Yuval Noah Harari Haberleri

İşte 2024 Grammy Ödülleri'nin sahipleri! Taylor Swift tören tarihine damga vurdu

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri ünlü akınına uğradı. 66'ncısı düzenlenen törenin sunuculuğunu dördüncü kez Trevor Noah üstlendi. Taylor Swift dördüncü kez "Yılın Albümü" kategorisinde ödül kazanarak tören tarihine damgasını vurdu. İşte Grammy Ödülleri kazananları...

Magazin 2024-02-05 08:38:02

Miley Cyrus'un kardeşi Noah Cyrus göğüslerini gösterdi! Sansürü dikkat çekti

Şarkıcı Miley Cyrus'un küçük kız kardeşi Noah Cyrus, ablasını resmen gölgede bıraktı. Çılgınlıkta sınır tanımayan Noah göğüslerini gösterdiği paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Göğüslerini açarak ormanda poz veren şarkıcı olay oldu.

Magazin 2024-01-09 11:51:25

İlk kez gücü elimizden alan bir şey icat ettik... Ünlü yazar Yuval Noah Harari'nin açıklamaları tüyler ürpertti! O kadar hızlı gerçekleşiyor ki çoğu insan ne olduğunu bile anlamıyor

İsrailli tarihçi ve Sapiens kitabının yazarı Yuval Noah Harari, yapay zeka hakkında konuşarak, ilk kez gücü elimizden alan bir şey icat ettiğimizi söyledi. Harari, "Gücü elimizden alan bir şey icat ettik. Ve bu o kadar hızlı gerçekleşiyor ki çoğu insan ne olduğunu bile anlamıyor" dedi. Ünlü yazarın açıklamaları oldukça dikkat çekti.

Haber 2023-04-26 09:30:23

Stranger Things'in yıldızı eşcinsel olduğunu açıkladı

Stranger Things dizisinde Will Byers karakterini canlandıran Noah Schnapp, eşcinsel olduğunu açıkladı.

Magazin 2023-01-07 11:27:03

Stranger Things'in yıldız oyuncusu eşcinsel olduğunu itiraf etti

Netflix'in izlenme rekorları kıran dizisi Stranger Things ile tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline gelen genç yıldız Noah Schnapp, cinsel kimliği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin 06-01-23 16:44

Noah Baumbach, Brat Pitt ve Adam Sandler’i bir araya getiriyor! Haberi bile sevenlerini heyecanlandırdı

Brad Pitt ve Adam Sandler, "Frances Ha", "Marriage Story" ve "White Noise" filmlerinin yönetmeni Noah Baumbach'ın yeni Netflix filmi için bir araya gelmeye hazırlanıyor. New York Post’ta yer alan habere göre film henüz geliştirme aşamasında. Ancak ikilinin bir araya gelişinin müjdesi bile hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

Trend 04-01-23 17:40

Ölüm oyunu: 12 yaşındaki çocuk Rus ruletine kurban gitti! Olayın gizemi hala çözülemedi

ABD'nin Mississippi eyaletinde yaşayan 12 yaşındaki Markell Noah, 25 Kasım Cuma gecesi Jackson'da bir evde ölü bulundu. Polisler, olayla ilişkili olarak aynı gece ikisi reşit olmayan ve biri 21 yaşındaki üç kişiyi tutukladıklarını bildirdiler. Noah'nın ölümünün ters giden bir Rus ruleti oyunu sonucu gerçekleştiği iddia edildi.

Trend 28-11-22 07:39

Programı açıklandı! 79. Venedik Film Festivali'nde yarışacak filmler belli oldu

Uluslararası 79'uncu Venedik Film Festivali'nin programı belli oldu. Prestijli “Altın Aslan” ödülü için yarışacak filmler arasında önemli birçok yönetmenin merakla beklenen yapımları bulunuyor. Festival, 31 Ağustos'ta yönetmen Noah Baumbach'ın "White Noise" filmiyle açılış yapacak.

Trend 27-07-22 17:37

Miley Cyrus'un kardeşi Noah Cyrus ablasından iddialı çıktı

Her zaman iddialı tarzıyla gündeme gelmeyi başaran Miley Cyrus'un küçük kız kardeşi Noah Cyrus, ablasını gölgede bıraktı. Çılgınlıkta sınır tanımayan Noah iddialı pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 14-11-21 10:15

Noah Cyrus çılgınlıkta ablası Miley Cyrus’u solladı

Ablası Miley Cyrus gibi şarkıcı olan Noah Cyrus, yaptığı Instagram paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aylarda sahneye neredeyse çıplak çıkan genç isim, kovboy şapkasıyla verdiği pozlarla gündeme geldi.

Magazin 02-10-21 00:26

Ajax'ın genç futbolcusu Noah Gasser hayatını kaybetti

Hollanda ekiplerinden Ajax altyapıda görev alan 16 yaşındaki futbolcusu Noah Gesser'in trafik kazasında hayatını kaybettiği açıklandı.

Spor 31-07-21 15:28

Noah Centineo, ‘Masters Of The Universe’ filminde rol almayacağını açıkladı! Yapımcılar yeni ‘He-Man’ arayışına geçti

Aaron Nee ve Adam Nee’nin yönetmen koltuğuna oturacağı Master Of The Universe filmine ilişkin yeni bilgiler açıklandı. Filmde ‘He-Man’ karakterini canlandırması için anlaşma sağlanan Noah Centineo ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Trend 30-04-21 15:47

İsrail Enerji Bakanı Steinitz'den ılımlı Türkiye mesajı

İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, Türkiye'nin Doğu Akdeniz Gaz Forumu'na katılmak istemesi halinde memnuniyet duyacağını ve bunun ticari ilişkiler için iyi olacağını söyledi.

Haber 23-01-21 14:29

Miley Cyrus'un kardeşi Noah Cyrus paylaşımlarıyla olay oldu! Ablasını geçti

Şov dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Miley Cyrus'un küçük kız kardeşi Noah Cyrus, ablasını gölgede bıraktı. Çılgınlıkta sınır tanımayan Noah, son paylaşımıyla olay oldu.

Magazin 17-11-20 13:40

Miley Cyrus'un kardeşi sahneye neredeyse çıplak çıktı! Sansürlenince...

Miley Cyrus'un kız kardeşi Noah sahnede giydiği şeffaf kıyafetle herkesi şaşırttı. Miley Cyrus'u kardeşini görenler "ablasını aratmadı" dedi. Noah sansürlenince ise kızdı!

Magazin 23-10-20 14:39

Koronavirüs: İsrailli tarihçi Yuval Noah Harari'ye göre Covid-19 sağlık krizinden ziyade siyasi bir kriz

BBC'ye konuşan İsrailli tarihçi ve "Hayvanlardan Tanrılara Sapiens: İnsan Türünün Kısa Bir Tarihi" kitabının yazarı Yuval Noah Harari, koronavirüse karşı mücadelede bugünkü tercihlerimizin, gelecekte de dünyayı şekillendirmeye devam edeceğini söylüyor.

Haber 10-04-20 14:36

17.700 şişe el dezenfektanı toplayıp, internetten satmaya çalışan Amerikalı kardeşlere soruşturma

Amerikalı fırsatçı kardeşler Matt ve Noah Colvin, stokladıkları 17.700 adet el dezenfektanını internet üzerinden fahiş fiyatlara satmak isterken, polis radarına yakalandı. Haklarında soruşturma başlayan iki kardeş satmak istedikleri dezenfektanları hakkında hayır kurumlarına bağışlamak istediklerini söyledi.

Haber 20-03-20 17:55

İsrail, Mısır’a doğal gaz ihraç etmeye başladı

İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, İsrail’den Mısır’a doğal gaz ihracatının başladığını açıkladı.İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, İsrail’den Mısır’a doğal gaz ihracatının başlatıldığını açıkladı.

Haber 15-01-20 19:02

İsrail Enerji Bakanı: 'İran Nükleer Silah Üretmekten Çok Uzakta'

İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, İran’ın nükleer silah üretmekten çok uzak bir noktada olduğunu söyledi

Haber 07-01-20 11:43

İsrail doğal gazı, Ürdün'e akmaya başladı

İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, ülkesinin ilk defa enerji ihracatçısı konumuna geldiğini söyledi

Finans 01-01-20 13:03

Noah gönülleri fethetti! İstiklal Marşı okunurken...

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbide siyah-beyazlıların galibiyeti kadar Atiba Hutchinson'ın oğlu Noah'ın hareketi de konuşuldu. Babası ve kardeşiyle birlikte seremoniye çıkan Noah Hutchinson, İstiklal Marşı okunduğu sırada kardeşini susması konusunda uyararak büyük takdir topladı.

Trend 28-10-19 13:23

Scarlett Johansson ve Adam Driver’lı Marriage Story’den iki fragman birden

Yılın merakla beklenen Noah Baumbach imzalı Marriage Story filminden iki fragman birden geldi.

Trend 21-08-19 14:22

The Affair 5. ve son sezonuyla veda etmeye hazırlanıyor

Geçmişleriyle yüzleşmeye karar veren Noah ve Helen’ın beklenmedik bir şekilde yeniden bir araya geleceği “The Affair”, 5. ve son sezonuyla ekranlara geri dönüyor.

Trend 21-08-19 10:24

Gazze'ye geniş çaplı askeri operasyona hazırlanıyoruz

İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, Gazze'ye geniş çaplı bir saldırı hazırlığında olduklarını açıkladı

Haber 19-08-19 15:48

Atina'da Yunanistan, GKRY, İsrail ve ABD arasında enerji zirvesi

Yunanistan Çevre ve Enerji Bakanı Kostis Hacidakis: - "East-Med'e (Doğu Akdeniz Boru Hattı Projesi) ilişkin çalışmaların hızlandırılmasını kararlaştırdık. Bizim için bu bir öncelik. İtalya ile de iş birliğini sağlayarak en kısa sürede ilerlemeyi planlıyoruz" - Enerji kaynaklarından sorumlu ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Francis Fannon: - "ABD bu üçlü yapının güçlü bir ortağı" - İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz: - "İsrail gazı yaklaşık bir ay içinde Mısır’a ihraç edilecek. Bu doğal gazın bir kısmı da Mısır’daki enerji tesislerinden Avrupa’ya gönderilecek"

Haber 07-08-19 17:41

Margot Robbie’li Barbie filminden haber var

Barbie filminin senaryosu Greta Gerwig ve Noah Baumbach’a emanet.

Trend 16-07-19 14:06

2030'dan geldim diyen Noah gerçek kimliğini açıkladı!

2030 yılından geldiğini söyleyerek oluşturduğu Youtube hesabından uzun süredir paylaşım yapan genç, gerçek kimliğini açıkladı.

Trend 15-07-19 11:19

'2030'dan geldim' demişti! Zaman Yolcusu Noah'ın söyledikleri bir bir gerçekleşiyor, işte son iddiaları

2030 yılından günümüze geldiğini iddia eden zaman yolcusu Noah, gelecekte yaşanacak olaylarla ilgili bilgi vermeye devam ediyor. Tarihlerle açıklama yapan ve gelecekle ilgili dergi sayfaları de paylaşan Noah, ABD'nin yeni başkanının kim olacağını açıklamıştı. Şu ana kadar yaptığı açıklamaların birer birer gerçekleştiği gözleniyor. İşte Noah'ın gerçekleşen ve yeni açıkladığı son iddiaları...

Trend 08-07-19 10:19

2030'dan geldiğini iddia eden adam o maddeyi gösterdi!

2030'dan geldiğini iddia ederek birbirinden ilginç açıklamalar yapan Noah kod adlı adam yine şaşırttı.

Trend 13-05-19 14:18

Victoria's Secret'ın emekli meleği oğlu ile alışverişte!

Victoria's Secret'ın emekli meleği Alessandra Ambrosio, oğlu Noah ile alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

Trend 02-04-19 15:31

Atiba Hutchinson'ın fenomen oğlu Noah Hutchinson sosyal medyayı salladı

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson'ın fenomen oğlu Noah Hutchinson, siyah-beyazlıların ikinci yarıda oynadığı bütün maçların sonuçlarını böyle saydı.

Trend 18-03-19 13:46

Atiba’nın oğlu Noah, Kartal’ın maçlarını böyle saydı!

Beşiktaş’ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson’ın fenomen oğlu Noah Hutchinson, siyah-beyazlıların ikinci yarıda oynadığı bütün maçların sonuçlarını böyle saydı.Beşiktaş’ın tecrübeli yıldızı Atiba Hutchinson’ın fenomen oğlu Noah, sosyal medyayı salladı.

Haber 18-03-19 10:53

80 binde bir görülen mucize! Amniyotik kesede doğan bebeğin inanılmaz anları

Noah Valasco ile tanışın. Çünkü o 80 binde bir görülen bir doğum mucizesiyle dünyaya geldi. Amniyotik kese içinde doğan Noah'ın kese içinde dil çıkarması ve surat asması bakın fotoğrafçı Jana Brasil'in objektifine nasıl yansıdı.

Kadin 14-02-19 09:08

ABD siyasetinin gölge gücü: İsrail lobisi AIPAC

Minnesota'dan Demokrat Partinin temsilcisi olarak Kongreye giren İlhan Omar'ın İsrail lobisi hakkında yaptığı yorumlar nedeniyle hem partisinden hem de Cumhuriyetçilerden sert tepkiler alması, AIPAC'ın politikaya ilgisini ve Kongre üzerindeki etkisini bir kez daha gözler önüne serdi - Antisemitizmle suçlanan Omar'ı savunan çok sayıda Yahudi asıllı Amerikalı, Omar'ın çıkışını "antisemitik" bulmadıklarına, AIPAC'ın kendilerini temsil etmediğine ve bu lobi grubunun ABD siyasetini etkilemek için yüklü miktarda bağışta bulunduğuna dikkati çekti - "Eğer şimdi değilse?" derneğinden Max Berger: - "AIPAC gibi İsrail destekçisi gruplar siyaseti on yıllardır etkiliyor. Resmi kanallardan AIPAC'ın yaptığı bağışları tespit etmek zor, çok sayıda üyesi var ve her biri 5 bin dolar vermek zorunda" - New Yorker dergisi yazarlarından Noah Kulwin: - "İsrail lobisinin dişleri büyüktür ve Amerikan Yahudi toplumunun çıkarlarından ziyade İsrail'in, özellikle de Başbakan Binyamin Netanyahu'nun çıkarlarını ön planda tutarak Kongreyi arkalarına almaya çalışıyorlar çünkü Filistin'e dair uyguladıkları işgal ABD Kongresinin desteğini almak zorunda"

Haber 13-02-19 12:41

2030'dan geldi, anlattıkları olay yarattı: Yeni bir ülke kurulacak

Zamanda yolculuk yaptığını iddia eden Noah isimli genç, açtığı sosyal medya hesabından gelecek yıllarda yaşanacağını iddia ettiği olayları anlatıyor. Hesabından videolar ve görüntüler paylaşan Noah isimli gencin özellikle İngiltere ile ilgili söyledikleri dikkat çekti.

Trend 29-01-19 09:34

2019 yılında dünyayı neler bekliyor? Zaman yolcusundan korkutan tahminler

Gelecekten geldiğini iddia eden zaman yolcularının sayısı son yıllarda büyük artış gösterdi. Onlardan biri de 2030 yılından geldiğini iddia eden Noah. Genç adam 2019 yılının nasıl geçeceğine, neler yaşanacağına dair bir hayli ilginç öngörülerde bulundu.

Trend 17-12-18 15:29

2030 yılından gelen zaman yolcusundan şoke eden çip iddiası

Youtube'da video yayınlayan zaman yolcuları arasına bir yenisi daha eklendi. Gelecekle ilgili yenilikler hakkında video yayınlayan Noah, yeni bir iddiada bulundu. 2030 yılına yolculuk ettiğini söyleyen Noah, o dönemde yaşayacak insanları nelerin beklediğini anlattı.

Haber 27-11-18 09:34

2030 yılından gelen zaman yolcusundan şoke eden çip iddiası

Youtube'da video yayınlayan zaman yolcuları arasına bir yenisi daha eklendi. Gelecekle ilgili yenilikler hakkında video yayınlayan Noah, yeni bir iddiada bulundu. 2030 yılına yolculuk ettiğini söyleyen Noah, o dönemde yaşayacak insanları nelerin beklediğini anlattı.

Trend 27-11-18 09:19

İsrail'de idam cezası yasa tasarısı tartışmaları sürüyor

İsrail İç İstihbarat Servisi Başkanı Nadav Argaman ile Altyapı ve Enerji Bakanı Yuval Steinitz, İsraillileri öldürmekle suçlanan Filistinliler için idam cezası öngören kanun tasarısına karşı olduklarını açıkladı

Haber 06-11-18 15:57

Gökdelen 13 Temmuz'da vizyona girecek

Aksiyon ve gerilim türündeki filmde Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Roland Moller, Noah Taylor, Byron Mann ve Pablo Schreiber rol alıyor

Haber 11-07-18 13:49

Amerikalı Müslümanlar Erdoğan'ın seçim başarısından memnun

Türkiye'yi ziyaret eden ABD'den Müslüman sivil toplum temsilcileri, 24 Haziran seçimlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasının şimdiye kadar ülkesi için yaptığı icraatlara bakıldığında sürpriz olmadığını söyledi - Los Angeles Müslüman Amerikan toplumundan Lobna Mulla: - "Onun kazanmasının sadece doğrudan Türkiye'ye değil, aynı zamanda tüm Müslüman dünyası ve diğer ülkelere de pozitif etkileri olacak" - Ohio eyaletinden Horsed Noah: - "Somali'de kız çocuklarında en yaygın kullanılan isim İstanbul" - "Bu seçim bizim için oldukça önemliydi. Çünkü Türk hükümeti sesi olmayanların sesi" - New York Şura Meclisi Başkanı Dr. Abdülhafid Cemil: - "Dünyada tüm baskı altında olanlara destek veren, ekonomik ve politik alanlarda başarılı olan örnek bir Müslüman ülke olarak Türkiye'yi izliyoruz"

Haber 27-06-18 11:18

Kaçırılıp, ailesinden fidye istenen Iraklı emniyet müdürü, operasyonla kurtarıldı (2)

ŞÜPHELİLERİN 3’Ü TUTUKLANDI Trabzon'da Iraklı Emniyet Müdürü Naeemab Abdulmohsin Omar Al Kaood’u kaçıran 4 şüpheli, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Suriye uyruklu Faysal Alhusein (33) savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye çıkarılan Irak uyruklu NaFe Mohammad Matar Ramadhan (33), Noah Mahmood Olaıwı Olaıwı (36) ve Subhı Hammad Alsalama (27) tutuklandı.

Haber 24-05-18 19:56

Ajanslar son dakika olarak duyurdu: Beşar Esad'ı öldürebiliriz

Reuters haber ajansının son dakika olarak duyurduğu habere göre, İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, İran'ın Suriye sahasını İsrail'e saldırı için kullanması durumunda, İsrail'in Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ı öldürerek rejimini yıkabileceğini söyledi.

Haber 07-05-18 11:36

İsrail ve Suudi Arabistan'tan Gizli Görüşme

İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz ülkesinin Suudi Arabistan’la ortak endişe olan İran konusunda gizli temaslar yaptığını belirtti.

Haber 20-11-17 00:18

Noah Babasıyla Seremoniye Çıktı

Beşiktaş’ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi olan oğlu Noah ile birlikte seremoniye çıktı.Beşiktaş’ın...

Yurthaber 23-10-17 20:10

Atiba Hutchinson: noah Bir Gün Beşiktaş Forması Giyerse Çok Mutlu Olurum

Sercan SAPANATAN - Olgucan KALKAN / İSTANBUL, (DHA) "Gruptan çıkacağımıza inanıyorum" "Werner'in umarım bir sağlık problemi yoktur" "Burada bu kadar sevgi

Yurthaber 28-09-17 09:49

Atiba Hutchinson: noah Bir Gün Beşiktaş Forması Giyerse Çok Mutlu Olurum

"Gruptan çıkacağımıza inanıyorum" "Werner'in umarım bir sağlık problemi yoktur" "Burada bu kadar sevgi görmeyi beklemiyordum" Ulric Shannon: "Kanada ile Türkiye arasında dostluk maçı

Yurthaber 28-09-17 09:41