Putin Kalp Krizi Haberleri

Müşterilerin isteklerine daha fazla dayanamayınca sinir krizi geçirdi! İstifa ettiği anları TikTok'tan paylaşınca viral oldu

TikTok'ta 'skunkprincess23' kullanıcı adıyla paylaşım yapan mesai saatlerinde içinde sinir krizi geçirerek istifa etti. İsmi açıklanmayan bir kafede çalışan genç kız müşterilerin isteklerinin üst üste gelmesi üzerine bir anda kontrolünü kaybetti. TikTok'tan paylaşılan görüntülerde genç kızın bağırarak duruma isyan ettiği ve istifa ettiği anlat yer aldı.

Kulis 2024-05-10 15:33:49

Kalbini 4 yıldır çantasında taşıyor! Gören çok şaşırıyor Ölene kadar vücudumda kalacak

Edirne'de yaşayan 60 yaşındaki Ahmet Sanrı, kalp krizinin ardından kalbinin fonksiyonlarını yerine getirememesi sonucu 4 yıldır çantasında taşıdığı yapay kalp cihazıyla hayatını sürdürüyor.

Haber 2024-05-10 10:51:51

Kıskançlık krizi geçiren adam masaj salonunu basıp tehditler savurdu! Savunması 'pes' dedirtti: 'Bu normal değil mi?'

Tayland'ın doğusundaki Trat bölgesinde bir adam masaj salonunda çalışan sevgilisini kıskandı. Bir müşterinin sevgilisinin yeni sevgilisi olduğunu zanneden adam masaj salonunu basarak ölüm tehditleri savurdu. Olayın sonrasında 47 yaşındaki Meow isimli kadın durumu polise bildirdi.

Trend 2024-05-10 09:43:33

Basit bir diş çürüğü demeyin! Tehlikeli hastalığın riskini artırıyor

Diş çürüklerinin kalp hastalıklarını tetiklediğine dikkat çeken Periodontoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Kadriye Merve Altıkat, “Özellikle doğumsal kalp rahatsızlığı olan çocuklar, yetişkinler, kalp kapağı protezi taşıyan hastalar, kalp ameliyatı geçirmiş veya kalp yetmezliği bulunan erişkinlerde diş çürükleri ciddi risk oluşturur. Hastalık ilerlemeden uygulanacak ağız ve diş sağlığı bakımı ile birlikte düzenli diş hekimi kontrolleri ile kalp hastalıkları yüzde 70 (önemli ölçüde) azaltabilir” dedi.

Haber 2024-05-10 08:52:39

Putin tehlikeye dikkat çekti: 'Askerlerimizin üstünde sinek gibi insansız hava araçları uçuyor'

Ukrayna'daki çatışmalarda görevli birliklerin komutanlarıyla Kremlin Sarayı’nda toplantı yapan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus askerlerinin Ukrayna insansız hava araçları nedeniyle zor durumda kaldığını belirterek, "Askerlerimizin üstünde sinek gibi İHA’lar uçuyor" dedi.

Haber 09-05-24 19:42

İşten eve döndünce karısını başka bir adamla yakaladı! Havluya sarılmış halde bulunca sinir krizi geçirdi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Çekim yeri belli olmayan görüntülerde bir kadının kocasını aldattığı anda eşine yakalandığı anlar yer aldı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından adeta yorum yağdı.

Trend 09-05-24 11:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Avrupa'ya 'Gazze' tepkisi

Avrupa'ya tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze krizi bağlamında bazı Avrupa kurumlarının ve ülkelerinin izlediği politikalar Avrupa değerlerine yönelik inancın sarsılmasına sebep olmuştur" dedi.

Haber 09-05-24 11:42

Uzmanından altın tavsiye! Bu aktivite kalp krizi ve felç riskini azaltıyor

Kardiyoloji Uzmanı İsmail Erdoğu, yaz aylarında güneşlenmenin kalp hastalığı riskini azalttığını söyledi.

Haber 09-05-24 00:18

Bursa'da kıskançlık krizi! Tartıştığı erkek arkadaşını bıçakladı

Bursa'da Leyla Sultan K. , kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada erkek arkadaşı Mehmet Salih B.’yi sokak ortasında bıçakla yaraladı. Yaralı gence çevredekilerin müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansırken, şüpheli Leyla Sultan K. polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 06-05-24 19:40

Aynalı Tahir’in yıldızı Saruhan Hünel hastaneye kaldırıldı! Apar topar ameliyata alındı

Aynalı Tahir'in Tilki Ekrem'i Saruhan Hünel ameliyat edildi. Bir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan ünlü oyuncunun kardeşi Aslı Hünel, ağabeyinin durumunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 06-05-24 15:58

Bursa’da genç kız sevgilisini bıçakladı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde sinir krizi geçiren genç kız, sevgilisini sırtından bıçakladı.

Yurthaber 06-05-24 15:50

Anneler Günü'nde ne yapılır? Anneler Günü'nde neler yapılabilir? Anneler Günü etkinlikleri

Anneler günü, annelere duyulan sevgi ve minnet hislerini göstermek için çok özel bir gündür. Annelerin sevgiyle dolu kalp ve emeklerine karşılık Anneler Günü’nde, onları mutlu edecek pek çok aktivite ve hediye fikri bulunur. Elbette her annenin farklı ilgi alanları, zevkleri ve ihtiyaçları olduğu için, kişiye özel bir hediye ve aktivite seçmek oldukça önemlidir. Peki, Anneler Günü'nde neler yapılabilir?

Haber 05-05-24 18:54

Britney Spears ünlü otelde sinir krizi geçirdi! Oteli birbirine katıp iç çamaşırlarıyla sokağa çıktı

Son dönemde yaptığı danslarla ve paylaşımlarla sevenlerini endişelendiren şarkıcı Britney Spears ünlü otelde gece yarısı sinir krizi geçirdi. Ortalığı birbirine katan şarkıcının o halleri hayranlarını endişelendirdi.

Magazin 05-05-24 14:25

Dilan Polat sinir krizi geçirip kendini yaraladı! Avukatı harekete geçti... Flaş gelişme

Dilan Polat'ın kızını gördüğü duruşma sonrası cezaevinde sinir krizi geçirdiği ve kendine zarar verdiği iddia edildi. İddialara göre avukatı tahliye talebi için harekete geçti. Başsavcılık, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na yazı yazarak Dilan Polat'ın en yakın adli tıp kurumu birimine sevk edilmesine karar verdi.

Magazin 05-05-24 11:02

Uzmanlar uyarıyor! Protein diyeti tehdidi: Böbrek ve kalp yetmezliği riskini artırıyor!

Sosyal medyada moda olan diyetler, uzman kontrolünde yapılmadığında sağlığı tehdit ediyor. Çocukluk çağındakiler ya da ergenler ağır protein diyetleri ile böbrek hatta kalp yetmezliği riskine girerken, erişkinlerde ise hurma diyeti, glutensiz diyet gibi trend tarifler, diyabete hatta şeker komasına davetiye çıkarıyor. Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye'de 79 ilde hizmet veren Sağlıklı Yaşam Merkezleri’nde diyetisyen, fizyoterapist, hatta psikologlarla ücretsiz ve uzman kontrolünde kilo vermek mümkün.

Kadin 04-05-24 14:18

Öpüşme krizini atlatıp barıştılar! Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör Mert Demir konserinde görüntülendi

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdikleri Doğa ve Fatih karakterleri ile adlarından söz ettiren Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında öpüşme krizi yaşandığı iddia edilmişti. Özel hayatlarında yaşadıkları sorunları sete yansıttıkları konuşulan ünlü çift geçtiğimiz günlerde aralarındaki krizi çözüp barıştı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör şimdi de Mert Demir konserinde görüntülendi...

Magazin 03-05-24 14:41

460 bin kişinin yüzde 37’si bu hastalık yüzünden ölüyor! Uzmanlar uyardı: 'Kader değil tercih' Ölüm sayısı katlanarak artacak

Dünyada her yıl 18 milyon insanın kalp damar hastalığından hayatını kaybettiğini belirten Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akbulut, "Ülkemizde her yıl ölen 460 bin kişinin yüzde 37’si kalp damar hastalığından hayatını kaybediyor" dedi.

Haber 03-05-24 14:00

'Bunları tüketenler kilo almıyor' Zayıflamak isteyenler dikkat! Mehmet Öz açıkladı... Bir hesabı varmış 'Ölçüsü yarısından az olmalı'

ABD'de yaşayan dünyaca ünlü Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, kişilerin sağlığını korumak için kilo kaybından ziyade bel çevresine dikkat etmesi gerektiğini belirterek, "Kişinin boyu ne kadarsa bel çevresi ölçüsünün onun yarısından az olması gerekiyor." dedi. Öte yandan Öz, yapılan araştırmalara göre; fındık, fıstık, ceviz gibi besinleri tüketen kişilerin kilo almadığını söyledi.

Kadin 03-05-24 10:45

Öpüşme krizi gündemdeydi... Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün setteki gerginliğinin sebebi başka çıktı! Bomba iddia

Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncuları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasında öpüşme krizi yaşandığı iddiası uzun süre gündem olmuştu. Bir süredir küs olan ünlü oyuncular geçtiğimiz günlerde Cannes Festivali'ne katılmış ve orada barışmışlardı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün setteki gerginliğinin sebebi şimdi ortaya çıktı...

Magazin 02-05-24 12:59

Araştırma tamamlandı: Aşırı öfke kalp krizine neden olur mu? Şaşırtıcı sonuçlar!

Bilim insanları kalp krizine neden olan faktörleri araştıran önemli bir çalışmaya imza attı. 280 kişinin bir teste tabii tutulduğu çalışmada katılımcılar 4 gruba ayrılarak kendilerine öfkelenecekleri, endişelenecekleri, üzülecekleri ve normal hissedecekleri duygular yaşatıldı. Ortaya çıkan sonuç bilim dünyasında heyecanla karşılanırken, aşırı öfke kalp krizini tetikler mi sorusuna da önemli bir cevap vermiş oldu.

Haber 02-05-24 10:54

Artvin’de dakikalarca kalp masajı yapılan kuş hayata döndürüldü

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde bir otomobilin camına çarparak yere düşen kuş, yapılan ilk yardım ve kalp masajıyla hayata geri göndü.

Yurthaber 02-05-24 10:43

Ani öfke patlamalarına dikkat: Kalp krizi riskini artırıyor! Kalıcı hasara yol açabilir

ABD'de yapılan yeni bir araştırma, kısa süreli öfke patlamalarının, kan damarlarının uygun şekilde genişleme kabiliyetine (vazodilatasyon) geçici olarak zarar verebileceğini ortaya koydu.

Kadin 02-05-24 01:02

D vitamini nelerde var? D vitamini hangi besinlerde bulunur? D vitamini içeren besinler

D vitamini vücudumuzun sağlığı için oldukça önemli bir role sahip olan yağda çözünen bir vitamin ve hormondur. Adını, vücudumuzda güneş ışığına maruz kaldığımızda cildimizde sentezlenmesinden alır. Ancak D vitamini sadece kemik sağlığını desteklemekle kalmaz, aynı zamanda bağışıklık sistemi fonksiyonlarından kalp sağlığına kadar birçok alanda kritik bir rol oynar. Peki, D vitamini nelerde var?

Haber 30-04-24 21:01

Eski futbolcu Mutlu’nun organları umut olacak

Aydın’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve 8 yıl önce iç organlarını bağışladığı ortaya çıkan eski futbolcu Ümit Mutlu’nun (41) organları hastalara umut olacak.

Yurthaber 30-04-24 12:03

Anjiyo nedir, nasıl ve neden yapılır? Anjiyo ne kadar sürer?

Kalp ve damar hastalıkları günümüzde ciddi sağlık sorunları arasında yer alır. Bu hastalıkların teşhis edilmesi ve tedavi edilmesi kişinin sağlığını koruması açısından hayati öneme sahiptir. Anjiyografi bu hastalıkların tanısında önemli bir rol oynar. Özellikle kalp krizi riskini belirlemek, tıkalı damarları görmek ve tedavi seçeneklerini değerlendirmek için anjiyografi kullanılır.

Haber 29-04-24 19:01

Adnan Oktar krizi iddiası: Trol hesaplar yargıyı ikiye böldü! Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı'na şikayet edildi

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'yle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Örgütün sosyal medyada faaliyetlerini sürdüren trol hesaplarına yönelik kapatma talebi yargıyı ikiye böldü. Kulislerde konuşulanlara göre Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı’na şikayet edildi.

Haber 29-04-24 13:29

Tarihi saat kulesinde bayrak krizi! Vali, uzman raporuna sert çıktı: 'Herkes haddini bilecek'

Antalya'nın sembollerinden ve çalınan saatiyle gündem olan tarihi saat kulesine bayrak çekmek için dikilen gönder, kentte tartışmaya neden oldu. Antalya Valisi Hulusi Şahin'in 'Derhal' talimatıyla dikilen göndere ilişkin, Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 'Yapıya zarar veriyor, düşme riski var' raporu hazırladı. Rapora tepki göstererek kurulu uyaran Vali Şahin, "Herkes haddini bilecek. O bayrak en güzel şekilde orada dalgalanacak" dedi. İşte detaylar...

Haber 29-04-24 11:59

Trigliserid nedir? Trigliserid yüksekliği ve düşüklüğü ne anlama gelir, neden olur?

Trigliserid vücudumuzun enerji depolama formu olan yağların ana yapı taşıdır. Normal seviyelerde olması önemlidir, ancak yüksek seviyelerde bulunması kalp sağlığını etkileyebilir. Sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek ve düzenli doktor kontrolü yaparak trigliserid seviyeleri kontrol altında tutulabilir.

Haber 29-04-24 11:11

Antalyaspor'da Sergen Yalçın krizi! Son 2 antrenmana çıkmadı...

Sergen Yalçın, yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle Fatih Karagümrük maçı öncesinde Antalyaspor'da yapılan iki antrenmana çıkmadı. Tecrübeli teknik adamın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 28-04-24 17:50

Maden suyunda dışkı örneğine rastlandı! İsviçreli Nestle 2 milyon Perrier şişesini imha etti

Fransa'daki maden suyu krizi yeni bir boyuta ulaştı. İsviçre firması Nestle, işlettiği kuyulardan birinde dışkı bakterisi bulunması nedeniyle Perrier markalı iki milyon şişeyi imha etti. Durumun sebebi olarak ise Mart ayında bölgeyi vuran Monica fırtınası sırasında yaşanan yoğun yağışların olduğu kaydedildi.

Finans 27-04-24 10:57

Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi! Kendi imkanlarıyla evine gitti... Sinir krizi geçirdi

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan hakkında tahliye kararı verildi. Anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine gitti...

Magazin 27-04-24 07:52

İş yerinde çay kahve tüketenler dikkat! Uzman isim uyardı: Sık yapılan hatalardan biri!

Dengeli bir beslenme planı oluşturarak sağlıklı yiyecekler tüketmenin iş hayatında başarılı olmanın anahtarı olduğunu söyleyen Diyetisyen Elif Akçeken, “Oturarak çalışan bireyler kilo almamak için rafine karbonhidratlar, şekerli atıştırmalıklar ve yağlı gıdalardan kaçınmalıdır. Sık yapılan hatalardan biri de aşırı çay ve kahve alımıdır. İş yerinde aşırı kafein tüketimi uykusuzluğa, anksiyeteye ve hatta kalp çarpıntısına neden olabilir" dedi.

Kadin 26-04-24 14:26

Birkaç haftalık ömrü kalmıştı! Domuz böbreği nakledilen hasta hayata tutundu... Organ bağışında çığır açan atılım

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan 54 yaşındaki Lisa Pisano isimli kadına yaşadığı kalp sorunu nedeniyle sadece birkaç haftalık ömrü kaldığı söylenmişti. Pisano mekanik kalp pompası ve genetiği değiştirilmiş böbrek nakli sayesinde hayata tutundu.

Trend 25-04-24 13:53

Otomobilinin içinde ölü bulundu, ailesine bıraktığı notlar kahretti! 'Artık mezarımın başına gelip...'

Sakarya’nın Erenler ilçesinde M.S. (44) otomobilinin içinde ölü olarak bulundu. Otomobilde inceleme yapan polis ekipleri, “Artık mezarımın başına gelip su dökersiniz, ağaç dikersiniz” yazılı notlar buldu. Durumu haber alarak bölgeye gelen yakınlarının sinir krizi geçirerek feryat etmesi ise yürekleri dağladı.

Haber 25-04-24 12:59

Gece 03.00'te toplamak için yola çıkıyorlar! Kilosunu 200 TL'den satıyorlar... Kapış kapış gidiyor 'Geçimimizi böyle sağlıyoruz'

Batman, Sason'da yüksek rakımlı dağlarda karların erimesiyle ortaya çıkan ve bölgede yayla muzu olarak bilinen ışkın bitkisi, birçok hastalığın şifa kaynağı olduğu gerekçesiyle kilosu 150-200 TL olmasına rağmen yoğun rağbet görüyor. Bitkiyi toplayıp satan vatandaşlar, bitkiyi koparabilmek için gece saat 03.00 gibi yola çıktıklarını ve 5 saat yol yürüdüklerini belirtti. Aile geçimlerini böyle sağladıklarını aktaran vatandaşlar bitkinin kalp, tansiyon ve şeker hastalıklarına ilaç olduğunu söyledi.

Kadin 25-04-24 10:23

Mucize meyve suyu: Günde iki bardak içmek felç ve kalp krizi riskini azaltıyor!

Meyve suları büyük küçük herkesin sevdiği lezzetli içeceklerden. Bir araştırmaya göre bu meyve suyu birçok ölümcül tıbbi soruna neden bulunan kan basıncını ve kolesterolü düşürmede etkili olabiliyor. Böylelikle hem felç hem de kalp krizi riski azalıyor.

Kadin 23-04-24 11:27

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kalan maçlarına kalp dayanmaz! Şampiyonluk şanslı bu karşılaşmalara bağlı...

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından tüm planlar değişti. Galatasaray ile puan farkının 4'e çıkmasının ardından şampiyonluk ihtimali sarı-kırmızılıların bir adım öne geçti.

Spor 22-04-24 22:25

Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü, kalp krizinden hayatını kaybetti

Tekirdağ'dan depremin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ilçesine görevlendirilen, dönüşte depremzedelere dağıtılan yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip, evine götürdüğü gerekçesiyle tutuklanıp, yargılama sürecinde tahliye edilen 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hakkında 5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Işık, 28 Eylül 2023 günü görülen davanın ikinci duruşmasında tahliye edilmişti.

Haber 22-04-24 17:29

Kulak memesindeki çizgiye dikkat! Tehlikeli hastalığın riskini işaret ediyor

Kulak memesinde bulunan çapraz çizginin hastalık belirtisi olabileceği öğrenildi. Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Balcı, "Frank çizgisi" olarak adlandırılan kulak memesindeki çapraz çizginin, artan kalp-damar hastalığı riskine işaret edebileceğini ancak bunun asla tek başına bir gösterge sayılmadığını söyledi.

Haber 22-04-24 12:32

Survivor'da Berna sinir krizi geçirdi! Kenardakiler tepki gösterdi: Saçma sapan çocuk gibi...

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça merakla izleniyor. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenilince sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.

Magazin 21-04-24 08:39

Taburcu olması bekleniyordu! Nuri Alço'nun kalbine pil takıldı

Türk sinemasının usta oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takıldığını söyledi.

Magazin 20-04-24 14:44

Bakan Fidan ve Mısırlı mevkidaşından önemli açıklamalar! 'Bu gerginliğin yayılma ihtimali var'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısırlı Mevkidaşı Samih Şükri ile ortak basın toplantısında konuştu. Önemli açıklamalar yapan Bakan Fidan "Görüşmemizde Gazze'de yapılması gerekenlerin altını çizdik. Yardımların Refah sınır kapısına ulaşması için yoğun çalışıyoruz. Gazze krizi çözülmezse böyle krizler artarak devam eder" derken Şükri "İran-İsrail gerilimi ile ilgili olarak, bu savaşın bu çatışmaların bu gerginliğin yayılma ihtimali var. Bütün araçlarla gerilimin büyümemesi için çalışıyoruz" dedi.

Haber 20-04-24 13:15

Uzaya giden ilk Suriyeli astronot Muhammed Faris Türkiye'de hayatını kaybetti

1987 yılında uzaya giden Suriye'nin ilk astronotu Tümgeneral Muhammed Faris, Türkiye'de hayatını kaybetti. 73 yaşındaki Faris'in, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 20-04-24 09:27

Günlerdir Eskişehir'de tedavi gören Nuri Alço Hacettepe'ye sevk edildi!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Ankara'daki Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Eşi oyuncuya kalp pili takılacağını söyledi.

Magazin 19-04-24 12:31

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 18-04-24 22:13

10 bin dolarlık nafaka krizi ile gündemdeydi! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya olay sözler

Son dönemde özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu ile arasındaki nafaka krizini bir türlü çözemedi. 10 bin dolarlık nafakayı çok bulan Cem Yılmaz bu durumu artık diline doladı.

Magazin 18-04-24 07:48

Köye muhtar seçildi, mazbatayı alacağı gün hayatını kaybetti

Bursa’da 31 Mart yerel seçimlerinde 96 oy alarak seçilen mahalle muhtarı, mazbatasını alacağı gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Yurthaber 17-04-24 14:41

Trabzon'da sağlık çalışanları kalp sağlığı farkındalığı için yürüdü

Trabzon'da sağlık çalışanları, yürüyüşün kalp sağlığına önemine dikkati çekmek için yürüyüş yaptı.

Yurthaber 17-04-24 13:46

Dalgıç polisler, şehit polis memuru Çatalyürek anısına eğitim dalışı yaptı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, 19 yıl önce yaptığı görev dalışı sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden şehit polis Mehmet Hulusi Çatalyürek anısına eğitim dalışı gerçekleştirdi.

Yurthaber 17-04-24 11:44