Netflix Ah Belinda Filmi Haberleri

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı yayınlandı

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı paylaşıldı. Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin vizyon tarihini ise 23 Mayıs 2024 olarak açıkladı.

Trend 2024-04-25 15:59:17

'Devir ekonomi devri' dedi özel okul fiyatlarını sert eleştirdi! Seda Bakan'ın ekonomi yorumu gündem oldu

'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan son olarak Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle adından söz ettirdi. Şimdilerde yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu yaptığı 'ekonomi' yorumuyla gündem oldu.

Magazin 2024-04-03 10:57:08

Esra Bilgiç Katar'a gitti, başını örtüp verdiği poza hayranları mest oldu

Netflix filmi 'Romantik Hırsız' filmiyle gündemde olan Esra Bilgiç Katar'a gitti. Başını örterek pozlar veren Esra Bilgiç'e hayranları beğeni yağdırdı. Esra Bilgiç özellikle Asya ülkelerinden büyük bir hayran kitlesine sahip.

Magazin 2024-03-17 07:56:32

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in yeni filmi 'Romantik Hırsız'ın fragmanı gündemde! Esra ateş ediyor

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakterine hayat vererek geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Esra Bilgiç, 'Romantik Hırsız' filmiyle gündemde. Netflix 'Romantik Hırsız' filminin fragmanını paylaşınca güzel oyuncuya dair yorumların ardı arkası kesilmedi.

Magazin 2024-02-20 07:47:45

İstanbul İçin Son Çağrı filminde Beren Saat'in orgazm sahnesi sosyal medyanın diline düştü

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden buluştu. İstanbul İçin Son Çağrı filmi Netflix platformunda yayına girerken filmdeki sevişme sahnesi gündem oldu. Beren Saat'in filmdeki orgazm sahnesi sosyal medyanın diline fena düştü.

Magazin 27-11-23 07:53

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat galanın yıldızı! Beren Saat'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası gerçekleşti. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in hayranları "En iyi çift" yorumlarında bulunurken Saat'in kıyafeti de sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 23-11-23 11:15

İstanbul İçin Son Çağrı'dan yeni fragman! Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat New York'ta

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin yeni fragmanı yayınlandı. Tanıtım filmi, Aşk-ı Memnu'dan bu yana ilk kez bir projede yer alan ikilinin fanları tarafından heyecanla karşılandı. İstanbul İçin Son Çağrı filmi 24 Kasım'da Netflix izleyicisi ile buluşacak. İşte Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u yeniden bir araya getiren İstanbul İçin Son Çağrı filmi ile ilgili detaylar...

Magazin 14-11-23 12:00

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman? Netflix İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filmi için heyecan dorukta. Aşk-ı Memnu'dan bu yana ilk kez bir projede yer alan ikilinin rol aldığı filmin fragmanı bir süre önce Netfix'te yayınlandı. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman Netflix'te ekrana gelecek? İşte, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu ve oyuncuları...

Magazin 23-10-23 11:19

Görenler tanıyamıyor! Yeşilçam'ın sarışın güzeli Serpil Nur son haliyle şaşırttı! 'Nereden nereye'

Yeşilçam'ın unutulmaz kadın oyuncuları zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Ah Nerede filmi ile hafızalara kazınan usta oyuncu Serpil Nur, yıllar sonra ortaya çıktı. Oldukça değişen ünlü oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Magazin 28-09-23 20:59

Boğa Boğa filminin fragmanına Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in cesur sahnesi damga vurdu

Boğa Boğa filmi yayın tarihi için geri sayım başladı. Oyuncuları arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Funda Eryiğit, Gürgen Öz gibi isimlerin yer aldığı film Netflix ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen Boğa Boğa’nın yayınlanan fragmanında Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in ateşli sahnesi dikkat çekti.

Magazin 14-04-23 13:12

Boğa Boğa filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Netflix'in Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'li filmi Boğa Boğa'nın konusu ve oyuncuları

Boğa Boğa filmi Netflix izleyicisi ile buluşuyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in başrollerini paylaştığı filmin senaryosunu Hakan Günday kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise Tuğba Büyüküstün'ün eski eşi Onur Saylak oturuyor. Peki, Boğa Boğa filmi konusu nedir? Netflix'in yeni filmi Kıvanç Tatlıtuğ Boğa Boğa'nın oyuncuları kimler?

Trend 14-04-23 12:07

Müjde Ar ile hafızalara kazınmıştı! 'Aaahh Belinda'da rol alan Neslihan Atagül'den iddialı dans sahnesi

Müjde Ar ile hafızalara kazınan 'Aaahh Belinda' filminin Netflix versiyonu gündemde. 1986 yapımı Yeşilçam filminin modern bir uyarlaması olan 'Aaahh Belinda'nın başrolü Neslihan Atagül film için cesaretini konuşturdu. Genç oyuncunun yağmur altında dans sahnesi gündem oldu.

Magazin 11-04-23 15:50

Ah Belinda filmine Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun sevişme sahneleri damga vurdu! Sosyal medyada gündem oldu

1986 yılında Türk sinemasına damga vuran Ah Belinda filmi, Netflix'te yeniden uyarlandı ve seyircisinin karşısına çıktı. Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı filme Atagül ve Çayoğlu'nun sevişme sahneleri damga vurdu.

Magazin 10-04-23 09:34

Ah Belinda’nın yıldızı Neslihan Atagül’ün annesi Rus çıktı! Güzelliğiyle büyüledi

En son Gecenin Ucunda dizisinde eşi Kadir Doğulu ile başrolü paylaşan Neslihan Atagül Ah Belinda filmi ile izleyici karşısına çıktı. Atagül’ün hayatını merak edenler annesini görünce çok şaşırdı. Ünlü oyuncunun güzelliği ile büyüleyen annesiyle olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 08-04-23 16:14

Ah Belinda filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Neslihan Atagül'ün oynadığı Netflix uyarlaması Ah Belinda nerede çekildi?

Ah Belinda filmi yıllar sonra yeniden çekildi. Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı film, Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği Müjda Ar'ın Serap karakterini canlandırdığı 1986 yapımı kült sinema filminden uyarlandı. Peki, Ah Belinda filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Neslihan Atagül'ün oynadığı Netflix uyarlaması Ah Belinda nerede çekildi?

Trend 07-04-23 13:38

Neslihan Atagül’in başrolünü üstlendiği “Ah Belinda” filminin fragmanı yayınladı! Duş sahnesi gündem yarattı

1986 yapımı Türk Sinemasının usta yönetmeni Atıf Yılmaz'ın "Aaahh Belinda" filmin uyarlaması olarak seyircisinin karşısına çıkacak olan başrolünü Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nun üstlendiği filmin fragmanı yayınlandı. Fragmanın ardından sosyal medyadan tepkiler gecikmedi.

Trend 11-03-23 16:11

Noah Baumbach, Brat Pitt ve Adam Sandler’i bir araya getiriyor! Haberi bile sevenlerini heyecanlandırdı

Brad Pitt ve Adam Sandler, "Frances Ha", "Marriage Story" ve "White Noise" filmlerinin yönetmeni Noah Baumbach'ın yeni Netflix filmi için bir araya gelmeye hazırlanıyor. New York Post’ta yer alan habere göre film henüz geliştirme aşamasında. Ancak ikilinin bir araya gelişinin müjdesi bile hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

Trend 04-01-23 17:40

Ayça Ayşin Turan yine çok iddialı! Süper minisiyle yere çömeldi, sosyal medya yıkıldı

Netflix filmi Sen İnandır ile ekranlara geri dönmesi beklenen güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Süper minisiyle yere çömelen Ayça Ayşin Turan'ın pozlarına takipçileri övgü dolu yorumlar yaptı.

Magazin 07-12-22 14:52

İsrail yönetiminden Netflix tepkisi: Farha filmini yayınlaması çılgınlıktır

Netflix'in, 1948'de İsrail askerlerinin, Filistinli bir aileyi öldürmesini anlatan Ürdün yapımı "Farha" isimli filmi yayınlamasına, İsrail yönetiminden sert tepki geldi. Maliye Bakanı Avigdor Lieberman, yaptığı açıklamada "Netflix'in İsrail askerlerine karşı nefreti teşvik eden filmi yayınlaması çılgınlıktır" ifadelerini kullandı.

Haber 01-12-22 02:16

Ebru Şahin ve Çağatay Ulusoy'un partner olacağını duyanlar sitem etti! Çok uyumsuzlar

Hercai dizisiyle yıldızı parlayan Ebru Şahin, Netflix için çekilecek Centilmen filmi için el sıkıştı. Şahin'in partnerinin ise oldukça seçici olan Çağatay Ulusoy olacağı iddia edildi. Ebru Şahin ve Çağatay Ulusoy'un partner olacağını duyanlar "Çok uyumsuzlar" diyerek sitem etti.

Magazin 13-11-22 13:44

Netflix Kal filmi konusu nedir? Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in rol aldığı Kal filmi oyuncu kadrosu!

Kal filmi Netlix izleyicisiyle buluştu. Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in rol aldığı aşk temalı filmin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan oturuyor, senaryosunu ise Sami Berat Marçalı kaleme aldı. Peki, Netflix Kal filmi konusu nedir? İşte İşte Netflix'te 16 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olduğu belirtilen; Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz gibi ünlü isimlerin rol aldığı Kal filminin oyuncu kadrosu...

Trend 12-11-22 14:18

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz, Netflix filmi Kal'da buluştu! Kal filminden ilk fragman yayınlandı

Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'in yer aldığı, Netflix'in yeni Türk filmi 'Kal'ın fragmanı yayınlandı. Kız arkadaşı tarafından aniden terk edilen Semih'in ilginç hikayesini anlatan 'Kal' filmi 11 Kasım'da Netflix'te seyirciyle buluşacak.

Magazin 25-10-22 00:09

Ünlü oyuncular Cici filminde buluştu! Bir Başkadır'la büyük ses getiren Berkun Oya imzalı Netflix filmi Cici'den çarpıcı fragman

Netflix'te büyük ses getiren Bir Başkadır dizisinin yönetmeni ve senaristi Berkun Oya, yine çok konuşulacak bir yapıma imza attı. Netflix Türkiye'nin yeni filmi Cici'nin fragmanı da yayınlandı. Berkun Oya imzalı Cici isimli filmin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, İncinur Daşdemir, Nur Sürer, Okan Yalabık, Olgun Şimşek, Şevval Balkan ve Yılmaz Erdoğan gibi birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Hikayesiyle de dikkat çeken Cici'nin Netflix'teki yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 13-10-22 20:06

Netflix filmi Andropoz'un yayın tarihi belli oldu! Engin Günaydın başrolde

Usta oyuncu Engin Günaydın, Netflix'in sürpriz projesi Andropoz ile hayranlarıyla buluşacak. Andropoz filminin senaryosunu da Engin Günaydın kaleme alırken, yönetmenliğini ise Taylan Biraderler üstleniyor. Orta yaş bunalımına giren Yusuf’un değişim mücadelesini konu alan filmin yayın tarihi de belli oldu.

Magazin 08-09-22 21:02

Selin Ciğerci erotik sahneleriyle konuşulan 365 Days'i izledi! Filmde çok fazla cinsellik sevmem

Gökhan Çıra ile ikinci kez evlenen ve yeniden boşanma kararı alan Selin Ciğerci ön yargısını kırıp erotik sahneleriyle gündem olan Netflix filmi 365 Days'i izledi. Anna-Maria Sieklucka ve Michele Morrone'nin başrolünde yer aldığı filmi paylaşan Ciğerci "Film veya dizide çok fazla cinsellik sevmem" diyerek filme dair yorumlarını paylaştı.

Magazin 29-08-22 07:48

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filmi Âşıklar Bayramı’nın fragmanı yayınlandı! Âşıklar Bayramı ne zaman çıkıyor?

Netflix’de yayınlanacak Âşıklar Bayramı filmi birçok izleyici tarafından merakla bekleniyor. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ hayranları tarafından takip edilen filmin gelişmeleri Netflix Türkiye Twitter hesabında paylaşıldı. Âşıklar Bayramı 2 Eylül’de çıkıyor.

Trend 08-08-22 11:57

Netflix'in yeni Türk filmi Gönül'den ilk görüntüler!

Netflix Türkiye'nin yeni yerli filmi "Gönül", 10 Ağustos'ta izleyicilerle buluşacak. BKM imzalı filmde Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü başrollerde oynuyor.

Magazin 19-07-22 22:34

Neslihan Atagül’den tatil paylaşımı! Yorum yağdı

Atıf Yılmaz'ın yönettiği, Müjde Ar'ın oynadığı 1986 yapımı 'Aaahh Belinda' filminin Neslihan Atagül'lü yeniden çevrimi olan 'Ah Belinda'nın çekimleri sona erdi. Filmin başrolü Neslihan Atagül de sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla tüm ekibe teşekkür etti. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, şimdi ise bambaşka bir paylaşımla gündeme geldi. Arkadaşları ve eşi Kadir Doğulu ile geçirdiği eğlenceli anları kayıt altına alan Atagül, tatilden görüntülerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 18-07-22 17:33

Başrolünü Neslihan Atagül’ün üstlendiği “Ah Belinda” filminin çekimleri tamamlandı

Kadir Doğulu'yla olan evliliğiyle magazin dünyasındaki popülerliğini koruyan Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle uzak kaldığı setlere dönmeye hazırlanıyor. Yeşilçam'ın iddialı yapımlarından biri olarak kabul edilen "Ah Belinda" filminin yeni uyarlamasında boy gösterecek olan Atagül, çekimlerin bittiğini açıkladı.

Trend 02-07-22 17:57

Tam 17 kilo verdi! Ufuk Özkan’ın son halini gören tanıyamadı

Usta oyuncu Ufuk Özkan, sonbaharda vizyona girecek iki sinema filmi için sıkı bir diyete girerek 17 kilo verdi. Geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanan 'Ah Be birader' ve 'Kadın Kafası' filmlerindeki karakterleri için kilo vermesi gereken Özkan, beslenme uzmanı eşliğinde diyet yaptı.

Magazin 01-07-22 11:18

Sen Yaşamaya Bak filmi nerede çekildi? Sen Yaşamaya Bak karakterleri kimlerdir? Sen Yaşamaya Bak konusu nedir?

Sen Yaşamaya Bak filmi, Netflix Türkiye'nin yeni yapımlarından birisi. Merakla yayınlanması beklenen Sen Yaşamaya Bak 21 Mart Pazartesi günü Netflix'te izleyicisinin karşısına çıktı. Filmin başrollerini Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu paylaşıyor. Sen Yaşamaya Bak filmi konusu ve çekildiği yerler bakımından izleyicide ilgi uyandırıyor. İşte Sen Yaşamaya Bak filmi konusu ve çekildiği yerler hakkında detaylı bilgiler!

Magazin 22-03-22 11:59

Netflix Sen Yaşamaya Bak filminin konusu nedir? Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver'in yeni filmi uyarlama mı? Sen Yaşamaya Bak oyuncuları kimler?

Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver'in tol aldığı Sen Yaşamaya Bak filmi Netflix izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen filmin ardından birçok internet kullanıcısı Netflix Sen Yaşamaya Bak filminin konusu nedir? Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver'in yeni filmi uyarlama mı? Sen Yaşamaya Bak oyuncuları kimler? sorularının yanıtını öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. İşte detaylar...

Trend 22-03-22 08:01

The Adam Project filmi konusu nedir? The Adam Project oyuncuları kimdir? The Adam Project nereden izlenir?

The Adam Project filmi Netflix'in yeni yapımlarından biridir. Usta oyuncu Ryan Reynolds'ın olduğu yeni Netflix filmi The Adam Project Netflix'te yayına girdi. Filmin fragmanını izleyenler The Adam Project filmine büyük ilgi gösterdiler. The Adam Project konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte The Adam Project filmine dair detaylar!

Magazin 11-03-22 22:15

Sen Yaşamaya Bak filmin konusu nedir? Sen Yaşamaya Bak oyuncuları kimlerdir? Sen Yaşamaya Bak ne zaman yayınlanacak?

Sen Yaşamaya Bak filmi Netflix Türkiye'nin yeni yapımlarından biri olarak izleyici karşısına çıkacak. Filmin ilk fragmanı yayınlandı. Sen Yaşamaya Bak filminin başrollerinde Aslı Enver ve Yargı dizisinin başarılı oyuncusu Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. İkili ilk kez bir yapımda karşı karşıya oynayacak. İşte Sen Yaşamaya Bak filmine dair detaylar!

Magazin 08-03-22 21:19

Sen Yaşamaya Bak filmi uyarlama mı? Sen Yaşamaya Bak filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? İşte Aslı Enver'in rol aldığı filmin detayları

Sen Yaşamaya Bak filminden ilk fragman yayınlandı. Netflix yapımı olan filmin çekimlerine geçtiğimiz yıl başlanmıştı. Sadece Netflix platformu üzerinden yayınlanacak olan film, hikayesiyle dikkat çekmekte. Filmin yayın tarihi için ise geri sayım başladı. Peki Sen Yaşamaya Bak filmi uyarlama mı? Sen Yaşamaya Bak filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? İşte Aslı Enver'in rol aldığı filmin detayları...

Trend 08-03-22 09:29

Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver'in Sen Yaşamaya Bak filminin konusu nedir? Ne zaman Netflix'te yayınlanacak? Oyuncuları kimler? İşte Sen Yaşamaya Bak fragmanı!

Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver, Netflix'te yayınlanacak olan Sen Yaşamaya Bak filmi için bir araya geldi. Kısa süre içerisinde Netflix izleyicisiyle buluşacak olan filmin fragmanı yayınlandı. Peki Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver'in Sen Yaşamaya Bak filminin konusu nedir? Ne zaman Netflix'te yayınlanacak? Oyuncuları kimler? İşte Sen Yaşamaya Bak fragmanı ve detaylar...

Trend 07-03-22 13:18

Ah Nerede dizisi konusu nedir? Yeşilçam'dan uyarlanacak Ah Nerede dizisi oyuncuları kimler olacak?

Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden Ah Nerede filmi dizi oluyor. Sevilen yapımda yer alacak olan oyuncular ve dizinin konusu ise haberler sonrası merak edildi. Peki Ah Nerede dizisi konusu nedir? Ah Nerede dizisi oyuncuları kimler olacak? İşte merak edilenler...

Magazin 01-03-22 09:49

'Ah Nerede' dizi oluyor! Gülşen Bubikoğlu'nun oynadığı Zehra karakteri için Demet Özdemir'e teklif

Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun oynadığı 'Ah Nerede' filmi dizi oluyor. 'Ah Nerede' dizisi için düşünülen başrol oyuncularından biri de Demet Özdemir. Gülşen Bubikoğlu'nun oynadığı Zehra karakteri için Demet Özdemir'e teklif götürüldü.

Magazin 27-02-22 12:16

Ah Nerede filmi dizi mi oluyor? Ah Nerede dizisinde Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın karakterlerini kim oynayacak?

Ah Nerede filmi dizi mi oluyor? sorusunun yanıtı merak basında yer alan haberlerin ardından konusu oldu. Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu başrollerini Adile Naşit ve Halit Akçetepe gibi usta oyuncularla paylaştığı bir döneme damga vuran Ah Nerede filmi ile ilgili çıkan haberler sonrası Ah Nerede filmi dizi mi oluyor? Ah Nerede dizisinde Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın karakterlerini kim oynayacak? soru ve konu başlıkları internet kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar.

Magazin 24-02-22 17:37

Tinder Avcısı gerçek mi? Simon Leviev kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Netflix belgeseli Tinder Avcısı Simon Leviev uygulamayı kullanamayacak mı?

Tinder Avcısı gündeme bomba gibi düştü. Netflix'in yeni belgesel filmi Tinder Avcısı'nda Simon Leviev kendini jet sosyeteden zengin bir iş adamı gibi göstererek kadınları dolandırıyor. Peki Tinder Avcısı gerçek mi? Simon Leviev kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Netflix belgeseli Tinder Avcısı Simon Leviev uygulamayı kullanamayacak mı? Detaylar haberimizde...

Magazin 08-02-22 15:26

Dwayne Johnson, Red Notice’in Netflix tarihindeki en büyük film olduğunu söyledi

Netflix’in en sevilen yapımlarından biri olarak kabul edilen Red Notice’in başrollerini Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot paylaşıyor. İzlenme listesinde iki hafta içinde üst sıralarda yer almayı başaran Red Notice’in başrolü Dwayne Johnson iddialı açıklamalar yaptı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Netflix tarihinin en büyük filmi” diyerek izleyenlere teşekkür etti.

Trend 01-12-21 11:39

Demet Özdemir sordu, hayranları coştu!

Demet Özdemir, Netflix filmi Aşk Taktikleri’nde Şükrü Özyıldız’la birlikte kamera karşısına geçecek. 30 Haziran tarihinde sete çıkması beklenen filmin senaristi Pelin Karamehmetoğlu ile bir araya gelen Demet Özdemir, "Herkes hazır mı?" notunu düştüğü bir fotoğraf paylaştı.

Magazin 26-06-21 03:01

Netflix dizisi Kanal D’de! | Osmanlı: Bir İmparatorluğun Yükselişi filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu…

Ücretli dijital dizi ve film platformu olan Netflix’in geçtiğimiz 2020 yılında yayınlamaya başladığı “Osmanlı: Bir İmparatorun Yükselişi” belgesel dizisinin yayın haklarını Kanal D satın aldı. Netflix’in orijinal belgesel dizisi olan Osmanlı: Bir İmparatorluğun Yükselişi, 29 Mayıs Cumartesi günü ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında saat 22:00’de izleyici ile buluşacak.

Magazin 29-05-21 11:52

Spaceman filmine dev transfer! Oyuncu kadrosuna Paul Dano ve Kunal Nayyar dahil oldu

Johan Renck'in yönetmen koltuğuna oturacağı Netflix filmi Spaceman'in oyuncu kadrosuna iki yıldız isim eklendi. Adam Sandler ve Queen Latifah'nın başrolünde yer alacağı Spaceman'in oyuncuları arasına Paul Dano ve Kunal Nayyar eklendi.

Trend 20-04-21 15:26

Ah Nerede filmi ne zaman çekildi? Ah Nerede filmi oyuncuları kimler?

Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun başrollerini paylaştığı 90 dakika uzunluğundaki Ah Nerede filmi bir romantik komedi filmidir. Vatandaşlar Ah Nerede filminin çekim yerini ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. Peki Ah Nerede filmi ne zaman çekildi? Ah Nerede filmi oyuncuları kimler? İşte yanıtı...

Magazin 11-04-21 14:23

Çağatay Ulusoy'un rol aldığı Netflix filmi Mücadele Çıkmazı'nın ismi Kağıttan Hayatlar oldu! İşte yayın tarihi

Netflix'te izleyiciyle buluşacak, ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un rol aldığı 'Mücadele Çıkmazı' filminin adı ve yayın tarihi değişti. Filmin yayın tarihi 15 Mart olarak duyurulan filmin yeni adı Kağıttan Hayatlar oldu.

Magazin 17-02-21 19:52

Netflix'ten flaş karar! Her hafta yeni bir film...

Netflix 2021 yılı boyunca her hafta yeni bir filmi izleyenlerle buluşturma kararı aldı.

Magazin 17-01-21 11:31

Azizler filmi konusu nedir? Azizler nerede çekildi? Azizler filmi oyuncuları kimler?

8 Ocak 2021 tarihinde Netflix’te yayınlanan Azizler filmi sosyal medyanın gündemine oturdu. Şimdi Netflix izleyicileri tarafından Azizler filmi konusu araştırılıyor. Peki, Azizler nerede çekildi? Azizler filmi oyuncuları kimler? İşte detaylar…

Trend 09-01-21 12:27

Haluk Bilginer Şeref Bey dizisiyle ekrana dönüyor! Şeref Bey nerede yayınlanacak? İşte oyuncu kadrosu

Usta oyuncu Haluk Bilginer'in başrolde oynadığı yeni dizi Şeref Bey'in çekimleri başladı. Netflix için çekilen 9 Kere Leyla filmi önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan Haluk Bilginer, yeni yılda ise Şeref Bey dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Peki Şeref Bey dizisi nerede yayınlanacak? İşte Şeref Bey oyunu kadrosu.

Magazin 03-12-20 01:55