HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılın en iyi fotoğrafları seçiliyor

Anadolu Ajansı, 2014 yılının en iyi fotoğraflarını seçiyor. Yapılan oylamayla Haber ve Yaşam kategorilerinden toplam 22 fotoğraf arasından en iyiler belirlenecek.

Yılın en iyi fotoğrafları seçiliyor

Anadolu Ajansı, 2014 yılının en iyi fotoğraflarını seçiyor. Yapılan oylamayla Haber ve Yaşam kategorilerinden toplam 22 fotoğraf arasından en iyiler belirlenecek.

Mısır'da anayasa referandumu için, Giza'nın Mansheyat Albakari semtinde oylama sürerken günlük yaşam devam etti.

Ahmed Zakaria


Endonezya'nın batısında yer alan Sinabung yanardağındaki hareketliliğin artmasının ardından yeni patlamalar yaşandı. Bölge yoğun bir kül tabakasıyla kaplandı.

Kharisma Tarigan


İzmir'de Berkin Elvan'ın ölümünü protesto etmek için toplanan grup Konak Meydanı'na ilerlerken, yaşlı bir kadın elinde ekmek ile Valilik önünde protesto eyleminde bulundu. Yaşlı kadını polis ekipleri sakinleştirdi.

Emin Mengüarslan


Kocaeli Gebze'de bir kişinin isnat duvarının kenarında park halindeyken yanlış vitese takıp çalıştırdığı otomobil, reklam panosu ile yaklaşık 4 metrelik duvar arasında sıkışarak asılı kaldı.

Fatih Gürbüz


Manisa Soma'da maden ocağındaki yangının ardından kurtarma çalışmaları devam etti. Madenden çıkarılan bir işçinin delik çorapları dikkat çekti.

Emin Mengüarslan


Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde meydana gelen sel nedeniyle araçlar sular altında kaldı.

Cem Sürmeneli


Filislinli 9 yaşındaki Ansam, küçük kardeşi Sameh Junaid'e cenaze töreni öncesi, Cebaliye mülteci kampındaki evinde son bir defa bakıyor. Sameh, bayram sabahı evinin bahçesinde oynarken İsrail tankından ateşlenen top mermisinin isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmişti.


İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu Refah'ta hayatını kaybeden Raghad Massoud, Kuveyt hastanesinde, morglarda yer kalmaması nedeniyle dondurma dolabına koyuldu.

Ashraf Amra


Başbakan Ahmet Davutoğlu, serbest bırakılan rehineleri, özel uçak 'TUR' ile Şanlıurfa GAP Havaalanı'ndan Ankara'ya getirdi. Rehine yakınları sevinçle uçağa koştu.

Fatih Aktaş


IŞİD terör örgütü ile bazı Kürt grıplar arasındaki çatışmalar Kobani Kent merkezinde yoğunlaştı. Çatışma sesleri Şanlıurfa'nın suruç ilçesindeki sınır hattından duyulurken TSK, sınıra hakim tepelere tank ve zırhlı araç yerleştirdi.

Emin Mengüarslan


Filistinli aktivistler, Berlin Duvarı'nın yıkılış yıldönümü nedeniyle, Kudüs'te Ayrım Duvarı'na delik açtı.

Issam Rimavi


Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki köylüler, hayvanlarını beslemek için yazın dağların tepelerinde biçip biriktirdikleri ot yığınlarını, zorlu ve tehlikeli bir yolculuğun ardından kızaklarla köylerine indiriyor.

Mesut Varol


Dünyanın, açlığın neden olduğu ölümlerle tanıdığı Yermuk kampı, bu kez bir piyanonun tuşlarından yükselen umudun sesi ile gündeme geldi. Dünya, 26 yaşındaki Eyhem Ahmed ve arkadaşlarını, piyano eşliğinde marşlarla tanıdı.

Rame Alsayed


Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde bulunan kaplıca, hem köy çocuklarını, hem atları hem de mandaları aynı havuzda ağırlıyor. Bazı çocuklar ise yıkanmak için arabalarıyla kaplıcanın yolunu tutuyor.

Özkan Bilgin


Gaziantep'teki loş ve nemli mağaralarında asırlık kültürü zor şartlar altında yaşatan kendirciler, fabrika atığı malzemelerden pota filesi, balıkçı ağı ve köşker ipliği üretiyor.

Ali İhsan Öztürk


Nijerya'da suyun üzerine inşa edilen ve kısmen yüzer evlerden oluşan Makoko, 18. yüzyılda bir balıkçı köyü olarak inşa edilmiş. Turistlerin rehbersiz olarak girmesinin son derece tehlikeli olduğu alanlar.


Ankara semalarını aydınlatan şimşekler, şehrin ışıklarıyla ve silüetiyle bütünleşti.

Fırat Yurdakul


Pakistan Ordusu'nun ülkenin Afganistan sınırındaki Kuzey Veziristan bölgesinde Taliban militanlarına karşı başlattığı geniş çaplı operasyondan kaçan bölge sakinleri Kuzey Veziristan sınırındaki Bannu bölgesinde kurulan mülteci kamplarına yerleştirildi.


İlkbahar aylarında hayvanlarını otlatmak için yüksek kesimlere çıkan yaylacılar, her gün binlerce koyunun sağım işlemi için gün batımında eşsiz bir yolculuk gerçekleştiriyor.

Özkan Bilgin


Sivas Kongresi'nin 95. yıldönümü kutlamaları kapsamında, Sivasspor Atlı Ciri ve Spor Kulubü cirit sahasında atlı cirit gösterileri sundu.

Serhat Çağdaş


Hac görevi için kutsal topraklarda bulunan milyonlarca hacı adayı, Arafat Vakfesi'nde bir araya geldi.

Dilek Mermer


Gaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi'nde dünyaya geldikten sonra annesi tarafından terk edilen yavru babuna klinik çalışanları tarafından bakılmaya başlandı.

Kerem Kocalar

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler