Versace Dylan Blue Haberleri

Fiyatı 894 TL'ye düştü! Çok satan Crocs Classic Blue Bolt indirimde

Evde, balkonda, bahçede, ofiste, yürüyüşte, plajda kısacası her an her yerde giyebileceğiniz, ayağınıza hak ettiği konforu sunan Crocs terlikler de Prime Day kapsamında indirime girdi. Çok satanlar listesinde bir numara olan markanın en sevilen modeli Classic Blue Bolt da indirimli ürünler arasında! Bu fırsatı kaçırmak istemezseniz, detayları görmek için acele edin.

Haber 2024-07-18 12:12:11

21 günde 122 sevgilisi olan kadın erkeklerin aldatma nedenini açıkladı! Sözleri sosyal tepkilere neden oldu

İngiltere'nin Nottingham şehrinde yaşayan sosyal medya fenomeni Bonnie Blue, Meksika'nın Cancun kentinde geçirdiği üç haftalık tatilde yaklaşık 122 kişiyle sevgili olduğunu söyleyerek şaşkına çevirdi. 120'yi aşkın ilişki tecrübesinin ardından erkeklerin aldatma nedenini çözümlemeyi başardığını söyleyen Blue, "Kadınlar yatak odasında daha iyi olsalardı, erkekler aldatmazdı" deyince tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 2024-07-16 11:47:25

İlkokulda skandal! Öğretmen 11 yaşındaki öğrencisine sayısız aşk mektubu yazdı... Kızımızın güvenliğinden endişe ediyoruz

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletinde bir ilkokul öğretmeninin 11 yaşındaki öğrencisine sayısız aşk mektubu yazdığı ortaya çıktı. Dylan Robert Dukes isimli öğrencisinin 11 yaşındaki küçük kıza 60'tan fazla aşk mektubu yazdığı, ona kartlar, hediyeler verdiği ve onu rahatsız eden istenmeyen sarılmalar yaptığı iddia edildi.

Trend 2024-07-12 09:31:58

A101'e Gucci çanta, Seiko saat, Versace parfüm geliyor! İşte 11 Temmuz 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş listeleriniz hazırsa A101'in 11 Temmuz 2024 Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndan ihtiyaçlarınıza en uygun indirimli ürünleri seçmeye başlayabilirsiniz. A101 kampanyalarını heyecanla bekleyen alışveriş tutkunları için A101 alışveriş broşürünü içeriğimizde bir araya getirdik, neler var neler yok merak ediyorsanız işte detaylar...

Haber 2024-07-10 17:41:25

Aldığı kilolar yüzünde zorbalığa maruz kaldı! Lana Del Rey 25 kilo verdi

"Blue Jeans", "Video Games", "Summertime Sadness" ve "High by the Beach" gibi şarkılarla tanınan ABD'li şarkıcı Lana Del Rey 25 kilo vermesiyle gündeme geldi.

Magazin 07-07-24 10:44

Günün fırsat ürünü! Karizmatik beylerin favorisi Versace Eros indirimde

Kişisel bakımda parfüm, çoğu kişi için en önemli adımı oluşturuyor. Bakımına önem veren beyler de karizmatikliğini arşa çıkarmak için kaliteli ve kalıcı parfümleri tercih ediyor. Siz de girdiğiniz her ortamda kokunuzla çevrenizi büyülemek isterseniz, iltifat alma garantili Versace Eros'u mutlaka denemelisiniz. Bugüne özel indirime giren parfümü sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 01-05-24 15:04

Sosyal medya bu ilişki tavsiyesini konuşuyor! Kocamla aynı yatağı paylaşmayı bıraktım ve bu ilişkimizi kurtardı

Tiktok'ta "ourlifewithdylanandme" kullanıcı adıyla paylaşım yapan Jess adındaki bir kadın kocası Dylan ile olan ilişkisine dair yaptığı itirafla çok konuşuldu. Kendisinin ve kocasının artık birlikte uyumadığını ve aynı yatağı paylaşmadıklarını ifade eden Jess, "Kocamla aynı yatağı paylaşmayı bıraktım ve bu ilişkimizi kurtardı" dedi.

Trend 26-04-24 11:09

Sosyal medyayı şoke eden itiraf! Bir günde 22 erkekle sevgili olduğunu söyledi... Hepsi birbirinin çok yakın arkadaşı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları nedeniyle dikkatleri üzerine çekerek geniş bir hayran kitlesine ulaşan Bonnie Blue, aynı günde 22 erkekle sevgili olduğunu ve hepsinin birbirinin yakın arkadaşı olduğunu dile getirince gündem oldu.

Trend 16-04-24 10:08

Versace'nin en beğenilen erkek parfümü Eros ve Dylan Blue indirime girdi

Prime Day'i kaçıranları üzülmeyin! Versace'nin en beğenilen erkek parfümlerinden Eros ve Dylan Blue, Prime Day sonrası yeniden indirime girdi. Karizmatik ve güçlü erkeklerin vazgeçilmez kokuları arasında yer alan, girdiğiniz her ortamda dikkat çekmenizi sağlayacak bu parfümlere bir şans vermek isterseniz kısa süreli bu indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Alıp almamakta kararsız kalanlar için parfümlerin detaylı incelemesi yazımızda...

Haber 23-03-24 12:47

Versace, Hermes, Guess... Marka parfümlerde %50'ye varan indirimler

Dünyaca ünlü markaların övgü toplayan parfümleri indirime girdi. %50'ye varan indirimlerle satışa sunulan Calvin Klein, Hermes, Abercrombie ve daha birçok markanın parfümlerine bir şans vermeye ne dersiniz? İster annenize ister kendinize hediye edin. İşte detaylar!

Haber 15-03-24 15:43

Güçlü ve karizmatik erkeklerin kokusu: Versace Oud Noir indirimde

Versace'nin eşsiz ve sofistike kokularından biri olan Oud Noir, karizmatik ve güçlü erkeklerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Oud, amber ve deri notalarının muhteşem uyumuyla ön plana çıkan bu parfüm, kendine güvenen erkeklere özel bir imza kokusu sunuyor. Kısa süreliğine indirime giren bu parfüme sahip olmak isterseniz acele edin, detaylar içeriğimizde...

Haber 14-03-24 16:11

A101'e Columbia montlar, marka parfüm ve saatler geliyor! İşte 8 Şubat 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Columbia monttan New Balance ayakkabıya, Philips airfryerdan Homend dikey süpürgeye, Michael Kors saatlerden Versace parfümlere; bu hafta A101 Aktüel Kataloğu her zamankinden daha dolu! Alışveriş severlerin yüzünü güldürecek ürünlerin uygun fiyatlarla satışa sunulduğu a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun 8 Şubat 2024 tarihli yeni sayısındaki ürünleri bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 08-02-24 11:03

Armani, Dior, Lancome ve dahası! Dünyaca ünlü markaların parfümlerinde büyük fırsat

Dünyaca ünlü markaların övgü toplayan parfümleri Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirime girdi! %40'a varan indirimle satışa sunulan Versace, Armani, Dior, Lancome ve daha birçok markanın parfümlerine bir şans vermeye ne dersiniz? İster kendinize alın ister sevdiklerinize hediye edin; işte detaylar!

Haber 17-11-23 14:36

Aralarındaki 47 cm'lik boy farkı sosyal medyanın gündemine yerleşti! İlişkileri sosyal medyanın ilgisini çekti

Sosyal medyada aralarındaki boy farkı nedeniyle dikkatleri üzerine çeken Ashlyn Bischoff ve Dylan Porter ilişkilerini düzenli olarak paylaşıyor. Ashlyn Bischoff 158 cm ve sevgilisi Dylan Porter 205 cm uzunluklara sahipler. Aralarındaki 47 cm'lik boy farkıyla sosyal medyayı şaşkına çeviren çift ilişkilerinin detaylarını yayınlayınca ilgi çekti.

Trend 19-10-23 10:58

Kokusuyla büyüleyen Versace parfümlerde %40'a varan indirim

Kokusuyla herkesi etkileyecek bir parfüm arıyorsanız doğru yerdesiniz! Dünyaca ünlü Versace markasının eşsiz kokuları tam da size göre! Stilinizi tamamlayacak, özgüveninizi artıracak, kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak birbirinden özel parfümler %40'a varan indirimle sizleri bekliyor. Bir kez kullananın vazgeçemediği, adeta imza kokusu haline gelen indirimdeki o parfümleri sizin için seçtik. İster kendinizi şımartın ister sevdiklerinizi; Versace parfümlerdeki bu büyük indirimi kaçırmayın!

Haber 17-10-23 12:45

Herkesin hayran kalacağı bir koku arayanlara Versace'den Burberry'e unutulmaz parfümler

"Bvlgari, Davidoff veya Versace Eros nasıl kokuyor?" sorusunu merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! İyi ve kaliteli bir parfümün çevrenizde yarattığı etki düşündüğünüzden çok daha fazla olabilir. İnsanlığın en kadim duyularından biri olan koku, karşı tarafı etkilemek için kullanılabilecek en iyi yollardan biri. Bunu bilen markalar tarafından üretilen ve girdiğiniz ortamlarda direkt olarak fark edilmenizi sağlayacak parfümleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 28-08-23 17:51

Blue adlı mega yata Bodrum'da yakıt ikmali yapıldı

Cayman Adaları bayraklı 160 metre uzunluğundaki "Blue" isimli mega yata, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakıt ikmali yapıldı.

Yurthaber 24-08-23 07:42

Tankerler sıraya girdi! Dünyanın en büyük motor yatlarından Blue, Bodrum'da yakıt ikmali yaptı

Cayman Adaları bayraklı 160 metre uzunluğundaki "Blue" isimli mega yata, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakıt ikmali yapıldı. Dünyanın en büyük beşinci motor yatı olan Blue için 25 tankerle yapılan yakıt ikmali gün boyunca sürdü.

Haber 24-08-23 01:19

Marmaris'e demirleyen mega yatlar turistlerin ilgi odağı oldu

Cayman Adaları bayraklı "Blue" ile Bermuda bayraklı "Mar" isimli yatlar, Muğla'nın Marmaris ilçesine demirledi. Rus iş insanı Roman Abramoviç'in 22 metre genişliğindeki 6 katlı ultra lüks yatı "Eclipse" de iki haftadır Albatros Marina büyük iskelede yer alıyor.

Haber 14-08-23 20:11

Manchester City’nin sahibi El Nahyan’ın süper yatı ’Blue’ Marmaris’e demir attı

Dünyadaki en başarılı futbol kulüplerinden biri olan Manchester City’nin sahibi iş adamı Şeyh Mansur Bin Zayed El-Nahyan’a ait süper lüks yat ’Blue’, Bodrum’dan sonra Marmaris gümrüklü limanına demir attı.

Yurthaber 14-08-23 13:52

Fiyatı 325 TL'ye düştü! Baharatlık arayanlara müjde: Karaca'nın setinde %35 indirim

Baharatlıklar, baharatlarınızın taptaze kalmasını sağlarken baharat kullanımınızı da daha kolay ve pratik hale getirerek mutfakta daha keyifli bir deneyim sunar. "Kaliteli ve uzun yıllar kullanabileceğim şık tasarımlı bir baharatlık benim de mutfağımda olmalı!" diyorsanız Karaca'nın %35 indirimle satışta olan Blue Berry 7 Parça Kare Baharat Takımını kaçırmamalısınız. İşte detaylar!

Haber 09-08-23 15:42

Lüks mega yat Blue Bodrum'da demirledi

Cayman Adaları bayraklı 160 metre uzunluğundaki "Blue" isimli yat, Muğla'nın Bodrum ilçesine demirledi.

Yurthaber 08-08-23 07:50

Süper yatlar peş peşe Bodrum'a geldi! Görenler dönüp bir daha baktı

Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansur'un 500 milyon pound değerindeki süperyatı "Blue", Muğla’nın Bodrum ilçesine demirledi. 24 kabinli olan süper yatta iki adet de helikopter pisti bulunuyor. Diğer yandan Microsoft'un kurucusu Bill Gates’in önceki yıl Bodrum’a geldiği “Lana” isimli süper yat da yeniden ilçeye geldi.

Haber 07-08-23 18:23

Eski adı Twitter olan X, artık buna da izin veriyor!

Eski adı Twitter olan Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya şirketi X, artık ücretli kullanıcıların (Twitter Blue abonelerinin) mavi tiklerini gizlemelerine izin veriyor. Ayrıca bu noktada, Twitter Blue'nun X Blue olarak yeniden adlandırıldığını da söylemek gerekiyor.

Haber 02-08-23 15:57

Victoria's Secret meleği Barbara Palvin evlendi! Eşiyle benzerliği gündem oldu

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Barbara Palvin evlendi. Palvin, yaklaşık 5 yıldır birlikte olduğu oyuncu Dylan Sprouse ile dünyaevine girdi. Barbara Palvin ile Dylan Sprouse çifti Budapeşte'de küçük bir köyde tören düzenledi. Ünlü çiftin benzerlikleri ise yeniden gündem oldu.

Magazin 18-07-23 17:28

Yeni özelliği ortaya çıkmış olabilir! Yakında...

Şimdiye kadarki en büyük rakibi olarak görülen Threads'in çıkışı ile tekrar gündeme gelen Twitter ile ilgili dikkat çeken bir özellik iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre, Twitter Blue aboneleri yakında beğenilerini ve Aboneliklerini gizleyebilecekler.

Haber 12-07-23 15:17

Ünlü solistin ilk vukuatı değil: Bu kez THY uçağında olay çıktı! 'Ayaklarını çek' kavgası arbedeye dönüştü

Daha önce de alkol servisi yapmayı reddeden kabin personeline muamelesiyle gündeme gelen, İngiliz Blue grubunun solisti Lee Ryan bu kez THY uçağında yolcularla tartıştı. Grubun diğer üyelerinin de dahil olduğu tartışma büyüdü ve uçaktan inerlerken de sürdü. Merdivende yaşanan arbede sonrası Ryan yaralandığını öne sürdü. Yolcular karakolda ifade verdi.

Magazin 09-07-23 16:05

İtirafı şaşkına çevirdi! “Annem sevgilisini müstehcen fotoğraflarıma bakarken yakalamış”

Sosyal medya üzerinden müstehcen pozlarını paylaşarak kısa sürede tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan Sky Blue, annesinin telefonda sevgilisinin müstehcen fotoğraflarına baktığını söylediğinde büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirdi. Blue’nın itirafı kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 21-06-23 10:24

Twitter kullanıcılarını şaşırtıp 'Aaa!' dedirtecek o iddia: Sınır geliyor

Sosyal medya platformu Twitter ile ilgili kullanıcıları şaşırtıp 'Aaa!' dedirtecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Elon Musk'ın sahip olduğu Twitter, yakında kullanıcıların Twitter Blue aboneliği olmadan gönderebilecekleri DM sayısını sınırlayabilir. Hatta bir sızıntı kaynağı, bu konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir ekran görüntüsü de paylaştı.

Haber 13-06-23 18:03

Cinsiyet değiştiren Jessica Alves, Jennifer Lopez'e benzemek için 100 ameliyat geçirdi! Harcadığı rakam dudak uçuklattı

Geçmişten beri Barbie bebeklere büyük bir hayranlık duyan Jessica Alves, önceleri "Ken Bebek" olarak tanınıyordu. Alves, geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonuyla birlikte Barbie'ye benzemek için çeşitli ameliyatlar oldu. Ünlü isim şimdi de Jennifer Lopez'in Versace pozuna benzemek için 100 ameliyat geçirdi.

Magazin 08-06-23 12:33

Twitter duyurdu! O süre 1 saate çıkartıldı

Sosyal medya platformu Twitter, Twitter Blue abonelerine özel tweet düzenleme özelliğinin süresinin uzatıldığını duyurdu. Twitter Blue hesabından yapılan açıklamaya göre, Twitter Blue aboneleri artık tweet'lerini düzenlemek için 1 saate kadar süreye sahip.

Haber 07-06-23 11:00

Twitter'dan yaşanabilecek karışıklıklara çözüm geldi! Artık görülebiliyor

Twitter, ücretli mavi tik satışıyla sık sık gündem olmuştu. Birçok kullanıcı ise Twitter Blue abonesi olup mavi tik satın alanlarla, gerçekten onaylı hesaplar arasında karışıklık yaşandığına dair eleştirilerini dile getirmişti. Şimdi, Twitter'dan bu karışıklıklara son vermek adına olsa gerek, yeni ve dikkat çekici bir adım geldi.

Haber 05-06-23 09:58

Beyonce tavuk sipariş etti! Ödediği para ortaya çıktı

Blue, Rumi ve Sir adında üç çocukları bulunan şarkıcı Beyonce ve Jay-Z çifti, ABD'nin Kaliforniya eyaletinin en pahalı evini satın almasıyla gündemdeydi. Beyonce şimdi de ekibiyle gittiği tavukçuda ödediği hesapla gündem oldu.

Magazin 22-05-23 12:10

Birçok şirket bu yarışı kazanmanın peşinde... Peki kim galip gelecek? Ağızları açık bırakan bilet fiyatları, dikkat çeken vaatler...

Geleneksel turizme olan ilgi, teknolojinin gelişimi ve özel uzay şirketlerinin eğilim göstermesiyle yerini uzay turizmine olan ilgiye bırakmaya başladı. Öyle ki dünyada artık uzay turizmi çağı konuşuluyor, bu çağı yakalamanın öneminden söz ediliyor. Elon Musk'ın SpaceX'inden Jeff Bezos'un Blue Origin'ine kadar birçok şirket uzay turizmi çağını yakalama, uzay turizmi yarışını peşinde. Bilet fiyatları ise dudak uçuklatıyor...

Haber 05-05-23 13:57

Bu iddia çok konuşulur! Cinsel ilişkiye girmeleri belgelerle yasaklanabilir

Elon Musk SpaceX, Jeff Bezos'un Blue Origin ile başı çektiği uzay turizmi sektörü gün geçtikçe gelişiyor. Bir uzman ise uzayda cinsel ilişki ilgili 'acilen ele alınması gereken' 'cevaplanmamış biyolojik ve yasal sorular' hakkında uyarıda bulundu. Uzay turistlerinin uçuşları sırasında cinsel ilişkiyi yasaklayan yasal belgeler imzalamak zorunda kalabileceği iddia ediliyor. İşte detaylar...

Trend 24-04-23 17:16

Mesleği herkesi şaşkına çevirdi! Ayak tırnaklarını kesip satarak servet kazandı... “Bazen kulak kiri bazen de soyulan derimi...”

Sosyal medya fenomeni Rebekka Blue, ilginç mesleği sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fenomen isim ayak tırnaklarını kesip, cildindeki ölü deri soyup ve kulak kirini biriktirip satarak servet kazanmayı başardı. Blue sosyal medyada kendisine karşı yoğun bir ilgi olduğunu dile getirerek, “Bu gerçekten çok güçlendirici” ifadelerini kullandı.

Trend 14-04-23 15:12

Tüm gün ferah ve şık hissetmek için Versace Bright Crystal parfüm incelemesi ve yorumları

Versace Bright Crystal lüks İtalyan marka Versace imzasıyla piyasaya çıktığından beri dünya çapında milyonlarca kadının imza parfümü haline geldi. Hem günlük kullanıma hem de özel günlerde kullanıma uygun olan bu parfüm her kadının koleksiyonunda olması gereken nadide bir parça. Bu benzersiz kokuyu mutlaka bütün kadınların denemesi gerekiyor. Siz de Versace Bright Crystal parfümünü deneyin ve kendinizi tazelik ve zarafetin sarmalayan dünyasında bulun.

Haber 07-04-23 00:20

İkonik bir koku deneyimlemek isteyenlere Versace Dylan Blue parfüm incelemesi ve yorumları

Versace Dylan Blue kişiliğinize uygun bir imaj yaratmanıza yardımcı olacak etkileyici bir koku sunar. Bu parfüm, uzun süre kalıcılığı sayesinde gün boyunca tazelik hissi verir. Parfüm, kullanıcısına güven ve kararlılık hissi verirken aynı zamanda çekici ve unutulmaz bir etki yaratır. Versace Dylan Blue karizmatik erkeklerin tarzlarına uygun bir parfüm arayanlar için mükemmel bir seçim. Gelin, bu eşsiz kokuyu inceleyelim.

Haber 31-03-23 22:19

Karanlığın ve gizemin kokusu Versace Crystal Noir parfüm incelemesi ve yorumları

Özel bir geceye veya davete hazırlanıyorsanız Versace Crystal Noir parfümü tam size göre. Zarafetinizi ve özgüveninizi yansıtacak bu özel koku, kalıcı etkisi ile özel gecenizi unutulmaz kılacak. Versace Crystal Noir; yoğun, güçlü, kalıcı ve etkileyici kokusu ile bir parfümden daha fazlasını vadediyor. Kokusuyla öne çıkmak isteyen kadınların favori tercihi olan bu parfümü sizin için inceledik.

Haber 31-03-23 21:56

Büyüleyici bir koku deneyimi sunan Versace Eros parfüm incelemesi ve yorumları

İyi seçilmiş parfüm sizi özel ve unutulmaz kılar ve etrafınızdakilerin size karşı olan algısını pozitif yönde etkiler. Aşk tanrısı Eros'a atıfta bulunan Versace Eros sadece iyi seçilmiş bir parfüm değil, aynı zamanda tarzınızın da bir parçası olmaya aday. Eros, güçlü ve karizmatik bir koku arayan erkeklerin beklentilerini karşılamak üzere üretildi; erkeksi bir koku ile gücü, tutkuyu ve aşkı yansıtıyor. İtalyan moda devi Versace'nin en sevilen parfümünü sizin için inceledik.

Haber 31-03-23 21:45

44 milyar dolara satın almıştı! Elon Musk, Twitter'ın şu anki değerini açıkladı

Elon Musk, radikal değişiklikler yaptığı ve aylık 8 dolar karşılığında mavi tikli Twitter Blue aboneliği hizmeti sunduğu sosyal medya platformu Twitter'ı 44 milyar dolara satın almıştı. ABD basınının iddiasına göre, Elon Musk çalışanlarına gönderdiği bir e-postada Twitter'ın şu anki değerini açıkladı. Görünüşü göre önemli bir düşüş söz konusu.

Haber 27-03-23 09:31

Twitter kullanıcıları dikkat! Bu önemli özelliği kullanmak için artık ücret ödemek zorundasınız

Twitter, önemli bir özelliğini ücretsiz olarak erişilemeyecek hale getirip aylık ücreti 150 TL olan Twitter Blue abonelik sistemine ekledi. Artık bu özelliği kullanmak için ücret ödeyip Twitter Blue abonesi olmanız gerekecek. Bu özelliği yalnızca Twitter Blue aboneleri kullanabilecek.

Haber 20-03-23 12:53

Parfümümle tanınırım diyenlere en iyi Versace parfüm çeşitleri ve yorumları

İtalyan moda ve lüks malzemeler markası Versace, parfüm endüstrisinde de oldukça güçlü bir varlık gösteriyor. Versace parfümleri markanın özgün tasarımları gibi benzersiz ve çağdaş bir tarzı yansıtmakta. Bu parfümler ferah, çiçeksi, baharatlı ve odunsu notalara sahip geniş bir koku yelpazesine sahip. Hem erkekler hem de kadınlar için çeşitli seçenekler sunan Versace parfümleri güçlü, karakterli bir imaj yaratmak için ideal. Gelin şimdi hep birlikte en trend Versace parfümlerini inceleyelim.

Haber 20-03-23 09:12

Merakla bekleniyordu... Mavi tikli Twitter Blue Türkiye'ye geldi, fiyatı belli oldu!

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'ın aylık 8 dolara mavi tikli Twitter Blue aboneliği satacağını söylemesinin ardından uzun bir süre geçti. Birçok ülkede aktif olarak satın alınabilen ve Twitter profillerine mavi tik getiren, mavi tikli Twitter Blue aboneliği sonunda Türkiye'ye de açıldı. Mavi tikli Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı da böylece belli oldu. Mavi tikli aboneliğin fiyatları ise büyük dikkat çekti.

Haber 10-03-23 09:47

Görenleri duygulandırdı! Çinli arama kurtarma ekibi, enkazdan cansız çıkardıkları depremzedeye böyle veda etti

Deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmaları sırasında duygusal anlar da yaşanıyor. Malatya’da arama kurtarma çalışmalarına katılan Çinli Mavi Gökyüzü Arama Kurtarma (Blue Sky Rescue) ekibinin, enkaz altından çıkardıkları cansız bedene vedası ise görenleri duygulandırdı. Duygu yüklü o anlar diğer ekipler tarafından kaydedildi.

Haber 13-02-23 16:47

Seks kaseti çalınan Pamela Anderson'ın oğlundan skandal açıklama: Keşke o görüntüden para kazansalardı

Baywatch yıldızı Pamela Anderson, eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasının ardından tüm dünya basınında gündem olmuştu. Şu anda biri 25 diğeri 26 yaşında olan oğulları Brandon Thomas ve Dylan Jagger bu olaya çocukluklarında şahit olmuştu. Şimdilerde belgeseli yayınlanacak olan Pamela Anderson'ın oğulları olay hakkında ilk kez konuşarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 31-01-23 23:09

Tamamı kadınlardan oluşacak! Jeff Bezos'un şirketinden dikkat çeken plan

Jeff Bezos'un uzay şirketi Blue Origin dikkat çeken bir planla gündemde. Şirketin tamamı kadınlardan oluşan bir mürettebatı gelecek yıl uzaya uçurmayı planladığı söyleniyor. Bezos'un kız arkadaşı Lauren Sanchez'in ekibe liderlik edeceği de söylenenler arasında. Sanchez bu görevi yerine getirebilecek bir isim gibi görünüyor çünkü kendisi aynı zamanda lisanslı bir helikopter pilotu.

Haber 30-01-23 10:20

Twitter'ın ücretli mavi tik uygulaması tekrar başlıyor... 4000'e 'yes' diyen Elon Musk: Yarın onları bir sürpriz bekliyor

Twitter'ın sahibi olan Elon Musk, sosyal medya platformunun çehresini değiştirmek için yeni adımlar atmayı sürdürüyor. Buna göre Twitter mavi tikli Twitter Blue abonelik seçeneğini yarın bazı değişikliklerle tekrar başlatacak. Musk, yakında atılacak yeni adımları ise yine kişisel Twitter hesabından paylaştı. Ünlü milyarder, "Twitter'ın karakter sayısını 280'den 4000'e çıkaracağı doğru mu?" sorusuna "Yes" (Evet) diyerek yanıt verdi. Ayrıca yarın botları bir sürprizin beklediğini söyledi.

Haber 11-12-22 16:47

iPhone kullanıcıları şaşkın: Çünkü Musk'ın 8 dolarlık mavi tik planı görünüşe göre değişiyor! Daha fazla ödeyecekler

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk 8 dolara mavi tik satışı yapılacağını söyleyerek geçtiğimiz aylara damga vurmuştu. Aylık 7,99 dolara mal olan mavi tikli Twitter Blue aboneliği, belirli ülkelerde kullanıma dahi sunuldu. Ancak daha sonra durdurulan bu hizmet ile ilgili şimdi şok bir iddia ortaya atıldı. Görünüşe bakılırsa Musk'ın mavi tik planı değişiyor. İddialara göre, iPhone uygulaması aracılığıyla abone olmak isteyenler daha fazla ödeyecek. İşte telaffuz edilen o yeni rakam...

Haber 08-12-22 12:47