Teskilat Bu Aksam Var Mi Haberleri

Aman dikkat bu hatayı yapmayın! Çocuklarda göz sağlığı için 30 kuralı

Teknolojinin gelişmesiyle beraber telefon, tablet ve bilgisayar gibi aletlerin kullanım yaşı da düşmeye başladı. Göz sağlığını tehdit eden bu duruma karşı önlemler alınması gerektiğine dair uzmanlar tarafından uyarılar yapılıyor. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şerife Gülhan Konuk, "30 saniye kuralımız var. 30 dakikada bir 30 saniye 30 metre ileriye bakmak şeklinde." dedi.

Kadin 2024-04-27 15:52:47

Bir türlü verilemeyen inatçı kiloların sebebi bu olabilir! İhmal edilirse vücuda çok fazla zararı var

İnatçı fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Bir türlü verilemeyen kilolar hakkında konuşan Endoüroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İsmet Yavaşcaoğlu, "Gittikçe kilo alma, ne yaparsa yapsın kilo verememe, tansiyon yüksekliği, arada çarpıntı, aniden yüzün kızarması gibi belirtiler, böbrek üstü bezlerden kaynaklanıyor olabilir." dedi.

Kadin 2024-04-27 15:16:50

'Hobi olarak başladım artık para kazanıyorum' Otsu bitkiden üretiyorlar! Çok talep var... 'Yeniden ortaya çıkarttık'

Kayseri'nin Develi ilçesinde bir araya gelen kadınlar, Sultan Sazlığı Kuş Cenneti'nde yetişen otsu bitkiden oyuncak bebekler üretiyor. Hem çocuklara doğal oyuncak yapan hem de ekonomik gelir elde eden kadınlar, bu işe hobi olarak başladıklarını ancak artık para kazandıklarını belirtti. Usta öğretici Saadet Paksoy ise bu bebeklerin 80 senedir var olduğunu söyledi.

Kadin 2024-04-27 13:27:21

Korkutan artış: Yüzlerce kişiyi etkisi altına aldı! Ölümler bu yıl erken başladı! Özellikle o illerde büyük panik var…

Havaların ısınmasıyla Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış yaşanırken, Yozgat’ta son bir haftada 255 kişi vücuduna yapışan kene nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvurdu. Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Kılınç Toker, kene vakalarının bahar aylarının gelmesiyle artacağına dikkat çekti. Toker, vücuda yapışan kenenin başının ezilmesinin virüsün kana bulaşmasını hızlandırdığını söyledi. KKKA kaynaklı ölümler bu yıl erken başladı. Özellikle bazı illerde büyük panik var.

Haber 2024-04-26 08:26:58

Diğer Haber Etiketleri

Göz sant göz sağlığı çocuk ense mon kilo bebek Kayseri hobi para kene da, galatasaray galatasaraylı paylaşım spor son dakika Wanda Nara icardi Batuhan Karadeniz anket seçim anketi CHP ak parti area ele Yunus Emre Özden Akaryakıt fenerbahçe hakemi maçın süper li Süper Lig Ahmet Çakar Sivasspor VAR Hakem Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları şok katalog şok market aktüel Murat Boz akrep dolunayı Astrolog deprem Astroloji sosyal medya ilişki sorunları hakemlik maçı yaşında zihin test denetimli serbestlik denetimli serbestlik müdürlüğü Joe Biden gaf abd hindi Konya Hakan Fidan Mısır Pınar Metin Akpınar İngiltere hava durumu meteoroloji mevduat faizi Altın borsa dolar Diyarbakır yol Memur Airbnb Miss Turkey Model sevgilisi Selin Demiratar Ayşe Hatun Önal isim Tunceli gulik Adana Araç bahçe maçı kaan numanoğlu portekizli tff karagümrük beşiktaş beşiktaş, İran İsrail televizyon yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv star TRT 1 FOX TV8 Bolu Tanju Özcan alara mutfak sağlıklı yaşam de erden türk hakemler yapılan açıklama MHK telefon numara arama dolandırıcılık cayma bedeli the purest solutions saç şekillendirici loreal paris dudak nemlendirici tıraş bıçağı powertec fön makinesi maybelline kapatıcı rexona clinical protection philips epilasyon koca hapis Optik illüzyon 10 ak ışıl sezon türkiye futbol federasyonu trafik kazası Ali Yerlikaya İstanbul İntihar mavi balina fatih portakal Tuzla

Wanda Nara'nın Icardi ile paylaştığı klip sonrası Batuhan Karadeniz canlı yayında çılgına döndü! Bizim ahlaki değerlerimiz var, sana yazıklar olsun

Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın paylaştığı klip için çok sert eleştirilerde bulundu. Karadeniz paylaşımında Icardi'ye yönelik olarak "Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim." dedi.

Spor 25-04-24 09:47

CHP birinci parti mi? Seçim sonrası yapılan bu anket dikkat çekti! İşte partilerin oy oranları…

2024 yerel seçim sonuçlarından CHP’nin birinci parti olarak çıkması ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağı tartışmaları da beraberinde geldi. Seçim sonrası sıralama değişti? CHP hala birinci sıradaki yerini koruyor mu? Partilerin oy oranları ne? Sorularına da seçim sonrası yapılan anketlerle yanıt aranıyor. İşte seçim sonrası CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi’nin oy oranlarındaki son durum…

Haber 25-04-24 08:33

Yunus Emre eşi Beria'dan mesaj var! Yorumlar gecikmedi: Aleyna'ya gözdağı yok mu?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre kadar eşi Beria Özden de gündeme geliyor. Daha önce iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" yazan eş bu sefer mesajında bol bol "Seni seviyorum" dedi. O anlara dair ise yorumlar gecikmedi.

Magazin 25-04-24 08:09

Motorine indirim var! Dizel araç sahiplerini ilgilendiriyor: Akaryakıt fiyatları bu gece değişecek (24 Nisan Çarşamba benzin-mazot fiyatı)

Motorin ve benzin fiyatı araç sahipleri tarafından zam ve indirim haberleri ile yakından takip ediliyor. 24 Nisan Çarşamba bugün akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? soruru merak edilirken yeni bir gelişme yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Litresi 43-44 lira seviyelerinde olan motorin fiyatları için bu gece yarısı indirim yapılacak. İşte güncel benzin mazot fiyatı ile haberin detayları...

Finans 24-04-24 11:06

VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından Ahmet Çakar'dan olay yaratan paylaşım! Tam bir tezgah

Fenerbahçe'nin Sivas deplasmanında kaybettiği 2 puanın yankıları sürerken VAR kayıtlarının açıklanması sonrası karşılaşmanın hakemi Cihan Aydın'ın VAR ile arasında geçen merak edilen diyalog ortaya çıkmıştı. Bu gelişmenin ardından eski hakem Ahmet Çakar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 23-04-24 22:22

ŞOK'a kahve makinesi çeşitleri geliyor! 24 Nisan 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden ŞOK'ta bu hafta yok yok! ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu'nu merak ediyorsanız, avantajlı fiyatlarla öne çıkan ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz. 24 - 30 Nisan 2024 ŞOK Aktüel listelerinde hangi indirimler var, işte detaylar!

Haber 23-04-24 17:55

Murat Boz'un yeni saç stili dile düştü! Görenler kendini tutamadı! Gerçek mi bu?

O Ses Türkiye'nin yıllardır jüri üyesi olan Murat Boz son olarak yeni saç stiliyle sosyal medyanın diline düştü. Şarkıcı Murat Boz'u görenler kendini tutamadı. Şarkıcının yeni stiline "Gerçek mi bu?" yorumları gecikmedi.

Magazin 23-04-24 15:10

Bu tarihe dikkat! 'Sismik artış var' Uyarı bu kez astrologdan geldi!

Astrolog ve yazar Öner Döşer, Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen Gözkyüzü Sohbetleri adlı programa konuk oldu. 24 Nisan'da gerçekleşecek olan akrep dolunayının etkilerinden bahseden Döşer, deprem konusunda da uyarılarda bulundu. Sismik artış olduğunu belirten Döşer özellikle 8 Mayıs tarihine dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kadin 23-04-24 15:05

Kendine aşık olduğunu söyleyince gündem yarattı! Aşkı aramaktan vazgeçti... Kendimle bir ilişkim var

29 yaşındaki Mimi Watt isimli bir kadın kendisine aşık olduğunu söyledi ve başka bir kişide aşkı aramaktan vazgeçtiğini dile getirerek sosyal medyanın ilgisini çekti. İnsanlarla yaşadığı başarısız ilişkilerin kendisini yorduğunu dile getiren Watt, "Enerjimi kendime geri vermek istedim. Bu yaptığım en doğru şeydi" dedi.

Trend 23-04-24 11:49

Sivasspor'un kazandığı penaltı sonrası Fırat Aydınus'tan ilginç yorum! ''Bu sene kendi liginde 6 maça çıkmış''

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından eski hakem Fırat Aydınus'tan maçın yabancı VAR hakemi hakkında flaş yorumlar geldi.

Spor 23-04-24 08:33

Görsel zeka testi: Yalnızca kartal gözlü insanlar gizli meyveleri 1 dakikada bulabiliyor!

Görsel zeka testleri, beyin aktivitesini ve görsel algıyı değerlendirmek için kullanılan etkili araçlardan biridir. Bazı testler oldukça zorlu olabilir. Görsel keskinlik ve dikkat seviyesi, birçok alanda başarı için önemli faktörlerdir ve bu tür testler, bu becerilerin ölçülmesine yardımcı olabilir. Aşağıdaki resimde yer alan 5 gizli meyveyi bulabilmeniz için yalnızca 1 dakikanız var. Test ve cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 23-04-24 07:37

Denetimli serbestlikte kaç günde bir imza atılır? Denetimli serbestlikte imzaya gidilmezse ne olur? Denetimli serbestlikte başka şehirde imza atılabilir mi?

Denetimli serbestlik, belirli suçlardan hükümlü olan kişilerin, toplumda denetim ve gözetim altında cezalarını infaz etmelerini sağlayan bir ceza infaz yöntemidir. Bu yöntem, hükümlülerin yeniden topluma kazandırılmasını ve suç tekrarını önlemeyi amaçlamaktadır. Denetimli serbestlikten yararlanabilmek için yasalarda belirtilen bazı şartların sağlanması gerekir. Peki, Denetimli serbestlikte kaç günde bir imza atılır? Denetimli serbestlikte imzaya gidilmezse ne olur?

Haber 22-04-24 23:46

ABD Başkanı Biden'dan bir gaf daha: Özgürlük mü demokrasi mi?

2021 yılında göreve başlayan ABD'nin 46. Başkanı Joe Biden, bu zamana kadar yaptığı gaflarla sürekli gündemi meşgul etti. Son olarak Pennsylvania'daki bir seçim mitinginde konuşan Biden'dan tuhaf bir gaf daha geldi.

Haber 22-04-24 10:32

Haftada 1 kez pişiyor, yiyen vazgeçemiyor! Porsiyonu 140 lira

Türk mutfağında ayrı bir yere sahip olan hindi boynu eti, Konya'da vatandaşların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer almaya başladı. Haftada bir kez köz ateşinde yaklaşık 7 saat pişen hindi boynu eti, kuzu eti lezzetinde olmasıyla dikkat çekiyor. Önce merak edip bu lezzeti deneyen vatandaşlar, daha sonra 'Bu gerçekten hindi eti mi?' diye sormaktan kendini alamıyor. Porsiyonu 140 liradan satılan hindi boynu etini, yağsız olduğu için şeker, kolesterol ve tansiyon hastaları özellikle tercih ediyor.

Haber 21-04-24 11:30

Bakan Fidan ve Mısırlı mevkidaşından önemli açıklamalar! 'Bu gerginliğin yayılma ihtimali var'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısırlı Mevkidaşı Samih Şükri ile ortak basın toplantısında konuştu. Önemli açıklamalar yapan Bakan Fidan "Görüşmemizde Gazze'de yapılması gerekenlerin altını çizdik. Yardımların Refah sınır kapısına ulaşması için yoğun çalışıyoruz. Gazze krizi çözülmezse böyle krizler artarak devam eder" derken Şükri "İran-İsrail gerilimi ile ilgili olarak, bu savaşın bu çatışmaların bu gerginliğin yayılma ihtimali var. Bütün araçlarla gerilimin büyümemesi için çalışıyoruz" dedi.

Haber 20-04-24 13:15

'2. bölüm geliyor' Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu açtı ağzını yumdu gözünü 'O koca koca ünlüler var ya... Siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla dikkatleri üzerine çekti. Videoda "Fragmanı geçtik, 1. bölümü de geçtik, 2. bölüm geliyor" diyen Nebioğlu "Bu kadına o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak. Sadece ilişki değil, siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız" ifadelerini kullandı.

Magazin 20-04-24 12:40

Sosyal medyadan tepki çeken ilişki tüyosu! Kocamın başka kadınlarla ilişkisi var ama bu evliliğimizi kurtardı

29 yaşındaki Alice Lovegood, ilişkisinde her zaman bir şeylerin eksik olduğunu hissettiğini ve birden fazla kişiye duygular beslemeye başladığını kocası Matthew ile paylaştığında birbirlerine her zamankinden daha fazla bağlandıklarını söyledi. Evliliklerindeki eksikliği bulduktan sonra daha mutlu olduklarını dile getiren Alice, "Kocamın başka kadınlarla ilişkisi var ama bu evliliğimizi kurtardı" dedi.

Trend 20-04-24 11:53

'Başta İstanbul olmak üzere...' Prof. Dr. Orhan Şen saat verdi... 43 il için sarı alarm! Meteoroloji'den son dakika 20 - 24 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur, fırtına, dolu var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün peş peşe yaptığı uyarıların ardından yurdun büyük bir bölümünde yaşayan vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merakla takip ediyor. Meteoroloji, 43 il için sarı kodlu uyarı yaparken İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve diğer tüm illerde yaşayanlar uyarıları araştırılıyor. Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklık düşüşüne dikkat çekerken pek çok il için saat vererek uyarı yaptı.

Haber 20-04-24 09:45

Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi? Merkez Bankası güncel rakam açıkladı: Aylık 46 bin 560 TL getirisi var

Mevduat faizi oranları arttı, bankalarda toplam mevduat tutarı azaldı. Uzmanlar mevduat faizlerinin daha da artmasını beklerken 1 milyon liranın getirisi 46 bin lirayı aştı. Peki altın mı, borsa mı, dolar mı, mevduat faizi mi daha cazip. Uzmanlar o soruya da yanıt verdi. “En yüksek risk borsada en düşük risk mevduat faizinde” dediler…

Finans 20-04-24 08:35

Meteoroloji peş peşe illeri uyardı 'Çok' kuvvetli olacak! İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa... 45 il için sarı kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Marmara ve Ege'de bu gece, Batı Akdeniz'de yarın için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Yurdun iç ve batı kesimleri için de fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji, peş peşe açıklamalarla pek çok ili uyardı. Buna göre çok kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor. Diğer yandan 45 il için yarına yönelik sarı kodlu uyarı yapıldı. O iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Antalya ve Tekirdağ da var...

Haber 19-04-24 15:44

Görenlerin aklı almıyor 'Elektrik direkleri yolun ortasında' Ne otobüs ne de servis girebiliyor 'Acayip bir yapı ortaya çıktı'

Diyarbakır'da 1 ay önce yapımına başlanan caddedeki çalışmada elektrik direkleri, yolun ortasında kaldı. Otomobillerin manevralarla ilerlediği, minibüs ve otobüslerin ise giremediği yolun tamamlanmasını isteyen Muhtar Ramazan Akçiçek “Bu caddenin girişi var, çıkışı yok. En sona giden arabalar geri dönmek zorunda kalıyorlar. Bu kadar masraf boşuna yapıldı. Burada yaşayan kişiler ve çocuklar her gün 1 kilometre yol yürüyüp otobüse binmek durumunda kalıyorlar. Ne otobüs ne de servis geliyor” dedi.

Haber 19-04-24 14:38

'Memurun gelirinde dengesizlik var' dedi: Protokol imzalandı! Her ay 8500 liralık sosyal denge tazminatı ödenecek

Belediye çalışanlarının gelir dengesizliğini gidermek amacıyla her ay sosyal denge tazminatı ödemesi yapılacak. Seçim sonrasında yapılan protokolle çalışanlar arasındaki gelir farkını azaltmak hedefleniyor. Bu kapsamda belediye memurları için ek bütçe hazırlandı ve 8500 TL ödeme desteği sağlanmaya başlandı.

Finans 18-04-24 09:49

İlan sitelerinde kriter değişti! Ev kiralamada yeni dönem: Bodrum'da villada tatilin 1 haftası 500 bin lira...

Yaz sezonu bu yıl Airbnb düzenlemeleri ile başlayacak. Geçtiğimiz aylarda alınan karar ile kısa süreli kiralamalarda ‘komşu onayı’ şartı getirilmişti. Bu sebeple yeni sezonda müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek. Yazlık kiralarında ise geçen yıla göre ortalama yüzde 50 ile yüzde 80 arasında değişen artışlar var. İlan sitelerinde Bodrum’da müstakil konut ve villaların yazlık kiralarının 50 bin liradan 500 bin liraya kadar çıktığı görülüyor.

Finans 18-04-24 08:54

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! 'Üzüldüm' yorumları geldi

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Önal 'Kocam' notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaştı. Ancak ünlü isim bu paylaşımı kısa sürede sildi. Ayşe Hatun Önal 'evlendi mi?' derken gerçek bambaşka çıktı. Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. Önal'ın bu paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 15:22

Yoğun talep var! Kendiliğinden yetişiyor, zor şartlarda toplanıyor... Romatizma, şeker ve tansiyona birebir

Tunceli’nin yüksek rakımlı dağlarında kendiliğinden yetişen, bölgede ‘gulik’ otu diye isimlendirilen çiriş otu tezgahlardaki yerini aldı. Bu organik şifalı bitki, hem lezzeti hem de şifalı olması sebebiyle vatandaşlardan yoğun talep görüyor.

Kadin 17-04-24 12:13

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 17-04-24 10:49

Karagümrük Fenerbahçe maçında yaptığı müdahalelerle maça damga vuran Portekizli VAR hakeminin konuşmaları açıklandı!

TFF 32. haftada yaşanan kritik pozisyonların VAR kayıtlarını açıkladı. Bu hafta ilk kez uygulamaya geçilen yabancı VAR sistemi kritik müdahalelerde bulunurken, Karagümrük-Fenerbahçe maçının hakemi Andre Narciso ve Tugay Kaan Numanoğlu arasındaki diyaloglar dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 16-04-24 20:28

ŞOK'a çamaşır kurutma makinesi geliyor! 17 - 23 Nisan 2024 Şok Haftanın İndirimleri

ŞOK'un 17 - 23 Nisan tarihleri arasında geçerli Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı. Gıdadan hijyen ve temizlik ürünlerine, beyaz eşyadan bebek ve çocuk ürünlerine pek çok kategoride alışveriş severlerin ihtiyaçlarına uygun ürünlerin yer aldığı ŞOK'ta bu hafta neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 16-04-24 16:30

Beşiktaş'tan olay yaratan açıklama! ''Elimizde çürümüş bir takım var''

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, "Biz yeniden yapılanıyoruz, elimizde çürümüş bir takım var, bu kolay değil' ifadelerini kullandı.

Spor 16-04-24 14:17

Dünya diken üstünde! İran tuzağa mı çekiliyor? 'Tsunami öncesi sessizlik' diyerek niteledi: İsrail saldırısının tarihi verildi...

İran'ın İsrail'e düzenlediği füze saldırılarının etkileri devam ediyor. Dünya kamuoyunda İran'ın bu hamlesi sonrası sıranın İsrail'e geçtiği değerlendirmeleri yapılırken, Netanyahu'nun ne yapacağı hakkında birçok teori var. Prof. Dr. Sait Yılmaz da konuya ilişkin önemli bir analiz yaptı. Yılmaz, İran'ın tuzağa çekildiğine dikkat çekerek gelinen noktayı, "tsunami öncesi suların çekilmesi" olarak niteledi. Ayrıca İran, İsrail'e rest çekerek, "Hiç kullanmadığımız silahları kullanmaya hazırız!" dedi

Haber 16-04-24 09:53

TV yayın akışı 16 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Nisan Salı Bahar, Alita: Savaş Meleği, Ben Bu Cihana Sığmazam, Hedefim Sensin, Mehmed: Fetihler Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 16-04-24 07:23

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Afrikalı öğrenci tepkisi: 'Otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversite’ne özellikle Afrika ülkelerinden öğrencilerin getirildiğini belirterek aldıkları yeni kararı açıkladı. Karabük'te Afrikalı öğrencilerin sayısındaki artışın Bolu'da da yaşandığını belirten Özcan "Bu şekilde gelmiş olan öğrencilerin, otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız. Bunlar öğrenci mi değil mi belli değil? Orada suça karışıp, karışmadıkları belli değil, kim oldukları belli değil” dedi

Haber 15-04-24 22:20

Her evde bulunuyor! Sağlığa zarar veren 4 ev eşyası

Uzmanlar sizi hasta edebilecek dört yaygın ev eşyasını açıkladı. Bunların hepsi banyoda ve mutfakta bulunuyor. Eğer sağlığınızı tehlikeye atmak istemiyorsanız bu 4 ev eşyasından uzak durmanızda fayda var.

Kadin 15-04-24 15:00

Türkiye'deki yabancı VAR hakemlerinin maaşı görenleri şoke etti!

Ülkemizde bu hafta uygulanmaya başlanan yabancı VAR hakemi uygulaması sınıfı geçti. Hata yapılmadan geçilen haftada VAR hakemleri büyük övgü alırken, maaşları ise tartışma yarattı.

Spor 15-04-24 10:05

SON DAKİKA: Savaş olursa altın, dolar, borsa ne olur? Hepsinin cevabı belli oldu, İslam Memiş iki senaryoyu birden anlattı: Altın fiyatı tahmini bir kez daha değişti

Son dakika: Tatilin ardından piyasalar yeni haftaya ‘merhaba’ diyor. Altın fiyatları, dolar ve borsa ise Orta Doğu’da yaşanan gerginlikleri takip edecek. Peki savaş çıkarsa altın fiyatları ne olur? Dolar/TL düşer mi yükselir mi? Borsa İstanbul’da kritik seviyeler neler? Yatırımcılar bu sorulara yanıt ararken tahminler ve senaryolar belli oldu. Goldman Sachs ons altın tahminini 400 dolar birden yükseltti. İslam Memiş ise iki senaryoda altın, dolar, borsa, Bitcoin ve gümüş tahminini açıkladı.

Finans 15-04-24 07:45

Yabancı VAR hakemi uygulaması sonrası Türk hakemleri isyan etti! Talepleri herkesi şaşırttı

TFF'den yapılan açıklamayla kritik maçlara yabancı VAR hakemi getirilmesinden rahatsız olan hakemler, bu duruma tepki gösterirken oldukça ilginç bir talepte bulundukları öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 17:49

Bu numaralara dikkat! Onlarca şikayet var! Cayma bedeli ödediğinizi sanıp dolandırılabilirsiniz!

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay, tüketicilerin son zamanlarda internet aboneliği işlemleri için sıkça aranıp, rahatsız ve bazen de mağdur edildiğini belirterek, tüketicilere hizmet aldıkları firmalardan teyit almadan işlem yaptırmamalarını söyledi.

Finans 14-04-24 14:06

Ne hediye alsam? diye düşünenler için kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünleri

Sevdiklerinizi şımartmak ve onlara özel hissettirmek için mükemmel bir hediye seçeneği mi arıyorsunuz? O zaman kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünlerini keşfetmeye hazır olun! Özenle seçilmiş ürünlerle dolu, sizin için hazırladığımız bu liste, sevdiklerinizin güzellik rutinlerini daha da özel hale getirecek. İşte detaylar!

Haber 13-04-24 13:04

Eşine 'beni evlendir' diyen arsız koca, karşı komşusundan 2 çocuk yaptı! Mağdur kadının şimdi tek isteği var

7 yıllık evli Gülhan Geçin'in başına gelenler 'bu kadar da olmaz' dedirtti. 7 yıllık Geçin çiftinin çocukları olmuyor diye kocası eşine sürekli, 'beni evlendir, çocuğum olursa sana veririm' diyordu. Arsız koca karşı komşusundan 2 çocuk yaptı. Talihsiz kadın bunu öğrenince dünyası başına yıkıldı. Üstelik bir de 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı. Gülhan Geçin'in şimdi tek isteği var. İşte detaylar...

Haber 13-04-24 08:51

Zorlu optik illüzyonla saklanan muzu sadece dahiler saniyeler içinde fark ediyor

Optik illüzyon testleri, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, en hızlı şekilde resimde gizlenen veya farklı nesneyi bularak çözülür. Bu testte dünya şeklinde bir oyuncağın etrafında bulunan 5 çocuk yer alıyor. Testte gizli muzu bulmak için saniyeleriniz var. İşte zorlu optik illüzyon testi ve cevabı...

Kadin 13-04-24 08:23

SON DAKİKA: TFF resmen açıkladı! Süper Lig'e yabancı VAR hakemi geliyor... Türk futbol tarihinde o maçlarda bir ilk yaşanacak!

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu Türk futbolunun belki de en çok tartışılan konulardan olan yaban hakem konusunda yeni bir adım attı. TFF resmi kanallarından yapılan açıklamada bu sezonun sonuna kadar kritik maçlara yabancı VAR hakemi geleceğini açıkladı. Açıklamada ayrıca ligin 32. haftasında yabancı VAR hakemlerinin görev yapacağı maçları da duyurdu. İşte detaylar...

Spor 12-04-24 11:14

Bayram tatilinde acı bilanço! İlk 6 günde çok sayıda can kaybı var

Bayram tatilinin sonuna yaklaşılırken acı bilanço da günden güne arttı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre bu süreçte 48 kişi trafik kazalarında yaşamını yitirdi.

Haber 12-04-24 10:39

İstanbul'da 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 9'uncu kattan atlayarak intihar etti! Telefonunda yüklü olduğu ortaya çıktı: Mavi Balina kabusu geri mi döndü?

İstanbul Pendik'te 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 10 katlı apartmanın 9. katından atlayarak intihar etti. İntihar eden Çakmak'ın telefonunda Mavi Balina adlı oyunun yüklü olduğu ve intihar sebebinin bu oyun olduğu üzerinde duruluyor.

Haber 12-04-24 01:26

Altın fiyatları ters köşe yaptı! Mert Başaran 'komplo teorisi' diyerek ilginç detayı açıkladı: 'Altın için enteresan bir dönem...'

Altın fiyatları ABD enflasyonu ve Fed tutanakları sonrasında düşüşe geçerek yatırımcıya ters köşe yaptırdı. Bu gelişme sonrası 'gram altın düşer mi, yükselir mi? sorusu bir kez daha gündeme gelirken Yatırım Uzmanı Mert Başaran altının gram fiyatı için yeni tahminde bulundu. Ons altın fiyatları için çok ilginç bir detayı anlatan uzman isim, "Bu dönem altın için enteresan bir dönem" şeklinde değerlendirmede bulundu. İşte 11 Nisan Perşembe güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 11-04-24 11:23

Sıcaklıklar artacak mı? Prof. Dr. Orhan Şen 3 bölgeyi sıraladı... Meteoroloji'den uyarı geldi! Son dakika 11 - 15 Nisan hava durumu

Bayram tatilinde hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur var mı? Hafta sonu sıcaklıklar artacak mı düşecek mi? 9 günlük bayram tatili için plan yapan vatandaşlar, hava durumu ile ilgili gelişmeleri de dikkatle takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, iki bölge için kuvvetli rüzgar uyarısı yaparken Prof. Dr. Orhan Şen de sıcaklıkların yükselişine dair, bazı bölgeler için hafta sonu ve hafta başını işaret etti. Öte yandan 11 Nisan - 15 Nisan arası 5 günlük hava durumu tahmini de paylaşıldı.

Haber 11-04-24 10:03