Coin ne kadar? İşte yanıtı...

Finans 31-05-21 17:04

Reha Muhtar ve Deniz Uğur çiftinin ikizleri büyüdü! İşte son halleri...

Ünlü televizyon sunucusu Reha Muhtar ve oyuncu Deniz Uğur'un 2009 senesinde dünyaya gelmiş olan ikiz çocukları Mina Deniz ve Poyraz büyüdü. Deniz Uğur'un paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem haline gelen ikizler 11 yaşına bastı.

Magazin 21-05-21 15:19

Harvard ve Brown üniversitelerine kabul edilen Diyarbakırlı öğrencilere burs desteği

Öğrencilere üniversite eğitimleri süresince burs verecek olan Mina Galvaniz İcra Kurulu Başkanı, Diyarbakırlı iş adamı Recep Özekinci: - "Bu gurur Türkiye'nin. Kentin sanayicileri olarak onların bu başarılarına değer katmak adına 4 yıl boyunca bütün masraflarını karşılamaya, biletlerini almaya, onlara imkan sağlamaya çalıştık. Bunu da imza altına aldık. Çok mutluyuz"

Yurthaber 18-05-21 16:35

Spiritüel dünyanın kapılarını araladığı iddia edilen tarihin en tartışmalı medyumu: Mina Crandon

19.yüzyılın sonu 20. yüzyılın başlarında insanlar ruhani varlıklara inanıyordu. Hatta yaşanan savaşlardan sonra ortaya çıkan bunalım ve belirsiz havada bazı sorularının cevaplarını bulabilmek için medyumlara danışıyorlardı. Medyumluk aslında o yıllarda 10-12 yaşındaki iki kızın yaptığı bir şakayla başlamasına rağmen sonrasında adeta bir mesleğe dönüştü.

Trend 19-04-21 15:18

Reha Muhtar ve Deniz Uğur çiftinin ikizleri kocaman oldu! İşte babalarına benzeyen çocukların son hali

Usta sunucu Reha Muhtar ile oyuncu Deniz Uğur’un 2009 yılında dünyaya gelen ikiz çocukları Mina Deniz ve Poyraz büyüdü. 11 yaşına basan ikiz kardeşler, babalarına benzerlikleriyle dikkat çekti.

Magazin 07-04-21 14:14

Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın annesi İran'a gitti: Yanında olmam lazım

İran'da 11 Mart 2018 tarihinde 11 kişinin can verdiği korkunç bir uçak kazası meydana gelmişti. Bekarlığa veda için arkadaşlarıyla Dubai'ye giden Mina Başaran ve arkadaşlarının içerisinde bulundukları özel jet dönüş yolunda İran'da düşmüştü. Uçakta bulunan 8 yolcu, 2 pilot ve 1 hostes yaşamını yitirmişti. Mina Başaran'ın annesi İran'a gitti... İşte detaylar...

Magazin 20-03-21 10:57

Mina isminin anlamı nedir? Bu ismi koyan ünlüler kim? İşte yanına yakışan isimler

Bir bebek dünyaya getirme hazırlığında olan ailelerin en çok zorlandığı konulardan bir tanesi de isim seçimi oluyor. Hem soyadıyla uyumlu, hem tınısı hoş hem de güzel bir anlama sahip bir ad bulmak için binlerce isim arasından tercih yapılıyor. Ebeveynlerin son dönemde sıkça tercih ettiği isimlerden bir tanesi de Mina. Buna nedenle Mina isminin anlamı nedir şeklinde araştırma yapılıyor. Peki, Mina ne demek? İşte bu güzel ismin analizi ve manası...

Haber 26-01-21 15:58

Küçük Ayşe Mina’dan örnek davranış

Amasya’nın Merzifon ilçesinde 6 yaşındaki Ayşe Mina Koçak, olumsuz hava koşulları nedeniyle sokak hayvanlarına barınak yapıp, mama ve su da vererek örnek bir davranış sergiledi.Ayşe Mina, olumsuz hava koşulları nedeniyle belediyeden yapılan ‘sokak hayvanlarını unutmayalım, bir kap mama bir kap su verelim’ çağrısına duyarsız kalmadı ve sokak hayvanları için evlerinin önüne yaptığı yuvayı yerleştirdi.

Yurthaber 21-01-21 14:25

Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen böyle yıkıldı

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de bulunan 144 katlı Mina Plaza gökdeleni, patlayıcılarla yıkıldı. Kontrollü yıkım anları saniye saniye kaydedildi.

Haber 28-11-20 16:44

Ömer İdris Akdin: “Kudüs bizi okuyor, biz Kudüs’ü okuyoruz”

Samsun Üniversitesi Düşünce ve Sanat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜSAM), Öteki Buluşmalar 2020 Güz Dönemi kapsamında Dr.

Yurthaber 19-11-20 16:24

Büyükşehir kültür ve sanat etkinliklerine başlıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı İdris Akdin, “Halkımızın bizi çağırdığı her yerde hem tiyatral olarak hem müzik olarak bulunacağız” dedi.Samsun Büyükşehir Belediyesi pandemi tedbirleri dikkate alınarak planlaması yapılan kültür ve sanat etkinliklerine yoğun bir programla başlayacak.

Yurthaber 09-11-20 13:02

İzmir’deki depremde hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlanıyor

İzmir’deki depremde hayatını kaybeden aralarında Zeynep Mina ve Elif Lina kardeşlerin de bulunduğu 5 kişi, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesinin de katıldığı cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı.İzmir’deki depremde Yağcıoğlu Sitesi’nde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Çağrı Bayat, kızları Zeynep Mina ve Elif Lina ile Mukadder Sesver, Dilek Sesver için Bornova Hacılarkırı Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi.

Haber 02-11-20 18:46

Mina Başaran'ın eski nişanlısı Murat Gezer gecelerde

Uçak kazasında hayatını kaybeden iş insanı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı Murat Gezer, önceki gün Bebek'te kız arkadaşı ile birlikte objektiflere yansıdı.

Magazin 13-10-20 09:37

Süper Bulaştırıcılar Corona Salgınını Nasıl Etkiliyor?

ABD'nin dört bir yanında üniversite şehirlerindeki ev partileri ve bar eğlenceleri, kamu sağlığı yetkililerini ürküten salgınları tetikliyor. Epidemiyolog Michael Mina, ‘’Bu ’süper bulaştırıcı’ olayların daha sık gerçekleştiğini görmek endişe verici, ancak şaşırtıcı değil’’ diyor

Haber 10-09-20 01:10

Hindistan’a ait petrol tankeri Sri Lanka açıklarında alev aldı

Sri Lanka’nın doğu kıyılarında bulunan Hindistan’a ait bir petrol tankerinde yangın çıktı.Kuveyt’in Mina Al Ahmadi limanından Hindistan’ın Paradip limanına hareket eden New Diamond adlı Hindistan’a ait petrol tankeri, Sri Lanka’nın doğu kıyılarında yanmaya başladı.

Haber 03-09-20 12:27

Erzurumspor'un yeni transferi Arturo Mina Kovid 19'a yakalandı

Erzurumspor'un yeni transferi Arturo Mina Kovid 19'a yakalandı

Yurthaber 25-08-20 18:43

Mehmet Özdilek: Ömer ve Sehic’in gitmesi bizim için kayıp oldu

B.B. Erzurumspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, yeni sezon ve transfer planlaması hakkında açıklama yaptı. Birçok mevkiye oyuncu ihtiyacı olduğunu belirten Mehmet Özdilek, “Bununla ilgili netleşen bir oyuncumuz oldu o da, Arturo Mina. Bunun dışında Juju ve Obertan ile tekrardan anlaştık” dedi.

Spor 14-08-20 20:19

BB Erzurumspor, Arturo Mina ile sözleşme imzaladı

BB Erzurumspor, Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi biten Arturo Mina'yı renklerine bağladı

Spor 11-08-20 18:59