Parka Haberleri

Alev alan araçtan emekleyerek çıktı! Kayıplara karışan yaralı parka oturmaya gitmiş: Aklım başımda değildi

Dün Bursa'da meydana gelen kazada eşine az rastlanır bir durum yaşanmıştı. Fabrika duvarına çarpan araçtan iki kişi fırladı, bir kişi ise emekleyerek çıkmıştı. Emekleyerek çıkan şahsın kayıplara karışması kafaları karıştırmıştı. Kazadan sonra şok geçirdiği belirlenen şahsın emekleyerek çıktıktan sonra kaçtığı ve bir parkta kendine gelmeyi beklediği ortaya çıktı.

Haber 2024-06-17 15:33:23

Kedilerin çöpleri karıştırmasıyla ortaya çıktı! Yer: Esenler... Poşete sarılmış haldeydi

Esenler'de, parkta çöp poşetinin içerisinde, poşete sarılmış cenin bulundu. Kedilerin çöpleri karıştırması ile ortaya çıkan olay üzerine parka gelen polis, uzun süre inceleme yaptı.

Haber 2024-03-06 10:35:37

Bu acıya yürek dayanmaz, anne ve bebekleri iş makinesinin altında kaldı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde parka giden anne ve çocuklarına iş makinesi çarptı.

Yurthaber 2024-01-17 14:42:37

Niğde'de kaza yapan sürücüden beklenmedik hareket! Aracını bırakıp kaçtı

Niğde'nin Bor ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç parka daldı. Ekipler, yaptıkları incelemede araç içerisinde ve çevresinde sürücüye rastlayamadı.

Haber 2023-12-30 22:59:44

Eyüpsultan'da peş peşe kanlı saldırılar! Restorana ve parka kurşun yağdırdılar: 1 ölü, 6 yaralı

İstanbul Eyüpsultan'da dün akşam saatlerinde peş peşe silahlı saldırılar düzenlendi. Yaklaşık 500 metre mesafede meydana gelen 2 farklı silahlı saldırıda 17 yaşındaki Ege Yenihayat hayatını kaybederken, 6 kişi ise yaralandı. Ekipler, olaylar arasında bağlantı olup olmadığını incelemeye devam ediyor.

Haber 11-12-23 16:36

ÇÖPÇÜLER KRALI KONUSU VE OYUNCULARI: Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Show TV yayın akışı

Çöpçüler Kralı izle ekranı ile filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Kemal Sunal, Şener Şen, İlyas Salman ve Ayşen Gruda'nın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen ve 'Parka gidiyormuş iki gözümün çiçeği' repliğiyle hafızalarda yer edinen Çöpçüler Kralı filmi yine heyecanla bekleniyor. Peki, Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çöpçüler Kralı ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Magazin 26-11-23 19:41

İzmir'de keskin nişancı paniği! O parka gidenleri hedef alıyor: 5 kişi ve 2 köpek vuruldu...

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde halk arasında 'Korsan Park' olarak bilinen bir parkta keskin nişancı kabusu yaşanıyor. Sevgi Tevşi isimli bir kişi parka telefonla konuşmak için gitti ve bacağından vuruldu. İki ay içerisinde parkta 5 kişi ve 2 köpek, keskin nişancı tarafından vuruldu.

Haber 23-11-23 20:15

Gazze'den Tel Aviv'e roket saldırısı! Apartmana isabet etti 3 kişi yaralandı

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 21. gününde de sürüyor. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Al Kassam Tugayları bu defa Tel Aviv'i hedef aldı. Tel Aviv’de bir apartmana ve bir parka düzenlenen roket saldırısında 3 kişi yaralandı. Halka bölgeden uzak durma çağrısında bulunuldu.

Haber 27-10-23 16:38

Çanakkale'deki 'Atatürk' büstü gündem olmuştu! Yeni gelişme

Çanakkale'de bir parka yerleştirilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk büstü gündem olmuştu. Atatürk'e benzemediği ileri sürülen büst, tepkilere neden olurken yeni bir gelişme yaşandı. Tepkiler sonrası büst revize edilmek üzere kaldırıldı.

Haber 09-10-23 13:54

İnegöl’de güvenli park sayısı 42’ye ulaştı

İnegöl Belediyesi, 2020 yılında ilk kez uyguladığı ve her yıl 10 parkta dönüşümü sağladığı güvenli park uygulamalarında toplamda 42 parka ulaştı.

Yurthaber 31-08-23 14:40

'Bazı kahramanlar pelerin giymezmiş' Gelen seslere koştular! Görüntülerde küçük kızı izleyince büyük şaşkınlık yaşadılar

Sakarya’nın Karasu ilçesinde çocuk parkında dengesini kaybederek düşen kızı, arkadaşı ayaklarından yakalandı. Küçük kızın kahramanlığı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay sırasında servis yaptıklarını ve gelen sesler üzerine parka koştuklarını söyleyen işletmeci ise güvenlik kamerasına baktıktan sonra ilginç olayı gördüklerini belirtti. İşletmeci "Bazı kahramanlar pelerin giymezmiş" ifadelerini kullandı.

Haber 28-08-23 10:22

Günlerdir parkta yaşıyorlar! Ev sahibi kirayı 5 katına çıkarınca... 'Sokakta kaldık'

İzmir'de oturdukları evi satın alan kişinin 1500 lira olan kirayı 7 bin liraya çıkarmak istemesine direnen, 1 yıllık dava sürecinin ardından evi boşaltmak zorunda kalan iki çocuklu aile, parka serdikleri battaniyenin üzerinde günlerini geçiriyor.

Haber 14-08-23 14:33

Kontrolden çıkan otomobil parka daldı

Konya’da kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki parka girerek kamelyayı yıktıktan sonra korkuluk demirlerine vurarak durabildi.

Yurthaber 10-08-23 07:22

Deprem şehitlerinin ismi Keçiören’deki parkta yaşayacak

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Şehit Kubilay Mahallesi’ne inşa edilen yeni parka 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi’nde yaşamını kaybeden anne, kızı ve torununun ismi verildi.

Yurthaber 01-08-23 10:25

ÇÖPÇÜLER KRALI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kemal Sunal klasiği film nerede çekildi?

Çöpçüler Kralı filmi konusu ve oyuncularıyla 21 Temmuz 2023'ün en çok merak edilen konuları arasında yerini aldı. Bir Kemal Sunal klasiği olan film, bu akşam saat 20.00'de Show TV'de yeniden izleyiciyle buluşacak. 'Parka gidecekmiş iki gözümün çiçeği' repliğiyle hafızalarda silinmez bir iz bırakan film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kemal Sunal klasiği film nerede çekildi?

Magazin 21-07-23 19:43

Madde bağımlılarından bıkan mahalle sakinleri parka ışıklandırma istiyor

İzmir’in Karabağlar ilçesinde madde bağımlılarının mesken tuttuğu parka mahalle sakinleri, ışıklandırma ve kamera sistemi kurulmasını istiyor.

Yurthaber 10-04-23 08:28

Türkiye’de hayatını kaybeden Meksikalı arama-kurtarma köpeği Proteo unutulmadı! Türkiye’ye heykeli dikilecek

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinin ardından Meksika'dan gelen arama kurtarma ekibiyle Adıyaman'da görev yaparken yaşamını yitiren "Proteo" adlı kahraman köpeğin heykeli, İstanbul Sarıyer'deki bir parka dikilecek.

Trend 22-02-23 09:37

İstanbul Sarıyer'de arama kurtarma köpeği Proteo'nun heykeli dikilecek

Depremlerde hayatını kaybedenler ve 2011 Van depreminde yardım gönüllüsü olarak geldiği Van'da hayatını kaybeden Atsushi Miyazaki için Sarıyer'de anma töreni düzenlendi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Meksikalı yardım ekibiyle geldiği Adıyaman'daki çalışmalar sırasında ölen arama-kurtarma köpeği 'Proteo'nun parka heykelinin dikileceğini açıkladı.

Haber 21-02-23 18:45

Köpekleri öldürmek için elinde silahla parka geldi! Kendi canını hiçe sayıp kurşunlara siper oldu

İstanbul Ümraniye'de parka gelen eli silahlı bir kişi, köpeklerin kendisi geçirmediği gerekçesiyle ateş etti. O sırada köpek ve kedileri besleyen hayvansever Özlem Gürel’le tartışan saldırgan, köpeklerden birini silahla yaralayarak kayıplara karıştı. O anlar kameralara yansıdı.

Haber 10-01-23 17:36

Maltepe’de 80’in üzerinde parka kamera yerleştirilecek

Maltepe Belediyesi, ilçedeki çocuklar için daha güvenli parklar oluşturmak yolunda önemli bir adım attı.

Yurthaber 27-12-22 13:50

Köy çocuklarına park hediye ettiler

Sosyal Ben Vakfı, Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesine bağlı Örenkaya köyü çocuklarına, ‘Umut Parkı’nı hediye etti.6 köyde çocukları parka kavuşturan Sosyal Ben Vakfı, 7’nci Umut Parkını Sandıklı ilçesine bağlı Örenkaya köyünde yaptı.

Yurthaber 26-12-22 10:55

Ne parası kaldı ne de evi! Bütün parasını 1960 model hurda otobüse yatırdı: 2 gün sonra gidiyorum

Samsun'da 30 yaşındaki yazılımcı-gezgin Kadir Mert, 1 buçuk yıl önce satın aldığı 1960 model hurda otobüsü çocukluk hayali olan “School Bus”a (okul otobüsü) dönüştürdü. Evini satarak hayalindeki otobüsü yaptıran Mert, 2 gün içinde dünya turuna çıkacak. Mert, ''Aracımı karavan parka getirdim. Çünkü dışarda arabayı gören herkes fotoğraf çekmek istiyor. Herkese bu konuda yardımcı olmaya çalışıyorum ama şu anlık toparlanmam gerekiyor. Nepal’e doğru hareket edeceğim. Hayalime hazırlanıyorum'' dedi.

Haber 26-11-22 17:21

Şehit polis Kubilay Karaman'ın ismi Erzurum'da parka verildi

Mardin'de çevre güvenliği kapsamında, 4 yıl önce görevli bulunduğu binanın çatısından düşerek şehit olan polis memuru Kubilay Karaman'ın ismi, Erzurum'daki bir parka verildi.

Yurthaber 10-11-22 15:27

Malatya'da 1,5 aylık kızını parkta ölüme terk etti! Ağlama sesine koştular

Malatya'da 1.5 aylık kızını parka bırakarak ölüme terk eden baba parkta yakalandı. Gözaltına alınan A.B.’nin polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü bildirilirken, bebeğin battaniyeye sarılı olarak bulunduğu kaydedildi.

Haber 31-10-22 18:03

Parktan gelen sese doğru gittiler! Gözlerine inanamadılar... Ekipler harekete geçti

Malatya’da yürekleri sızlatan bir olay meydana geldi. Vatandaşlar, kent merkezindeki bir parkta, battaniyeye sarılı halde ve ağlayan bir çocuk olduğunu gördüler. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, çocuğun 1,5 aylık bir kız çocuğu olduğunu belirledi. Çocuğu parka bırakan kişinin ise babası olduğu tespit edildi. Bunun üzerine anne ve baba gözaltına alındı. İşte detaylar…

Haber 31-10-22 17:55

Vicdansız baba 1,5 aylık kızını parkta ölüme terk etti

Malatya’da 1,5 aylık kız çocuğunu parka bırakarak ölüme terk eden baba yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, üç hafta önce kent merkezinde bulunan Sümer Park’ta 22.00 sıralarında meydana gelen olayda park içerisinde battaniyeye sarılı ağlayan bir çocuğu görenler durumu polis ekiplerine bildirdi.

Haber 31-10-22 17:14

Her detayı kan dondurdu! Sürüklediler, tecavüz ettiler, diri diri yaktılar

Güney Afrika'nın Kimberley kentinde yaşanan korkunç olay kan dondurdu. 34 yaşındaki bir kadının 3 adam tarafından bir parka çekilip tecavüze uğradığı, sonrasında ise diri diri yakıldığı bu olay, bölgede infial yarattı. Birçok kadın, güvenliklerinden duyduğu endişeyi dile getirerek yaşadıkları korkuyu paylaştı.

Trend 12-10-22 08:00

Çocukluk arkadaşını komalık etti! 'Kız kardeşime küfretti, dayanamadım'

Adana'da meydana gelen korkunç olayda 18 yaşındaki Yusuf Can Azgın bir süredir küs olduğu çocukluk arkadaşı Serkan Mutlu'yu darp etti. Kafasını taşa vuran Mutlu'nun kaldırıldığı hastanede beyin kanaması geçirdiği tespit edilirken hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Dedesinin evinde gözaltına alınan Azgın, ''Beni sürekli aşağılıyordu. Akşam konuşmak için parka çağırdım. Kız kardeşime küfredince dayanamadım, dövdüm'' ifadelerini kullandı. Azgın, cezaevine gönderildi.

Haber 28-09-22 10:03

Çocuklarına daha fazla vakit ayırabilmek için tüp mide ameliyatıyla 58 kilo verdi

Konya'da yaşayan 3 çocuk annesi Suna Torun: - "Onlarla (çocuklarla) parka gidemiyorsunuz. Kilolardan dolayı bir aktivite bile yapamıyoruz. Çalışıyorum, ayaklarım tutmadığı için direkt eve gidiyorum ve uzanma ihtiyacı hissediyordum. Vücut yoruluyor, ayaklarım çok ağrıyordu. 'Çocuklarım için yapmalıyım.' dedim" - Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Şahin: - "Suna hanımın kilo vermek için çabasına, eşlik eden hastalıklarına baktık. Alımı kısıtlayan bir yöntem olan tüp mide ameliyatına karar verdik. Suna hanım 116 kilo olarak girdiği ameliyat sonunda bugün yüzde 50 kilo kaybı ile 58 kiloya ulaştı. Artık istenen kilo düzeyine oturmuş oldu"

Yurthaber 26-09-22 11:12

Asırlık zeytin ağaçları Zeytinparkla korunacak

İzmir'in Bergama ilçesinde asırlık 270 zeytin ağacının bulunduğu alan hem ağaçların korunduğu hem de vatandaşların kullanacağı parka dönüştürüldü - Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu: - "Asırlık zeytin ağaçları burada kaderine terk edilmişti. Biz ecdadın bırakmış olduğu önemli mirası, geleceğe, çocuklarımıza ve torunlarımıza aktarıyoruz"

Yurthaber 13-09-22 12:31

Yer: Bolu! Belediye Başkanı kendisini ameliyat eden doktorun adını parka verince olanlar oldu: Yakışmadı başkan

Bolu'nun Yeniçağa ilçesindeki Belediye Başkanı Recayi Çağlar, karaciğer naklini gerçekleştirdiği doktorun adını parka verince bölge halkının tepkisini çekti. Parka hekimin isminin verilmesine, İYİ Parti Yeniçağa İlçe Başkanı Mustafa Hendekçioğlu, ''Olmadı Recayi Başkan olmadı. Bu sana yakışmadı. Yeniçağa ilçemizde gölün kenarında bulunan bu parka, senin şahsını ameliyat eden doktorun adını vermen yakışmadı. İlçemize hizmet eden o kadar belediye başkanı ve bürokrat varken bu olmadı'' dedi.

Haber 02-09-22 10:05

Mengen-Yedigöller Milli Parkı yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı

Milli parka gitmek isteyenler, alternatif olarak Bolu-Yedigöller yoluna yönlendiriliyor

Yurthaber 29-08-22 17:38

Ağrı Dağı'ndaki buzullar kurak iklime sahip milli parka hayat veriyor

Ağrı Dağı Milli Parkı bölgesindeki sulak alanlar, 5 bin 137 metre yüksekliğindeki Ağrı Dağı zirvesinden eriyen buzullarla besleniyor - Iğdır Üniversitesi Kuş Merkezi Müdürü Emrah Çelik: - "Zirveden gelen soğuk sular, kavurucu sıcakların içinde ılıman bir yapıyı, bu yapı da yaban hayvanlarının yaşam alanını oluşturuyor"

Yurthaber 29-08-22 11:06

Beyaz Saray yakınlarına yıldırım düştü: 2 kişi öldü!

ABD'nin başkenti Washington DC'de bulunan Beyaz Saray'ın yakınındaki parka yıldırım düştü. Olayda yaralanan 4 kişiden 2'si hayatını kaybetti. Öte yandan yıldırımın düştüğü an objektiflere yansıdı.

Haber 06-08-22 00:28

15 Temmuz gazisi Turgut Aslan'ın adı memleketi Çorum'daki parka verildi

Parkın açılışına 15 Temmuz gazisi ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan da katıldı

Yurthaber 22-07-22 17:31

Bu nasıl vahşet! Elektrikli testereyle öldürüp cesedini çöp kovasında taşıdı

İngiltere'de meydana gelen olayda, 64 yaşındaki Neculai Paizan, kayıp olduğu bilinen 20 yaşındaki Agnes Akom'u elektrikli testereyle vahşi bir saldırıda öldürdü. Korkunç güvenlik kamerası görüntüleri, onun cesedini tekerlekli bir çöp kutusuna attığını ve yakındaki bir parka taşıdığı anları gösterdi.

Trend 21-07-22 11:11

Sinan Çetin'in panik anları! Genç kadınla yakalanınca...

Ünlü yönetmen Sinan Çetin, önceki gün Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinden çıkarken genç bir kadınla objektiflere takıldı. Basın mensuplarını görünce bir otele giren Çetin, 10 dakika durduktan sonra koşar adımlarla bir parka giderek yeniden genç kadınla buluştu.

Magazin 18-07-22 09:36

Bahçeşehir Gölet Parkı'nda bir garip olay! Kazları çaldıkları iddia edilmişti... Emniyet'ten açıklama geldi

İstanbul'un Başakşehir ilçesindeki Bahçeşehir Gölet Parkı'nda ilginç bir hırsızlık olayı yaşandığı öne sürüldü. Parkta oturan iki kadın, parka ait olduğu iddia edilen kazları çantaya koyup götürdü. Söz konusu olay sosyal medyada gündem oldu.

Haber 17-07-22 19:18
kaz

Cüneyt Arkın'ın ismi Çankaya'da yaşatılacak

Çankaya Belediye Meclisi, tüm partilerin ortak önergesi ile Çankaya'da yapılacak bir parka veya merkeze, Cüneyt Arkın'ın isminin verilmesini oybirliği ile kabul etti.

Magazin 15-07-22 15:37

14 yaşındaki çocuğa bıçaklı, kemerli, yumruklu saldırı! Babası izleyemedi: Yüreğim el vermedi

Dün gece saatlerinde Güngören'de meydana gelen olayda 14 yaşındaki Ali B. kalabalık bir grubun saldırısına uğrayıp 6 yerinden bıçaklandı. Arkadaşları tarafından barışma bahanesiyle çağrıldığı parka gittiğini söyleyen Ali B., ''Parka gidince bir iki kişi gözüküyorlardı. Sonra diğerleri de geldi. Biri bıçak çekti, 6 yerimden bıçakladı. Sert bir şekilde yumruk attılar. Kemerlerle 15 kişi saldırdı" dedi. Çocuğun babası ise, ''Video çekmişler ben izleyemedim. Yüreğim el vermedi'' ifadelerini kullandı

Haber 13-07-22 15:43

Mersin'de tedavi edildiği parka yuva yapan leyleğin yavruları yumurtadan çıktı

Mersin'de tedavi edildiği parka yuva yapan leyleğin yavruları yumurtadan çıktı

Yurthaber 29-06-22 14:53

Eskişehirli minikler Cüneyt Arkın'ın memleketinde adının verildiği parka papatya dikti

Ünlü sanatçının 11 Mayıs'ta sosyal medyadan yaptığı "Cüneyt Arkın Parkı'na gidip bol bol karımın sevdiği papatyaları ekeceğim" paylaşımındaki isteğini çocuklar yerine getirdi

Yurthaber 28-06-22 15:31

Çocuğunu görmek için parka geldi, eski eşi tarafından bıçaklandı! Kadının gazetecilere söylediği ağızları açık bıraktı

Aksaray'da yaşayan Cihan Kuşşan (39), parkta oyun oynayan oğlunu görmek istediği sırada eski eşi Ceylan B. (31) tarafından bıçaklandı. Gözaltına alınan kadın gazetecilere, "Canım istedi, ondan bıçakladım. Eşimi bıçakladığım için de pişman değilim" dedi. Yaralı Kuşsan ise çevredekilerin ekiplere haber vermesi üzerine hastaneye kaldırıldı.

Haber 14-06-22 19:40

İngiliz basınında kayıp ilanıyla aranıyordu, Tekirdağ'da ortaya çıktı!

Tekirdağ'da şüpheli hareketleri üzerine gözaltına alınan şahsın 2,5 yıl önce İngiltere’de kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Joshua olduğu ortaya çıkması üzerine, şahsın sınır dışı edilmesi için işlem başlatıldı. 23 Aralık 2019’da yayımlanan kayıp haberinde,haki renkli parka kaban, gri pantolon, gri ayakkabılar giymiş kişiyi görenlerin 101'i araması ve yetkilileri bilgilendirmesi istendi.

Haber 07-06-22 15:43

Burdur'daki su basan düğün salonunun işletmecisi yaşadıklarını anlattı

Düğün salonu işletmecisi Ulviye Şahin: - "O anları gözümün önüne dahi getirmek istemiyorum. Sanki sulu bir deprem yaşadık, her taraftan su gelmeye başladı" - "Davetlileri güvenli yerlere, parka taşıdık. İçeriye dolan suyun boyu 2 metreyi geçti. Her yer balçık oldu"

Yurthaber 06-06-22 15:36

Parka ne demek? Parka kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, tarih boyunca diğer pek çok dille etkileşime girmiş zengin bir dildir. Kendine has dilbilgisi kurallarının yanı sıra eşsiz bir kelime çeşitliliğine sahiptir. Özellikle kültürel yakınlıktan dolayı Arapça ve Farsça kelimelerden de kendi hazinesine pek çok kelimeyi katmıştır. Türkçe kelimelerden birçoğu merak uyandırmaktadır. Bu kelimelerden biri olan Parka ne demek? Parka kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 22:58

Kırşehir'de parka zarar verdikleri iddia edilen 3 kişiye adli işlem yapıldı

Kırşehir'de parka zarar verdikleri iddia edilen 3 kişiye adli işlem yapıldı

Yurthaber 12-05-22 16:20

Ataşehir'de herkesin önünde karısını öldürmüştü! Nedeni kıskançlıkmış

Ataşehir'de 3 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldüren zanlı adliyeye sevk edilirken, öldürülen Sema Kılıç Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeyi teslim alan ağabey Hikmet Ersin, "Tartışma olmuş, babamın evine gitmiş. Çocuklarıyla ayrı kalmaya dayanamayınca geri gitmiş. Planlı bir şekilde parka zorla götürüyor. Orada da bıçaklayıp öldürüyor. Şikayet edildi daha önce. Yine bıçaklı bir saldırı oluyor dilekçe veriyorlar. En ağır şekilde ceza almasını istiyorum" dedi.

Haber 07-05-22 17:51

Parka kadar takip etti... Hırsızı vurmak isterken yeğeninin katili oldu

İzmir’in Çiğli ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Çiftlik evinden hırsızlık yapan şahsın yeğeniyle birlikte peşine düşen bir kişi parkta durdurduğu şahsa kurşun yağdırdı. Bu sırada kurşunların isabet ettiği yeğeni yaşamını yitirdi. Amca gözaltına alınırken jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 07-05-22 17:30