HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bozkurt polemiğine Cübbeli de katıldı

Bozkurt polemiğine Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle tanınan Ahmet Ünlü de katıldı. Alparslan Türkeş ile ilgili anılarını aktaran Cübbeli, 'Bozkurt'lara sahip çıktı

Bozkurt polemiğine Cübbeli de katıldı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasında bir süredir devam eden 'Bozkurt' polemiğine Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle tanınan Ahmet Ünlü de katıldı. Alparslan Türkeş ile ilgili anılarını aktaran Cübbeli, 'Bozkurt'lara sahip çıktı.
Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle tanınan Ahmet Ünlü, "Alparslan Türkeş vaazlarıma hep yardımcı oluyordu. Burası vatandır, burası Türkiye'dir. Biz vatan düşkünüyüz. Biz bayrak meraklısıyız" dedi.
Ortadoğu'nun haberine göre Cübbeli Ahmet Hoca yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Alparslan Türkeş vaazlarıma hep yardımcı oluyordu. Burası vatandır, burası Türkiye'dir. Biz vatan düşkünüyüz. Biz bayrak meraklısıyız. Şimdi, özellikle Türkeşçiler'in vatan hassasiyetleri çoktur. Bayrağa özel önem verirler. Bunu inkar eden din kardeşlerimiz var. Özellikle orda Türkeş lafı telafuz edilmiş. Alparslan Türkeş vatan sevdalısıydı.
**ÖLÜMÜNDEN BİR HAFTA ÖNCE GÖRÜŞTÜK**
Ölümünden bir hafta evvel yine randevumuz vardı. Benim vaazlarıma hep yardımcı oluyordu. Telefonlar ediyordu. Mani çıkan yerlerde 'konuşturun hocayı'diyordu. Çünkü Türk milletini seven bir adamdı. Türk milletinin İslam'la şereflendiğini düşünürdü. Ama İslam'ın da Türk milletinden çok fayda gördüğünü bilen birisiydi."
**MEMLEKETİ KARIŞTIRIYORLAR**
Türkiye'nin üzerinde oyunlar oynandığını savunan Ünlü, "Yahudi'nin emelleri var. Büyük İsrail projesi var. Bütün bu düzenler içerisinde Türkiye'de ki Ehli Sünnet Mezhebini, Osmanlı ecdadımızdan kalan şu düzgün yolumuzu bozdurmak için seferber olmuşlar milyon, milyar dolarlık bütçeler ayırmışlar, memleketi böyle karıştırıyorlar. Bizim gibi garipler de işte size geliyoruz, sizlerle sohbet yapıyoruz çıkıyoruz gidiyoruz. Allah bu memeleketi bozkurtsuz bırakmasın" diye konuştu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler