Sulemsi Eski Hali Haberleri

Eurovision gündemdeyken... Dinle şarkısıyla efsane olan Şebnem Paker şimdi ne yapıyor?

Eurovision 2024 gündemdeyken akıllara 1997 yılında katıldığı Eurovision Müzik Yarışması'nda üçüncülük elde ederek tüm ülkede büyük şöhrete kavuşan Şebnem Paker geldi. Paker'in son hali ve artık ne yaptığı merak edildi.

Magazin 2024-05-12 07:21:06

Eski öğrencisi tarafından öldürülmüştü! Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri ortaya çıktı: İşte o anlar

Türkiye, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde okul müdürü İbrahim Oktugan'ın eski öğrencisi tarafından öldürülmesiyle dehşete düşmüştü. Özel bir okulda müdür olan 74 yaşındaki İbrahim Oktugan, 5 ay önce okuldan atılan Iraklı öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Eski öğrencisi tarafından silahla vurulan İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 2024-05-11 13:18:27

Eski sevgilisini bıçakla yaralamıştı, duruşmada mahkeme başkanına ‘Sizin üzerinize yemin ederim’ dedi! Mahkeme başkanının tepkisi bakın nasıl oldu

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde eski sevgilisi Buket Y.’yi (49) evinin otoparkında 6 bıçak darbesiyle yaraladığı gerekçesiyle ‘Kadına karşı tasarlayarak öldürmeye teşebbüs’ten 20 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Murat Dursun (50) duruşmada, kendini savunduğu sırada, "Anam, babam, sizin üzerinize yemin ederim" dedi. Mahkeme başkanı, “Benim üzerime yemin etme” diyerek sanığa tepki gösterince salonunda kısa süreli gülüşmeler oldu.

Haber 2024-05-11 11:07:35

Kırmızılar içinde çok beğenilmişti! Demet Özdemir'in şıklığının bedeli dudak uçuklattı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle sıkça adından söz ettiriyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü isim geçtiğimiz günlerde bir defileye katılmış ve kırmızılar içindeki hali çok beğenilmişti. Demet Özdemir'in şıklığının bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 2024-05-11 09:22:52

Aldatıldığını maille öğrendi! Tam dört yıl öncesine aitti... Eski erkek arkadaşımın beni aldattığını yıllar önce bana gönderdiği mailden nasıl öğrendim?

TikTok'ta 'İdilsuziyagil' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın eski sevgilisinin kendisini aldattığını maille öğrendiği ilginç bir hikayeden söz etti. Bir uygulama üzerinden eski tarihli bir mailin kendisine geldiğini söyleyen genç kadın eski erkek arkadaşının aldattığı tüm kızların isimlerini yazdığını görünce ise şaşkına döndü.

Trend 11-05-24 08:19

Çobanın boynundan bıçakladığı eski zabıta amiri hayatını kaybetti! Cinayet şüphelisi dağlık alanda yakalandı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde eski zabıta amiri ve çiftçi Mehmet Akşit (56), yanında çalışan Suriyeli çoban M.M.'nin bıçaklı saldırısında boynundan yaralandı. Eve gidip eşinden yardım isteyen Mehmet Akşit, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Cinayetin ardından kaçan şüpheli, jandarmanın dron ile yaptığı arama sonucu dağlık alanda yakalandı.

Haber 10-05-24 18:31

Uraz Kaygılaroğlu sevgilisinin sergisi için verdiği pozlarla tepki çekmişti! Eski eşi Melis İşiten'den yorum gecikmedi

Şimdilerde Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Mete' karakteri ile adından söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu; geçtiğimiz ay, sevgilisi Sayna Soleimanpour'un sergisi için verdiği pozlar sosyal medyada büyük tepki çekince özür dilemişti. Eski eşi Melis İşiten'den konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Magazin 10-05-24 10:32

Hazal Kaya imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Rol aldığı yapımlardaki başarısı, özel hayatı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Hazal Kaya şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. İki çocuk annesi Hazal Kaya'nın son hali takipçilerinden tam not aldı. Ünlü ismin yeni imajına yorum yağdı.

Magazin 10-05-24 08:13

Vatandaşların üzerine otomobil sürerek yaralamıştı! Eski hakim ve savcının oğlu yine bir olaya karıştı

Bakırköy'de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan ve çeşitli diğer suçlardan 9 adet hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilen annesi eski hakim, babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen’in yeni bir olaya karıştığı ortaya çıktı. İstanbul’dan ayrılan Göçmen’in bu kez Sinop’ta bir vatandaşı silahla tehdit ettiği ve bu nedenle 6 ay 22 gün hapisle cezalandırılmasına hükmedildiği öğrenildi. Öte yandan Göçmen’e verilen ceza ertelendi.

Haber 09-05-24 20:41

Adriana Lima ile yaşadığı aşkla çok konuşulmuştu! İşte Metin Hara'nın son hali

Kişisel gelişim alanında yazdığı kitaplarla tanınan Metin Hara bir dönem dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde yer almıştı. Hara'nın son hali merak edildi.

Kulis 09-05-24 18:17

O Ses Türkiye'de finale kalamamıştı... Nutsa Buzaladze Eurovision'a katıldı! Hadise'den destek gecikmedi

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasına güçlü sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Nutsa Buzaladze finale kalmadan elenmişti. Yarışmada Hadise'nin takımında yer alan Buzaladze, yarışmanın ardından kariyerinde yükselişe geçti. Soluğu Eurovision'da alan ünlü isme eski takım kaptanı Hadise'den destek gecikmedi.

Magazin 09-05-24 16:51

Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma 1 Temmuz'da

Ankara’da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması 1 Temmuz'da Ankara 32’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Haber 09-05-24 14:45

Eski kıyafetlerine girebilmek için mide ameliyatı mı oldu? Demet Akalın 11 kiloyu nasıl verdi?

İddialı sahne tarzlarıyla adından söz ettiren ünlü isimlere sert çıkan Demet Akalın şu sıralar eski kıyafetlerine girebilmek için çaba harcıyor. 11 kilo veren Demet Akalın mide ameliyatı mı oldu? İşte o itiraf...

Magazin 09-05-24 14:14

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll tribündeki yerini aldı! Tarzına sosyal medyadan yorum yağdı... Ne yaptığını iyi biliyor

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribünde tercih ettiği cesur kıyafetlerinin sonrasında adından söz ettirmeye başlayan eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll bu kez Şampiyonlar Ligi maçı için tribündeki yerini aldı. Forma, tayt ve uzun çizmeleriyle yaptığı kombini beğeni toplayan Knöll övgü dolu yorumlar da aldı.

Trend 09-05-24 11:03

İstanbul Havalimanı'ndaki uçak kazası sonrası Boeing uçaklarıyla ilgili itiraf gibi sözler! 'Ciddi kusurlar vardı'

Dünyanın en büyük ticari uçak firmalarından biri olan Boeing hakkında skandal itiraflar geliyor. Boeing'in en büyük tedarikçisi olan Spirit AeroSystems isimli fabrikanın eski çalışanı Santiago Paredes, firmayla ilgili çok önemli iddialarda bulundu. Bazı parçalarda 200 tane kusur tespit edildiğini savunan Paredes'e Boeing'den de yanıt gecikmedi. Son olarak İstanbul Havalimanı'nda da Boeing 763 tipi bir uçak gövde üzerine iniş yapmıştı...

Haber 09-05-24 10:28

Müstehcen sahneleri oğlu çekmişti! Elizabeth Hurley galada eski sevgilileriyle...

İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley'nin, 21 yaşındaki oğlu Damian'ın yönettiği filmde müstehcen sahnelerde olması uzun zamandır konuşuluyor. Hurley Londra gösterimindeki tarzı ve eski sevgililerinin filmi izlemeye gelmesiyle yeniden adından söz ettirdi.

Magazin 09-05-24 08:18

Galatasaray'ın eski oyuncusu Jo Alves, takım otobüsünde tutuklandı!

Ülkemizde bir dönem Galatasaray forması giyen Jo Alves'in tutuklandığı haberi gündeme bomba gibi düştü. 2009/2010 sezonunun devre arasında Galatasaray'a transfer olan Brezilyalı oyuncunun bu haberi kısa süre içinde sosyal medyada yayıldı.

Spor 08-05-24 18:33

Tamer Karadağlı'nın küçük kızı Zeyno Karadağlı büyüdü... Yıl dönümü konserinde sahneye çıktı! Son hali görenleri şaşırttı

Usta oyuncu Tamer Karadağlı’nın güzel kızı Zeyno Karadağlı büyüdü son hali görenleri şaşkına çevirdi. Piyano sanatçısı olma yolunda olan Zeyno Karadağlı viyola sanatçısı Feza Tüzer Gökmen’le karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 08-05-24 17:05

Fenerbahçeli eski futbolcudan 1999 Gölcük depremi itirafı! ''1 hafta arabada yaşamak zorunda kaldım''

Fenerbahçeli eski futbolcu Murat Yakın, futbol oynadığı döneme dair itiraflarda bulundu. Yaşadığı İstanbul depreminde başına gelen olayları anlatan Murat Yakın, yaklaşık 1 hafta boyunca arabada kaldığını söyledi.

Spor 08-05-24 16:38

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder gelişmesi! Eski takımına geri dönüyor...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Cengiz Ünder ile yollar ayrılıyor. Milli futbolcunun gösterdiği performans takımı mutlu etmezken, eski takımından gelen teklif ilk aşamada olumlu karşılandı ve beklemeye geçildi.

Spor 08-05-24 16:20

Selen Görgüzel'e 300 bin TL'lik şok! Bulup getirene ödül verecek

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Görgüzel, bir kulüpte sahne alırken bileziğini düşürdü. Bulup getirene ödül vereceğini açıkladı.

Magazin 08-05-24 16:07

40 milyon liralık tazminat çok konuşulmuştu! Nagehan Alçı'dan eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya olay gönderme... Canlı yayında bomba anlar

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl tek celsede bitirdi. Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşuldu. Alçı şimdi de eski eşine canlı yayında yaptığı bir gönderme ile olay oldu...

Magazin 08-05-24 15:24

Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olacak mı? Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi

Aziz Yıldırım aday olacak mı? Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk ihtimalini mucizelere bırakan Fenerbahçe'de gözler bir yandan da haziran ayında yapılacak olağan seçimli genel kurula çevrildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un görevi bırakacağı konuşulurken, adaylık için ismi geçen eski başkan Yıldırım'dan açıklama geldi.

Spor 08-05-24 14:54

Erkek arkadaşının şoke edici sırrını öğrendi! Arkadaşları ve ailesi biliyordu ama benden sakladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Laura Twyford isimli bir kadın erkek arkadaşının hali hazırda ailesi ve arkadaşları tarafından bilinen bir ilişkisi olduğunu öğrenince şaşkına döndü. Sevgilisinin tüm çevresinin kendisinden haberdar olduğunu dile getiren Tywford, "Zaten bir sevgilisi varmış. Üstelik ailesi ve arkadaşları hem beni hem de onu biliyordu. Hatta sevgilisi bile benimle ilişkisini biliyordu" dedi.

Trend 08-05-24 12:12

Özgür Özel'den Cübbeli Ahmet'e hapishane ziyareti! Canlı yayında ilk kez anlattı: Kötü günde bu çok önemliydi

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın ardından 'Cübbeli Ahmet'ten de CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında övgü dolu sözler geldi. Hapishanedeki Özgür Özel anısını canlı yayında anlatan Ahmet Mahmut Ünlü, Özel'in kendisine sorduğu konuları açıklayıp "Kötü günde bu çok önemliydi" dedi.

Haber 08-05-24 10:40

Sinan Ateş cinayetine ilişkin iddianame kabul edildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Haber 07-05-24 19:38

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus çılgına döndü! Rakip takım kulübesine saldırdı

Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'in başına geçen ve burada fırtına gibi esen Jorge Jesus son oynanan Al Ahli karşılaşmasının 52. dakikasında adeta çılgına döndü. İşte detaylar...

Spor 07-05-24 16:06

Eşinin cansız bedenini banyoda bulmuştu! Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardecesi'nin ölümüyle ilgili bomba iddia! 'Eve gittiğinde...'

Eski manken Yeşim Erçetin iki yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Fevzi Kardeseci evinin banyosunda ölü bulundu. Boşanma aşamasında olduğu eşinin cansız bedenini Yeşim Erçetin'in bulduğu ortaya çıkmıştı. Fevzi Kardecesi'nin ölümüyle ilgili bomba bir iddia gündeme geldi.

Magazin 07-05-24 13:19

Eski sevgili vahşeti! Balkondan eve girdi, kız arkadaşının yanında katletti

Niğde'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Emircan Ö. (28), kız arkadaşının evinde balkondan giren kadının eski sevgilisi G.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Emircan Ö.'nin sevgilisi D.A. da ifadesi için polis merkezine götürüldü. İşte detaylar...

Haber 07-05-24 12:50

Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' mi var? İddialar gündem olurken, Özbek'ten İmamoğlu'na dikkat çeken ziyaret

Olağan seçimli genel kurula gitmeye hazırlanan Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' iddiası gündeme gelmişti. Yerel seçimler sürecinde AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum için "İstanbul için şans" ifadelerini kullanan Özbek'e rakip olarak eski CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum'un aday olması iddiaları güçlendirirken; Özbek'in bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmesi ise dikkat çekti.

Spor 07-05-24 12:04

Kan donduran vahşet! Eski eşini başka bir erkekle görünce dehşet saçtı

Antalya'nın Serik ilçesinde Erkan Ozan (29), çıkan tartışmada eski eşi Pınar G.yi (28) 15 yerinden, birlikte gördüğü Volkan G.'yi (28) 6 yerinden bıçakla yaraladı. Polisin gözaltına aldığı Erkan Ozan, eski eşini başka biriyle görünce ne yaptığını bilmediğini ve bıçakladığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 07-05-24 11:30

Eski ortağını vurup kendi kafasına sıktı! Çorbacıdaki korkunç olayın görüntüleri ortaya çıktı

Bayrampaşa'da Hüseyin Çizmeci, eski ortağı Gülya Akça'yı (54) çalıştığı çorbacıda silahla vurarak öldürdü. Hüseyin Akça, daha sonra silahı kendi kafasına doğrultarak ateş etti. Gülya Akça'nın vurulduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

Haber 07-05-24 10:59

Tarkan'ın eski aşkıydı! Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle dudak dudağa...

Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni aşkıyla ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile dolu dizgin bir aşk yaşıyor ve pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 07-05-24 09:28

Elindekileri fırlatıp birden ayağa kalktı! Şaban Sevinç ve Ferhat Murat canlı yayında birbirlerine girdi, acil reklama gidildi

Gazeteci Şaban Sevinç ile iletişimci yazar Ferhat Murat canlı yayında birbirine girdi. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla ilgili konuşulurken tansiyon bir anda yükseldi. İki isimde birbirlerine seslerini yükseltirken, Murat bir anda elindeki dosyaları yere fırlatarak çok sinirlendi ve "Ben gidiyorum! Böyle bir şey olabilir mi ya?" dedi. Programın moderatörü Gürkan Hacır ise reklam arasına gitti.

Haber 07-05-24 09:09

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'ın gerçek hayattaki hali şaşırttı! Son pozlarına yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisine 'Görkem' karakteri ile Özge Özacar dahil olmuştu. Oyuncunun gerçek hayattaki havalı pozları şaşırttı. Ünlü oyuncunun son pozlarına sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 06-05-24 17:45

Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü! Dikkat çeken iddianame tepkisi: 'İçi boş tamamen'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü. Görüşmenin ardından parti genel merkezinden ayrılırken açıklama yapan Ayşe Ateş, eşinin öldürülmesiyle ilgili savcılık tarafından hazırlanan iddianameye tepki gösterdi. Ateş, "Benim ifadem iddianamede yok. Başka ifade veren arkadaşların ifadeleri de eklenmemiş. İçi boş tamamen. Böyle bir iddianame olmaz" dedi.

Haber 06-05-24 16:35

Çaykur Rizespor eski başkanı video çekti, Galatasaray'a 6-1 yenilen Sivasspor'da Teknik Direktörü Bülent Uygun'a demediğini bırakmadı! Yazık yazık...

Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u 6-1'lik skorla geçen Galatasaray'da yüzler gülerken, Çaykur Rizespor eski başkanı Tahir Kıran çektiği bir videoda Sivasspor'un hocası Bülent Uygun için çok sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 15:49

Çorbacıda kan donduran cinayet! Eski ortağına kurşun yağdırdı, polisleri görünce kafasına sıktı

Bayrampaşa'da Gülya Akça, çalıştığı çorbacıda eski ortağı Hüseyin Çizmeci tarafından silahla vurularak öldürüldü. Polisleri gören şüpheli Çizmeci, silahı kendi kafasına doğrultarak ateş etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gülya Akça, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan saldırgan Çizmeci'nin ise tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi. Gülya Akça'nın daha önce kanseri yendiği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 06-05-24 15:40

Galatasaray'ın galibiyeti sonrası Ümit Davala'nın sözleri Sivassporluları çok kızdırdı!

Kritik Sivasspor karşılaşmasında rakibini 6-1 mağlup eden Galatasaray'ın aldığı bu galibiyetin yankıları sürerken, Sarı-Kırmızılılar'ın eski futbolcusu Ümit Davala'nın sözleri Sivas cephesini kızdırdı. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 13:05

Yunus Emre ve Aleyna arasındaki sular durulmuyor! Dostluğun bitme sebebi... Mide bulantısı deyip...

Yunus Emre ile Aleyna arasında sular durulmuyor. Birbirleri hakkında konuşmaktan geri kalmayan eski dostlardan Yunus Emre "Bir erkek grubumuz vardı bizim, onların uyarmasıyla, onların bazı şeyleri bana anlatmasıyla ve benim bazı şeyleri görmemle beraber ufak bir mide bulantısı geçirdim" demesi olay oldu.

Magazin 06-05-24 10:50

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan tutuklandı! Eski tartışması yeniden gündem oldu: Milliyetçilik adı altında memleketi çirkefe batıranlarsınız

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan'ın sahte diploma suçlamasıyla tutuklanması büyük yankı uyandırdı. Karahasan'ın tutuklanmasının ardından Denktaş ailesiyle 2021'de yaşadığı bir gerginlik yeniden gündem oldu. Karahasan için kullanılan, "Kime çalıştığını söyle de anlayalım." ifadeleri dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 06-05-24 09:58

Gizli kalmıştı, ortaya çıktı! Depremden sonra ağır hasarlı binanın altında bulundu... Mahallede merak uyandırdı

Depremin vurduğu Hatay’da 2 katlı ağır hasarlı binanın altında bulunan ve tarihi olduğu düşünülen 2 buçuk metre uzunluğundaki sütun vatandaşlarda merak uyandırdı. Bölge halkı, herkesin dikkatini çeken sütunun geçmişinin ortaya çıkarılmasını ve koruma altına alınmasını istiyor. Tarihi sütunun 2 bin yıllık olduğu düşünülüyor. Vatandaşlar, sütunu bazı arkeologlara da gösterdiklerini ve mazisinin baya eski olduğunu söylediklerini belirtti.

Haber 06-05-24 09:31

Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasına Ebru Şancı'dan bomba yorum

Pınar Sabancı'nın konuğu olan Ceyda Düvenci "Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun…" deyince sosyal medyada gündem oldu. Eski manken Ebru Şancı bu yorumu görünce kendini tutamadı.

Magazin 06-05-24 08:34

Özgür Demirtaş'tan Melih Gökçek'e sert sözler: Kıytırık bir ESKİ siyasetçisin

Spiker Buket Aydın'ın Ekrem İmamoğlu için sarf ettiği sözler sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, Aydın'a tepki göstermişti. İkili arasında yaşanan gerginlik bir süre devam etti. Sosyal medya hesabından karşılıklı atışan ikiliye eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek de dahil oldu. Buket Aydın'ı savunan Gökçek, 'Altı üstü kıytırık bir profesörsün haddini bileceksin' dedi. Ünlü ekonomist bu sözlerin üzerine Melih Gökçek'e sert sözler söyledi. İşte detaylar....

Haber 05-05-24 22:51

Ankara'da bir araya geldiler! Eski İYİ Partili Yusuf Halaçoğlu parti kuruyor, ismi de belli oldu

Türkiye, yeni bir siyasi partiyle daha tanışıyor. Eski İYİ Partili isim Yusuf Halaçoğlu yeni bir parti kuruyor. Ankara'da kurucular kurulu üyeleriyle bir araya gelen Halaçoğlu "Ülkemizin içine düştüğü şuan ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti" diyerek partinin ismini de açıkladı.

Haber 05-05-24 21:08

Antalyaspor'dan olay yaratan Nuri Şahin açıklaması! ''Beşiktaş'a gitmesi bizi hayal kırıklığına uğratır''

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, son günlerde Beşiktaş teknik direktörlüğü için adı geçen eski futbol sorumluları Nuri Şahin'in Alman ekibi Boruissia Dortmund'dan ayrılıp gelmesinin kendilerini hayal kırıklığına uğratıp, üzeceğini söyledi.

Spor 05-05-24 12:37

Film gibi olay! Silahlı saldırıya uğradığını söyledi, gerçek bambaşka çıktı

Beyoğlu'nda eski eşine kızan Sidar A., silahla kendini bacaklarından vurup yaraladı. Hastanede kendisini maskeli bir şahsın vurduğunu söyleyen şahsın oyununu polisler bozdu. Sokaktaki kan izlerini takip eden polis, Sidar A.'nın üstünden çıkan anahtarla dairesine girdiğinde tabancalar ve çok miktarda bonzai ele geçirdi. Bir aparta da silahlı saldırı düzenlediği ortaya çıkan şahıs, tekerlekli sandalyeyle çıkartıldığı adli makamlarca ev hapsine çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 05-05-24 10:59

Survivor Sabriye Şengül gözlerden uzak yaşıyor! Son halini paylaştı

Survivor yarışmasıyla daha da tanınır hale gelen milli sporcu Sabriye Şengül'ün son hali merak edildi. Survivor'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül'ün son paylaşımlarına beğeni yağdı.

Magazin 05-05-24 09:24

İsrail ile Yunanistan arasında kriz yaratacak gelişme! Darp edilip gözaltına alındı

İsrail polisi, Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesindeki Kıyamet Kilisesi'nde Yunanistan'ın Kudüs Başkonsolosunun korumasını darp edip gözaltına aldı. Korumanın gözaltına alınma sebebi henüz öğrenilemezken, görgü tanıkları, koruma ile İsrail polisi arasında tartışma yaşandığını söyledi.

Haber 04-05-24 23:29