Yilbasi Hediyeleri Haberleri

'Onlar için bir gül, bir mesaj kurtarır' Hangi burca hangi hediye alınmalı? Evlilik, aldatılma... İlişkilerde en iyi anlaşan burçlar hangileri? Astrolog Dolunay Karaca anlattı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde astrolog Dolunay Karaca, ilişkilerde en iyi anlaşan burçları tek tek sıraladı. Aynı zamanda hangi burçların hangi hediyeleri daha çok sevdiğini de anlatan Karaca, bazı burçlar için daha çok para harcanmış hediyelerin, bazıları için de duygusal temalı hediyelerin daha makbul olduğunu söyledi. İşte koç, boğa, ikizler, yengeç ve diğer tüm burçların en güzel anlaştığı burçlar ve alınabilecek hediyeler...

Kadin 2024-02-14 11:36:33

Ona sevginizi hissettirecek anlam dolu Sevgililer Günü hediyesi önerileri

Sevgililer Günü hediyesi almakta geç kaldıysanız doğru yerdesiniz! Sevgilinizle birlikte geçirdiğiniz her anı anlamlı kılacak, onun yanında olamadığınız zamanlarda da onunla birlikte olduğunuzu hissettirecek anlam dolu hediyeleri sizin için seçtik, işte detaylar!

Haber 2024-02-13 18:16:09

Sevdiğinizin kalbini ısıtacak Sevgililer Günü hediyeleri

Sevgililer Günü yaklaşırken sevdiğinizi sıcacık bir kucaklama kadar mutlu edecek, onun kalbini ısıtacak hediyeler mi arıyor musunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Sevgilinizle aranızdaki bağı güçlendirecek, ona olan sevginizi en özel şekilde ifade etmenizi sağlayacak birbirinden anlamlı hediyeleri sizin için seçtik. İşte Sevgililer Günü için size özel hediye önerilerimiz!

Haber 2024-02-07 15:38:44

Dubaili milyonerin eşinin itirafları sosyal medyada gündem yarattı! Lüks yaşamının olumsuz yönlerini anlatınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi

Sosyal medyada Soudi kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Dubai'de bir milyonerle evli. TikTok'ta marka kıyafetleri, kocasının kendisine aldığı pahalı hediyeleri ve lüks hayatının kesitlerini sunarak fenomene dönüşen Soudi, milyoner bir kocaya sahip olmanın zor anlarından söz edince sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Trend 2023-12-06 15:13:31

Sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel ve kullanışlı doğum günü hediyeleri

Doğum günleri her yaştan kişinin önem verdiği ve hatırlanmasından mutluluk duyduğu önemli zamanlardan biri! Bu anlamlı gün bir de güzel bir hediyeyle taçlandırıldığında mutluluk ikiye katlanır. Siz de hediye almayı ve sevdiklerinizin yüzünü güldürmeyi seviyorsanız işte karşınızda en kullanışlı ve anlamlı hediye önerileri!

Haber 04-12-23 17:05

Öğretmenler Günü'nde ne hediye alınır? 24 Kasım Öğretmenler Günü için hediye önerileri

Öğretmenler Günü hediyeleri arama motorlarında sorgulanıyor. Birçok kişi alışveriş sitelerinde inceleme yapıyor ve ilgili kategorilerde yer alan ürünleri karşılaştırıyor. Öğretmenler Günü'nde alınacak hediyeleri sizler için derledik. İşte 24 Kasım Öğretmenler Günü için en güzel hediye önerileri...

Haber 23-11-23 08:32

İtirafı sosyal medyada gündem yarattı! Kocam öldükten sonra sugar mama oldum dedi... Sevgilisine aldığı hediyeler olay oldu

36 yaşındaki Kara Miller isimli bir kadın kocasının vefatının ardından 27 yaşındaki sevgilisiyle hayatını sosyal medyadan paylaşarak gündem yarattı. Kocasının ölümüyle 'sugar mama' olduğunu anlattı. Sevgilisine aldığı pahalı hediyeleri sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösteren Miller gündem yaratmayı başardı.

Trend 17-10-23 10:23

Türk Telekom sil süpür nasıl yapılır, hediyeleri nelerdir? Türk Telekom sil süpür çıkmıyor, yardım!

Türk Telekom mobil, televizyon, internet, telefon gibi pek çok teknolojiyi bünyesinde barındıran bir telekominikasyon kurumu olarak tabir edilmektedir. Ayrıca çeşitli dijital servislerden akıllı telefon, tablet, modem gibi teknolojik cihazlara kadar birçok farklı servis sunmaktadır. Türk Telekom sil süpür de bir kampanya olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, her hafta düzenli olarak kullanıcılarına hediyeler veren Türk Telekom sil süpür nasıl yapılır, hediyeleri nelerdir?

Haber 28-08-23 11:18

Sosyal medya fenomeninin hediye dağıtımı New York'u karıştırdı! Polisle arbede yaşadılar

Popüler YouTube yayıncısı Kai Cenat'ın çekilişle ücretsiz bazı hediyeleri fanlarına dağıtacağını duyurması üzerine yüzlerce genç Union Meydanı'nı doldurdu. Gençler ile polis arasında arbede yaşandı. Taşkınlığı yatıştırmak ve kalabalığı dağıtmak için New York Polisi (NYPD) ekipleri bölgeye girişi yasakladı.

Haber 05-08-23 01:28

Pahalı izlenimi veren uygun fiyatlı doğum günü hediyeleri

Sevdikleriniz için doğum günü hediyesi seçmek zor bir işmiş gibi görünebilir. Özellikle hediye ararken ürünlerin fiyatını görmek sizi bütçenizi düşünmeye itebilir. Oysa pahalı izlenimi verse de aslında uygun fiyatlı olan birçok hediye seçeneği var. Onları keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 01-08-23 18:05

BABALAR GÜNÜ HEDİYELERİ 2023: Babalar Günü'nde ne alınır? İşte kahraman babalara özel hediye önerileri...

Babalar Günü hediyeleri bu anlamlı günde sevgisini en iyi şekilde ifade etmek isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. Öte yandan bugün birçok kişi, eşine ve arkadaşına da bu anlamlı güne özel görsel ve sözleri WhatsApp, Instagram ve Facebook gibi platformlardan gönderecek. Peki, Babalar Günü'nde ne alınır? İşte kahraman Babalar Günü için hediye önerileri...

Haber 18-06-23 09:59

Gözlükten akıllı saate sportif babalara uygun en iyi Babalar Günü hediyeleri

Sportif bir tarza sahip olan babanıza Babalar Günü hediyesi ararken pek çok seçenekle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda önemli bir yeri olan babanıza verdiğiniz kıymeti ona göstermek için güzel hediye fikirleri arıyorsanız doğru yerdesiniz! Hem fonksiyonel hem şık ürünler arasından spor kombinlere uygun ürünleri inceleyebilir, babanızın en çok beğeneceği hediyeyi kolayca seçebilirsiniz. Birbirinden güzel hediye önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-23 18:42

Giyimine ve bakımına özen gösteren babalara alınabilecek en iyi babalar günü hediyeleri

Yılın en anlamlı günlerinden olan Babalar Günü yaklaşıyor. Yılın bu özel günü; fedakarlıkları, desteği ve sevgisiyle bizi sarıp sarmalayan babalarımıza kendilerini özel hissettirmek için harika bir fırsat. Siz de çok sevdiğiniz babanızı mutlu etmek için hediye arayışındaysanız giyimine ve bakımına özen gösteren babalar için derlediğimiz Babalar Günü hediyelerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 06-06-23 14:45

Annenize sevginizi bir kez daha kanıtlayacak en iyi anneler günü hediyeleri

Annelerimiz en değerli varlıklarımız. Onlara duyduğumuz sevgiyi her an gösteremesek de Anneler Günü, onlara verdiğimiz değeri anlatmak için harika bir fırsat. Anneler Günü'nde anneniz için en doğru hediyeyi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Annenizi çok mutlu edecek birbirinden kaliteli önerilerle karşınızdayız. İşte Anneler Günü için en kıymetli varlığınıza alabileceğiniz on farklı hediye!

Haber 12-05-23 17:54

Sevdiceğinizin annesi, kayınvalidenize alabileceğiniz en iyi uygun fiyatlı anneler günü hediyeleri

Evlendikten sonra ikinci bir anne olan kayınvalideye hediye seçmek bazen pek kolay olmuyor. Anneler Günü yaklaşmışken güzel bir hediye alarak onu mutlu etmek istiyor ama ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız merak etmeyin! Sizler için kayınvalidenize alabileceğiniz en iyi, uygun fiyatlı Anneler Günü hediyelerini bir araya topladık. Gelin, birbirinden kaliteli ve şık hediyelere birlikte bakalım!

Haber 12-05-23 17:54

Robot süpürgeden masaj aletine: İşte çalışan annelerin hayatını kolaylaştıracak Anneler Günü hediyeleri

Anneler Günü yaklaşıyor ve anneniz ya da anneniz gibi sevdiğiniz kişi için özel bir hediye seçmek istiyorsunuz ama ne alacağınıza karar veremiyor musunuz? Özellikle çalışan anneler için hediye seçimi biraz zor olabilir. Bu yüzden, annenize sevginizi gösterebileceğiniz hediye önerilerimizle sizin için işi kolaylaştırdık. Çalışan anneler için özel olarak seçtiğimiz birbirinden farklı hediye fikirleri arasından tercih yaparak annenize en uygun hediyeyi verebilirsiniz.

Kadin 10-05-23 03:40

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? Eşe, anne ve sevgiliye 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyeleri...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediye seçenekleri, bu anlamlı günde incelenmeye başlandı. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Dünya'da her sene coşkuyla kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel hediyeleri sizler için derledik. Peki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? İşte; eşe, anne ve sevgiliye 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediye seçenekleri...

Haber 08-03-23 07:19

Hediye almakta gecikenler için en iyi son dakika hediyeleri

Sevdiklerinize hediye alma işini son dakikaya bıraktıysanız online alışveriş ile aradığınız hediyeyi çok daha hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Eğer ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremediyseniz üzülmeyin. Harika bir listeyle karşınızdayız! Tarot setinden yüz maskesine, tokadan batik çoraplara, gece lambasından hoparlöre kadar birbirinden özel hediye tavsiyelerimiz için yazımıza göz atabilirsiniz.

Haber 28-12-22 11:56

Sevdiğiniz pratik insanlara alabileceğiniz bir numaralı yılbaşı hediyeleri

Her insan kullanımı kolay ve hızlı ürünler tercih etse de özellikle çalışanlar ya da öğrenciler için bu, temel bir ihtiyaç hâline gelebiliyor. Zamandan ve işten tasarruf sağlayan pek çok pratik ürün, hayatı hızlı yaşayanlar için önemli bir gereksinim. Eğer çevrenizde zaman ve hız konusunda zorluk yaşayan sevdikleriniz varsa listelediğimiz pratik ürünleri yılbaşında onlara hediye ederek hayatlarını kolaylaştırabilirsiniz!

Haber 26-12-22 17:08

Yeni yıl hediyesi arayanlar bu listeye kesinlikle göz atmalısınız!

Sürprizlerle dolu yepyeni bir yılı karşılamanın heyecanını yediden yetmişe herkes doyasıya yaşıyor. Yeni yılın en sevilen olayı da tartışmasız hediyeler. Büyük heyecanla beklenen yılbaşı gecesi, açılan paketlerle daha da eğlenceli bir hâl alıyor. Bu özel hediyeleri seçmek birçoğumuz için uğraştırıcı olabilir. Biz de sizin işinizi kolaylaştıracak, harika bir liste hazırladık. İşte birbirinden güzel yeni yıl hediyesi önerileri!

Haber 14-12-22 08:17

Sabırsız tanıdıklarınızı mutlu edecek hediye önerileri

Yaptığı her işi en hızlı ve en pratik şekilde tamamlamak isteyen tanıdıklarınız için hediye konusunda daha seçici davranmanız gerekebilir. Sabırsız kişilere verilebilecek birbirinden farklı hediyeleri sizler için bir araya getirdik. Tüm özel günlerde tercih edebileceğiniz birbirinden eşsiz hediyelerle sevdiklerinizi mutlu ederken onların hayatlarını çok daha kolay bir hâle getirebileceksiniz. İşte detaylar...

Haber 07-12-22 16:00

Yılbaşında sevdiklerinizi mutlu edecek en orijinal hediyeler

Yılbaşı yaklaşırken, aklınızı karıştıran hediye seçimini daha kolay hale getirmek için en orijinal hediye fikirlerini sizler için topladık. Yılbaşı için tercih edilebilecek en güzel hediyeleri keşfedin ve sevdiklerinize unutulmaz bir an yaşatın!

Haber 05-12-22 17:07

Merve Boluğur ve Mert Aydın ayrılığının perde arkası! Zorla balayına götürdü, 'Sıkıntıya gelemem' dedi! Düğündeki takılar ise...

Merve Boluğur ile Mert Aydın’ın 45 gün süren evliliğinin neden bittiğinin perde arkası ortaya çıktı. 2. Sayfa'da yer alan iddialara göre Merve Boluğur nikahtan sonra Aydın'ın ameliyatlı şekilde balayına gelmesini istedi. "İyi günde kötü günde" diyen Boluğur kocasına destek olmadı ve bir de üstelik zorla balayına götürdü. Sonra ise olanlar oldu... Düğündeki takılar arasında yer alan Aydın'ın hediyeleri ise Boluğur'da kaldı. İşte boşanmanın detayları...

Magazin 24-11-22 12:10

Aldığınız kişinin işine yarayıp asla üzmeyecek en iyi son dakika hediyeleri

Bazı durumlarda alelacele hediye almak ya da seçmek zorunda kalabilirsiniz. Son dakika planlanan ve katılmanızı gerektiren bir doğum günü organizasyonu ya da tebrik ziyaretleri için hediye arayışı kolay olmayabiliyor. Neyse ki herkese hitap edebilecek ürünler de yok değil! Söz konusu durumlar için hızlıca alabileceğiniz hediye önerileri derledik. Gelin, günü kurtarabilecek hediye fikirlerine birlikte göz atalım.

Haber 13-11-22 23:12

Eşinden şüphelenip DNA testi yaptırınca öğrendiği gerçekle yıkılmıştı! Mahkemenin kararıyla ikinci şoku yaşadı

İzmir'de yaşayan Gürkan Ü. boşanma aşamasında olduğu eşinden olan oğluna yaptırdığı DNA testi sonucu çocuğun kendisinden olmadığını öğrendi. Dünyası başına yıkılan Gürkan Ü., mahkemenin tazminat kararı ile ikinci bir şok yaşadı. Gürkan Ü.'nün başka kadınlarla yaptığı yazışmaları kusur olarak gören mahkeme, Gürkan Ü.'nün 20 bin lira tazminat ödemesine karar verdi. Erkeklik onurum incindi diyen Gürkan Ü. "Çocuğun doğumundan itibaren yaptığım tüm masrafları, aldığım hediyeleri isteyeceğim" dedi.

Haber 07-11-22 13:15

Putin'in doğum günü hediyeleri olay oldu! 20 bin askerli kutlama, bir kamyon kavun ve traktör…

Rusya lideri Vladimir Putin'in 70. doğum günü, Çeçenistan'da coşkuyla kutlandı. Putin yanlısı Çeçen lider Kadirov'un önderliğinde binlerce güvenlik gücü Grozni'de toplandığı anların görüntüleri uydu fotoğraflarına da yansıdı. Öte yandan Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahmanov, Rusya liderine doğum günü hediyesi olarak bir kamyon dolusu ‘kavun’, Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko da traktör hediye etti.

Haber 09-10-22 08:40

Hep aynı hediyeleri almaktan sıkılanlar için ilgi çekici anlamlı hediyeler

Hediyeleşmek ne kadar güzel, öyle değil mi? Bir başkasına hediye vermek de en az hediye alan taraf olmak kadar insana haz veren bir durum. Bir başkasını mutlu edecek doğru hediyeyi bulmak ise her zaman kolay değil. Siz de sevdiklerinize onları mutlu edecek hediyeler almayı seviyorsanız doğru yerdesiniz. Hep aynı hediye fikirlerinden sıkıldıysanız birbirinden yaratıcı öneriler için listemize mutlaka göz atmalısınız!

Haber 16-09-22 16:13

Vodafone Simple yeni özelliklerle müşteri deneyimini artırıyor

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin: - "Vodafone Simple, mağazadan teslim alma, her hafta sürpriz GB hediyeleri ve hem Süpermarket Yanımda hem de Her Şey Yanımda hizmetlerine özel fırsatlarla erişim imkânı ile müşteri deneyiminde fark yaratmayı sürdürüyor"

Yurthaber 25-08-22 10:36

Bu düğünde takı ve hediye kabul edilmedi! Kilolarca altın takılan Hakkari’de hediyesiz düğün

Kilolarca altın takılan Hakkari’de hediyesiz düğün yapıldı. Hakkarili iş adamı Mazhar Seyitoğlu’nun oğlu Ahmet Seyitoğlu ve iş adamı Abdulkadir Seyitoğlu’nun kızı Esma Seyitoğlu çiftinin düğün töreninde takı ve hediye kabul edilmedi. Abdulkadir Seyitoğlu, "Özellikle imkanı olanların hediyeleri ihtiyacı olan insanlarımıza yardımcı olması konusunda daha iyi olacağının kanaatine vardık. Hediye almama kararını aldık. İnşallah bu mutlu günlerimizde bu karar imkanı olan için devam eder." dedi.

Haber 31-07-22 10:03

Yaz hediyeleri Sigortam.net'te

Yaz hediyeleri Sigortam.net'te

Yurthaber 05-07-22 13:43

Babalar Günü hediyesi ne alınır 2022? İşte Babalar Günü hediyesi fikirleri!

"Babalar Günü hediyesi ne alınır 2022?" sorusu bugün araştırılan konuların başında geliyor. Bu anlamlı gün için geri sayım devam ederken babasını mutlu edip sevgisini kusursuz şekilde ifade etmek isteyen vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Peki en çok tercih edilen Babalar Günü hediyeleri neler? İşte Babalar Günü hediyesi fikirleri...

Haber 19-06-22 11:04

Hem babaların hem de öğrencilerin hediyeleri MediaMarkt'ta

Hem babaların hem de öğrencilerin hediyeleri MediaMarkt'ta

Yurthaber 17-06-22 15:31

Babalara ve çocuklara hediyeler Turkcell Pasaj'da

Turkcell Pasaj'da Babalar Günü'ne özel 9 farklı kategoride 213 üründe indirim başladı - Karne hediyeleri için 7 farklı kategoride 138 üründe indirim yapıldı

Yurthaber 14-06-22 12:00

Ticket Compliments çözümleriyle Babalar Günü hediyeleri çok seçenekli

Ticket Compliments çözümleriyle Babalar Günü hediyeleri çok seçenekli

Yurthaber 14-06-22 09:52

ANNELER GÜNÜ HEDİYELERİ! Anneler günü evde nasıl kutlanır? Anneler gününde evde ne yapılabilir?

Anneler gününe özel aramalar anneler günü yaklaştıkça hızlanmaya başladı. Anneler günü tüm dünyada büyük bir sevgi ile kutlanmaktadır. Anneler günü her yıl unutulmadan kutlanmaktadır. Anneler, anneler gününde büyük bir hediye beklemez ama onu düşündüğünüzü belli edecek küçük bir hediye de hiç fena olmaz. Anneler gününde annelerimize evde ne hediye hazırlayabiliriz? Anneler gününde annelere ne hediye edilir? İşte detaylar!

Haber 06-05-22 15:29

Anneler Günü hediyelerinde en güzel ve anlamlı seçenekler! 2022 Anneler Günü'nde ne hediye alınır?

Anneler Günü hediyeleri, yaklaşan Anneler Günü öncesinde birçok kişi tarafından araştırılmaya başladı. Annelerine veya eşlerine hediye almakta zorlanan kişiler için, en güzel Anneler Günü hediye önerilerini araştırdık. Siz de güzel ve zarif hediyelerle sevdiklerinizin Anneler Günü'nü kutlayabilirsiniz. Peki, Anneler Günü'nde ne hediye alınır? İşte Anneler Günü hediyelerinde en güzel seçenekler.

Haber 06-05-22 12:36

Şeyma Subaşı hakkında şok iddia! Gelen lüks hediyeleri satıp...

Acun Ilıcalı’dan sonra aşk yaşadığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den de ayrılan Şeyma Subaşı, para kazanmak için alternatif bir yol buldu. Subaşı, eski sevgililerinin aldığı pahalı hediyeleri satıp yerine replika ürünler alıyor.

Magazin 20-04-22 11:16

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? Anlamlı hediye önerileri nelerdir? Kadınlar Günü'nde ne yapılır?

Dünyanın her sene coşkuyla kutladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü geldi. Bu özel günde eşe, anneye sürpriz yapmak için araştırma yapılıyor. Peki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? Kadınlar Günü'nde ne yapılır? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde alabileceğiniz hediyeleri haberimizde derledik. İşte detaylar...

Haber 08-03-22 13:58

Yılbaşı hediyelerinizi kendiniz yapmaya ne dersiniz? Hem maliyeti düşük hem el yapımı yılbaşı hediye fikirleri

Her yılbaşında, yeni gelen yılın bir önceki yıldan daha iyi geçmesi için evrene dilekler yollanır. Saat tam 00:00 olduğunda tüm sevdiklerinizle beraber yeni yılın coşkusu doyasıya kutlanır. Hep bir arada olduğunuz bu yılbaşı etkinliklerinde, sevdikleriniz için minik hediyeler ve sürprizler hazırlamak istersiniz. Peki bu hediyeleri evde kendiniz hazırlayabileceğinizi biliyor muydunuz?

Kadin 23-02-22 10:21

14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi ne alınır? 14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri!

14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı saatler kala eşler, sevgililer ya da hep sevgili kalanlar birbirlerine nasıl bir hediye alacaklarının telaşını yaşıyorlar. Hediyenin büyüğü, küçüğü olmaz elbette. Sevginizi gösterecek, karşı tarafa bunu hissettirebileceğiniz küçük sözler de iş görür. Ancak illa somut bir şey hediye de almak istiyorsanız da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde alabileceğiniz hediye seçeneklerini sizin için sıralayabiliriz. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü'nde alınması muhtemel hediyeler!

Haber 13-02-22 16:53

2022 Sevgililer Günü ne zaman? Sevgililer Günü için alınacak en güzel hediyeler!

Sevgililer Günü her sene 14 Şubat tarihinde pek çok ülkede kutlanıyor. Her sene olduğu gibi bu sene de sevgi ve aşkın ifade edildiği gün olarak 14 Şubat'ta Sevgililer Günü kutlanacak. Sevgilisi olan vatandaşlar bugüne özel sevdiklerine alınabilecek hediyeleri araştırmaya koyuldu. İşte 2022 Sevgililer Günü için alınacak en güzel hediyeler!

Haber 13-02-22 01:28

Hiçbir şey istemiyorum diyen sevgilinin bile sevebileceği harika Sevgililer Günü hediyeleri

Sevgililer Günü yılın en romantik zamanı. Büyülü günde sevgiyi ifade etmenin en iyi yolu ise hediyeler! Romantik gün yaklaşıyor ama siz hala sevgilinizi mutlu edecek bir hediye bulamadınız mı? Peki, hediye istemediğini söyleyenlerin bile "Hayır." diyemeyeceği önerilere ne dersiniz? Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılacak, sevgilinizi mutluluktan havalara uçuracak ürünleri sizler için listeledik.

Haber 11-02-22 12:12

Çocuk ruhlu sevgililere alınabilecek en güzel Sevgililer Günü hediyeleri

14 Şubat, her sene sevgililerin heyecanla beklediği ve eğlenceli planlar yaptığı bir gün. Tabii bir de hediye konusu var. Sevgilinize Sevgililer Günü'nde alacak hediye bulamıyor musunuz? Sıradan hediyeler yerine düşünülmüş hediyeler mi almak istiyorsunuz? Cevabınız "Evet" ise bu hediye alternatiflerine mutlaka göz atın. İşte çocuk ruhlu sevgilinize hediye edebileceğiniz birbirinden şirin hediye seçenekleri!

Haber 04-02-22 14:39

Şaşırtan açıklama! Japon oyun şirketi, Karakterlere Sevgililer Günü hediyesi göndermeyin dedi

Sevgililer Günü hızla yaklaşırken, Japon oyun firması Koei Tecmo yaptığı açıklamada, hayranlarından en sevdikleri oyun karakterleri için ofislerine hediye göndermemelerini istedi. Şirket, genellikle Sevgililer Günü'nde ve 14 Mart'taki Beyaz Gün'de gönderilen hediyeleri bu yıl Kovid-19 önlemleri nedeniyle reddedecek.

Haber 31-01-22 14:35

Müzik tutkunu sevgiliye, eşe alınabilecek en güzel Sevgililer Günü hediyeleri

Müzik, hepimiz için hayatın olmazsa olmazı. Ancak bazılarımız için adeta bir tutku. Eğer sevgiliniz tam bir müzik tutkunuysa ona bu Sevgililer Günü'nde çok beğeneceği, hiç yanından ayırmak istemeyeceği bir hediye vermeye ne dersiniz? Cevabınız "Evet!" ise kulaklıktan pikaba, hoparlörden MP4 çalara kadar birçok modeli listelediğimiz yazımızın devamına mutlaka göz atmalısınız.

Haber 25-01-22 14:11

Komik ve eğlenceli ürünleri sevenlere alınabilecek en güzel Sevgililer Günü hediyeleri

Sevgililer Günü yaklaştı, yoksa hala hediyeniz hazır değil mi? Durun, hemen üzülmeyin! Çareniz burada... Her şeyin en iyisini hak eden sevgilinize hediye seçimi yaparken işin içine biraz espri katmaya ne dersiniz? Özellikle sevgiliniz eğlenceyi seven biriyse fazla düşünmeye gerek yok. O halde, komik ve eğlenceli ürünleri sevenlere alınabilecek en güzel Sevgililer Günü hediyeleri listemize göz atabilirsiniz.

Haber 25-01-22 14:11

Dekoratif ürünler sevenleri aşırı derecede mutlu edecek Sevgililer Günü hediyeleri

Sevgilisi ya da eşi olanlar Sevgililer Günü için geri sayıma başladı. Herkes sevgilisini mutlu edecek, bu romantik günü ölümsüz kılacak hediye arayışında. Eğer sevgilinize ne alacağınıza hala karar veremediyseniz ve "Dekoratif ürünler tam ona göre" diye düşünüyorsanız merak etmeyin, doğru yerdesiniz. Sevgilinizi sevinçten havalara uçuracak en güzel dekoratif hediye önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 24-01-22 16:06

En güzel karne hediyeleri n11’de

En güzel karne hediyeleri n11’de

Yurthaber 19-01-22 13:58
n11

Aksesuarın her türlüsünü seven kadınlara alınabilecek 200 TL altı Sevgililer Günü hediyeleri

Aksesuarlar, kıyafetlerin ve kombinlerin tamamlayıcısı olduğundan birçok kadın için vazgeçilmez parçalar arasında yer alır. Sevgililer Günü yaklaşırken sizi de bir hediye telaşı sardıysa doğru yerdesiniz. Aksesuarın her türlüsünden hoşlanan sevgilinizin severek kullanacağı ve onu mutlu edecek 200 TL altı birbirinden güzel hediye önerilerini sizler için derledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 19-01-22 13:14