HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2017 AÖL sınav sonuçları açıklandı! Sonuç sorgulama için tıklayın!

AÖL sınav sonuçları an itibariyle açıklandı!Heyecanla sonuçları bekleyen adaylar için MEB'in arayüzü kullanıcılara açılmış durumda. Haberimizden AÖL sınav sonuçları ile ilgili detaylara erişebilir ve verdiğimiz adres üzerinden AÖL sınav sonuçlarını öğrenebilmekle kalmayıp AÖL sınavı ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan sınavın sonuçları az önce açıklandı. 31 Temmuz günü açıklanacak denilen Açıköğretim Lise sınav sonuçları haberimizde.

2017 AÖL sınav sonuçları açıklandı! Sonuç sorgulama için tıklayın!

Merak ettiğiniz AÖL sınav sonuçlarını ve AÖL öğrenci sonuç sorgulama sayfasına haberimizden ulaşabilirsiniz. 2017 Açıköğretim lise sınav sonuçlarına ilişkin MEB'den son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Açık öğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem sınavları Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleştirildi. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin tarih hakkında Milli Eğitim Bakanlığı resmi açıklamada bulundu ve gün sektirmeden AÖL sonuçları an itibariyle açıklandı.

AÖL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI! SONUÇ SORGULAMA SAYFASI ve DETAYLAR

2017 AÖL sınav sonuçlarında heyecan dorukta adaylar şifreleriyle sonuçları öğrenebilirler. MEB, AÖL sınav sonuçları ile ilgili son dakika bilgilerini az bir süre öncesinde verdi şimdi de adaylar için tüm sonuçlar sunuluyor. Adaylar AÖL sınav sonuçlarını öğrenci numaraları ve şifreleriyle kolayca öğrenebilecek

Sonuç sorgulama

AÖL (Açık Öğretim Sınavı) 3.dönem sınav Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı duyuruya göre an itibariyle sonuçlar açıklandı.Sınav sonuçları adreslere postalanmayacak olup yalnızda internet üzerinden öğrenilebilecek.
016-3 Dönem uzaktan eğitim ile okutulan derslerin sınav sonuçları açıklanmıştır. Mezuniyet incelemesinde gözüken öğrencilerin okullarda bulunan evrakları taranıp sisteme atılmış ise en kısa zamanda bu öğrencilerin nihai mezuniyeti yapılacaktır. Belgeleri taranıp sisteme atılmayan öğrencilerinde bir an önce bu işleminin yüz yüze eğitim verilen okul müdürlükleri tarafından yapılması gerekmektedir.

MEB'İN AÖL SINAVI İLE İLGİLİ VERDİĞİ DETAYLI BİLGİLER

Mezun olan öğrencilerimiz ihtiyaç duymaları halinde yüz yüze eğitim aldıkları okullardan geçici mezuniyet belgelerini alabilirler. Mezun olan öğrencilerin diplomaları 2 ay içerisinde düzenlenip Koordinatör Halk Eğitimi merkezlerine gönderilecektir. Diploma takip kısmından diplomanızın nereye gideceğini görebilirsiniz.

AÖL SINAVLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Sınavlar yapıldıktan sonra, cevap kâğıtları Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünde optik okuyucularla okunmakta ve bilgisayar programı ile değerlendirilmektedir. Bu değerlendirme programında aynı zamanda "Kopya Analiz Tekniği" 9 kullanılmaktadır. Sınavınızın iptal edilmemesi için cevap kâğıdınızı kimseye göstermeyiniz, kopya çekmeyiniz, çektirmeyiniz. Cevap kâğıtlarını okumak için düzenlenmiş optik okuyucular, hatasız kodlanan cevapları değerlendirdiği için kodlama yaparken dikkatli olunuz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler