Polonya Arjantin Maci Saat Kacta Haberleri

Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Arjantin voleybol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye Arjantin voleybol maçı tarih ve yayın bilgisi merak ediliyor. Filenin Sultanları, Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu'nda Peru'yu 3-1 mağlup etmişti. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Arjantin ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Arjantin voleybol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-09-19 23:31:49

Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda? 3-0 maç bizim!

Türkiye İtalya voleybol maçı için nefesler tutuldu. FIVB Milletler Ligi Finalleri’nin çeyrek finali kapsamında Türkiye ile İtalya karşı karşıya geldi. Çeyrek finalde ayrıca Polonya ile Almanya, ABD ile Japonya, Brezilya ile Çin de karşılaşacak. Türkiye İtalya voleybol maçı ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-07-13 23:27:11

Filenin Sultanları, Hollanda'ya set vermedi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi’nin beşinci maçında Hollanda’yı 3-0 mağlup etti. Filenin Sultanları, Milletler Ligi’ndeki altıncı müsabakasında yarın saat 12.00’de Polonya ile karşılaşacak.

Spor 2023-06-14 17:21:25

Arjantin Fransa maçı canlı izle! Arjantin Fransa canlı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya Kupası final maçı!

Dünya Kupası final maçı bu akşam 18.00'da başladı. Arjantin - Fransa final maçında gülen taraf kim olacak? Dünya Kupası final maçı Trt1 ekranlarından şifresiz ve hd şekilde canlı yayınlanacak. TRT1 Arjantin Fransa maçı canlı yayın izle!

Spor 2022-12-18 20:58:06

ARJANTİN FRANSA MAÇI CANLI İZLE! Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta? Kupa kimin olacak?

Arjantin Fransa maçı, Hırvatistan Fas maçının ardından araştırılmaya başlandı. Messi önderliğinde finale kadar ilerleyen Arjantin, Kylian Mbappé'nin muhteşem performansı ile finalde yerini alan Fransa kupa için mücadele edecek. Eğer Fransa kazanırsa üst üste 2. kez kupayı almış olacak. Peki Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Arjantin Fransa maçı canlı izleme linki!

Spor 18-12-22 18:23

ARJANTİN FRANSA MAÇI CANLI İZLE! 2022 FIFA Dünya Kupası finali Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Arjantin Fransa maçı ile 2022 Dünya Kupası şampiyonu belli olacak. 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Karşılaşma, Katar'daki 88 bin 966 seyirci kapasiteli Lusail Stadyumu'nda oynanacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'lerini öğrenmek isteyenler internette araştırma yapıyor. Öte yandan 2022 FIFA Dünya Kupası finali Arjantin Fransa maçı canlı izle ekranı da internette araştırılıyor. Peki, Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-12-22 14:12

Szymon Marciniak kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2022 Dünya Kupası finali Arjantin Fransa maçının hakemi Szymon Marciniak'ın biyografisi!

Arjantin Fransa maçının hakemi Szymon Marciniak 2022 Dünya Kupası finali öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Arjantin Fransa maçı yarın saat 18:00’de 88 bin 966 seyirci kapasiteli Lusail Stadyumu'nda oynanacak. Deneyimli hakemin yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İsmail Elfath olarak açıklandı. Peki, Szymon Marciniak kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte hakem Szymon Marciniak hakkında merak edilenler...

Spor 17-12-22 13:51

Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 Dünya Kupası'nı kim eve götürecek! Arjantin Fransa maçı canlı yayın bilgisi!

Arjantin ile Fransa, 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında karşı karşıya gelecek. 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında Polonyalı hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Katar'daki 88 bin 966 seyirci kapasiteli Lusail Stadyumu'nda oynanacak olan maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Peki, Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta? 2022 FIFA Dünya Kupası final karşılaşması Arjantin Fransa maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 16-12-22 09:30

Fransa - Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 Dünya Kupası yarı final Fransa - Fas maçında 11'ler!

Fransa ile Fas, 2022 Dünya Kupası yarı final maçında karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz gün, Arjantin ile Hırvatistan arasında oynanan 2022 Dünya Kupası yarı final maçında kazanan taraf 3-0 skorla Arjantin olmuştu. Şimdi gözler, 60 bin seyirci kapasiteli Al Bayt Stadyumu'ndaki maça çevrildi. Fransa Fas maçı canlı izle ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Fransa Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 14-12-22 22:47

Dünya Kupası final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Katar 2022 FIFA Dünya Kupası'nda finalin adı belli oluyor!

Dünya Kupası final maçının ne zaman, saat kaçta canlı olarak ekrana geleceği Katar'daki dev organizasyona dair bilgi edinmek isteyen sporseverler tarafından merak konusu oldu. Dün Arjantin ile Hırvatistan arasında oynanan yarı final maçında kazanan taraf 3-0 skorla Arjantin olmuştu. Fransa ile Fas ise bugün kozlarını paylaşacak. Fransa - Fas maçında kazanan takım Arjantin ile karşı karşıya gelecek. Peki, Dünya Kupası final maçı ne zaman? 2022 FIFA Dünya Kupası final maçı hangi kanalda?

Spor 14-12-22 10:27

ARJANTİN HIRVATİSTAN MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası yarı final karşılaşması: Arjantin Hırvatistan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Arjantin ile Hırvatistan 2022 Dünya Kupası yarı final maçında kozlarını paylaşıyor. Lusail Stadyumu'nda devam eden maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri arama motorlarında sorgulanıyor. Lionel Messi'li Güney Amerika ekibi sahadan üstünlükle ayrılmayı amaçlıyor. 2022 Dünya Kupası yarı final karşılaşması için geri sayım sürerken birçok kişi, Arjantin Hırvatistan maçı canlı izle ekranını araştırıyor. Peki Arjantin Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 13-12-22 22:23

Polonya karşısında penaltıyı kaçıran Messi maçın ardından açıklamalarda bulundu! Kaçırdım ama...

Arjantin kaptanı Lionel Messi, Polonya'yı 2-0 mağlup ederek son 16'ya yükseldikleri karşılaşmanın ardından konuştu. İşte yıldız oyuncunun o sözleri...

Spor 01-12-22 01:06

Son dakika: Arjantin, Polonya'yı sürklase etti! Lionel Messi'nin son 16 turundaki rakibi de belli oldu...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. C Grubu'nun son maçında Arjantin ile Polonya karşı karşıya geldi. Her iki takımın da gruptan çıkmak için kazanması gereken karşılaşmada büyük bir tempo yaşandı. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakada Arjantin, adeta tek kale oynadı ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak grubunu lider bitirdi. Averajla Meksika'nın üstünde yer alan Polonya ise Dünya Kupası'nda son 16'ya kaldı.

Spor 01-12-22 00:01

Son dakika: Kendi hikayesini kendi yazdı! Dünya Kupası'na damga vuran an: Lionel Messi, penaltıda kaleci Wojciech Szczesny'i geçemedi...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda heyecan fırtınası sürerken, turnuvaya damga vuran olaylar da yaşanmaya devam ediyor. C Grubu'nun son maçında Polonya - Arjantin karşı karşıya geldi. Arjantin Milli Takımı kaptanı Lionel Messi, mücadelenin 38. dakikasında kaleci Wojciech Szczesny'nin müdahalesiyle ceza sahası içinde yerde kaldı. VAR kontrolü sonrasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Messi, Szczesny'i geçemedi. İşte detaylar...

Spor 30-11-22 23:00

POLONYA ARJANTİN MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası Polonya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Polonya ile Arjantin, 2022 Dünya Kupası C Grubu son maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Stadium 974'da oynanacak. Heyecanla beklenen maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri sporseverler tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "Polonya Arjantin maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Polonya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte heyecanla beklenen 2022 Dünya Kupası maçının saati, kanalı ve muhtemel 11'leri...

Spor 30-11-22 11:51

Arjantin Meksika'yı 2-0 mağlup etti! Messi 'devam' dedi

Son dakika... 2022 FIFA Dünya Kupası C Grubu ikinci maçında Arjantin ile Meksika karşı karşıya geldi. Mücadele Arjantin rakibini 2-0 mağlup etmeyi başarırken, gruptaki ilk puanıyla tanışmış oldu. Bu sonuçla gruptan çıkma şansını koruyan Arjantin C Grubu'ndaki son maçında 4 puanla liderlik koltuğunun sahibi olan Polonya ile karşı karşıya gelecek.

Spor 26-11-22 23:57

Dünya Kupası Arjantin - Meksika maçı canlı izle: Arjantin - Meksika maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Arjantin – Meksika arasındaki maç günün en önemli maçları arasında yer alıyor. Katar’da devam eden Dünya Kupası dolayısıyla oynanacak olan Arjantin – Meksika maçı Lusail Stadı’nda oynanacak. Arjantin ilk maçında sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan’a mağlup olmuştu. Arjantinli Lionel Messi’nin göstereceği performans ise merakla bekleniyor. Peki Arjantin – Meksika maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 26-11-22 17:50

Polonya – Suudi Arabistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? Polonya – Suudi Arabistan maçı ilk 11’leri

Polonya – Suudi Arabistan maçı bugün oynanacak bir diğer Dünya Kupası maçları arasında yer alıyor. C Grubunu ilgilendiren maçta, iki takım da galibiyete ulaşmak istiyor. Geçen maç Arjantin’i mağlup eden Suudi Arabistan maçın favorisi olarak gösteriliyor. Peki Polonya – Suudi Arabistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11’ler açıklandı mı?

Spor 26-11-22 14:29

DÜNYA KUPASI ARJANTİN SUUDİ ARABİSTAN MAÇI CANLI İZLE! Arjantin Suudi Arabistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler!

Arjantin Suudi Arabistan maçı için futbolseverler araştırma yapmaya başladı. 2022 Dünya Kupası kapsamında oynanacak olan maçın yayın saati ve kanalı belli oldu. Arjantin Suudi Arabistan maçı canlı izle ekranı internette araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Arjantin Suudi Arabistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte heyecanla beklenen maçın ilk 11'leri...

Spor 22-11-22 13:15

MEKSİKA POLONYA MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası Meksika Polonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Meksika Polonya maçı için geri sayım sürüyor. 2022 Dünya Kupası kapsamında oynanacak olan maçın yayın saati ve kanalı sporseverler tarafından merak konusu oldu. Meksika Polonya maçı canlı izle ekranı arama motorlarında sorgulanmaya devam ediliyor. Peki, Meksika Polonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte heyecanla beklenen maçın muhtemel 11'leri...

Spor 22-11-22 12:32

TRT 1 FREKANS AYARI! 2022 Dünya Kupası maçları nasıl izlenir? TRT 1 frekans ayarı güncelleme bilgileri!

2022 Dünya Kupası maçları nasıl izlenir? TRT 1 frekans bilgileri 2022 Dünya Kupası kapsamında bugün oynanacak olan Arjantin - Suudi Arabistan, Danimarka - Tunus, Meksika - Polonya, Fransa Avustralya maçları öncesi merak konusu oldu. Maçları yakından takip etmek isteyen futbolseverler kanalın güncel frekans bilgilerini araştırıyor. Peki, TRT 1 frekans ayarlama nasıl yapılır? İşte 2022 Dünya Kupası maçları için TRT 1 frekans ayarı güncelleme bilgileri...

Haber 22-11-22 11:08

'Lionel Messi'li Arjantin, 2022 Dünya Kupası'nda sahne alıyor!

Arjantin, Dünya Kupası C Grubu'ndaki ilk maçında salı günü Suudi Arabistan ile karşı karşıya gelecek. Saat 13.00'te başlayacak olan mücadelede tüm gözler, Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı Lionel Messi'de olacak.

Spor 21-11-22 09:42

Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Almanya voleybol maçı hangi kanalda?

FIVB Dünya Şampiyonası'nda heyecan sürüyor. Türkiye ve Almanya voleybol maçı için geri sayım başladı. Filenin Sultanları en son Polonya ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan galip ayrılmıştı. Şimdi ise Almanya maçına odaklanmış durumda. Peki Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman? Türkiye Almanya voleybol maçı hangi kanalda? İşte merak edilenler...

Spor 04-10-22 17:40

TÜRKİYE POLONYA VOLEYBOL MAÇI CANLI İZLE! Türkiye Polonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye ile Polonya FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası B Grubu'ndaki dördüncü maçında kozlarını paylaşacak. Filenin Sultanlar, FIVB Dünya Şampiyonası B Grubu'ndaki ilk karşılaşmasında Tayland'a 3-2 mağlup olmuş, ikinci maçta karşı karşıya geldiği Güney Kore'yi ise 3-0 yenmişti. Filenin Sultanları Dominik Cumhuriyeti'ni ise 3-2 mağlup etmişti. Birçok kişi internette "Türkiye Polonya maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Türkiye Polonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanda?

Spor 30-09-22 09:19

POLONYA İTALYA VOLEYBOL MAÇI CANLI İZLE! Polonya İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Polonya ile İtalya, FIVB 2022 Dünya Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda karşı karşıya gelecek. Polonya'nın Katowice kentinde gerçekleştirilen turnuvanın final karşılaşmasına ilişkin detaylar merak konusu oldu. Sporseverler arama motorlarında "Polonya İtalya voleybol maçı canlı izle" konu başlığını sorguluyor. Peki, Polonya İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 11-09-22 14:01

YUNANİSTAN TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE! Yunanistan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgisi!

Yunanistan Türkiye basketbol maçı için nefesler tutuldu. Komşu'da düzenlenen Akropolis Turnuvası'na katılan Türkiye, üçüncü maçında Yunanistan ile kozlarını paylaşacak. Akropolis Turnuvası'nın ikinci maçında geçtiğimiz gün Polonya ile kozlarını paylaşan ve 87-86’lık skorla yenilen A Milli Erkek Basketbol Takımı'mız bu maçtan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Peki Yunanistan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Yunanistan Türkiye basketbol maçı canlı yayın bilgisi...

Spor 19-08-22 15:52

İtalya - Arjantin maçı ne zaman? Finalissima (Büyük Final) İtalya - Arjantin maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İtalya - Arjantin maçı için geri sayım devam ediyor. EURO 2020 şampiyonu İtalya, Londra'da Arjantin ile kozlarını paylaşacak. Peki futbolseverlerin heyecanla beklediği İtalya - Arjantin maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Finalissima'da (büyük final) oynanacak dev karşılaşma ile ilgili bilgiler...

Spor 01-06-22 15:37

Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Polonya çeyrek final maçı hangi kanalda?

Türkiye ve Polonya voleybol maçının tarih ve saati merak ediliyor. CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız çeyrek final Polonya ile karşı karşıya gelecek. Milli takımız ile Polonya arasındaki maçın yayınlanacağı kanal da merak konusu. Peki Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Polonya çeyrek final maçı hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 31-08-21 20:06

Türkiye Güney Kore maçı hangi kanalda? Türkiye Güney Kore voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

2020 Tokyo Olimpiyatlarında çeyrek finale yükselmeyi başaran A Millî Kadın Voleybol Takımımız, Güney Kore ile karşılaşacak. Çin, ABD, Arjantin, Rusya ve İtalya ile mücadele ederek, gruptan üçüncü olarak çıkan Türkiye, Güney Kore ile çeyrek final mücadelesinde karşılaşacak.

Spor 03-08-21 10:05

Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Arjantin voleybol maçı hangi kanalda?

İlk maçında Çin’i 3-0 yendikten sonra, İtalya’ya 3-1 kaybeden, ABD karşısında ise 2-0 geriye düşüp, müthiş bir geri dönüşe imza atmasına rağmen 3-2 yenilen Filenin Sultanları, 4. mücadelesini Arjantin’le oynayacak. Tokyo Olimpiyatları’nda 4. maçını Arjantin’le oynayacak olan Türkiye, mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak.

Spor 30-07-21 16:10

Copa Amerika finali ne zaman? Brezilya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

3 senede bir gerçekleştirilen Copa America'da Brezilya ile Arjantin, karşı karşıya gelecek. Maracana Stadı'nda oynanacak Copa America final maçı, tüm dünyada takip edilecek. A Grubunu zirvede tamamladıktan sonra finale yükselen Arjantin, B Grubunun lideri Brezilya ile şampiyonluk için yarışacak…

Spor 09-07-21 13:01

İsveç Polonya maçı ne zaman? İsveç Polonya maçı saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2020 heyecanı tüm hızıyla sürüyor. E Grubu içerisinde yer alan İsveç ve Polonya takımları son grup maçı için birbirleriyle mücadele ediyor. Sahada kozlarını paylaşacak olan iki takım arasında yaşanan mücadele tüm futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. E grubunda son 16 takım arasında kalmayı garantileyen İsveç takımı, tura devam etme ümidi ile sahaya çıkan Polonya ile karşı karşıya geliyor. Peki İsveç Polonya maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor 23-06-21 14:46

İspanya Polonya maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

EURO 2020 E Grubu’nun 2. maçında İspanya ve Polonya karşı karşıya geliyor. Bugün gerçekleşecek maçta iki tarafında önceki maçlarda yaşadıkları gibi puan kaybı yaşamamak için ellerinden geleni yapacak. Peki İspanya Polonya maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz...

Spor 19-06-21 12:31

SANKO Sanat Galerisi’nde resim sergisi

Ankaralı ressam Nevin Keskin Dalyan, Sanko Sanat Galerisi’nde yarın resim sergisi açacak.Resim eğitimine 1980 yılında Eşref Üren’in atölyesinde başlayan Dalyan, daha sonra, Ankara Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde Osman Zeki Oral’dan desen dersleri aldı, Sabri Akça Atölyesi’nde beş yıl boyunca modern ve çağdaş resim anlayışını kendi stiliyle eserlerine yansıttı.Kültür Bakanlığı 71’inci Devlet Resim ve Heykel Yarışması 2012’de ‘Kadın Dayanışması’ isimli kolaj eseri sergileme, Çayyolu Rotary Kulübü, 2018 Resim Yarışmasında ise 2’incilik ödülü alan Dalyan, birçok defa ABD, New York Artexpo Çağdaş Sanat Fuarı, New Jersey The Paterson Müzesi Sanat Sergisi, Yunanistan, Rodos Türk Sanatçıları Sanat Fuarı, Yunanistan, Türk-Yunan Ortak Sergisi, Fransa, Paris Carrousel du Louvre 2017 Sanat Fuarı, İspanya, Barselona Arjantin Mozaik ve Kültürü Sergisi 2017 ve Ankara, ArtAnkara 2016, 2017, 2018, 2019 Sanat Fuarı’na davet edildi ve eserleri sergilendi.Mustafa Kemal Atatürk adli eseri, Orada Duruverseydi Zaman / Kemal müzikal belgeselinin tanıtımında kullanılan Dalyan, 2015 Kültür Bakanlığı Ankara Resim Heykel Müzesi ve 2019 Mira Koldaş ArtGallery’de kişisel sergi açtı, çok sayıda yurt içi ve yurt dışı karma sergiye katıldı.Çalışmalarını Ankara’da kendi stüdyosunda sürdüren Nevin Keskin Dalyan’ın Sanko Sanat Galerisi’nde yarın (28 Şubat 2020, Cuma) saat 17.30’da açılacak sergisi, 20 Mart’a kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Yurthaber 27-02-20 09:57

Çin Türkiye'den 200 milyon maske talep etti

Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (2019-nVoC) salgınının ardından bu ülkede maske talebi artış gösterdi - İzmir'de maske üretimi yapan firmanın ortağı Fatih Arpacı: - "Türkiye'de yaklaşık yılda 150 milyon maske üretiliyor. Fakat Çin'den bir seferde 200 milyon maske istediler. Firmalar ülkemizdeki şirketlere ulaşıyor. Bizim üretimimizin tamamını bir seferde istediler" - "İtalya, Hollanda, Fransa, Polonya, Almanya gibi ülkelerden talepler geldi. Üretime yetişmek için 24 saat çalışıyoruz. Pazar günleri de çalışıyoruz"

Yurthaber 31-01-20 11:42

Arjantin film festivali başlıyor

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile Arjantin Büyükelçiliği tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Arjantin Film Festivali 12-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.Arjantin kültürünü, ülkenin multikültürel ve kendine özgü yapısını tanıtmak, Türk toplumuyla arasındaki sosyal ve kültürel ilişkileri geliştirmek ve toplumlar arası iletişim kurabilmek amacı ile düzenlenen festivalin 12 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilecek.

Yurthaber 11-10-19 12:06

İtalya, 2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası üçüncüsü

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası üçüncülük mücadelesinde İtalya, Polonya’yı 3-0 mağlup etti.Ankara Arena’da oynanan mücadelede İtalya, 25-23, 25-20, 26-24setlerle Polonya karşısında üstünlük sağlayarak 2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası üçüncü olarak tamamladı.Salon: Ankara ArenaHakemler: Koen Luts, Ozan Cağı Sarıkayaİtalya: Sorokaite, Folie, Egounu, Sylla, Chirichella, Malinov, Orro, Danesi, Fahr, Nwakalor, Bosetti, Parrocchiale, De Gennaro (L), (Enweonwu)Polonya: Medryzk, Kakolewska, Wolosz, Stysiak, Alagierska, Smarzek-Godek, Lukasik, Efimienko, Wojcik, Zaroslinska, Kowalewska, Stenzel(L), (Maj-Erw Ardt)Setler: 25-23, 25-20, 26-24Süre: 1 saat 34 dakika (30, 35,29)

Haber 08-09-19 19:10

Basketbol: 2019 FIBA Dünya Kupası

I Grubu'nda Arjantin ve Polonya, J Grubu'nda ise Sırbistan ve İspanya, çeyrek finale yükselmeyi garantiledi

Spor 06-09-19 18:30

Kanser, orta-yüksek gelirli ülkelerde 50'li yaşlarda bir numaralı ölüm sebebi

Kanadalı bilim adamlarının yaptığı araştırma, Türkiye, İsveç, Kanada, Şili, Arjantin ve Polonya dahil orta refah düzeye sahip ülkeler ile zengin ülkelerde 50'li yaşlarda kanserden ölme olasılığının, kardiyovasküler rahatsızlıklar ile kıyaslandığında iki buçuk kat arttığını ve bir numaralı ölüm nedeni haline geldiğini ortaya koydu

Haber 03-09-19 15:11

32 yıllık çalışmanın eseri kitap okurla buluştu

Emekli Öğretim Görevlisi Araştırmacı-Yazar Şerafettin Özışık’ın 32 yıllık bir çalışma sonunda kaleme aldığı “Halkların Mutluluğu” adlı kitap okurla buluştu.Sosyoekonomik ve politik içerikli “Halkların Mutluluğu” adlı eserde, siyasi ve ekonomik istikrarını sağlamış, kurumları kurumsallaşmış, geleceği çağın gereklerine uygun olarak planlayan, adaleti her şeyin üzerinde tutarak kamu kaynaklarını rasyonel kullanan ve liyakate önem veren bir yönetim altında daha çok insanın katıldığı üretim ile birlikte elde edilen milli gelirin hakça bölüşüldüğü ülke halklarının mutlu, bunları sağlayamayan toplumların da huzursuz ve mutsuz olduğuna dikkat çekildi.Toplumsal mutluluğun tesisinde toplumun genel karakteristik özelliklerinin de etkili olduğuna vurgu yapan Özışık, “Eserde Amerikan, Alman, İngiliz, Fransız, İspanyol, İtalyan, İsviçre, İsveç, Norveç, Danimarka, Fin, Japon, Rus, Çin, Yunan, Arap, İsrail, Türk, Hint, İran, Portekiz, Kanada, Belçika, Avustralya, Kore, Hollanda, Meksika, Polonya, Küba, Arjantin ve Brezilya halklarının genel karakteristik özelliklerinin yanında yaygın olarak kullandıkları atasözü, deyim ve veciz sözlerine de yer veriliyor.

Yurthaber 02-08-19 11:40

Denize giren Polonyalı turist boğuldu

Antalya’nın Alanya ilçesinde denize giren 77 yaşındaki Polonyalı turist boğularak hayatını kaybetti.Alanya’da tatil yapan Polonya uyruklu Stanislaw Andrzejewski (77), dün saat 16.00 sıralarında İncekum Mahallesi’ndeki sahilde denize girdi.

Haber 03-06-19 11:45

DERLEME - Venezuela'daki darbe girişimine ilişkin haberlerimizi derleyerek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA

Venezuela hükümeti, sabah saatlerinde muhalefetle bağlantılı bir grup askerin darbe girişimi başlattığını ve bunun bastırılmaya çalışıldığını açıkladı - Kendini devlet başkanı ilan eden Meclis Başkanı Juan Guaido, Twitter üzerinden yayınladığı 3 dakikalık videoyla halkı ve askerleri sokağa çıkmaya davet etti - Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ise halkı, vatanı ve anayasal düzeni korumak için sokağa davet etti - Venezuela Kurucu Meclis Başkanı Diosdado Cabello Devlet Başkanı Maduro'yu savunmak için başkanlık sarayında toplanma çağrısında bulundu - Muhalefet yanlılarına ise olayların yaşandığı Carlota Askeri Hava Üssü etrafında toplanma çağrısı yapıldı - Maduro, darbe girişiminde birkaç saat sonra yaptığı açıklamada, ordudaki komutanlarla görüştüğünü, ordunun anayasa ve halka bütünüyle sadakat gösterdiğini belirtti - Küba ve Bolivya, darbe girişimine karşı mevcut hükümetin yanında olduklarını belirtirken, buna karşılık Brezilya, Arjantin, Şili ve Paraguay Guaido'ya desteğini bildirdi - Venezuela'daki darbe girişimini kınayan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm dünyanın Venezuela'da halkın demokratik tercihlerine saygı duymak zorunda olduğunu belirtti - ABD yönetimi ise Guaido öncülüğündeki darbe girişimine tam destek verdiğini açıkladı

Haber 30-04-19 22:26

Türkiye'ye getirilmesi yasak olan 'Dogo Arjantin' cinsi köpek, cipte 12 saat mahsur kaldı

ESKİŞEHİR’de, park halindeki cipte  yaklaşık 12 saat mahsur kalan ve Türkiye'ye getirilmesi yasak olan ‘Dogo Arjantin’ cinsi köpek, olay yerine gelen çilingir tarafından araçtan çıkarıldı.

Haber 09-03-19 23:02

Türkiye'ye getirilmesi yasak olan 'Dogo Arjantin' cinsi köpek, cipte 12 saat mahsur kaldı

ESKİŞEHİR’de, park halindeki cipte  yaklaşık 12 saat mahsur kalan ve Türkiye'ye getirilmesi yasak olan ‘Dogo Arjantin’ cinsi köpek, olay yerine gelen çilingir tarafından araçtan çıkarıldı.

Haber 09-03-19 21:57

Cüneyt Çakır, Nijerya - Arjantin maçını yönetecek

Cüneyt Çakır ve ekibi, 26 Haziran saat 21.00'deki Nijerya - Arjantin maçını yönetecek.

Spor 24-06-18 15:30

Abonelerimizin Dikkatine

DHA:CHP LİDERİ  KEMAL KILIÇDAROĞLU' NUN OYUNU  ANKARA ÇUKURAMBAR' DA ARJANTİN İLKÖĞRETİM OKULUNDA SAAT 11.30 SIRALARINDA  KULLANMASI BEKLENİYOR. CANLI YAYINLAMAYI PLANLAMAKTAYIZ..  

Yurthaber 16-04-17 10:15

Fenerbahçe-Krasnodar Maçını Pawel Raczkowski Yönetecek

İstanbul Polonya Futbol Federasyonu'ndan Pawel Raczkowski yönetecek. Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Krasnodar mücadelesinde görev yapacak Raczkowski'nin yardımcılıklarını, aynı ülkeden Tomasz

Yurthaber 20-02-17 14:43

Havalimanında Merdiven Boşluğundan Yolcu Düştü

Hüseyin ASLIYÜCE/İSTANBUL, Alınan bilgiye göre, Polonya uyruklu Michal Wochniak, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitmek üzere saat 22.30 sıralarında

Yurthaber 09-01-17 23:57

Filenin Sultanları Polonya Önünde

İZMİR, Atatürk Voleybol Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Sırbistan'dan Nenad Davidovic, Bulgaristan'dan Petar Haziranov hakem ikilisi yönetecek. Biletleri 5 TL'den

Yurthaber 21-08-15 14:10