Pudra Sekeri Haberleri

Evde kolay pasta nasıl yapılır? Nefis Alman pastası tarifi ve malzeme listesi! Bağımlılık yapan lezzet

Kolay pasta tariflerinden biri olan Alman pastası hem misafir ikramlıklarında hem de doğum günü gibi özel günlerde tercih ediliyor. Tamamen ev yapımı olan pandispanya keki, arasındaki lezzetli krema ve son dokunuş olarak üzerine dökülen pudra şekeri ile tamamlanan Alman pastası tarifi ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Denemek ve tekrar tekrar yapmak isteyenler lezzetli Alman pastası tarifini araştırıyor. Peki, Alman pastası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Yemek 2024-01-29 14:42:03

Kalpli kurabiye tarifi: Kalpli kurabiye nasıl yapılır?

Özellikle sevgililer gününde çok sık yapılan ve tüketilen kalp şeklindeki kurabiyeler, herhangi bir günde de yapılarak sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz, çayın ya da kahvenin yanında sunabileceğiniz lezzetler arasında yer alır. Evde birkaç dakika içinde yapabileceğiniz kalpli kurabiyeleri şeker hamuru ya da pudra şekeri ile süsleyerek de servis edebilirsiniz.

Yemek 2023-12-22 18:14:02

Beyoğlu’nda uyuşturucu operasyonu: Torbacıdan polise, “Bunlar pudra şekeri” savunması

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, sokak çalışmalarında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen bir şahsın evine operasyon düzenledi.

Yurthaber 2023-11-29 09:52:08

Airfryer çikolatalı pratik kurabiye tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da çikolatalı kurabiye nasıl yapılır?

Öğünlerinizde tüketebileceğiniz ya da özel yemek davetlerinizde servis edebileceğiniz tüm tatlı ve tuzlu tarifleri airfryer ile kısa süreler içinde pişirebilirsiniz. Airfryer’da hazırlayacağınız çikolatalı pratik kurabiyeleri çayın ya da kahvenin yanında ikramlık olarak sunabilirsiniz. Arzunuza göre pişen kurabiyeleri pudra şekeri ile de süsleyebileceğiniz pratik çikolatalı kurabiye tarifini mutlaka deneyin. Airfryer'da çikolatalı kurabiye nasıl yapılır?

Yemek 2023-02-07 17:17:27

'Seks yapmak psikolojimi bozdu' demişti! Sütyensiz pozlarını peş peşe paylaştı

3 çocuk annesi ABD'li model Ashley Graham, pudra tonlarında elbisesiyle poz verdi. Sütyensiz stiliyle dikkat çeken yıldız, her karede göğüs dekoltesini sergilemekten geri durmadı.

Magazin 02-02-23 11:45

Farah Zeynep Abdullah göğüs dekolteli yatak pozunu paylaştı!

Bergen filmindeki performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, dün akşam katıldığı 33. Ankara Film Festivali'nden ödülle ayrıldı. Özel gecede pudra tonlarında bir elbise tercih eden Farah Zeynep Abdullah, göğüs dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 04-11-22 09:38

Un kurabiyesi nasıl yapılır? Ağızda dağılan pastane usulü un kurabiyesi tarifi ve malzemeleri

Un kurabiyesi, kıyır kıyır kurabiye denince ilk akla gelenlerdendir. Un kurabiyesinin en sevilen yönleri hem pratik oluşu hem de uzun süre dayanabilmesi. Kolay un kurabiyesi yapımında pudra şekeri elenerek servis edildiği için tarifinde çok az miktarda şeker kullanılır. Un kurabiyesini denemek istiyorsanız en pratik ve lezzetli un kurabiyesi tarifi ve malzemelerini haberimizde bulabilirsiniz.

Yemek 24-09-22 13:50

MasterChef'te görülmemiş hata! Mehmet Şef'ten azarı yedi: Pudra şekeri diye tuz atmışsın

MasterChef Türkiye 2022'nin 2. turunda yarışmacılar hem zamanla ve birbirleri ile yarışıyor hem de yaptıkları yemekleri şeflere beğendirmeye çalışıyor. MasterChef Türkiye'nin 25. bölümünde Nazike isimli yarışmacı hazırladığı tatlıya pudra şekeri yerine tuz serpince olanlar oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu tadım yapamadı. Mehmet Şef, yarışmacıyı "Pudra şekeri diye tuz atmışsın, bu ne böyle" diyerek azarladı.

Magazin 31-07-22 08:41

Hem kullanışlı hem uygun fiyatlı en iyi kapatıcı pudralar

Cildinizdeki kusurları anında kapatacak bir ürüne ihtiyaç mı duyuyorsunuz? Hem makyaj sabitleme hem kapatma görevini gören pudralarla bu sorununuzu ortadan kaldırabilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem yüksek kapatıcı etkili pudra arıyorsanız listemizdeki en etkili ürünleri inceleyebilirsiniz. ''En iyi kapatıcı pudra hangisi?'' sorunuzu yanıtlayacak ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 27-07-22 14:25

Aynı börekçiden almış gibi olacak! Orijinal küt böreği tarifi

Börek, her yaştan insanın en sevdiği yiyecekler arasında bulunuyor. Börek kahvaltılarda, okulda, iş yerinde pratik ve hızlı yiyecek denilince ilk akla gelenlerden. Birçok çeşidi bulunan böreğin en sevilen çeşitleri arasında bulunan küt böreğini evde yapabilirsiniz. Bu tarif börekçiden alınmış gibi bir lezzete kavuşmanızı sağlayacak. Günün her saatinde yiyebileceğiniz küt böreğini bol pudra şekeri ile servis etmeyi unutmayın.

Yemek 15-06-22 15:19

Cannes'da 8 dakika ayakta alkışlandı! Kurak Günler'in oyuncusu Selin Yeninci festivale damga vuran isim oldu

Türk Sineması'nın Cannes'daki kırmızı halı temsilcisi olan başarılı oyuncu Selin Yeninci, şıklığıyla ve başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Pudra pembesi özel tasarım bir elbise giyen Kurak Günler'in oyuncusu, Cannes'da yapılan prömiyerde 8 dakika ayakta alkışlandı. Oyuncu, kırmızı halı da açık renkte tül detaylı bir elbise tercih etti.

Magazin 24-05-22 12:20

Taş pudra ne demek? Taş pudra birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe kelimeler arasında kökenleri ve anlamları ile dikkat çeken kelimeler bulunur. Türk Dil Kurumu, kökeni ayırt edilmeksizin Türkçede kullanılan farklı anlamlara sahip sözcükleri inceleme altına almaktadır. Dilimizin geliştirilmesi için sürdürülen bu çalışmalara birleşik kelimeler de dahildir. Yapılan bu incelemelerden bir tanesi de Taş pudra birleşik kelimesi ile ilgilidir. Taş pudra ne demektir?

Egitim 23-05-22 18:40

Pudra şekeri ne demek? Pudra şekeri birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük yaşamda kullanılan kelimelerden bazılarının anlamına tam olarak hakim olunmayabilir. Özellikle birleşik kelimeler için bu durum sıkça söz konusu olur. İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle başka bir anlam elde edilmesini sağlayan birleşik kelimeler, Türk Dil Kurumu (TDK) tarafından incelenerek analiz edilir ve bu incelemeler çeşitli kaynaklarda yayımlanır. TDK sözlükte yer alan Pudra şekeri birleşik kelimesi de bunlardan biridir. Pudra şekeri ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:35

Pudra ne demek? Pudra kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, tarih boyunca diğer pek çok dille etkileşime girmiş zengin bir dildir. Kendine has dilbilgisi kurallarının yanı sıra eşsiz bir kelime çeşitliliğine sahiptir. Özellikle kültürel yakınlıktan dolayı Arapça ve Farsça kelimelerden de kendi hazinesine pek çok kelimeyi katmıştır. Türkçe kelimelerden birçoğu merak uyandırmaktadır. Bu kelimelerden biri olan Pudra ne demek? Pudra kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 23:35

Pürüzsüz bir cilt görünümü için en iyi pudra tavsiyeleri

Pürüzsüz cilt görünümü kusursuz ve doğal makyajın olmazsa olmazı. Yağlanma ve parlama gibi problemler ise bu görünümün önündeki en sık karşılaşılan engeller arasında yer alıyor. Siz de pürüzsüz cilt görünümüne kavuşmak, makyajınızın kusursuz olmasını istiyorsanız pudralardan yardım alabilirsiniz. Mermer gibi cilt görüntüsü elde etmek isteyenler için en iyi pudra çeşitlerini inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 20-04-22 15:57

Çay saatlerinde gidecek nefis bir tatlı: Tiramisu! Tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Ramazanda oruç açtıktan sonra yanında güzel bir tatlı arıyorsanız tiramisuyu deneyebilirsiniz. Tiramisu 250 gram mascarpone, un, pudra şekeri gibi malzemelerden hazırlanıyor. Peki tiramisu nasıl yapılır? İşte detaylar...

Yemek 20-04-22 01:15

Makyaj çantanızda mutlaka bulunması gereken en iyi transparan pudralar

Pürüzsüz ve güzel bir cilt, öne çıkan, kusursuz ten, göz ve dudak makyajı için olmazsa olmaz. Yağlanma ve parlama gibi problemler ise güzel duran cilt makyajının önündeki en önemli engellerden biri. Siz de bu sorundan şikayetçiyseniz mutlaka transparan pudra kullanmalısınız. "Transparan pudra nedir?" ve "En iyi transparan pudra hangisi?" gibi sorular kafanızı karıştırıyorsa haydi detaylara bir bakalım!

Kadin 23-02-22 10:43

Makyajın gizli kahramanı pudra nasıl sürülür? Pudra ile hangi teknikler uygulanabilir?

Pudralar için makyajın gizli kahramanı demek hiç de yanlış olmaz. Makyajın kusursuz görünmesinde ve cildinizin pürüzsüz olmasında pudranın rolü büyük. Ama bunun için doğru uygulama tekniklerini bilmeniz gerek. Aksi takdirde ne kadar kaliteli pudra kullanırsanız kullanın yanlış teknik makyajınızı kötü gösterebilir. Ayrıca doğru ürün seçimini de es geçmemek lazım. Neyse ki birazdan okuyacağınız pudra sürme teknikleri son derece basit!

Kadin 19-01-22 13:24

Tikvenik nasıl yapılır? Tikvenik malzemeleri neler?

Tikvenik, Bulgaristan mutfağına ait kabaklı bir börek çeşiti. Sakaraya'da "Kabak gıvırma" adıyla bilinen tikvenik, evde kolaylıkla hazırlanabilen, pratik bir tarife sahip. 4 adet yufka, kabuğu soyulmuş 1 kg. bal kabağı, 1 su bardağı ceviz içi, 2 yemek kaşığı pudra şekeri tikvenik yaparken gerekli olan malzemeler arasında yer alıyor.

Yemek 17-11-21 21:35

Zeppole nasıl yapılır? Zeppole malzemeleri neler?

İtalyan mutfağının sevilen tatlıları arasında yer alan Zeppole, üstüne şeker serpilerek ikram edilir. Krema dolgusu ve görüntüsüyle oldukça hoş görünen Zeppole tatlısını hazırlamak için mevsim meyvesi, 2 yemek kaşığı pudra şekeri ve sıvıyağ gerekli olan malzemelerin arasında yer alıyor. İşte Zeppole tarifi...

Yemek 10-09-21 01:13

29 Temmuz 2021 Perşembe incirli tart nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte incirli tart tarifi...

MasterChef programında yarışmacılar bir üst tura geçmek için en güzel incirli tartı hazırlamaya çalıştı. Bu esnada incirli tartın nasıl yapıldığı merak konusu oldu. 100 gram pudra şekeri, yarım paket vanilya, 10 adet incir ve 1 yemek kaşığı bal incirli tart yaparken lazım olan malzemelerin bir kısmıdır. İşte incirli tart tarifi...

Yemek 29-07-21 23:43

Kanından pudra şekeri değil kokain çıktı

Adli Tıp, araç içerisinde uyuşturucu madde kullanırken görüntülenen Kürşat Ayvatoğlu'nun "Kokain değil pudra şekeriydi" savunmasını çürüttü, kanında uyuşturucu madde tespit etti.

Haber 26-07-21 17:06

Ayvatoğlu: En iyi hayatı yaşamaya çalışıyoruz

Lüks yaşam tarzı ve madde kullandığı görüntülerle gündem olan eski AK Partili Kürşat Ayvatoğlu, DW Türkçe'de Nevşin Mengü Soruyor programına katıldı. "En iyi fotoğrafları paylaşmaya, en iyi hayatı yaşamaya çalışıyoruz" diyen Ayvatoğlu, 'pudra şekeri' sözleriyle ilgili ise partiyi üzmemek adına aklına ilk gelen açıklamayı yaptığını" ifade etti.

Haber 02-04-21 13:21

Araç içerisinde uyuşturucu kullanan şahıs yeniden gözaltında

Araç içerisinde uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen ve bu anlara dair olduğu görüntüleri sosyal medyaya yansıyan H.K.A., yeniden göz altına alındı.Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından “uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde kullanımını özendirmek” suçlarından gözaltına alınan H.K.A., avukatı marifetiyle verdiği ilk ifadesinde, kullandığı maddenin uyuşturucu olmadığını, pudra şekeri olduğunu, arkadaş ortamında müzik dinlerken şaka ve taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuş gibi eğlendiklerini, görüntülerinin de o esnada haberi olmadan çekildiğini iddia etmişti.

Haber 28-03-21 13:57

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Kürşat Ayvatoğlu açıklaması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hamza Kürşat Ayvatoğlu hakkında bazı haber sitelerinde yayımlanan 'pudra şekeri içti serbest kaldı' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Haber 28-03-21 09:34

AKP çalışanı Kürşat Ayvatoğlu serbest, 'Burnuma kokain değil, pudra şekeri çektim' dediği belirtiliyor

Lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekildiği iddia edilen görüntüleri sosyal medyada yer alan ve AKP Genel Merkezi'nde büro çalışanı olduuğu savunulan Kürşat Ayvatoğlu serbest bırakıldı. Ayvatoğlu'nun savcılık ifadesinde "Burnuma kokain değil, pudra şekeri çektim" dediği belirtiliyor.

Haber 27-03-21 23:48

Pürüzsüz cildin anahtarı: Pudra sürerken sünger yerine fırça kullanın!

'Pudra kullanmam şart mı?' diye soranlardansanız öncelikle pudranın makyajınızı nasıl etkileyeceğini bilmek gerek. Günlük makyaj rutinlerinde sıklıkla atlanan ancak kullanıldığında makyajı makyaj yapan kozmetik ürünlerden biri olan pudra doğru kullanıldığında makyajınızın gün boyunca kusursuz görünmesini sağlayabilir.

Kadin 24-02-21 16:47

Hep elinize sürerek test ediyorsanız yanlış yapıyorsunuz! Fondöteni denemek için...

Günlük makyaj lekeleri örtmeli, kemik yapınızı tanımlamalı ve sizi abartılı öne çıkarmalı. Biraz fondöten ve pudra, hafif göz makyajı ve nötr bir ruj sürmek doğal ve parlak bir görünüm oluşturacaktır. Peki nasıl? İşte makyajın temelini oluşturan fondötenin uygulanış adımları.

Kadin 24-02-21 15:49

Pratik eyeliner nasıl çekilir, makyajla dudak nasıl dolgunlaştırılır, sihirli pudra nedir? Kusursuz makyajın adım adım yapılışı!

Makyaj konusunda yeni başlayan biri veya profesyonel olmanız fark etmez, ipuçları ve hileler her zaman işe yarar. Bugün size eyeliner sürmenin yolunu da anlattık, makyajla dudak dolgunlaştırmayı da.

Kadin 19-02-21 08:04

Ivana Sert makyajının adım adım yapılışı! Olmazsa olmazlardan biri...

Ivana Sert makyajı için olmazsa olmaz malzemeler; göz bazları, toprak tonlarında farlar, fırçalar, mat fondötenler, gölge ürünleri, dudak için sade renkler, mat ve transparan pudra kullanımıdır. Sizin için Ivana Sert makyajının nasıl yapıldığını adım adım anlattık.

Kadin 16-02-21 14:54

Un kurabiyesi için nefis tarif! Kolay malzemeleri ile hafızanıza kazınacak

Ağızda dağılan, pastane lezzetlerini aratmayan nefis un kurabiyesi tarifi, kolay malzemeleri ile hafızanızda yer edecek. Çay saatlerinin olmazsa olmazı un kurabiyesi, tereyağı, pudra şekeri ve vanilya ile harmanlanan unun en lezzetli seçeneklerinden biri. Malzemeleri ile bütçe dostu olan un kurabiyesi, kolay tarifi sayesinde zorlanmadan yapacağınız bir atıştırmalık.

Yemek 20-01-21 11:15

Balkabaklı top nasıl yapılır? Balkabağı topları ile nefis bir çay saatine hazır olun

Kabak tatlıları kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alır. Hem besleyici hem doyurucu kabak tatlılarından biri de balkabaklı top tarifidir. Pratik malzeme listesi ve kolay yapılışı ile çay saatlerinizin vazgeçilmezleri arasında yer alan balkabaklı top nasıl yapılır? Yumurta, pudra şekeri, bisküvi ve fındığın karışımı ile elde edilen minik balkabağı topları tarçın ile bir bütün oluşturarak sofralarınızda yer alacak. İşte videolu anlatımı sayesinde kolayca hazırlayabileceğiniz o tarif...

Yemek 19-01-21 14:24

Kirpiklerinizi iki kat kalın gösteren 5 saniyelik numara! Tek ihtiyacın olan biraz 'sihirli toz...'

Maskara, milyonlarca kadının makyaj rutininin temeli ancak kadınların çoğu bu kullanışlı üründen tam olarak yararlanmıyor. Kirpiklerinizin gerçekten çok uzun ve dolu görünmesini istiyorsanız işte sihirli pudra numarası.

Kadin 18-01-21 15:26

Tadı damağınızda kalacak makaron tarifi! Pastanede tadında olması için...

İtalya mutfağına özgü bir lezzet olan makaron, kolay tarifi ile evlerinizde hazırlayabileceğiniz pastane tatları arasında yerini alacak. Badem unu ile hazırlanan makaron tarifinde pudra şekeri ve toz şekerin yanı sıra gıda boyası da kullanılmaktadır. İlk olarak Venedikte'te yapılan makaron tatlısı, zaman içinde yaygınlaşarak paketler halinde satılmaya başlanmıştır.

Yemek 12-01-21 14:08

Pudra sadece bebekli evlerde kullanılmıyor! Karıncaları öldürmeden...

Bebeğiniz yoksa bile mutlaka talk pudrası edinmelisiniz. Çünkü bebek pudrasının sadece bebeğinizin poposu ya da makyajınızın sabitleyicisi olmasının yanında başka marifetleri de var.

Kadin 01-12-20 12:29

Saçınıza pudra dökün ve bekletin! Sonuç inanılmaz...

Dolgun ve hacimli saçlara sahip olmak düşündüğünüz kadar zor değil. Eğer saçlarınız ince telliyse kendinize dert etmeyin. Çünkü bu durumu oldukça pratik ve hızlı bir şekilde çözeceğiz. İşte saçlarınızı olduğundan daha dolgun gösteren pudra yöntemi.

Kadin 13-10-20 14:16

Sönük saçlar için bunu deneyin! Pudra ve fön makinesiyle...

Gün boyu dolgunluğunu koruyan, elektriklenmeyen hacimli saçlar için sunulan yüzlerce ürün ve onlarca yöntem var. Ama bu ürünlerden istediğiniz performansı almak için saç tipinizi tanımanız ve saçınıza zarar vermeyecek çözümler bulmanız çok önemli. Biz de sizler için evde uygulayabileceğiniz ve hem saçınıza zarar vermeyen hem de istediğiniz dolgunluğa kavuşmanızı sağlayacak onlarca yoldan birkaçını sizler için listeledik.

Kadin 09-10-20 08:31

Bu uygulamalarla yağlı saçları çok kolay şekilde gizleyebilirsiniz! Pudra ve örgü...

Saçlarla ilgili en sıkıcı konulardan biri de sık yağlanan, ağırlaşan saçlar… Sizin de yıkasanız bile kısa bir süre içinde yağlanan saçlarınız varsa eminiz ki birçoğumuz gibi siz de çoğu zaman saçlarınızı gizlemekle uğraşıyorsunuzdur. O zaman, gelin saçlarınızın güzel görünmesini sağlayacak ve yağlı görünümden uzaklaştıracak yöntemlere bir göz atalım. İşte yağlı saçları kamufle etmenin yolları…

Kadin 19-08-20 14:33

Sönük saçlar için bir de bunu deneyin! Pudra ve fön makinesiyle...

Dolgun görünümlü ve hacimli saçlar her kadının hayali. Ama saçlarınıza gün içerisinde istediğiniz görünümü kazandırmak için sayısız ürün kullanıp yine de uzun süreli bir sonuç elde edemiyor olabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız saç dolgunlaştırıcı yöntemler ile siz de saçlarınızdan istediğiniz verimi alacak ve hasret kaldığınız dolgunluğa ulaşabileceksiniz!

Kadin 04-08-20 14:43

Şekil almayan en inatçı saçlar bile bu yöntemle dize geliyor! Pudra, krem...

Saçlarımızla ilgili sorunlardan birisi, kolay şekle girmemesi. Saçların kimi zaman kabarık ve elektrikli görüntüsü kimi zaman da sönük ve cansız duruşuyla baş etmek zor olabiliyor. Siz de, saç bakımına saatlerce zaman harcadığı halde, beklediği havalı saçlara kavuşamayanlardan olduğunuzu düşünüyorsanız bu tüyolara bayılacaksınız.

Kadin 13-07-20 13:47

Tahinli cevizli kurabiye nasıl yapılır?

Çay saatlerine yepyeni bir yardımcı geliyor! Tahiniyle, pudra şekeriyle, çekilmiş ceviz içiyle birlikte ağızda dağılan mükemmel bir kurabiye tarifimiz var sizin için: Tahinli cevizli kurabiye tarifi. Lezzetiyle helvayı andıran bayatlamayan tahinli kurabiye, uzun süre saklayabileceğiniz bir kurabiye tarifi aynı zamanda. Haydi, hazırsanız başlayalım!

Yemek 04-06-20 10:05

İskilip’te hoş geldin bebek uygulaması devam ediyor

İskilip Belediyesi tarafından başlatılan hoş geldin bebek uygulaması devam ediyor.İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatlarıyla sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında yılbaşında hayata geçirilen uygulama ile yeni doğan bebeklerin ailelerine bebek çantası İskilip Belediyesi tarafından hazırlanarak hediye ediliyor.Hediye çantasında, bebek bezi, pişik kremi, şampuan, biberon, emzik, ıslak mendil, bebek battaniyesi, pudra ve bebek çantası bulunuyor.Sosyal belediyecilikte faaliyetlerini önemsediklerini dile getiren Belediye Başkanı Ali Sülük, "İlçemizde yeni doğan bebeklerin ilk hediyesi belediyemizden.

Yurthaber 02-06-20 17:28

Sürtünmeden kaynaklanan uyluk tahrişine pudra kullanarak son verebilirsiniz

Birçok kadın sıcak yaz sıcağında sürtünme hissine aşina olacaktır. Bacaklarınız yürürken birbirine sürtündükleri için terlemeye, kırmızılaşmaya ve tahriş olmaya başlar. Bu ürün uyluk sürtünmesini önleyebilir ve yaz mevsimini sonuna kadar geçirmenize yardımcı olabilir!

Kadin 17-06-19 14:40

Önce şaşırıyorlar sonra bir tabak daha istiyorlar!

Edirne’de bir börekçi tarafından Bingöl usulü olarak yapılan ve halk arasında ‘Kürt’ böreği olarak da bilinen pudra şekerli sade börek, vatandaşların ilgisini çekiyor. İlk kez deneyen vatandaşlar, "Şekerli börek mi olur?" diye şaşırsalar da yedikten sonra bir tabak daha istiyor.

Yemek 13-02-19 09:32

(Özel Haber) Önce şaşırıyorlar, sonra bir tabak daha istiyorlar

Edirne’de bir börekçi tarafından ‘Bingöl’ usulü olarak yapılan ve halk arasında ‘Kürt’ böreği olarak da bilinen pudra şekerli sade börek, vatandaşların ilgisini çekiyor.

Haber 12-02-19 12:34

Aşırı Terleme Kabusunuz Olmasın

Uzmanlar pudra, krem ve deodorant gibi kişisel bakım ürünlerinin tek başına aşırı terlemeyi önlemediğini ve...

Yurthaber 15-07-18 10:17

hoş Geldin Bebek

Çiğli Belediyesi tarafından içinde battaniye, 6 aylık bebek kıyafet seti, biberon, emzik, pudra, tırnak makası,...

Yurthaber 06-07-18 10:06

Arı kenesinden kurtulmanın ucuz yolu: Pudra şekeri

Türkiye’de arı kolonilerinin sönmesine ve bal üretiminde önemli derecede düşüşlere neden olan, halk arasında "arı kenesi" olarak bilinen "varroa" parazitine karşı mücadelede pudra şekeri önemli rol oynuyor - Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Necati Muz: - "Kullanılacak pudra şekeri değirmende iki defa öğütüldükten sonra bir cam kavanoza konur. Kavanozun kapağına 25-30 delik açılır. Tek katlı kovana 100-150 gram gelecek şekilde, tuz ekeler gibi serpiştirilir. Pudra şekeri, varroa parazitinin hava alma kanallarını kapatır ve arı üzerinde tutunamayarak ölürler. Bu, balda kalıntı bırakmayan, ekonomik, etkili ve organik tedavi metodudur"

Haber 27-05-18 11:16

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok infaz sahnesi! Hakkı masada öldürüldü

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 17 Nisan Salı ekrana gelen 99. bölümünde şok bir ayrılık yaşandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm finalinde Pudra Hakkı, masada Tipi tarafından boğularak öldürüldü. EDHO'ya bu sezon başında katılan usta oyuncu Levent Özdilek de diziye veda etti.

Magazin 18-04-18 00:53