Ramazan 2023 Tarihi Haberleri

Astrolog Meral Çolak, 14 ay önce dün akşamı bilmiş! Tahminleri tek tek gerçek oldu, şampiyonu takımı da açıkladı: Mucizevi bir kutlama olacak!

Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ederek şampiyonluk şansını son haftaya taşıyan Fenerbahçe, çok konuşulacak bir galibiyete ulaşırken; astrolog Meral Çolak'ın Mart 2023'te yaptığı tahmin yeniden gündeme geldi. Şampiyonluk mücadelesinin son haftaya kadar devam edeceğini ve hatta Galatasaray'ın 'ben şampiyonum' diyeceğini belirten Çolak'ın yorumları bir bir gerçek olurken, şampiyon olacak takımı da açıklamıştı. Şimdi ise herkes o tahmini konuşuyor. Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak?

Spor 2024-05-20 07:41:47

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Yüreğin yetiyorsa, delikanlıysan gel!''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek Ali Koç'a, "İnsanlara burada ağza alınmayacak küfürler etmiş. Darp etmiş. Eğer şu kadar cesaretin, delikanlılığın varsa gel, buradayım." ifadelerini kullandı.

Spor 2024-05-19 23:50:49

Hayranlarına kötü haber! Arka Sokaklar dizisi o tarihte sezon finali yapıyor!

Türkiye'nin uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'ın sezon finali tarihi merak konusu olmuştu. Fenomen dizinin sezon finali tarihi belli oldu.

Kulis 2024-05-19 11:27:31

Bakan Yumaklı duyurdu! 15 adet HES'i daha geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "2023 yılında 10 adet HES'i tamamladık. 2024 yılında ise 15 adet HES'i daha hizmete sunmayı planlıyoruz" açıklamasını yaptı. Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve Hidroelektrik Santrali, 4 yılda toplam 9,7 milyar kilovatsaat elektrik üreterek ülke ekonomisine 31 milyar lira katkı sağladı

Finans 2024-05-19 11:21:16

Phil Foden, 23 yaşında İngiltere'de yılın futbolcusu seçildi! Ne Haaland ne de Salah...

İngiltere Premier Lig’de 2023-2024 sezonunda yılın futbolcusu Manchester City forması giyen İngiliz futbolcu Phil Foden seçildi.

Spor 18-05-24 17:12

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll deniz sezonunu açtı! Pamuk şekere benzetildi... Yorum yağmuruna tutuldu

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na katıldıktan sonra bir anda popülerliğe kavuşan eski Hırvatistan güzellik kraliçesi Ivana Knöll yaz sezonunu açtı. Fenomen isim pembe bikini takımıyla sahilde çekilen pozlarını paylaşınca hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 18-05-24 13:37

Mehmet Şimşek, 'tarihi bir toplantı' dedi, detayları duyurdu: Türk Yatırım Fonu geliyor: O ülke şimdiden sıraya girdi

Hazine Bakanı Mehmet Şimşek, Türk Yatırım Fonu'nun 500 milyon dolar kayıtlı sermaye ile kurulacağını duyurdu. Bakan Şimşek, yaptığı açıklamada fonun hem kamu hem de özel sektör yatırımlarının ivmelenmesine katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca Türkiye ekonomisinin güçlenmesine ve sürdürülebilir büyümesine destek olmayı hedeflediği vurgulandı. Şimşek, "Macaristan'ın Türk Yatırım Fonu'na üye olma isteğini memnuniyetle karşılıyoruz" dedi.

Finans 18-05-24 11:33

Kerevitaş'tan 3.8 milyar TL'lik brüt kâr

Yıldız Holding markalarından Kerevitaş, 2023 yılı finansal sonuçlarını KAP'a açıkladı. 3.8 milyar TL brüt kâr ve 2.16 milyar TL FAVÖK elde eden şirketin 2023 yılı ihracatı ise 2.2 milyar TL olarak gerçekleşti. Üst Yönetici Mert Altınkılın, "Sektörde etki ettiğimiz geniş ekosistemde dönüştürücü rolümüzün bilinciyle tüm paydaşlarımızın beklentilerini karşılamak ve uzun vadeli değer yaratmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Finans 18-05-24 11:22

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Fenerbahçe için gelin yeni bir sayfa açalım, ne yapacaksak birlikte yapalım''

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Ali Koç'a çağrıda bulunan Aziz Yıldırım, ''60 bin üye var. Hiç kimse çıkmayacak mı? Elini taşın altına koymayacak mı? İsterdik ki 5 tane ayrı başkan adayı çıksın. Fenerbahçe’de mal yaratan tek başkan benim. Hep borçtan bahsediliyor ama bıraktığım maddi kaynaktan bahsetmiyorlar.'' dedi.

Spor 17-05-24 16:44

5 yıldır aşk yaşıyorlar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu

Son olarak 'Baba' dizisinde hayat verdiği 'Kadir Saruhanlı' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Tolga Sarıtaş, yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk’a Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi etmişti. Geçtiğimiz aylarda evlilik için ilk adımı atan ünlü çiftin düğün tarihi sonunda belli oldu...

Kulis 17-05-24 10:49

Eski generaller için af kararı AK Parti'de de yankı buldu! Tarihi görüşmede gündeme gelmişti: Özel istedi, Erdoğan yaptı

28 Şubat davası hükümlüsü eski generallere af çıkması ses getirdi. Söz konusu isimler için af meselesi Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinde de gündeme gelmişti. Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından AK Parti'den ve gazetecilerden gündem yaratacak yorumlar geldi.

Manşet 17-05-24 10:03

Putin Çin'de: 'Ticaret hacmimiz rekor kırdı'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Çin'le 2023'te ticaret hacmimizde 240 milyar dolarla rekor kırıldı" açıklamasını yaptı. Rusya'nın Çin'e yönelik gıda ihracatının da 1,5 kat artarak 7,6 milyar dolara ulaştığını anlatan Putin, iki ülke arasında değeri 200 milyar doları aşan 80 projenin ortak geliştirildiğini söyledi.

Finans 16-05-24 12:57

Merkez Bankası verileri paylaştı! İşte özel sektörün kredi borcu

Merkez Bankası'nın paylaştığı verilere göre, özel sektörün yurt dışından sağladığı krediler dolayısıyla toplam borcu, Mart 2024 itibarıyla 2023 yıl sonuna göre 1,7 milyar dolar artarak 165,7 milyar dolar oldu.

Finans 16-05-24 10:53

'VAR' tarih mi oluyor? İngiltere Premier Lig'den olay yaratan hamle

Premier Lig ekiplerinin gelecek sezon VAR'ın devam edip etmemesi konusunda oylama yapacağı açıklandı. Birçok kulübün futbolun doğasına aykırı gördükleri VAR için tarihi bir karar alınabilir.

Spor 16-05-24 08:14

Doğum oranları rekor seviyeye düştü: TÜİK verileri bize ne söylüyor?

Türkiye İstatistik Kurumu 2023 yılı doğum istatistiklerine göre Türkiye’de toplam doğurganlık hızı kayıtlara geçen en düşük seviyeye geriledi. Peki bu veriler, demografik gidişat için ne anlama geliyor?

Yurthaber 16-05-24 07:55

2024 emlak vergisi 1. taksiti ne zaman ödenecek? Emlak vergisi 1. taksiti son ödeme tarihi 2024

Kanunlar doğrultusunda ödenmek ile yükümlü olunan ve devletin yetkili birimlerince takip edilen bazı vergi ödemeleri bulunur. Bu ödemelerden biri de emlak vergileridir. Emlak vergileri belirli dönemlerde ödenmesi gereken ve ödemesi çeşitli yollardan yapılabilen bir vergi türüdür.

Haber 15-05-24 22:11

Tenisin yıldız ismi Roger Federer'in belgeseli geliyor! 'Federer: Twelve Final Days' isimli belgeselin vizyon tarihi kesinleşti

İsveçli ünlü tenis yıldızı Roger Federer'in iç dünyasına özel bir pencere sunacak ve sahadaki son 12 gününde samimi ve hassas anları yakalayacak olan 'Federer: Twelve Final Days' isimli belgeselin vizyon tarihi kesinleşti. Afişi yayınlanan belgesel 20 Haziran'da Prime Video'da yayınlanacak.

Trend 15-05-24 15:48

Kadroların yarısı boş kaldı! Erdoğan ve Işıkhan’dan peş peşe açıklama: ‘İşçi talebinde tarihi seviyelere ulaştık, İŞKUR’a gelin…’

İŞKUR’da açık iş ilanları artmaya devam etse de başvuru olmaması ekonomi yönetiminin gündemine girdi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaşanan bu sorunu Kabine Toplantısı’nda dile getirmişti. Bugün ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, iş arayanlara seslenerek İŞKUR’a başvuru yapmaları çağrısında bulundu. “İşverenlerin oluşturduğu işçi taleplerinde tarihi seviyelere ulaştık” dedi.

Finans 15-05-24 13:47

SON DAKİKA: Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi Mourinho teklifi! Kaybedersek yarısını öderiz

Son dakika... Fenerbahçe'de yapılacak olan seçimli kongrede aday olacağını açıklayan Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Mevcut başkan Ali Koç'a ve yönetime Jose Mourinho için tarihi bir teklifte bulunan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız" ifadelerini kullandı.

Spor 15-05-24 13:41

Herkes altından beklerken o tarihi zirveyi gördü! Tüm zamanların en yüksek seviyesi

Altında zirve beklenirken uluslararası piyasalarda, bakır fiyatları yükseliş eğilimini 5. güne taşıdı. İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, "Bakırın yükselişindeki ana dinamik Çin tarafında var olan devalüasyon korkuları" dedi.

Finans 15-05-24 12:42

Düğün tarihi iki kere ertelenmişti… Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin uzun bir süredir Meriç Aral ile birliktelik yaşıyor. Düğün tarihleri daha önce iki kez ertelenen ünlü çiftin düğün tarihi bir kez daha güncellendi…

Magazin 15-05-24 12:25

Alkol paylaşımları gündem oluyordu! Cem Yılmaz'a Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu'ndan ceza!

Zaman zaman sosyal medyada alkolüyle pozlarını paylaşan Cem Yılmaz ramazan ayında rakıyla poz verine tepki çekmişti. Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu'ndan Cem Yılmaz'a ceza gecikmedi.

Kulis 15-05-24 11:37

Doğum oranlarında rekor düşüş! Yaş aralığı değişti: İşte doğurganlık hızı en yüksek şehirler

TÜİK, 2023 yılına ilişkin doğum istatistiklerini duyurdu. Buna göre toplam doğurganlık hızı 2001'de 2,38 çocukken, 2023'te 1,51 çocuk olarak gerçekleşti ve bu durum, doğurganlığın nüfusun yenilenme düzeyi olan 2,1'in altında kaldığını gösterdi. Anne olmada ise yaş aralığı değişti.

Finans 15-05-24 10:44

2 yıldır gündemden düşmüyordu! Kiralık ev fiyatlarında tansiyon yükselecek: Tarihi açıkladılar, ‘TCMB bünyesinde yapılan çalışmalar…’

1 Temmuz’da süresi dolacak yüzde 25 kira zam sınırlaması için alınacak yeni karar merakla bekleniyor. Sürenin uzatılmaması durumunda ise emlak piyasası eski düzenine geri dönecek. Uzmanlar kira fiyatlarına ilişkin olası senaryoları sıralarken, “Kiralık konut fiyatlarında tansiyonun bu yaz da yükseleceğini değerlendirebiliriz” yorumunu yaptılar. İşte detaylar…

Finans 15-05-24 08:21

Kayseri'de tarihi eser operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Kayseri'de polis ekiplerince düzenlenen tarihi eser operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 15-05-24 07:49

Fenerbahçe'den beklenen açıklama geldi! Seçim tarihi belli oldu

Fenerbahçe'den başkanlık seçim tarihi ile ilgili beklenen açıklama geldi. Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamada seçimin 30 - 31 Mayıs tarihlerinde, yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 8 - 9 Haziran'da yapılacağı açıklandı.

Spor 14-05-24 21:03

SON DAKİKA: TFF resmen açıkladı! İşte Süper Lig'de yeni sezonun başlama tarihi belli oldu

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada yeni Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Ligde 2024-2025 sezonunun başlama tarihleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor 14-05-24 15:57

OPEC verileri açıkladı! Günlük 48 bin varil azaldı

Küresel petrol talebinin bu yıl 2023'e kıyasla 2 milyon 250 bin varil artarak 104 milyon 460 bin varile yükseleceği tahmin ediliyor. Günlük petrol üretimi Nijerya'da 46 bin varil, Irak'ta 32 bin varil ve Venezuela'da 13 bin varil azaldı.

Finans 14-05-24 13:14

İngiltere'de işsizlik 2023 döneminden beri en yüksek seviyesinde: Yüzde 4,3'e yükseldi

İngiltere'de işsizlik ocak-mart döneminde yüzde 4,3'e yükseldi. Ülkede işsizlik, Mayıs-Temmuz 2023 döneminden beri en yüksek seviyesini gördü. İngiltere'de çalışanların ikramiyeler hariç tutulan düzenli maaşlarındaki yıllık artış bu dönemde yüzde 6, ikramiyeler dahil maaşlarda yüzde 5,7 olarak hesaplandı.

Finans 14-05-24 11:09

ASELSAN'dan temettü kararı: KAP'a bildirdiler

ASELSAN 2023 kârından yatırımcılarına hisse başı net 0,1006 temettü dağıtım kararı aldığını KAP'a bildirdi.

Finans 14-05-24 08:09

Dünyanın en iyi takımlarını açıkladılar! İlk 30'da 2 Türk takımı yer alırken, Süper Lig devinin yeri dikkat çekti

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu, dünyanın en iyi takımlar listesinde güncellemeye gitti. IFFHS, 1 Mayıs 2023 ile 30 Nisan 2024 tarihlerini baz alarak yayınladığı listede ilk 30'da Fenerbahçe ve Galatasaray yer aldı. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 21:58

Teşkilat dizisinin sezon finali tarihi belli oldu! Diziye yeni ajan geliyor

TRT’nin Pazar akşamlarına damga vuran "Teşkilat” dizisinin sezon final tarihine yaklaşırken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Kulis 13-05-24 17:53

Edirne'de tarihi eser olduğu değerlendirilen 290 sikke ve süs eşyaları ele geçirildi

Edirne'de evinde tarihi eser olduğu değerlendirilen sikke ve süs eşyası ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 13-05-24 15:20

İstanbullu büyük depremi beklerken Japon deprem uzmanı 2 ilçeyi özellikle saydı!

İstanbul'un 100 kilometre ötesi için deprem uyarısı! 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli depremlerde 50 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti. Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Adıyaman depremden ağır yara aldı. Marmara'da beklenen depremle ilgili Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki'den yeni uyarı geldi.

Manşet 13-05-24 15:11

Hatay'da depremzede çocukların mücadele ettiği futbol turnuvası sona erdi

Hatay'ın Belen ilçesinde Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinden etkilenen çocuklar arasında düzenlenen Hatay Konteyner Cup 2 Belen Futbol Turnuvası tamamlandı.

Yurthaber 13-05-24 15:05

Bahar dizisinin sezon finali tarihi belli oldu! Dizinin oyuncu kadrosuna bomba isim

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı “Bahar” dizisinin sezon finali yaklaşırken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Kulis 13-05-24 13:40

İslahiye'de ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor.

Yurthaber 13-05-24 11:39

İstanbul Havalimanı'nda kaçakçılık operasyonu! Ele geçirilenler şaşkına çevirdi: Litresinin fiyatı dudak uçuklatıyor!

İstanbul Havalimanı'nda kaçakçılık operasyonu düzenlendi. ABD'li bir müze müdürüne düzenlenen operasyonda ABD'ye kaçırılmak üzere bin 500'e yakın tarantula ve akrep ele geçirilirken Amerikan Ulusal Doğa Tarihi Müzesi Müdürü Lorenzo Prendini'nin gözaltına alındığı öğrenildi. Akrep zehirlerinden elde edilen ilaçların litresinin 10 milyon dolar olduğu ifade edildi.

Manşet 13-05-24 11:36

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi değişti!

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Daha önce diğer maçlarla aynı saatte oynanması planlanan derbi maçının tarihi bir gün ileri alınarak pazar gününe taşındı.

Spor 13-05-24 09:37

İstenilen rakam şaşırtmıştı! Sivas'taki satılık tarihi kilisenin taliplileri arasında ünlü sanatçılar da varmış!

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan ve 19’uncu yüzyılda yapıldığı düşünülen tarihi kilise 16 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. Açık artırma usulü ile satılacak kilisenin taliplileri arasında ünlü isimlerin de olduğu belirtildi.

Finans 12-05-24 11:58

ABD bütçesi nisanda 210 milyar dolar fazla verdi

ABD federal hükümetinin bütçe fazlası, nisanda geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 19 artışla 210 milyar dolara ulaştı. ABD'nin bütçe açığı, 2023 mali yılında bir önceki yıla kıyasla yüzde 23 artarak 1,7 trilyon dolara yükselmişti.

Finans 12-05-24 11:11

Sefo imam hatip mezunu olduğunu açıkladı! Bir anda ramazan programına nasıl döndü?

Isabella ve Bilmem Mi şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Sefo, katıldığı bir programda önce imam hatip lisesi mezunu olduğunu açıkladı sonra da İslam'ın şartlarını saydı.

Magazin 12-05-24 07:35

Türkiye nüfusunun yüzde 84'ü doğal gaza erişebiliyor

Türkiye'de doğal gaz dağıtım şirketleri geçen yıl 17 milyar liranın üzerinde yatırım yaparken 2024-2026 döneminde toplam 75 milyar liralık yatırım planlanıyor. 2023 sonu itibarıyla ise 81 il ve 845 yerleşim yerine doğal gaz arzı sağlandı.

Finans 11-05-24 16:02

Şaşırtan anıt! Adıyaman’da köylüler tesadüfen bulmuştu! Askeri helikopterlerle taşındı…

Adıyaman'da 26 Eylül 2023'te kabartma heykel gören köylüler, durumu yetkililere bildirmişti. Ekipler tarafından ise bölgenin kült (kutsal alan) alan olduğu belirlenmişti. Alanda tokalaşma sahnesinin olduğu kabartma ile yazıtların yer aldığı steller bulunmuştu. Eserler askeri helikopterle halatlar yardımıyla taşınmıştı. 2 bin 100 yıllık olduğu değerlendirilen tokalaşma anıtı ve yazıt, Perre Antik Kenti'nde sergilenecek.

Haber 11-05-24 14:17

Meclis'te tansiyon yükseldi! CHP'li Veli Ağbaba ile AK Partililer arasında 'deprem' tartışması: Konuşma lan, Zırto, Sarhoş, Terörist

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) deprem tartışması yaşandı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın Genel Kurul'da yaptığı konuşmada 6 Şubat 2023'te yaşanan deprem felaketi sonrasında yapılması gereken 103 bin konutun 7 bininin yapıldığını gündeme getirmesinin ardından Meclis'te tansiyon yükseldi. AK Partili milletvekilleri Ağbaba'ya tepki gösterdi. Yaşanan gerilimde sarf edilen "Konuşma lan", "Zırto", "Sarhoş" ve "Terörist" gibi sözler tutanaklara yansıdı.

Haber 11-05-24 10:07

Faizsiz evlilik kredisi için ilk kez tarih verdi! Bakan Göktaş canlı yayında açıkladı: 'Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum'

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman? Evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteği verileceği daha önce açıklanmış ancak ödeme tarihi belirtilmemişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o soruya, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" diyerek yanıt verdi.

Finans 11-05-24 09:59

Önce memur ve emekli, sonra asgari ücrete ara zam! SGK Başuzmanı İsa Karakaş ‘asgari ücret’ için tarihi ‘duyum aldık’ diyerek açıkladı

Asgari ücrete ara zam bekleyen milyonlarca çalışan için Ankara’dan kulis bilgisini SGK Başuzmanı İsa Karakaş anlattı. Uzman isim Temmuz ayında emekli zammı ve memur zammı rakamlarının belli olmasının ardından Eylül ayında asgari ücrete ara zam gelebileceğini dile getirdi. Uzman isim, “Eylül ayı gibi asgari ücrete bir ara zam gelebilir. Bu yönde duyumlar aldık. Çünkü emekli ve memura yapılacak zam sonrası oranlar değişecek. Bu da genel zamlara yansıyacak” ifadelerini kullandı.

Finans 11-05-24 07:35

‘Bayğaralar’ organize suç örgütü elebaşı Yunanistan’da yakalandı

Adana'da ‘Bayğaralar’ olarak bilinen organize suç örgütünün, kırmızı bültenle aranan elebaşı Ramazan Bayğara, INTERPOL ekiplerince Yunanistan’da yakalandı. Adana Valiliği de konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 10-05-24 19:13

Yatırımcıları şokta: O hisse çakılmaya devam ediyor! Tarihi zirveden sonra 13 gündür aralıksız düşüyor! Değer kaybı yüzde 74'e ulaştı

Borsa İstanbul'da Beşiktaş hisselerindeki düşüş gündem olmaya devam ediyor. 13. günde de hisseler çakıldı. Beşiktaş'ın hissesi bugün 22.82 liraya kadar geriledi.

Finans 10-05-24 15:23