Murat Serezli Haberleri Ve Son Dakika Murat Serezli Haberleri

Murat Serezli Haberleri Ve Son Dakika Murat Serezli Haberleri

Türk dizi ve sinema oyuncusu Murat Serezli, 3 Ekim 1969 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İki çocuk babası olan Esat Murat Serezli, tiyatrocu anne ve babanın oğludur. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü okuyan Esat Murat Serezli, bu dönemlerde seslendirme, yönetmenlik, 3D animasyon ve bilgisayar programcılığı yaptı. Profilo Küçük Ev Aletleri için çektiği reklam serisi ile Kristal Elma kazanan Murat Serezli, Axess reklamı için Komiser Kemal tiplemesini de yarattı. Bu reklam çalışmasıyla da Kristal Elma kazandı. Bu projelerinin ardından ekran önündeki çalışmalara yoğunluk veren Murat Serezli, Av Mevsimi ve Devrim Arabaları dramalarında yer aldı. Sunuculuk ve yoğunlukla da seslendirme yapan Murat Serezli, Kapanmadan Kazan programını sunmaya başladı.

Murat Serezli Haberleri

Yeşilçam efsanesi Atla Gel Şaban'ın yıldızı Nevra Serezli'nin oğlu bakın kim çıktı! Meğer çok ünlüymüş

Yeşilçam’ın unutulmaz yapımları arasında oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Nevra Serezli, Zihni Göktay ve Dinçer Çekmez gibi usta isimlerin yer aldığı Atla Gel Şaban da bulunuyor. Filmde Zehra karakterine hayat veren Nevra Serezli güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Sayısız film ve dizide rol alan usta ismin oğlu da çok ünlü çıktı.

Magazin 11-05-2023 12:02

Diziden flaş karar! | Savaşçı bitecek mi? Savaşçı hangi kanalda başlayacak? FOX TV'ye veda...

Başladığı ilk günden beri büyük bir beğeni ile takip edilen Savaşçı dizisinden flaş karar açıklandı. Bu sene ekranlara gelmesi polemiğe sebep olan Savaşçı dizisi için final kararı alındı. Savaşçı dizisinin 5. Sezona başlayabilmesi için ise “Sen Çal Kapımı” adlı dizinin bitirilmesi kararı alındığı da iddia edilmişti.

Magazin 03-06-2021 14:13

Murat Serezli'ye Savaşçı setinde sürpriz kutlama!

Ünlü oyuncu Murat Serezli, 50'nci yaşını Savaşçı dizisinin setinde kutladı.

Magazin 06-10-2019 21:22

Murat Serezli

Murat Serezli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Murat Serezli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.