Evde Kolay Kunefe Yapimi Haberleri

Kendinizi şımartmak ister misiniz? Evde spa keyfi yaşamak için yapabilecekleriniz…

Evinizin rahatlığında spa keyfini yaşamak aslında sandığınızdan daha kolay! Evinizin konforunda kendinize zaman ayırmanız için her isteğe ve ihtiyaca uygun bakım ürünlerini derledik. Siz de spa keyfini evinize taşımak istiyorsanız gelin, içeriğimize bir göz atalım.

Kadin 2024-04-22 16:10:08

Evden yapıp satılabilecek 6 ürün! Para kazanmanın kolay yolu

Evde yapıp satılabilecek ürünler, ek gelir elde etmek isteyenlerin dikkatini çekiyor. Bu yöntem, kişinin el becerisini, yaratıcılığını ve yeteneklerini kullanarak gelir sağlamasına olanak tanıyor. Geleneksel iş modellerine göre daha düşük maliyetlerle başlanabilen bu işler aynı zamanda kişinin zamandan tasarruf etmesine de olanak tanıyor. İşte evden yapıp satılabilecek 6 ürün...

Kadin 2024-04-16 12:05:55

Tadına doyum olmuyor: Dondurmalı irmik helvası tarifi! Kolay irmik helvası nasıl yapılır?

Dondurmalı irmik helvası tarifi merak ediliyor. Sıcacık irmik helvası ve ferah dondurmanın buluşmasıyla ortaya çıkan bu lezzet ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Evde kolayca hazırlanabilen dondurmalı irmik helvası tarifini haberimizde derledik. Peki, kolay dondurmalı irmik helvası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2024-04-13 15:45:42

Bursa pideli köfte tarifi! Lezzetinden parmak ısırtan pideli köfte nasıl yapılır?

Bursa pideli köfte tarifi merak ediliyor. Özellikle Bursa'da yapılanlar kadar lezzetli pideli köfte tarifini evde gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Yapımı zahmetli gibi görünse de oldukça kolay olan pideli köfte kısa sürede hazırlanıp servis edilebiliyor. Peki, Bursa usulü pideli köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2024-04-13 08:54:09

Diğer Haber Etiketleri

ayak ayaklar ense Göz mon Limonian Kore Güzelliği satış e ticaret nasıl yapılır Pazarlama aşlama helvası nasıl yapılır irmik helvası tarifi dondurmalı irmik helvası dondurmalı irmik helvası tarifi leziz tarif pideli köfte Bursa tatlısı tarifi Gaziantep katmer tarifi katmer tatlısı Ramazan Ramazan menüsü spor ayakkabı temizlik Ramazan pidesi iftar Oruç laminasyon makinesi eo french french oje nasıl yapılır düğü höşmerim höşmerim nedir kurabiye tarifleri kurabiye fındıklı kurabiye kurabiye tarifi farklı tarifler magnolia pizza hamuru püf noktası püf noktaları tavuklu arpa şehriye salatası şehriye salatası tarifi arpa şehriye salatası tarifi kahve sohbetleri Milföy pasta yiyecekler fındık ezmesi çikolata ev fındık kakao esron kurabiye burger etli tatlılar kolay pasta tarif kolay pasta tarifleri pandispan alman pastası alman pastası tarifi muzlu alman pastası kanlıca mantarı kanlıca mantarı nasıl pişirilir lokum tarifi pasta kreması pasta kreması tarifi pastacı kreması yaş pasta soğan halkası soğan halkası tarifi soğan halkası yapılışı pratik pizza hamuru pizza pizza sosu pizza sosu tarifi salatalık turşusu kıtır salatalık turşusu hira tatlısı hira tatlısı püf noktaları hira tatlısı tarifi fava tarifi yılbaşı kurabiyesi şekeri nasıl yapılır kestane şekeri kestane şekeri tarifi midye dolma midye dolma tarifi Stanley stanley termos stanley termos 1.3 Gelinim Mutfakta baklava baklava tarifi baklava tatlısı tarifi en kolay baklava tarifi bayram baklava tarifi güllaç güllaç tatlısı tarifi güllaç tarifi pizza hamur tarifi pizza tarifi karışık pizza tarifi pişmaniye nasıl yapılır pişmaniye pişmaniye tarifi makaron nedir makaron tarifi makaron tatlısı şıllık tatlısı nasıl yapılır şileki şıllık tatlısı şıllık tatlısı tarifi kebap menüsü urfa kebabı kebap Şanlıurfa urfa kebap urfa kebap tarifi sirkeli su güve bakliyat evde spor evde spor aleti evde spor aletleri evde spor hareketleri en iyi lahmacun lahmacu lahmacun tarifi Lahmacun lahmacun tarifi içi lahmacun hamuru tarifi evde lahmacun içi hazırlamak philips airfryer philips airfryer xxl rende rende makinesi tava buharlı pişirici yumurta pişirme makinesi Ovmaç (oğmaç) çorbası Masterchef çiğköfte tarifi çiğköfte tarifi etsiz çiğköfteci künefe yapımı künefe künefe nasıl pişirilir künefe nasıl yapılır künefe nerenin künefe peyniri künefe tarifi döner nasıl yapılır et döner bitkiler bitki çiçek tarçın

Ramazan sofralarının baş tacı Antep katmeri tarifi! Evde Gaziantep katmer tatlısı nasıl yapılır?

Katmer tatlısı tarifi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte araştırılmaya başladı. Evde, az sayıda malzeme ile dışarıda satılanlar kadar lezzetli bir Antep katmeri tarifi yapabilirsiniz. Peki, kolay katmer tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis Gaziantep katmer tatlısı tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 23-03-24 15:57

'Bu basit karışımla spor ayakkabılarımı tekrar bembeyaz yaptım! İnsanlar yeni zannetti' Sadece 3 malzemeyle... Yorum yağdı

Beyaz spor ayakkabılar, hem rahatlıkları hem de hemen hemen her kombine kusursuz bir şıklık katmalarıyla vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor. Ancak bunca büyük cazibenin yanında onları kullanırken insanları endişelendiren bir özelliği de var; çok kolay ve hızlı kirlenmeleri. Genellikle kirlendiklerinde basit bir ıslak mendille de kolay kolay temizlenmiyorlar. Ancak bir sosyal medya kullanıcısı, her evde bulunan 3 malzemeyle beyaz spor ayakkabılarını adeta yeni gibi yaptı. İşte o karışım...

Kadin 22-03-24 15:34

Orijinal Ramazan pidesi tarifi! Evde kolay Ramazan pidesi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan pide, her yıl iftar sofralarını süslüyor. Fırından yeni çıkmış sıcacık Ramazan pidesini evde kolayca yapmak mümkün. Bu tarif ile Ramazan pidesi yapmak artık çok daha kolay ve lezzetli olacak. Malzemeleri ve adımları takip ederek, sofranızı bu enfes lezzetle süsleyebilirsiniz.

Yemek 09-03-24 12:29

Laminasyon işlemlerini kolay ve pratik şekilde halledebileceğiniz en iyi laminasyon makineleri

Belge ve resimlerinizin korunması için laminasyon işlemlerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenin en iyi yolu, şüphesiz ki iyi bir laminasyon makinesi kullanımından geçiyor. Evde veya ofiste rahatlıkla kullanabileceğiniz en iyi laminasyon makinesi alternatiflerini sizin için inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 08-03-24 18:03

French oje nedir, nasıl sürülür? French oje kaç gün dayanır?

Yıllardır en fazla tercih edilen, her yıl oje trendleri arasına mutlaka giren french oje, isteyenlerin evde kendinin de uygulayabileceği oldukça kolay ve klasik oje modellerinden biridir. Bu nedenle zamansızdır ve her zevke hitap eder. Peki french oje nedir, nasıl yapılır?

Kadin 22-02-24 18:51

Höşmerim tarifi: Höşmerim nasıl yapılır?

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri de Balıkesir şehri ile özdeşleşmiş olan höşmerim tatlısıdır. Marketlerden ya da çeşitli dükkanlardan hazır olarak da alabileceğiniz bu lezzet, birçok lokanta ve kafenin menüsünde de yer alır. Ayrıca yapımı oldukça kolay olduğu için, sizlere hazırladığımız höşmerim tarifimizi kullanarak, evde kendi mutfağınızda da bu nefis tatlıyı yapabilirsiniz.

Yemek 21-02-24 16:57

Bağımlısı olabilirsiniz: Kıyır kıyır fındıklı kurabiye tarifi! Evde kolay fındıklı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Fındıklı kurabiye tarifi, yediden yetmişe herkesin sevdiği bir lezzet. Kısa süre içerisinde hazırlayabileceğiniz ve servis edebileceğiniz fındıklı kurabiye tarifi sofralarınıza renk katacak. Peki, ev yapımı ağızda dağılan fındıklı kurabiye tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 20-02-24 12:12

Muzlu magnolia tarifi: Muzlu magnolia nasıl yapılır?

Son birkaç yıldır adı en çok duyulan, kafelerin lokantaların menülerini süsleyen ve çeşitli meyveler ile yapılabilen magnolia aslında evde de çok kolay bir tarif uygulanarak yapılabilen bir tatlı. İlk kez New York’ta yapılan ve zaman içinde tüm dünyayı saran muzlu magnolia tarifini deneyerek siz de hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde servis edebilirsiniz.

Yemek 18-02-24 14:12

Acai bowl tarifi: Acai bowl nasıl yapılır?

Son zamanlarda adı çokça duyulan acai bowl, birçok evde ve hatta sosyal medya hesabında boy göstermeye başladı. Siz de bu lezzeti merak ediyorsanız evde kendiniz kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte bilinenin aksine malzemeleri de son derece kolay temin edilebilir olan acai bowl tarifimiz:

Yemek 15-02-24 01:32

Pizza hamuru tarifi: Evde pizza hamuru nasıl yapılır?

Aslında İtalya kökenli olan ama artık neredeyse tüm dünya mutfaklarında yer alan pizzayı herkes ayrı malzemelerle, kendi damak tadına göre yapar hâle gelmiştir. Geleneksel hâlinde taş fırınlarda pişirilen pizzanın hamuru aslında son derece kolay bir şekilde yapılır. Az bir sürede yapılabilen ve püf noktası mayalanmasında saklı olan pizza hamuru tarifimizi yapmak için ise aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Yemek 14-02-24 21:52

Tadına doyulmayan tavuklu arpa şehriye salatası tarifi! Evde kolay tavuklu şehriye salatası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Şehriye salatalarının birçok çeşidi bulunuyor. Tel veya arpa şehriye kullanılabileceğiniz bu lezzetli salataya arzuya göre haşlanmış tavuk ekleyebilir veya tavuksuz şekliyle de hazırlayabilirsiniz. Tavuklu şehriye salatası beş çaylarında, ara öğünlerde veya akşam yemeklerinde tercih edilebiliyor. Deneyecekler için en lezzetli ve pratik tavuklu arpa şehriye salatası tarifi ve püf noktalarını haberimizde derledik.

Yemek 13-02-24 09:21

Milföy pasta tarifi: Milföy pasta nasıl yapılır?

Ev partilerinin, çay ve kahve sohbetlerinin en iyi eşlikçilerinden biri olan milföy pasta, çeşitli pastanelerin menülerinde de yer alan bir tatlıdır. Ancak bu pasta evde de son derece hızlı, pratik ve kolay bir şekilde yapılabilir. Milföy pasta tarifimize göz atıp siz de bu lezzetli pastayı kendi mutfağınızda yapabilirsiniz.

Yemek 10-02-24 17:01

Evde fındık ezmesi tarifi: Evde fındık ezmesi nasıl yapılır?

Dışarıdan, marketlerden, dükkanlardan hazır olarak aldığınız birçok ürünü çok kısa süreler içinde ve çok kolay tarif aşamaları ile kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. Bunlardan biri de özellikle kahvaltıların vazgeçilmesi fındık ezmesidir. Sadece kahvaltılarda değil çeşitli tatlılarda ya da farklı başka tariflerde de kullanabileceğiniz fındık ezmesi için aşağıda malzemeleri ve tarif adımlarını görebilirsiniz.

Yemek 10-02-24 15:29

Evde kakaolu fındık kreması tarifi: Evde kakaolu fındık kreması nasıl yapılır?

Sabah kahvaltı sofralarının ya da pazar günlerinin vazgeçilmezi, geç kahvaltıların baş köşesinde yer alan sürülebilir çikolata evde de son derece kolay bir şekilde yapılabilir. Eğer siz de kendi sürülebilir çikolatanızı kendi mutfağınızda yapmak istiyorsanız aşağıda yer alan kakaolu fındık kreması tarifimizi deneyebilirsiniz.

Yemek 10-02-24 15:03

Esron kurabiye tarifi: Esron kurabiye nasıl yapılır?

Esron ya da espron adı ile bilinen kurabiyeler daha çok kıyır kıyır kurabiye seven kişiler tarafından tercih edilir. Birçok pastanenin vitrinin süsleyen bu lezzet kolay bulunan malzemeleri ve pratik tarifi ile evde de yapılabilir. Eğer siz de bu lezzeti evinizde yapmak istiyorsanız aşağıdaki tarifimize bir göz atabilirsiniz.

Yemek 09-02-24 17:25

Lavaş burger tarifi: Lavaş burger nasıl yapılır?

Dışarıda çok yüksek rakamlara yiyeceğiniz birçok lezzeti evde kendi mutfağınızda kolaylıkla ve çok kısa süre içinde hazırlayıp servis edebilirsiniz. Son dönemlerin en gözde yiyecekleri arasında yer alan lavaş burgeri de çok kolay malzemeler kullanarak birkaç dakika içinde hazırlayıp öğünlerinizde afiyetle yiyebilirsiniz.

Yemek 08-02-24 02:34

Krem şokola tarifi: Krem şokola nasıl yapılır?

Sütlü tatlıları sevenler, hafif tatlıları tercih edenler daha çok puding, muhallebi ve profiterol gibi lezzetleri severler. Birçok kafenin, pastanenin menüsünde yer alan bu tarifler aslında evde bulunması kolay malzemeler kullanılarak birkaç dakika içinde hazırlanabilen lezzetlerdir. Bu kolay ve lezzetli tatlılardan olan, tarihçesi çok eskilere dayanan krem şokolayı siz de evinizde kendi mutfağınızda kolayca hazırlayıp misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek 08-02-24 02:05

Evde kolay pasta nasıl yapılır? Nefis Alman pastası tarifi ve malzeme listesi! Bağımlılık yapan lezzet

Kolay pasta tariflerinden biri olan Alman pastası hem misafir ikramlıklarında hem de doğum günü gibi özel günlerde tercih ediliyor. Tamamen ev yapımı olan pandispanya keki, arasındaki lezzetli krema ve son dokunuş olarak üzerine dökülen pudra şekeri ile tamamlanan Alman pastası tarifi ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Denemek ve tekrar tekrar yapmak isteyenler lezzetli Alman pastası tarifini araştırıyor. Peki, Alman pastası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Yemek 29-01-24 14:42

Kanlıca mantarı kızartması tarifi: Kanlıca mantarı kızartması nasıl yapılır?

Türkiye’de birçok bölgede ve şehirde yetişen mantar türlerinden biri de Kanlıca mantarıdır. Kanlıca mantarı halk arasında birçok farklı isim ile anılır. Türk mutfağında yeri de olan bu mantarın sotesi, haşlaması ve kızartması da yapılır. Çok fazla yetiştiği için temin edilmesi de kolay bir mantar türü olan Kanlıca mantarını lokantalarda da bulabileceğiniz gibi evde kendi mutfağınızda da yapabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 22:04

Mandalinalı lokum tarifi: Mandalinalı lokum nasıl yapılır?

Türklerle özdeşleşmiş olan lezzetlerin başında lokum gelir. Tüm dünyanın tanıdığı, turistlerin Türkiye’ye geldiğinde yemeden ya da yanlarında götürmeden edemediği Türk lokumu, birçok farklı meyveden ya da malzemeden yapılır. Ana malzemesi nişasta olan lokum, birçok marketten alınabildiği gibi aslında evde yapımı da son derece kolay olan bir lezzettir.

Yemek 24-01-24 19:33

Enfes yaş pasta kreması tarifi! Evde pratik pasta kreması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası...

Özel günler ve doğum günleri denince akla ilk gelenlerden biri de kutlamaya renk katacak yaş pasta oluyor. İç malzemesi ve dış süslemeleriyle birbirinden farklı pasta çeşitleri yapılabiliyor. Evde yaş pasta yapabilmek için temel ihtiyaçlar pastanın keki ve kreması oluyor. Yaş pasta kreması hazır pastalara bakıldığında yapımı zor gibi gözükse de aslında oldukça kolay. Peki, evde nefis pastacı kreması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası...

Yemek 22-01-24 18:02

Çıtır çıtır soğan halkası tarifi! Evde kolay ve lezzetli soğan halkası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Soğan halkası tarifi merak ediliyor. Soğan halkasını ister hamburger ve pizza gibi menülere eşlik olarak ister ara öğünde patates kızartmasının yanına servis edebilirsiniz. Yapımı oldukça kolay oolan soğan halkasını yediden yetmişe herkes severek tüketiyor. Peki, soğan halkası nasıl yapılır? İşte çıtır çıtır soğan halkası tarifi ve malzeme listesi....

Yemek 20-01-24 18:05

En kolay pizza hamuru tarifi! Evde pratik pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Hafif kabarmış bir hamuru ve bol bol malzemesiyle evde yapılan pizzalar yedikçe yediren türden. Eğer siz de "Evde pizza nasıl yapılır?" sorusunun yanıtını merak ediyorsanız bu pratik pizza hamuru ve pizza sosunu tarifleriniz arasına mutlaka kaydetmelisiniz. Pizza yapmanın en önemli noktalarından biri de elbette hamuru oluyor. Tüm detayları ve incelikleriyle pizza hamuru ve pizza sosu tarifini sizler için derledik.

Yemek 17-01-24 17:50

Kütür kütür salatalık turşusu tarifi! Evde kolay salatalık turşusu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Ev yapımı turşuların eşsiz lezzeti sofralarımızı süslemeye devam ediyor. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz salatalık turşusu tarifi sadece birkaç basit malzeme ile yapılabilir. Bu pratik tarif, turşu sevenler için harika bir seçenek. Lezzetli ve kıtır kıtır turşuların sırrını öğrenmek ve evinizde kolayca yapmak istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz. İşte evde kolay salatalık turşusu yapımı...

Yemek 10-01-24 17:46

En kolay şerbetli tatlı: Hira tatlısı tarifi! Her evde bulunan malzemelerle şipşak hazırlanıyor

Tatlı krizlerine çare olacak pratik bir tarif arıyorsanız, hira tatlısı tam size göre! Her evde bulunan malzemelerle hazırlanan bu şerbetli tatlıyı şipşak hazırlayıp fırına atabilirsiniz. Hem lezzetli hem de yapımı oldukça basit olan hira tatlısı, misafirlerinizi ve sevdiklerinizi şaşırtacak. Kolayca yapıp afiyetle servis edeceğiniz irmikli hira tatlısı, bayram günlerinde Tokat’ta her evde yapılır. İşte en kolay hazırlanan şerbetli tatlılardan biri olan hira tatlısının yapımı...

Yemek 09-01-24 15:49

Fava tarifi: Fava nasıl yapılır?

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin çıktığı Ege bölgesi mezeleri ile de meşhurdur. Bu mezeler, hem yemek davetlerinde çeşit olarak sunulabilir hem de dost sohbetlerinde sofraları süslemek üzere tercih edilir. Baklanın en sevilen hallerinden biri olan fava, birçok lokantanın menüsünde yer aldığı gibi, evde kısa süre içinde ve kolay tarif adımları ile de yapılabilir.

Yemek 29-12-23 01:24

Şekilli kurabiye tarifi: Evde kolay tarçınlı yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yılbaşı heyecanı, evde lezzetli ve özel tarifler denemek için harika bir fırsat sunuyor. Tarçınlı yılbaşı kurabiyesi, evde kolayca yapabileceğiniz, hem lezzetli hem de görsel açıdan şık bir tarif olarak ön plana çıkıyor. Malzemeleri kolayca bulabileceğiniz bu tarif, yılbaşı sofralarınızı renklendirecek ve sevdiklerinize özel bir lezzet sunacak. Peki, Evde kolay tarçınlı yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası...

Yemek 22-12-23 15:45

NEFİS KESTANE ŞEKERİ TARİFİ! Evde kolay kestane şekeri nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Kestane şekeri tarifi merak ediliyor. Bursa'nın geleneksel lezzetlerinden biri olan kestane şekeri evde kolaylıkla yapılabiliyor. Az malzeme ile yapılabilen kestane şekeri tarifini deneyenler bağımlısı oluyor. Peki, kestane şekeri nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla nefis kestane şekeri yapımı...

Yemek 15-12-23 16:42

MASTERCHEF MİDYE DOLMA TARİFİ! Evde kolay ve sağlıklı midye dolma nasıl yapılır? İşte malzemeler

Midye dolma tarifi araştırılıyor. MasterChef All Star'ın son bölümünde kaptanlık yarışında midye dolma yapıldı. Sevilen sokak lezzetlerimizden olan midye dolması yapılışı merak edildi. Hem yüksek besin değeri hem de damak çatlatan tadıyla deneyenlerin bir daha vazgeçemediği efsane sokak lezzetinin tarifini sizler için derledik. Peki, Evde kolay ve sağlıklı midye dolma nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 11-12-23 21:47

TikTok'u kasıp kavuran o termos Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel indirimde

Stanley The IceFlow Flip Straw Pipetli Termos Bardak, popülerliği ve kullanıcılar tarafından sevilmesinin yanı sıra sağladığı birçok avantaj ile göz kamaştırıyor. Sıcak ve soğuk içecekleri uzun süre aynı ısıda tutan termos bardak, kompakt tasarımı ve kolay kullanımı sayesinde de kullanıcılarından tam not alıyor. Evde, sporda, seyahatte hayat kolaylaştıran ve keyifli bir içecek deneyimi sunan ürün Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 14-11-23 11:16

Gelinim Mutfakta yeni gelin baklavası nasıl yapılır, malzemeleri neler? Ev yapımı kolay ve pratik baklava tarifi!

Baklava, tatlı sevenlerin vazgeçilmezi olan lezzetli bir hamur işidir. Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer alan baklavanın detaylı tarifi merak ediliyor. Her ne kadar zahmetli görünse de oldukça pratik ve lezzetli olan baklava tarifini evde gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Peki, ev yapımı baklava nasıl yapılır, püf noktaları neler?

Yemek 03-11-23 17:01

EVDE KOLAY VE PRATİK GÜLLAÇ TARİFİ! MasterChef güllaç nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Evde güllaç yapımı ile ilgili aramalar hız kazandı. MasterChef'in yeni bölümünde kendi yaptıkları güllaç yaprağı ile güllaç tatlısı yapan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Program sonrasında 'güllaç yufkası ve güllaç yaprağı neyden yapılır' sorularının yanıtı araştırılıyor. Peki, evde güllaç nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 02-11-23 21:25

MasterChef karışık PİZZA tarifi! Evde kolay pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır?

Pizza tarifi, ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef All Star'da yapılmasının ardından gündeme geldi. Heyecan dolu mücadelelerin devam ettiği programda şefler yarışmacılardan İtalyan lezzeti pizza yapmalarını istedi. Çeşit çeşit pizza tariflerinin yapıldığı gecede ekranı başındaki izleyiciler kolay pizza tarifini sorgulamaya başladı. Peki, pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır? İşte nefis karışık pizza tarifi...

Yemek 30-10-23 18:50

MasterChef pişmaniye nasıl yapılır, malzemeleri neler? Evde kolay pişmaniye tarifi!

Pişmaniye tarifi, MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Çeşit çeşit hamburger tarifleri ile dokunulmazlık oyununun gerçekleştiği MasterChef'te kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için pişmaniye tarifi yaptı. Şehirler arası mola istasyonlarında yaygın olarak satılan pişmaniye, evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, pişmaniye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 23:44

MASTERCHEF MAKARON TARİFİ! Evde kolay renk renk macaron nasıl yapılır? İşte malzemeler

Makaron tarifi MasterChef'te macaron yapılmasıyla birlikte merak edildi. Yumuşacık kurabiyesi ve mükemmel kremasıyla dillere destan Fransız lezzeti macaron tarifini sizler için hazırladık. İşte tüm dünyada sevilerek tüketilen macaronun yapılışı ve malzemeleri...

Yemek 07-10-23 21:37

Şıllık tatlısı tarifi! Evde kolayca şıllık tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Şıllık tatlısı tarifi araştırılıyor. Şanlıurfa'nın yöresel tatlısı olan şıllık tatlısının yapılışı MasterChef izleyicileri tarafından araştırılıyor. Köklü bir geçmişe sahip olan tatlının hem yapımı kolay hem de tadı damakta kalıyor. Peki, evde kolayca şıllık tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 06-10-23 21:43

Urfa kebap tarifi! Şanlıurfa'nın eşsiz lezzeti Urfa kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Urfa kebabı genellikle bulgur pilavı, salata ve közlenmiş sebzeler eşliğinde veya dürüm şeklinde sunuluyor. Adana kebapta dana ve kuzu kıymasının karışımı kullanılırken, Urfa kebapta az yağlı kıyma ve kuyruk yağı tercih edilir. Ayrıca Urfa kebap Adana kebaba göre daha acısızdır. Evde, dışarıdakiler kadar lezzetli bir kebap menüsü hazırlamak mümkün. İşte en kolay ve pratik Urfa kebabı tarifi ve malzeme listesi..

Yemek 06-10-23 21:06

Evdeki güvelerden sonsuza kadar kurtulun! Güvelerin kökünü kurutan yöntem

Evde oluşan güveler hem sağlık hem de hijyen açısından rahatsız edici olabiliyor. Özellikle kıyafetlerin ve yiyeceklerin arasında bulunan güveler için temizlik yöntemleri aranıyor. İşte güvelerden kurtulmanın en kolay yolu...

Kadin 30-09-23 13:08

Evde sağlıklı bir vücuda kavuşmak isteyenler için ekipman önerileri

Sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmanın hayalini kuruyor fakat yoğun hayatınız yüzünden spor salonuna gidecek vakit bulamıyor musunuz? Bunun çözümü çok kolay! Alacağınız birbirinden işlevsel spor aletleri sayesinde dilediğiniz zaman evde antrenman yapabilir ve istediğiniz vücuda kolayca kavuşabilirsiniz. Hem zayıflamak hem fiziğinizi korumak için kullanabileceğiniz spor aletlerini merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Haber 27-09-23 18:02

MasterChef lahmacun tarifi! Evde kolay lahmacun hamuru ve harcı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Lahmacun tarifi, 25 Eylül Pazartesi günü MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. MasterChef All Star'da birbirinden lezzetli yemekler yapılıyor. Yapılması istenen tariflerden biri de lahmacun oldu. Peki, lahmacun nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis lahmacun tarifi...

Yemek 25-09-23 18:50

Paket servisle arasına mesafe koymak isteyenler buraya! Sizi sağlıklı yemek yemeye alıştıracak pratik mutfak ürünleri

Yoğun geçen bir günün ardından yemek hazırlamak bazen zorlayıcı olabiliyor. Kimi zaman vakit yetmezliği, kimi zaman da hızlıca bir şeyler yeme isteği neticesinde paket servis kaçınılmaz son oluyor. Ancak evde daha sağlıklı ve kolay alternatifler hazırlamak mümkün. Hazırsanız yemek yapma sürenizi kısaltmanıza ve sağlıklı öğünler oluşturmanıza yardım edecek pratik mutfak ürünlerini beraber keşfedelim!

Haber 25-09-23 17:47

MasterChef oğmaç çorbası tarifi! Türk mutfağından oğmaç çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Oğmaç tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından merak edildi. Türk mutfağının meşhur lezzetlerinden olan oğmaç çorbasını evde denemek isteyenler hem lezzetli hem de pratik oğmaç yapımını araştırıyor. Oğmaç çorbası tarifi, püf noktalarına dikkat edildiğinde oldukça kolay bir şekilde yapılabiliyor. Oğmaç çorbası tarifinin detayları haberimizde.

Yemek 19-09-23 18:39

MasterChef çiğköfte tarifi! Evde kolay çiğköfte nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları

Çiğköfte tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Genellikle dışarıda severek tüketilen çiğköfteyi evde denemek isteyenler hem lezzetli hem de pratik çiğköfte yapımını araştırıyor. Yedikçe yediren çiğköfte, püf noktalarına dikkat edildiğinde oldukça lezzetli oluyor. Çiğköfte tarifinin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 18-09-23 19:53

MASTERCHEF KÜNEFE TARİFİ! Evde kolay ve lezzetli künefe nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları

Künefe tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Genellikle dışarıda severek tüketilen künefeyi evde denemek isteyenler hem lezzetli hem de pratik künefe yapımını araştırıyorlar. Görüntüsü ile misafir sofralarına çok yakışan künefe, püf noktalarına dikkat edildiğinde oldukça şahane oluyor. Hatay'ın meşhur lezzeti künefe tarifinin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 13-09-23 21:04

Ev yapımı leziz et döner tarifi! Evde kolay et döner nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Et döner tarifinin nasıl yapıldığı merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde yarışmacılar et döner tarifi yaparak kaptanlık mücadelesi verdi. Dışarıda sıklıkla tüketilen et döneri evde de kola bir şekilde hazırlanabiliyor. Peki, ev yapımı et döner nasıl yapılır? Malzeme listesi ve tarifin detayları haberin devamında.

Yemek 11-09-23 23:47